kasiakl 29.07.22, 23:16 2xLO i technikum, listy zakwalifikowanych i niezakwalifikowanych dwa imiona Adam Szymon x2 Aleksander Michal Aleksander Pawel Antoni Józef Artur Piotr Bartlomiej Jan Bartosz Karol Bartosz Piotr Bilal Kamil (obce n) Dominik Jan Dominik Jerzy Eryk Sebastian Filip Franciszek Franciszek Adam Franciszek Maksymilian Gabriel Tomasz Jakub Jan Jakub Jerzy Jakub Kamil Jakub Tomasz Jan Jerzy Jan Józef Jan Kosma Jan Marcin Jan Stanislaw Jan Radoslaw Jerzy Juliusz Jerzy Stanislaw Kacper Jan Kamil Jakub Kamil Janusz Karol Konrad Krzysztof Jakub Maciej Antoni Maciej Krzysztof Maciej Marek x2 Maciej Tomasz Makary Wiktor Maksym Pawel Maksymilian Antoni x2 Maksymilian Bartosz Maksymilian Izydor Maksymilian Jakub Maksymilian Jan Maksymilian Szymon Marcel Krystian Mateusz Henryk Mateusz Max Matthew George (pl n) Michal Jerzy Michal Mikolaj Michal Piotr x2 Michal Tomasz Mikolaj Dawid Mikolaj Piotr Nikodem Sylwin Oliwier Maksymilian Olivier Piotr Patryk Andrzej Patryk Piotr Piotr Mateusz Piotr Michal x2 Piotr Pawel x2 Piotr Wojciech Robert Ryszard Sebastian Jakub Szymon Jakub Szymon Mariusz Stanislaw Adam Stanislaw Karol Szymon Mariusz Szymon Piotr Tomasz Jakub Tomasz Marek Tomasz Stanislaw Wojciech Artur Viktor Jerzy Agata Zuzanna Aleksandra Anna Anna Maria x2 Anna Zofia Antonia Maria Antonina Daria Alicja Natalia Barbara Aleksandra Dagmara Teresa Diana Anna Julia Daniela Julia Klara Julia Magdalena Julia Maria Julia Weronika Hanna Anna Hanna Celina Hanna Maria x2 Kaja Helena Kalina Faustyna Kamila Julia Karolina Alicja Larysa Agnieszka Lilly Ann (pl n) Magdalena Barbara Maja Anna Maja Julianna Maria Antonina Maria Józefina Maria Kerima Maria Teresa Marcelina Julia Martyna Sylwia Matylda Hanna Matylda Zofia Monika Wiktoria Monika Teresa Nadia Monika Natalia Anna Nina Lena Nina Lucja Rulana Jasmina (obce n) Zofia Agata Zofia Joanna Zuzanna Dorota Zuzanna Magdalena Zuzanna Maria x2 Zuzanna Neli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynkaa Re: LO - przyjeci do klasy I, Gdansk 29.07.22, 23:54 Maria Antonina, Maria Józefina - brzmi dostojnie. Maria Kerima jest ciekawa, a oprócz tego Larysa, Makary, Maksym i Jan Kosma. Z drugich imion - Maksymilian Izydor: chyba pierwszy raz widzę Izydora w takich zestawieniach, Jerzy Juliusz: szkoda, że nie odwrotnie. Nikodem Sylwin - mega! Niektórzy rodzice szaleją z drugim imionami. Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: LO - przyjeci do klasy I, Gdansk 31.07.22, 02:28 katarzynkaa napisał(a): > > Nikodem Sylwin - mega! Niektórzy rodzice szaleją z drugim imionami. Często drugie imiona to imiona rodzinne- po dziadkach, pradziadkach, innych przodkach. Dlatego czasem mogą być bardzo oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: LO - przyjeci do klasy I, Gdansk 30.07.22, 09:06 Jan Kosma- żałuję, że nie odwrotnie! Choć dla Kosmy i tak wolalabym coś ciekawszego niż Jan. W sumie spośród pierwszych imion nic nie przykuwa mojej uwagi. Tzw nuuuda 🤷. Wśród drugich nieco większa różnorodność. Doceniam Teresę, Józefinę, Danielę, Celinę, Faustynę, Józefa, Jerzego, Ryszarda, Izydora, Sylwina. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: LO - przyjeci do klasy I, Gdansk 30.07.22, 10:25 Z meskich pierwszych imiona podoba mi sie Makary i jest najciekawszy. W drugich imionach jest wiecej interesujacych imion, ktore mi sie podobaja: Kosma, Radosław i Izydor. Sylwin bije na glowe wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: LO - przyjeci do klasy I, Gdansk 31.07.22, 00:29 Jak przedmówczynie zwróciłam uwagę na Sylwina, ale nie podoba mi się niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: LO - przyjeci do klasy I, Gdansk 01.09.22, 17:40 Cieszę się zwłaszcza z Makarego Odpowiedz Link Zgłoś