sulimira 08.01.21, 04:06 Julia Hanna Zofia Zuzanna Emilia Alicja Maja Oliwia Laura Aleksandra Jan Jakub Antoni Franciszek Aleksander Szymon Adam Filip Mikołaj Leon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sulimira Re: Kraków: najpopularniejsze imiona 2020 08.01.21, 04:32 Najrzadsze imiona w Krakowie: Marina, Miłosława, Augusta, Cecylia, Roma, Irena, Marlena, Julita, Gloria, Kira. Jonaszami, Felicjanami, Januarymi, Szczepanami, Wincentymi, Zbigniewami, Timurami, Hieronimami, Norbertami i Sławomirami Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kraków: najpopularniejsze imiona 2020 17.01.21, 10:55 Cieszę się z Miłosławy, Augusty, Cecylii, a szczególnie z Januarego, Wincentego, Szczepana, Felicjana i Hieronima. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Kraków: najpopularniejsze imiona 2020 17.01.21, 21:00 Tak, tutaj te rzadko nadawane imiona byly zaskakujace w wiekszosci bardzo pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Kraków: najpopularniejsze imiona 2020 08.01.21, 09:35 W "top 10" wieje nudą. Z rzadszych podoba mi się Zbigniew, mam pozytywne skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
fabia_marcella Re: Kraków: najpopularniejsze imiona 2020 08.01.21, 14:21 Z rzadszych imion podobają mi się Augusta(!), Cecylia, Felicjan, Wincenty, Hieronim. Odpowiedz Link Zgłoś
karola1705 Re: Kraków: najpopularniejsze imiona 2020 15.01.21, 22:22 Cieszy mnie fakt,że Stanisław nie pojawił się w top10 chociaż w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Kraków: najpopularniejsze imiona 2020 16.01.21, 10:16 Obie się z tego cieszymy Serio, też bym nie chciała słyszeć na każdym kroku "Stasiu..." powtórzonego milion razy na sekundę Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama