carolinams 03.11.20, 15:25 Które imię bardziej Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilia.1 Re: Hanna czy Nina? 03.11.20, 15:46 Wybrałabym imię Nina (lub Janina). Jest uniwersalne i ma międzynarodowy charakter moim zdaniem. Sugestie imion: Alicja, Lea, Celina, Kalina, Alina, Aurelia, Bianka, Blanka, Lilia, Lilla, Stella, Emma, Ida(lia), Klara, Leonia, Flora, Diana, Róża, Dorota. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Hanna czy Nina? 03.11.20, 15:47 Wybrałabym Ninę, mam bardzo pozytywne skojarzenia. Hanna też mi się podoba, ale w mojej okolicy jest zdecydowanie zbyt popularna Odpowiedz Link Zgłoś
allegra1989 Re: Hanna czy Nina? 03.11.20, 16:21 Wybrałabym Ninę, choć dla mnie jest to trochę imię skrótowe od Janiny lub Antoniny. Ma w sobie jakiś urok. Hannę lubię, ale jest popularna w mojej okolicy, więc ją odrzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Hanna czy Nina? 03.11.20, 16:27 Wybrałabym Ninę, choć wiem, że dla wielu jest zdrobnieniowa. Za Hanką nigdy jakoś wybitnie nie przepadałam, a do tego obecnie w moim otoczeniu jest ona tak popularna, że aż mdli. Prawie każdy mój znajomy ma Hanię - żadne inne imię się nie powtarza z taką częstotliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: Hanna czy Nina? 03.11.20, 18:51 Nina. Hania jest mdła i nudna - ze względu na oszałamiającą popularność. Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: Hanna czy Nina? 03.11.20, 19:55 Nina. Hanię kiedyś lubiłam, ale obecnie jest zbyt popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
karola1705 Re: Hanna czy Nina? 04.11.20, 18:29 Wśród moich znjamocyh i w okolicy jest mnóstwo małych Hań. Hania to ładne imię, ale jest obłędnie popularne. Jednak jeśli nie zależy Ci na tym żeby imię nie było z top 10 czy z top20 to wybrałabym Hanią. Jeśli jednak jest to dla Ciebie istotne to zdecydowałabym się na Ninę-to też jest ładne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja_86 Re: Hanna czy Nina? 04.11.20, 21:14 Zdecydowanie Nina- imię międzynarodowe, bardzo kobiece, ma wiele pięknych zdrobnień. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Hanna czy Nina? 06.11.20, 04:29 To samo. Wolalabym Antonine lub Janine zdrabniana do Niny. Hanny mam niestety juz dosyc. Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Hanna czy Nina? 06.11.20, 09:31 Z tych dwóch Nina. Hania jest bardzo popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Hanna czy Nina? 08.11.20, 16:26 Hm... chyba Nina, zamiast Hanny wolałabym formę podstawową, czyli Annę. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_32 Re: Hanna czy Nina? 10.11.20, 10:03 Dla mnie Nina to takie nijakie. Nie niesie za sobą nic oczywiście wg mnie. Dla mnie to forma skrótowa od innego imienia. Nie podoba mi się to imię. Ale oczywiście może dla innych być wdzięczne. JA Wybralabym Hanne. 💓 Odpowiedz Link Zgłoś
lulijaa Re: Hanna czy Nina? 10.11.20, 17:20 Nina. Hanna obłędnie popularna, sama mam w rodzinie 2 małe Hanki, w sąsiedztwie tez jest jedna. Samo imię i jego brzmienie tez jakoś nigdy mnie nie zachwycało Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama