inga.a.m.r 21.12.20, 14:33 (woj.opolskie) Liceum, technikum i szkoła zawodowa: Amelia Anna x3 Agnieszka x2 Aleksandra Alicja Barbara Christina (polskie nazwisko z „ś” i „ł”) Daria Dagmara Dominika Dorota x2 Ewelina Emilia x2 Estera Eliza Hanna Jessica (polskie nazwisko z „ł”) Julia x14 Julianna Joanna x2 Justyna x2 Kamila x3 Kornelia Karolina x3 Klaudia Laura x5 Liliana Lena Maria Miriam Magdalena x4 Martyna x4 Marta x2 Natalia x4 Oksana-Yana (nazwisko z końcówka -ska) Oliwia x2 Paulina x3 Tamara Urszula Vanessa Wiktoria x6 Weronika x5 Yuliia (obce nazwisko) Zofia x3 Zuzanna x2 Bartłomiej Cezary Dawid Damian Dominik Franciszek Filip Gabriel x2 Gracjan Jakub x3 Jan Kacper x2 Krzysztof Karol Lucjan Marcin x2 Maciej Mateusz x2 Mikołaj x2 Miłosz Oliwier x2 Piotr x2 Paweł x3 Rafał Sebastian Szymon x2 Tomasz x2 Szkoł podstawowa: Agnieszka x2 Anna Aleksandra x3 Amelia Daria Dominika x2 Emilia x4 Ewa Ewelina Estera Halina Hanna Iga Julia x6 Kinga Magdalena x3 Marlena Maja Manuela (nazwisko obcobrzmiące) Małgorzata x2 Monika Martyna x2 Natalia x4 Oliwia x4 Olga Patrycja x3 Paulina x2 Sara Urszula Wiktoria x3 Weronika x2 Zuzanna x4 Żaklina Amadeusz Damian Daniel x3 Dominik Herbert Igor x2 Jakub x3 Jarosław Jonas Kamil Kacper x3 Łukasz Mateusz Maksym Maksymilian Michał Miłosz Oliwier Paweł Ryszard Szymon x3 Tomasz Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chayah Re: Lista stypendystów 21.12.20, 21:00 inga.a.m.r napisała: Podobają mi się: Estera, Julianna, Miriam, Amadeusz, Daniel. In minus - Christina, Jessica, Vanessa. Odpowiedz Link Zgłoś
inga.a.m.r Re: Lista stypendystów 21.12.20, 22:28 Tak, ale akurat to mnie nie dziwi, bo sama znam 3 Laury z roczników 2001-2002. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Lista stypendystów 21.12.20, 23:28 Myślałam, że Gracjan i Marlena już dokumentnie wyszli z mody. Odpowiedz Link Zgłoś
inga.a.m.r Re: Lista stypendystów 31.12.20, 00:36 Ja tez nie przepadam za Żakliną, podobnie mam z Żanetą Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Lista stypendystów 31.12.20, 10:19 Lubię Esterę 🙂. Z tych list znowu powiało "wielkim światem" 😆. A propos Żakliny- słyszałam o takiej urodzonej za granicą. Po powrocie do Polski i dostosowaniu pisowni imię, imo, nieco straciło... Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Lista stypendystów 31.12.20, 10:28 Zapraszam do podczytywania wątków z serii "Świąteczne Gwiazdeczki", tam też czasami wieje "wielkim światem" Odpowiedz Link Zgłoś
aledziwok Re: Lista stypendystów 26.01.21, 00:47 Na plus u mnie: Tamara, Iga, Dagmara, Estera, Eliza, Barbara. Imiona męskie nie zachwyciły mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama