sulimira 30.12.20, 20:46 wloclawek.naszemiasto.pl/wloclawek-najbardziej-popularne-imiona-nadawane-dzieciom/ar/c11-7831370 Zofia, Zuzanna, Hanna, Julia, Gabriela, Amelia, Oliwia, Lena, Maria, Alicja; Antoni, Oliwier, Szymon, Aleksander, Jakub, Nikodem, Filip, Franciszek, Adam, Mikołaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chayah Re: Włocławek- najpopularniejsze imiona 2020 30.12.20, 21:19 Generalnie nic ciekawego. Co do Gabrieli na piątym miejscu, to w mojej okolicy zaczęło się pojawiać coraz więcej małych Gabrysi. Szkoda mi tylko Mikołaja, zawsze lubiłam to imię Ale za to nie ma Stasia, jestem bezpieczna Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Włocławek- najpopularniejsze imiona 2020 30.12.20, 22:58 Tak Stasia trzymaja dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
inga.a.m.r Re: Włocławek- najpopularniejsze imiona 2020 31.12.20, 00:41 Ja ostatnio tez coraz częściej spotykam małe Gabrysie, u przyjaciółki w styczniu prawdopobnie urodzi się Gabriela (chociaż mają jeszcze Ritę na ostatecznej liście) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Włocławek- najpopularniejsze imiona 2020 31.12.20, 11:57 Oliwier tak wysoko (( Odpowiedz Link Zgłoś
inga.a.m.r Re: Włocławek- najpopularniejsze imiona 2020 31.12.20, 12:55 Nikodem staje się coraz popularniejszy, u mnie ostatnio jakiś wysyp... W rodzinie pojawił się jeden, u znajomych jeden, a w miejscach publicznych tez coraz częściej słyszę to imię. Odpowiedz Link Zgłoś
allegra1989 Re: Włocławek- najpopularniejsze imiona 2020 31.12.20, 18:37 Nic ciekawego, Gabriela też zaczęła się pojawiać u mnie w okolicy. Ostatnio koleżanka pracy urodziła Gabrysię, wcześniej miała być Heleną lub Lilianą. Odpowiedz Link Zgłoś
allegra1989 Re: Włocławek- najpopularniejsze imiona 2020 31.12.20, 18:37 *z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama