Dodaj do ulubionych

Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 2022

08.01.23, 13:47
W Suwałkach w 2022 urodziło się 564 dzieci.

Zofia 18
Maja 14
Zuzanna

Franciszek 16
Jakub
Leon

Pojedyncze nadania: Ariana, Ariela, Elizaveta, Konstans, Malicja, Gerard, Roza, Tiago, Jessica, Aneta, Agata, Kamil, Kaja, Kalina, Magdalena, Marcin, Mariusz, Patrycja.

www.google.com/amp/s/radio5.com.pl/2023/01/najpopularniejsze-imiona-w-suwalkach/amp/
Obserwuj wątek
    • katarzynkaa Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 13:50
      Mam nadzieję, że nie jestem głucha i w nagraniu usłyszałam MALICJA. Połączenie Alicji z Maliną?
      Internet wypluł coś takiego i nie, nie jest to imię. 🤭sjp.pwn.pl/doroszewski/malicja;5449080.html
      • emnilda.wolna Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 13:57
        Tragedia. Nie dość, że rzeczownik pospolity, to jeszcze taki.
    • katarzynkaa Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 13:50
      Zaskoczył mnie też Konstans, nie wiedziałam, że jest takie imię.
      • emnilda.wolna Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 13:56
        katarzynkaa napisał(a):

> Zaskoczył mnie też Konstans, nie wiedziałam, że jest takie imię.

Nie zdziwiłabym się, gdyby to była dziewczynka (Constance).
    • emnilda.wolna Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 13:55
      Konstans i Malicja - ?
      • sulimira Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 15:45
        Takie same odczucia
    • misslucky133 Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 16:10
      Czolowka nie dziwi, natomiast dziwi mnie, niszowosc Kaliny i Kaji. Ciekwe, ze ktos zdecydowal sie na Anete, Mariusza i Patrycje, dla mnie to takie imiona bardzo juz passe a jednak ludzie nadal widza w nich urok.
    • polik17 Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 16:11
      Wśród najpopularniejszych bez zaskoczeń smile Z najrzadszych podoba mi się Kalina, Roza i Marcin. Co to za imię Malicja i Konstans? big_grin
    • niii Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 17:17
      Malicja bardzo rzadko nadawana, ciekawa smile
    • katarzynkaa Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 17:36
      Konstans

pl.m.wikipedia.org/wiki/Konstans_(imi%C4%99)
      • n.ataleczk.aa Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 20:04
        Ciekawy wybór tej formy zamiast np. Konstantego.
    • n.ataleczk.aa Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 20:03
      Dziwnie więzień wśród najrzadszych; Patrycję, Magdalenę, Kamila i Marcina. Podobają mi się Ariana i Ariela. Konstans jest dziwnym wymysłem, tak samo jak Malicja.
    • niii Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 20:44
      Podobają mi się: Ariana, Ariela, Jessica, Kaja, Kalina, Magdalena. Konstans na minus, nie wiadomo, czy żeńskie czy męskie. Od Malicji lepsza Malika, choć to inne ( na szczęście) znaczeniowo imię wink
      • polik17 Re: Suwałki - najpopularniejsze najrzadsze imiona 08.01.23, 23:17
        O tak, Malika to śliczne imię smile Mogłabym tak nawet nazwać córkę.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.