carolinams 29.11.20, 12:07 Które imię bardziej Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynkaa Re: Gabriela czy Anna? 29.11.20, 14:42 Jeżeli miałabym wybierać to Gabriela. Anna jest przezroczysta i to imię nosi ponad milion Polek (jest na 1 miejscu). Odpowiedz Link Zgłoś
mamaitwinsy Re: Gabriela czy Anna? 29.11.20, 15:55 Zdecydowanie Gabriela. Anna jest dla mnie przezroczysta i nijaka... Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Gabriela czy Anna? 29.11.20, 20:28 Mam podobnie. Jakby tak się zastanowić, to Ania też bardzo przyjemna, ale ciężko zapomnieć o milionach imienniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Gabriela czy Anna? 29.11.20, 16:55 Lubię oba te imiona, chyba wybrałabym Gabrielę. Chociaż oba są dla mnie za popularne Odpowiedz Link Zgłoś
adalwinka Re: Gabriela czy Anna? 29.11.20, 20:45 Oba są ładne, natomiast wolę Gabrielę. Carolinams, czy Twoja Anna Klara ma rodzeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Gabriela czy Anna? 29.11.20, 22:11 Nie lubię Gabrieli. Nie podoba mi się jej brzmienie, zdrobnienie Gabi, no nie i już. Anna jest baaardzo popularna. Szukałabym dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: Gabriela czy Anna? 30.11.20, 08:36 Z tej dwójki zdecydowanie Gabriela. Odpowiedz Link Zgłoś
ilia.1 Re: Gabriela czy Anna? 30.11.20, 09:06 Osobiście wybrałabym Annę, ale imię Gabriela jest także bardzo ładne. Sugestie: Janina, Nina, Lilian(n)a, Kalina, Julian(n)a, Bogna, Helena, Hanna, Alicja, Bianka, Blanka, Diana, Zuzanna, Lea, Agata, Melania, Alina, Aurelia, Eliza, Kamila, Irena, Aniela, Marianna, Stefania, Milena. Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Gabriela czy Anna? 30.11.20, 09:11 Gabriela odpada ze względu na brak akceptowalnych dla mnie zdrobnień. Ann jest w Polsce ponad milion, ale jeżeli są do wyboru wyłącznie te dwa imiona to mój głos jednak na Annę. Jeżeli jednak lista nie jest zamknięta to szukałabym dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa098 Re: Gabriela czy Anna? 03.12.20, 09:03 mi si bardziej podoba Anna, lecz Gabriela też ładnie W Gabrieli podoba mi się bardzo skrót Gabrysia a za Gabi i Gabą tak średnio przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama