florianne 20.10.15, 12:38 Dziewczynki 6 Alicja 5 Zuzanna 4 Maja 3 Barbara Julia Maria Natalia Oliwia 2 Antonina Karolina Łucja Nela Pola 1 Adrianna Aleksandra Amelia Anita Blanka Gabriela Hanna Ida Jagoda Jaśmina Klaudia Laura Liliana Magdalena Malina Marcelina Marika Michalina Monika Olimpia Wiktoria Chłopcy 4 Antoni Mikołaj 3 Jakub Mateusz Szymon 2 Adam Aleksander Filip Ignacy Jan Kacper Piotr Stanisław Tomasz 1 Alan Andrzej Eryk Gabriel Igor Julian Karol Krzysztof Leon Marcel Marcin Michał Milan Miłosz Natan Nikodem Robert Tytus Wincent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
florianne dwa imiona+bliźnięta 20.10.15, 12:41 Dwa imiona Amelia Liliana Jaśmina Oliwia Julia Katarzyna Julia Wiktoria Nela Alicja Adam Emil Filip Łukasz Ignacy Krzysztof Krzysztof Witold Mateusz Grzegorz Piotr Aleksander Piotr Jan Stanisław Wojciech Bliźnięta Ignacy Krzysztof i Amelia Liliana Mateusz i Robert Antoni i Szymon Aleksandra i Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 10 i 17 października 08.11.15, 19:59 Czołówka żeńska rozczarowuje, męska nie zaskakuje. Zawiesiłam oko na Tytusie i Olimpii. Wincent? Cóż ci ludzie wymyślają, naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama