Dodaj do ulubionych

Imiona dzieci youtuberek/instagramerek

16.10.20, 22:58
Jeśli był już taki temat, to można go usunąć. Na telefonie nie widzę wyszukiwarki wątków, a mój stary laptop ledwo zipie.

Oglądanie YouTube to moje guilty pleasure i rozrywka do gotowania czy mycia naczyń. smile

Poniżej nazwa kanału /konta i imiona dzieci:

10 minut spokoju - Basia, Jadzia, Romek
Just tyna - Matylda, Emma
mamajastado - Jeremiasz, Noemi, Samuel, Borys, Staś, Nina.
Jak lubimy - Staszek, Kazio, Rysio, Jurek i jeszcze jeden syn, kilka dni temu urodziła się Marianna Celina
Julia Kobus - Alex i Melissa (mieszkają we Francji, ojciec Francuz)
winterosa - Tymoteusz, Leon, Urszula
Wszystkie te dzieci mają mniej niż 10 lat.

Dopisujcie smile
Obserwuj wątek
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 16.10.20, 23:08
      Mama lama - Ania ma Antka, Stefana i Józka; Ola ma Eunikę, Michała (który miał być Micheaszem) i Jonasza
      TrojaczkiTv - Klara, Łucja, Aniela
      Włodek Markowicz - Nina i Igor
      Literaccy mają 2 córki, które też prowadzą swój kanał: Zuzanna i Tola (taka oficjalna wersja imienia)
      Kinga Krzemińska - Roch
      Andziaks - Charlotte Elizabeth
      Nayenne - Adelia (mieszkają za granicą)
      W Szumilesie - Lilia, Róża i Jaśmina ♥️
      Pedantula - Ryszard i Robert w drodze
      Be a mom - bliźniaki Remigiusz i Rupert
      • laurelka Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 25.01.21, 02:41
        Klara, Łucja, Aniela - przepiękny zestaw!
      • juta.malcolm Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 11.09.21, 08:44
        Lilia Róża i Jaśmina - przecudowny zestaw.
        Rupert mnie zaskoczył.
        Podoba mi się też zestaw Ryszard i Robert.
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 16.10.20, 23:13
      Zaglądam na yt i dopisuję smile
      Światusy - Sara i Edwin (imion rodziców nie mogłam pominąć) mają Maję i Leę
    • dalenia Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 16.10.20, 23:19
      Jaklubimy mają Mariannę Cecylię, a piąty (a w sumie to pierwszy, bo najstarszy) syn to Tadek.

Swego czasu podglądałam kanał rodziny Ogrodowczyk - jedna siostra ma Maćka i Miłosza, a druga Gaję.
      • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 16.10.20, 23:26
        Fakt, Cecylia!
      • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 16.10.20, 23:27
        Gaja, która była chyba ukrywana pod innym imieniem... Chyba widziałam jeden czy dwa filmy z tego kanału.
        • dalenia Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 10:59
          Taaak, do tej pory jest nazywana "Balbi-Balbina", jak u innych youtuberów. No jakimś live ktoś się kiedyś wygadał i jej prawdziwym imieniu, ale mama dziewczynki twierdziła, że jak ona urodziła córkę (bodaj 2018) , to było kilka Gaj w Polsce, mhmm wink a jak ona ogłosiła imię, to nagle boom!
          • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 12:01
            Totalnie nie rozumiem tego ukrywania imion. Pokazują swoje życie, związki, rozstania, rodziny, a z imienia dziecka robią tajemnicę.
      • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 12:00
        Gaję ma też Julia Pietrucha. Dziecko ma chyba ponad 2 lata. Może to ona też wyznaczyła trend.
        • dalenia Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 12:40
          Myślę, że nie jest na tyle popularna, by wyznaczać trendy. Kilka lat temu Gaję miała też Reni Jusis, a boomu nie było. Po prostu przyszła na nią kolej, na fali imion krótkich. Na IG znam kilka Gaj, znajomi mają jedną, jest też takie małżeństwo podróżników - im też z miesiąc temu urodziła się Gaja.
          • gaudencja Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 19.10.20, 01:10
            Gaje zaczęły się na poważniej co najmniej dwadzieścia kilka lat temu, w środowiskach jogowo-ekologiczno-wegetariańskich.
            • humbelina Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 31.10.20, 20:03
              Yyyy zabrzmiało trochę przesmiewczo....

Co to jest środowisko jogowo-wegetarianskie? Pytam, bo mogłabym rozważać przy kolejnej córce, nie chciałabym zostać posądzona o kierowanie się modą, zwłaszcza, że od 25 lat jestem wegetarianka....
              • gaudencja Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 01.11.20, 17:25
                Jak na moje oko to ta moda trwa już od bardzo dawna, tylko środowisko jest wąskie liczebnie (było wtedy). Chodzi o ludzi zainteresowanych Ziemią, wegetarianizmem, medytacją, buddyzmem, jogą itd. Tu masz przykład Gai wraz z jej konotacjami eko-gajusz.blogspot.com/p/gaja-matka-ziemia.html - pierwszy lepszy z internetu. Gaja jest imieniem relatywnie częściej niż przeciętnie spotykanym u dzieci tej grupy ludzi. Podobało mi się tych 25 lat temu, teraz już uważam je za dość przewidywalne w tym środowisku i mam raczej odruch lekkiego znudzenia, kiedy po raz kolejny się z nim stykam u dziecka.
            • pasik Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 28.01.21, 23:32
              gaudencja napisała:

> Gaje zaczęły się na poważniej co najmniej dwadzieścia kilka lat temu, w środowi
              > skach jogowo-ekologiczno-wegetariańskich.
              >

dokładnie..w takich warunkach około 2002 poznałam pierwszą mała Gaję smile
      • dalenia Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 28.04.21, 09:56
        W rodzinie Ogrodowczyków pojawiła się kolejna dziewczynka - Malina. Jej rodzice też mają kanał (Parakulinarni), żeby nie było, że tu jakieś prywatne tematy wyciągam wink
        • mamaitwinsy Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 28.04.21, 11:03
          Malina Ogrodowczyk?
          • mamaitwinsy Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 28.04.21, 11:04
            Nie przekonuje mnie to imię totalnie, a jeśli ma takie nazwisko to mi strasznie kojarzy się z ogrodem i jak dla mnie malina i ogród to za dużo na raz...
            • chayah Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 29.04.21, 12:49
              Mnie też bardzo nie brzmi ten zestaw...
        • polik17 Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.11.21, 09:39
          Mnie się akurat Malina podoba, moja mama miała kiedyś w swojej przedszkolnej grupie przeuroczą i jednocześnie bardzo grzeczną Malinkę big_grin Ale faktycznie z tym nazwiskiem słabo. Tej dziewczynce akurat pasowało to imię do nazwiska smile
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 16.10.20, 23:24
      Dzieciaki cudaki - Henio, Dorota (adoptowana) , Boguś (nie wiem czy Bogusław, czy Bogumił), Wanda
      JDabrowski - nie oglądam, ale wiem że ma córkę Polę (nie Apolonię)
      • sulika Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 00:12
        Bogumiłwink
        • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 00:23
          Tę wersję obstawiałam 🙃
        • chayah Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 29.04.21, 12:53
          Bogumił 😍 bardzo lubię to imię ❤️
      • ivy_03 Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 26.12.22, 15:33
        Do Dzieciaków Cudaków dołączył Józef Benedykt smile
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 00:24
      Czy ktoś może wie, jak nazywa się córka Karoliny ze Stylizacje tv? Mówią na nią Balbina, ale wątpię, żeby to było jej prawdziwe imię.
      • dalenia Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 10:58
        Mówią na nią też "Lala" i gdzieś kiedy czytałam, że to Laura, ale któż to wie? wink
      • juta.malcolm Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 11.09.21, 08:46
        dlaczego wątpisz? Mam koleżankę o tym imieniu, więc nadanie jest prawdopodobne.
    • sulika Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 00:27
      Nie wszystkich obserwuję, ale kojarzę:
      Familyfunbymum- Anna, Franciszek, Edmund, Benon, Elżbieta, Julian, Barbara
      Czarnaewcia -Antonina, Melania
      Kaja Kubarska- Aniela, Adam, Helena, Gloria Maria
      Aga Orłowska - Marta i Tomasz
      Stylwestrzakowa-Lena, Franciszek, Róża
      Jaiichtroje- Larysa, Franciszek, Zoja
      • sulika Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 00:30
        Mummyof8- Małgorzata, Gabriela, Ida i Lena(bliźniaczki), Jagoda, Bruno, Anielka i 8 w drodze
        Paula Chmielewska- Aniela, Janina, Stefan, Helena, Bronisław i 6 w drodze
        • mamaitwinsy Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 01:35
          U Pauli 6 będzie najprawdopodobniej Franciszka wink
          • sulika Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 10:38
            Zapomniałam napisać. 🙈Ale w sumie - póki dziecko się nie urodzi i nie zostanie zapisane w USC niczego nie można być pewnym, a i później często są zmiany. wink Z tym że Paulina ma raczej 100 pewność, że to będzie Franka🙂
          • meggan79 Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 12:39
            mummyof8 wspomniała o Malinie w brzuchu
            • meggan79 Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 12:42
              Ja żadnej nie obserwuję gdyż nie akceptuję pokazywania dzieci całemu światu ,ale podglądam je właśnie wyłącznie z powodu ciekawości nt imion😁
              • sulika Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 01.11.20, 19:29
                Haha, mam podobnie😉
            • sulika Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 01.11.20, 19:30
              Tak, ale odniosłam wrażenie, że to ksywka. Mówiła też coś o Gai.
      • sulika Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 00:35
        Broje Pani Matki- Dobrawa, Krzesimir, Gniewosz i Jana - mama się chyba nawet udzielała na forum😉
        • sulimira Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 11:23
          Fajne imiona. Jana troche odbiega od formatu, ale pod wzgledem popularnosci to dobrze dopasowana. Wole osobiscie Janine z powodow sentymentalnych, ale Jana tez mi sie podoba.
      • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 13:35
        Gloria bardzo ładne smile Larysa ciekawa.
        • chayah Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 19:37
          katarzynkaa napisał(a):

> Gloria bardzo ładne smile

Też mi się podoba to imię. Bohaterka mojego ulubionego słuchowiska ma na imię Gloria. Natomiast imię jej partnera ani razu nie padło tongue_out
    • chayah Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 09:31
      Zestaw z "Jak lubimy" to chyba będzie mój ulubiony big_grin Staszek (<3), Kazio (<3), Rysio, Jurek, Tadek, Marianna - wszystkie imiona w moim guście! smile
      • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 14:01
        Mój ulubiony to zestaw kwiatowy z kanału W Szumilesie - Lilia, Róża i Jaśmina. Może następna będzie Flora, bo imiona kwiatowe się kończą (chyba że Malwina) smile
        Podoba mi się też Eunika i Jonasz (+ Michał, szkoda że nie został Micheaszem). Jonasz bardzo fajne, ale myślę, że złośliwe dzieci mogą nazywać go w przyszłości Januszem.
        • meggan79 Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 20:59
          Idalia jest też kwiatowa smile
          • sulika Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 01.11.20, 19:39
            Oraz Hortensja, Hiacynta, Dalia, Kalina, Ismena, Narcyza i pewnie wiele innych... Także na pewno coś znajdą.😉
            • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 09.11.20, 11:07
              Z wymienionych tylko Kalina jest dla mnie nadawalna, reszta odpada, zbyt udziwniona.
              • polik17 Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 19.11.21, 11:07
                Mi osobiście z imion kwiatowych najbardziej podoba się Liliana i Rozalia smile Lubię też Kalinę, Florę, Lilię/Lillę, Różę, Dalię i Idalię. Z imion owocowych podoba mi się Jagoda i Malina. Pozostałe tutaj wymienione również są dla mnie trochę udziwnione i takie "przesadzone".
    • chayah Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 09:38
      Dopisuję:

- @rozowa_miseczka - Lea
      - matczynefanaberie.pl - Marianna i Antek
      - @juliusz.amka - Juliusz
      - @zmyslowo - Łucja i Tadzio
      - Antoni kontra BLW - Antoś
      - @blwzoi - Zoja
      - Bajkowe_talerze - Laura
    • dalenia Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 11:02
      Mommy Doriska - Lilli i Mia (Polki urodzone w Irlandii)
      Youtuberka, której nazwy nie pamiętam 🤦 - Leo i Nel

Z IG jeszcze:
      Babie lato - Ignacy i Stefania
      Milabyli - Nina
      Ola Tatka - Jaś i Blanka
      Nebule - Lila (właśnie nie wiem, jaka jest pełna wersja) i Julian
      Superstyler - Mieczysław i Zygmunt
      • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 13:32
        Ignacy i Stefania ładnie. Stefcia jak z "Trędowatej". To imię wraca?
      • chayah Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 19:39

> Babie lato - Ignacy i Stefania

To mogłyby być moje dzieci. Zwłaszcza Ignacy wink
    • sulika Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 11:24
      Sara.tcho - Emilka, Mania, Ula, Dorotka
    • dalenia Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 12:42
      A sto lat temu była taka blogerka, która miała Olgierda i Zytę. Olgierd miał być Tytusem, potem go zapisali jako Aleksandra, ale od tego Olka jakoś ewoluowało do Olgierda i zmienili mu imię.
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 13:54
      Niedawno chyba wybuchła moda na yt na zakładanie kanałów przez nastoketnie matki. Pisałam już o Kindze i jej Rochu, a tutaj efekt mojego riserczu:

Ewelina piwczyk - Emilka
      Ala Skubisz - Leon
      Wiktoria Mudyna - Leonard
      Oliwia Wieczorkowska - Aleksy
      Gabriela Kaźmierczak - Kornel
      Aleksandra Rutka - Jaś i Klara

Ponadto :
      Monika Antczak Vlog - Nikola i Nela
      Szarlott - Laura
      Początek Wieczności (Gomułeczki) chyba jako nieliczni w tym wątku poszli w pierwszą 10tkę - Adam, Zuzanna, Alicja
      Drużyna B - Wiktoria, Jan, Józef, Miłosz
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 13:58
      Może ktoś podpowie - jak nazywają się dzieci Karoliny Baszak? Ma trójkę.
      Trójkę ma też Nishka - dwie córki i syna, ale też nie wiem jak się nazywają.

Dopisuję jeszcze Agnieszkę Kaczorowską, która jest aktorką i tancerką, ale sporo działa na Instagramie. Ma Emilkę.

Olga Frycz podobnie, ma nawet 2 konta na insta - Helena
      • dalenia Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 15:03
        Właśnie ta Baszak to tajemnicza bardzo wink kiedyś były plotki, ze starsza dwójka to Władek i Janina - to by nawet do niej pasowało.

Nishka miała córki, bodaj Lenę i Hannę? Syn to tajemnica, przynajmniej jak jeszcze kiedyś ją podglądałam.

Jeszcze:
        Oczekując - Gabrysia, Michalina i Kornel
        Szczęśliwa Rodzina - Aniela i Melania
        Julia Rozumek - Antonina i Beniamin
        Mama ginekolog - Roger i Gilbert (i zmarły synek Ernest)
        Dominika Geneja - Aleksander i Ika
        Bliźniaczki Laskowskie - jedna ma Nikodema, a druga Maksymiliana
        Lili Antoniak - Alena

Były też kiedyś takie bliźniaczki - jedna miała córkę Inę, a druga Milę chyba i syna Ernesta.
        • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 15:42
          Ika - taka wersja imienia?
          • meggan79 Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 21:00
            Tak ,też widziałam Ikę
            • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 22:49
              Znałam kiedyś Ikę, ale to była Andżelika, która tak skracała imię.
              • mamalaury Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 01.11.20, 14:16
                Geneja ma syna Alka, zarejestrowany jako Alek, a nie Aleksander 😊
                • dalenia Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 01.11.20, 19:48
                  OMG, serio? No to Ika pasuje do niego wyśmienicie ...
        • pierogi.z-maszyny Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 02.10.21, 17:04
          Władek na 100 % krotko po narodzinach Karolina dodala zdjecie z pierwszego spaceru z retro wozkiem. pojawila sie dyskusja o wozkach i ktos ze znajomych z prywatnego zycia Karoliny dodal komentarz o tresci "wazne zeby Władziowi było wygodnie". dopoki Karolina go nie skasowala z pewnoscia pare Obserwujacych go widzialo.
          jesli wierzyc ze pierwsza Córeczka ma na imię Janina to mam pewne podejrzenia co do imienia drugiej Córeczki. Kazimiera. dlaczego? spojrzcie na imiona Osób ktore widnieja na polskich banknotach. Mamy Władysława, Jana (od którego moze pochodzic imię Janina) Zygmunta, Mieszka (od ktorych ciezko uzyskac żeńską formę imienia) i Kazimierza właśnie (od ktorego moze pochodzic rzekome imie Kazimiera). Biorąc pod uwagę że Karolina chętnie przedstawia w internecie życie na wysokim poziomie i zachwyca się przeszłością można przyjąć że nadała Dzieciom imiona związane z pieniędzmi, zwłaszcza że takowe wpisują się w ramy retro. Oczywiscie mogę się mylić, tak jak wczesniej zostalo napisane, są to tylko podejrzenia.
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 17.10.20, 22:48
      Nie oglądam, ale od Vogule Poland wiem, że Psycho Couple mają niedawno urodzoną Lyrę.

Na Instagramie mignęła mi rodzina, która ma Zarę i Franka. Mieszkają w Polsce. Ryzykowne imię z uwagi na nazwę sieciówki.
      • dalenia Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 18.10.20, 14:32
        Ta Zara kiedyś też mi mignęła, byłam mocno zaskoczona. Potem widziałam, że czekają na kolejne dziecko, ale Franka się nie spodziewałam wink

Jest jeszcze:
        - Maja, Milan i Tiago (też polskie dzieci)
        - Samuel i Liam (jw.)

Kiedyś była też taka rodzina, gdzie był: Lubomir, Antoni, Franciszek, Aniela i Gaja.
        • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 18.10.20, 23:28
          Ciekawe, jak Lubomira zdrabniają. Może Lubek albo Mirek 😉
      • chayah Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 18.10.20, 20:43
        katarzynkaa napisał(a):

> Na Instagramie mignęła mi rodzina, która ma Zarę i Franka. Mieszkają w Polsce.
        > Ryzykowne imię z uwagi na nazwę sieciówki.

Pamiętam, jak kiedyś na spacerze spotkałam panią, która miała suczkę Zarę. Na początku myślałam, że to Sara, bo tak usłyszałam, ale potem się okazało, że to Zara wink

A imię faktycznie ryzykowne, też mam skojarzenia z siecią sklepów.

PS: Nie wiem, czy widziałaś moją odpowiedź w wątku "Ostatnio napotkane ciekawe imiona", ale od wczoraj trwa kryzys w sprawie pana Szulca sad Chyba na razie poświęcę czas panu Ignacemu, bo ten to mi nie da spokoju big_grin
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 18.10.20, 23:41
      Aleksandra Żuraw ma Apolonię.
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 21.10.20, 00:10
      Joanna Okuniewska urodziła niedawno Helenę.
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 21.10.20, 00:14
      Hanna Zborowska mieszkająca na stałe w Brazylii - Nina i Mila.
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 30.10.20, 16:05
      Kasia, która prowadzi bloga Organiczam się ma Adę (nie wiem, czy Adę-Adę, Adriannę czy Adrianę*) i Janka.

* miałam w gimnazjum koleżankę Adrianę. Urzędnik stanu cywilnego nie zgodził się na podwójne "n". 1989 r.
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 07.11.20, 21:03
      Ula Pedantula urodziła Roberta. Ma już 10-letniego Rysia.
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 09.11.20, 11:11
      @krystynoniedenerwujmatki Michalina ma Krystynę i Jerzego
      • mamalaury Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 09.11.20, 22:14
        Uwielbiam ich❤️
    • mamalaury Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 09.11.20, 22:14
      Siostry Adihd mają Ignacego i Tymoteusza☺️
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 19.11.20, 14:16
      Olsikowa ma Jakuba.

Ps Justyna z "10 minut spokoju" jest w ciąży. Ciekawe kto dołączy do Basi, Jadzi i Romka 😉 Romek miał być Irenką, więc trzymam kciuki za Irenkę.
      Płeć jeszcze nie została podana, możecie obstawiać imię 😉
      • summerland Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 19.11.20, 16:31
        Mysle, ze bedzie chlopczyk tak dla rownowagi. A imie nie wiem, tez pewnie jakies starodawne.
        • mamalaury Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 20.11.20, 09:38
          Chyba Kazia rozważali przy Romku😊
      • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 13.12.20, 14:52
        W wywiadzie Justyna powiedziała, że będzie Jerzy. Użyła pełnej formy.
      • chayah Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 21.12.20, 12:15
        Ja bym się ucieszyła i z Jerzyka, i z Kazia - oba te imiona są w moim "top" <3
    • katarzynkaa Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 02.12.20, 15:31
      Nie jest to typowa youtuberka, ale ma swój kanał. Pracuje w radio. Weronika Kostrzewa ma Józefa i Klarę Weronikę.

Do Józefa mam słabość, bo moi dziadkowie nazywali się Józef i Józefa.
      • chayah Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 05.12.20, 20:42
        katarzynkaa napisał(a):

> Do Józefa mam słabość, bo moi dziadkowie nazywali się Józef i Józefa.

Wiem smile
        Nie wiem, czy jeszcze to pamiętasz, ale tak się składa, że Józef był bardzo mocnym kandydatem przy wyborze imienia dla pana Szulca, dopóki nie otrzymałam kolejnych propozycji to był po prostu numer 1 smile czasami żałuję, że pan Szulc nie został Józiem, ale jednak jestem zadowolona z dokonanego wyboru big_grin

Ja w sumie też bardzo lubię to imię, głównie ze względu na Józefa z filmu "Sanatorium pod Klepsydrą" smile
    • dalenia Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 24.01.21, 23:02
      Ciocia Liestyle i Jakub Kosel (??) zostali rodzicami Michaliny. Nie mam pojęcia kto to, ale było o nich na Pudlu, więc zakładam, że jacyś celebryci wink
      • sulika Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 24.01.21, 23:06
        Wybór fajny. Też nie mam pojecia kto towink
      • chayah Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 27.01.21, 20:27
        Bardzo lubię Michalinę wink
      • olinininka Re: Imiona dzieci youtuberek/instagramerek 29.01.21, 21:13
        Też nie wiem kto to ale wyczytałam że ten Kosel był w Top model

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.