losninos 27.10.22, 11:29 Rocznik 2018/2019 grupa 3-4 latki Maja x3 Hanna Martyna Wiktoria Alicja Izabela Emilia Lena Iga Gabriela Wojciech x2 Miłosz Kacper Antoni Michał Szymon Alan Piotr Jan Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annthonka Re: Imiona z przedszkola mojego syna 27.10.22, 12:24 Lubię Janka i Alicję, mimo popularności. Lubię też Igę i Jurka. Mały Wojtuś brzmi słodko, Wojtek ok, ale pełna forma do mnie zupełnie nie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Imiona z przedszkola mojego syna 27.10.22, 12:25 Lubię Jerzego 🙂. I Michała, mimo popularności. Wojciecha w sumie też. I tyle 😉. Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Imiona z przedszkola mojego syna 27.10.22, 12:51 Zaskakują w tym pokoleniu Izabela i - trochę mniej - Martyna. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Imiona z przedszkola mojego syna 27.10.22, 13:01 Ciekawa jestem, które imię nosi twój syn. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona z przedszkola mojego syna 29.10.22, 01:47 Jerzyk najfajniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: Imiona z przedszkola mojego syna 27.10.22, 20:06 Podobają mi się (mimo popularności): Maja, Wiktoria, Alicja, Izabela, Kacper, Szymon, Jan. Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Imiona z przedszkola mojego syna 29.10.22, 00:30 Podobają mi się raczej wszystkie, oprócz : Hanny, Martyny, Igi, Kacpra. Wojciech tylko w wersji Wojtek, Jerzy tylko w wersji pełnej oraz uroczej ' Jerzyk', bez Jurka. Najlepsze stąd w moim odczuciu pomimo popularności: Maja, Wiktoria, Lena, Emilia, Alicja, Izabela, Gabriela, Alan, Piotr, Miłosz. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona z przedszkola mojego syna 02.11.22, 22:56 Nie spodziewałabym się dwóch Wojtków w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
polik17 Re: Imiona z przedszkola mojego syna 04.11.22, 15:55 Podoba mi się Maja, Wiktoria, Alicja i Emilia Izabela jest ładna w pełnej formie, ale zdrobnienie Iza do mnie nie przemawia. Z męskich lubię Wojciecha, Antoniego, Piotra i Jana. A najciekawszy jest Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
n.ataleczk.aa Re: Imiona z przedszkola mojego syna 20.11.22, 12:35 Najbardziej podoba mi się Iza z tego zestawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
krinjo Re: Imiona z przedszkola mojego syna 10.12.22, 23:55 Zaskakuje Iza i dwóch Wojtków. Jerzyk też na plus. Reszta, no cóż… Hanie Maje i spółka. Odpowiedz Link Zgłoś