sulimira 15.12.20, 01:12 Maluszki: Aleksandra x 2 Alicja x 3 Alisa (wschodnie nazwisko) Amelia x 8 Anastazja x 2 Antonina Ariana Aurelia x 2 Barbara x 2 Blanka Dominika x 2 Emilia x 2 Hanna x 3 Iga x 2 Joanna x 2 Julia x 3 Kalina Kinga Klara Kornelia x 2 Laura x 2 Liliana Lilianna x 3 łucja Maja Marcelina x 2 Maria x 2 Matylda x 2 Melania Mia x 3 Michalina Miriam Nadia x 3 Natalia x 2 Nela x 2 Nikol (nazwisko -ska) Nikola Nina x 2 Olga Oliwia x 4 Paulina Pola x 2 Stanisława Tola Weronika Wiktoria x 3 Zofia x 4 Zuzanna x 3 Adam x 3 Adrian Alan x 2 Aleksander x 8 Antoni x 5 Arkhyp (wschodnie nazwisko?) Artur Borys Cezary Dawid Filip x 2 Franciszek x 3 Fryderyk Gabriel Henryk Hugo Ignacy x 2 Igor Jakub Jan x 4 Julian Kacper x 3 Korneliusz Krzysztof Leo Leon x 2 łukasz Maks Maksymilian x 3 Marcel x 3 Michał Mieczysław Mikołaj Miłosz x 3 Natan x 2 Nikodem Olaf Oleksandr (wschodnei nazwisko) Oliwer Oliwier x 4 Oscar (obce nazwisko) Oskar x 2 Piotr x 2 Piter (wschodnie nazwisko) Szymon x 2 Tomasz Tymon Tymoteusz x 2 Wiktor x 5 William (polskie nazwisko) Władysław Wojciech Zbysiu Blizniaczki: Maria i Gabriela Blizniaki: Michał i Dawid Laura i Oskar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chayah Re: Świąteczne Gwiazdeczki 2020- Wrocław 15.12.20, 10:10 Dzięki za wstawienie Podoba mi się Korneliusz (znam jednego około 19-letniego), Władysław i Mieczysław, z dziewczęcych najbardziej lubię Matyldę i Michalinę. Zaskakuje mała Stasia. Ale zatrzęsienie Amelii i Aleksandrów, a tylko jeden Jakub Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Świąteczne Gwiazdeczki 2020- Wrocław 15.12.20, 10:51 Stasia ma wschodnie nazwisko wiec moze dlatego takie imie. Korneliusz fajnie odstaje. Wladek i Zbysiu to moi ulubiency. Znowu tyle Ameli. Jakub jakos rzadziej sie na tych listach pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaitwinsy Re: Świąteczne Gwiazdeczki 2020- Wrocław 15.12.20, 16:24 3xMia... Spotykam coraz więcej dziewczynek o tym imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Świąteczne Gwiazdeczki 2020- Wrocław 16.12.20, 10:13 O, a ja osobiście znam tylko jedną Mię Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Świąteczne Gwiazdeczki 2020- Wrocław 19.12.20, 17:00 Bardzo się cieszę ze Stachny. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama