wmalinowym 02.12.20, 02:17 Co sądzicie obimieniu Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annthonka Re: Jeszcze jedno 02.12.20, 09:06 Ryszard jest w porządku, zaobserwowałam tendencję wzrostową, wiem o kilku Rysiach w okolicy, najstarszy ma 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Jeszcze jedno 02.12.20, 09:12 Myślę, że jest bardzo w porządku. I myślę też, że śmiało można skorzystać z wyszukiwarki i dopisać się do jakiegoś wątku o Ryszardzie, których jest całe mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Jeszcze jedno 02.12.20, 09:44 Lubię Ryszarda, mam pozytywne skojarzenia do tego imienia. Tendencji wzrostowej nie zauważyłam, zwłaszcza że w moim otoczeniu dominują same popularne imiona, a o tych rzadziej spotykanych słyszę tylko w Internecie. Nie znam żadnego małego Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Jeszcze jedno 02.12.20, 12:35 Ja lubie Rysia. Ryszard kojarzy mi sie z lwim sercem Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jeszcze jedno 05.12.20, 16:38 Mocno nie przepadam, przy czym trudno mi oddzielić przyczyny osobiste od urody imienia. Chyba go nigdy za bardzo i tak nie lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama