sulimira 20.12.20, 03:50 Maluchy: Adrianna Aleksandra Amelia x 2 Anna Blanka Emilia Hanna Laura x 2 Lena Liliana Lilianna Maja Malwina Maria Michalina Miriana Nel Nelia Wiktoria x 2 Zoe (obce nazwisko) Zofia Zuzanna Aleksander Andrzej Antoni x 2 Artur Bartłomiej x 2 Bartosz x 2 Daniel Demetriusz Fabian Filip x 5 Franciszek x 2 Gabriel Ignacy Igor x 2 Jakub x 2 Jan x 2 Kacper Konstanty Kuba x 2 (nie znam pelnej formy) Leo Maksymilian Marcel Mikołaj x 2 Natan Nikodem Olaf Piotr Samuel Stanisław x 3 Szymon Tadeusz Tomasz x 2 Tymoteusz Wiktor Wojciech x 2 Ziemowit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chayah Re: Świąteczne Gwiazdeczki 2020- Rybnik 20.12.20, 11:26 U dziewczynek bez szału. U chłopców fajnie wyróżnia się Konstanty, Samuel, Tadeusz i Ziemowit. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Świąteczne Gwiazdeczki 2020- Rybnik 20.12.20, 11:52 Demetriusz byl dla mnie najwiekszym zaskoczeniem. Z Ziemka bylam bardzo szczesliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Świąteczne Gwiazdeczki 2020- Rybnik 26.12.20, 12:26 sulimira napisała: > Demetriusz byl dla mnie najwiekszym zaskoczeniem. Właśnie, przeoczyłam Demetriusza Z Ziemka bylam bardzo szczesliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Świąteczne Gwiazdeczki 2020- Rybnik 20.12.20, 12:54 Jestem pod wrażeniem Demetriusza, cieszę się też z Konstantego i Samuela. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynkaa Re: Świąteczne Gwiazdeczki 2020- Rybnik 27.12.20, 10:11 Cieszę się, że Samuel wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama