kasiakl 09.08.21, 16:25 1: Albina Angelika Amelia Anastasiya (wsch) Anastazja Agata Aniela Danila (wsch) Eliza Ewa Gabriela Hanna Irena Izabela Justyna Jagna Joanna Janina Lesia (wsch) Kinga Karina Magda Malwina Maja Marcela Magdalena Marzena Marika Milana Nicole (pl) Nina Nadia Olga Oktawia Ola Paula Sofiia (wsch) Sabina Sara Sylwia Samanta (pl) Tola Wioleta Yana (pl) Adriano Albert Arkadiusz Bartlomiej Junior (tak zapisane w rubryczce Pierwsze Imie) Bartlomiej Beniamin Bartosz Dominik Filip Gracjan Hubert Ihnat (wsch) Janusz Joachim Juliusz Konstanty Klaudiusz Kryspin Marcin Mateusz Maurycy Maksymilian Mikalai (wsch) Mihalis Mykhailo (wsch) Oktawiusz Patryk Roman Remigiusz Samuel Slawomir Szymon Siarhei (wsch) Seweryn Tobiasz Tomasz Wiszko (pl) 2: Anna Daria Emilia Katarzyna Kaja Klaudia Patrycja Paulina Urszula Zofia Damian Krzysztof Lukasz Olaf Piotr Pawel Wojciech 3: Alicja Dagmara Marta Michalina Nikola Michal Maciej 4: Karolina Martyna Weronika Dawid Kacper 5: Natalia Oliwia Adam 6: Aleksandra Zuzanna 7: Dominika Wiktoria Jakub 10: Julia dwa imiona: Aleksandra Izabela/Ewa/Anna/Agnieszka/Magdalena/Daria/Helena/Natalia/Elzbieta/Zuzannax3/Wiktoria/Liza/Karolina/Lucyna/Barbara/Marta/Mariax2/ Agata Karolina/Katarzynax2/ Andzelika Malgorzata Anna Maria/Katarzynax2/Natalia Alicja Agnieszka/Maria/ Agnieszka Ewa Andrea Aleksandra Aneta Klara Adrianna Kinga Amelia Karolina Barbara Anna/Sara/ Berenika Weronika Blanka Maria Diana Aleksandra/Monika Dagmara Kamila Daria Alicja/Kasandra/Anna/ Dominika Katarzyna Estera Halina Eliza Wiktoria Elzbieta Anna Elwira Agnieszka Emilia Julia Ewelina Katarzyna Gabriela Daniela/Teresa/ Hanna Maria/Monika/Katarzyna Ina Alicja Iwona Malgorzata Izabela Anna Julia Malgorzata/Maria/Irena/Joanna/Annax2/Aleksandra/Katarzyna/Izabela/Natalia/Martyna/Zofia/Estera/ Justyna Katarzyna/Anna/Ewa/ Jagoda Julia Joanna Katarzyna Jolanta Kamila Kinga Emilia/Zofia/ Klaudia Anna/Magdalenax2/Maria/ Karolina Irena/Marianna/Patrycja Karina Barbara Klaudyna Maria Krystyna Monika Katarzyna Luiza/Kinga Kaja Sara Kamila Monika Kornelia Teresa Liliana Olimpia Martyna Aleksandra/Julia/Zofia/Ewa/Mercedes/ Maja Malgorzata/Zuzanna/Krystyna/Maria/Berenika/ Matylda Oliwia Marta Maria Marcelina Aleksandra Monika Iwona/Martyna Magdalena Natalia/Agnieszka/Maria/ Maria Radoslawa Marlena Maria Milena Ariadna Malgorzata Maria/Katarzyna Natalia Anna/Milena/Irena/Wiktoria/Marta/Maria/Elzbieta/Joanna/ Nikola Joanna/Izabela/ Natasza Karolina Natasza Maria Nina Maria Oliwia Julia/Elzbieta/Magdalena/ Olga Marcelina/Danuta/ Pola Maria/Aleksandra/ Patrycja Katarzyna/Malgorzata/Stefania/Monika/Maria/ Paulina Henryka/Natalia/ Roksana Aneta Rozalia Maria Sandra Sara/Boguslawa/ Sara Oliwiax2/Henryka/Monika/ Sonia Stefania Wiktoria Maria/Malgorzata/Luiza/Zuzanna/ Weronika Wiktoria/Paulina/Malgorzata/Joanna/Beata/Oliwia/Maria/ Wirginia Maja Zofia Anastazja/Agnieszka/ Zuzanna Katarzynax2/Annax2/Magdalena/Natalia/Stefania/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
decadent46 Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 09.08.21, 16:40 Właśnie miałam zamiar zrobić to samo zestawienie Ale na razie siedzę w statystykach z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakl Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 09.08.21, 17:34 Ja bralam sie za Wroclaw ale zauwazylam Twoj wczesniejszy post/ moze trzeba bedzie sie skonsultowac/podzielic? Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 10.08.21, 10:05 Mogę zrobić listę nieprzyjętych do tej samej szkoły (już zaczęłam) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynkaa Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 09.08.21, 23:25 Widziałam na stronie ASP Gdańsk, że są listy przyjetych i nieprzyjetych, jakbyś miała ochotę. Ja niestety mam zepsutego laptopa i korzystam z telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 10.08.21, 09:58 Bierę Jakbym miała nie "ogarnąć" Akademii Sztuk Pięknych? Kocham sztukę i się tego nie wstydzę Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynkaa Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 10.08.21, 12:37 Prawidłowo! ♥️ Rzuciłam tylko okiem na listy, ciekawa jestem imion. Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 17.08.21, 20:42 Uprzedzam - trzeba będzie poczekać Utknęłam w kontynuacji wątku Apolinarego, nieprędko się z niej wygrzebię Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 09.08.21, 20:16 Ciekawe: Maurycy, Oktawia, Oktawiusz, Sabina, Olaf, Irena, Lucyna, Estera Halina Albina - nie jestem fanką, kojarzy mu się z Albinem Siwakiem Wiszko - ? Henryka, Ariadna, Berenika, Kasandra na drugie - oryginalnie. Liza, Andrea Aleksandra - nie na polskie warunki Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 09.08.21, 20:18 Z oryginalnych jeszcze Ina Alicja i Wirginia Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynkaa Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 09.08.21, 23:25 Podoba mi się Ina. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 10.08.21, 18:51 Liza wyjatkowa nieciekawie na polski warunki. Liza brzmi jak sepleniace lizanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 09.08.21, 20:39 Albina, Irena, Jagna, Janina, Lesia, Marzena, Milana, Oktawia i Sabina- fajnie i ciekawie Gracjan, Kryspin, Maurycy, Oktawiusz i Seweryn- na plus. Wiszko? Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 23.08.21, 22:01 Ciekawe, jaki byłby odpowiednik Lesi po polsku. Brzmi sympatycznie. Kojarzy mi się z "Lesiem" Chmielewskiej. Lesia i Wiszko - nie wiem, co to za imiona, ale ładna by była parka. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 29.08.21, 14:25 Wygląda na to, że Łesia to zdrobnienie Larysy: pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81esia_Ukrainka Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 29.08.21, 14:27 Behindthename podaje, że jednak Aleksandry. Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 29.08.21, 14:39 Tak myślałam, że to Aleksandra. U mnie w szkole z kolei jest Olesia. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 09.08.21, 20:44 Aneta Klara- nie jestem fanka, ale ciekawie z prostymi i znanymi imionami Berenika Weronika... rece opadaja na ten zestaw, ale Berenika super Daria Kasandra, Elwira Agnieszka, Ina Alicja, Milena Ariadna, Liliana Olimpia, Sandra Boguslawa- ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 09.08.21, 20:57 Kudre! Właśnie zauważyłam, że ja też wstawiłam kawałek zestawienia dla Szczecina (wątek "Lista przyjętych na studia ekonomiczne")! Poznałam po Berenice Weronice. Kocia kość! Dekadencie, gdzie ty masz oczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynkaa Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 09.08.21, 23:27 Właśnie też mi się wydawało, że już widziałam Berenikę Weronikę. Takie połączenie nie zdążą się często 😉 (mam nadzieję) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 23.08.21, 11:43 Cieszę się szczególnie z Albiny i Maurycego. Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: ZUT Szczecin - zakwalifikowani cz 1 23.08.21, 22:35 Można powiedzieć: imiona z dwóch biegunów. Ja z kolorów najbardziej lubię Aurelię. Odpowiedz Link Zgłoś