sulimira 16.01.21, 19:17 Imiona nadane po jednym razie Adela Adriana Alina Amanda Aniela Beata Bianka Dalia Danuta Dominika Evangelina Ewa Franciszka Halina Hana Ida Idalia Inez Iwona Judyta Justyna Kajla Konstancja Magdalena Marianna Marina Megan Natalia Olia Urszula Vanessa Veronika Wanessa Wioletta Albert Aleks Andrew Artem Bartłomiej Bogusław Brajan Czesław Cyprian Damian Dorian Feliks Florian Gniewosz Hugo Iwo Jacek Jarosław Jerzy Jozef Juliusz Kordian Krystian Ksawery Leszek Lucjusz łukasz Martin Milan Nathan Nazar Paweł Rafał Robert Samuel Stefan Timofey William Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Inowroclaw: najrzadsze imiona 2020 17.01.21, 11:03 Dziwą wśród tych imion miana jeszcze niedawno bardzo popularne. I Natalia - naprawdę została nadana tylko raz? Część pozostałych zaskakuje in minus. Ucieszyłam się szczególnie z imion: > Aniela > Franciszka > Idalia > Konstancja > Marianna > Bogusław > Cyprian > Florian > Juliusz > Kordian > Ksawery > Lucjusz > Samuel > Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Inowroclaw: najrzadsze imiona 2020 17.01.21, 16:35 Najbardziej podobają mi się: > Adela > Aniela > Franciszka > Ida > Idalia > Konstancja > Marianna > Bogusław > Jerzy > Juliusz > Kordian > Stefan Natalia i Bartłomiej w rzadkich?... Trochę mnie to dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Inowroclaw: najrzadsze imiona 2020 17.01.21, 20:58 Natalia byla na liscie. Zdziwilam sie i moze to jest jakas pomylka, ale byla tak samo jak Bartlomiej. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Inowroclaw: najrzadsze imiona 2020 18.01.21, 09:35 Listy najrzadziej nadawanych są dla mnie o niebo ciekawsze, niż tych najpopularniejszych. Choć czasem oczy łzawią i zastanawiam się, czy to literówki, czy "wolność" rodziców 😉. Widzę dużo moich ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Inowroclaw: najrzadsze imiona 2020 19.01.21, 15:27 Czeslaw i Danuta Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Inowroclaw: najrzadsze imiona 2020 20.01.21, 10:50 Podobają mi się: > Adela > Aniela > Dalia > Franciszka > Ida > Judyta > Konstancja > Feliks > Hugo > Jerzy > Juliusz > Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama