emnilda.wolna 29.01.23, 02:54 Chyba znalazłam Wielką Księgę Imion (tę, która jest zbyt wielka). Wprawdzie coś szwankuje, bo są w niej m.in. Faust, Leonora i Cyryla, ale poza tym czysta radość: Sebastazard, Bożenatold, Stefanisław, Iwonard, Mirosławomir, Zdziwoj, Angeborga, Lubominia, Wernestynanda, Rolandrzemysławosz... imiona.bobai.art/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula.anna Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 08:52 U mnie pojawiają się tylko informacje, że te "imiona" nie istnieją 🤔. To tak działa? Pokazuje, co nie istnieje? A niektórzy radośnie i "kreatywnie" się "inspirują"? Zamiast przyjąć do wiadomości. A gdzie są w tej "księdze" informacje o prawdziwych imionach? Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 09:04 Mi rowniez pokazuje, ze imie nie istnieje. Podane przez cienie probki przywoluja usmiech na usta Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 11:36 To generator imion nieistniejących. Z tego, co widzę, "miksuje" inne imiona. Napisałam, że szwankuje, bo czasem wychodzą mu imiona istniejące, np. Cyryla. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 12:03 To zupełnie nie zrozumiałam Twojego wpisu 🤦. Jeśli "miksuje" i generuje różne "twory", to rzeczywiście może być ta zbyt wielka księga . Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 12:37 Waldefonstazja 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 12:43 Mnie urzekł Sebastanty. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 13:10 Powala😂 Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 13:33 Ta strona jest trochę suchym żartem, przynajmniej mnie niezbyt śmieszy Jaki jest sens jej istnienia? Umożliwienie ludziom trollowania poprzez proponowanie innym imion nieistniejących? Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 14:16 Najwyraźniej... Ewentualnie inspiracje dla kogoś, kto uwielbia "zmiksowane" imiona, ale sam nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 30.01.23, 02:08 Dla mnie niestety tylko dla śmiechu. Sama potrafię, stwarzam udane zestawienia i miksuję czasem na prośbę zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 13:33 Znalazłam nową ksywę dla moje młodszej, rudowłosej- Rudomira! Ruda jest od dziś passe 😜. Emnilda, mam niezłą zabawę dzięki Twojemu linkowi. Co drugi twór można tu wpisywać, żeby reszta społeczności forumowej też mogła się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 14:16 👌 Odpowiedz Link Zgłoś
polik17 Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 14:12 Ja mam po prostu hit - Amelimenty Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 14:17 Wygrałaś, chyba nic lepszego już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 30.01.23, 02:06 O hahaha, hit stulecia xDDD Dla chłopaka jeszcze - Lamenty Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 14:21 Zenobietta i Longinik Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 14:29 Kacpertruda, Olgierdyna i Malwinard... Szymoteusz - w sumie logiczne, powinien istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 14:38 Soniusz Odpowiedz Link Zgłoś
n.ataleczk.aa Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 15:36 Wylosowały mi się Paulalislawa i Konstazylia 😂. Bardzo dużo śmiesznych imion Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 15:39 Raczej "imion" 😛. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 15:50 Świetna! Paulimierdyn Możliwe, że ta zbyt wielka księga imion to pozycja, o której mowa w opinii RJP, ale może jednak jeszcze co innego, bo sporo w niej imion obcojęzycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 29.01.23, 15:50 I jeszcze: rjp.pan.pl/opinie-o-imionach-main/801-hanka "Tak więc występowanie jakiegoś imienia w tej książce nie powinno być wystarczającym argumentem za nadaniem dziecku tego imienia." Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 30.01.23, 02:11 Dziwne tylko, jak piszą, że dane imię nie istnieje, a istnieje Marcja, Wieńczysława czy Arkadia, Polina, Fabiana. Ktoś nie do końca przemyślał zamierzony efekt, umieszczając imiona oficjalnie nadawane Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 30.01.23, 03:01 Mi wyszło tak: Irenydykta( !) ,Poland, Grzej, Zdziwoj i Małgor. Prawdopodobnie ktoś zdublowal Strachy na Lachy i zamiast tektury wstawił dyktę. No, ba, skoro Irena lubi dyktę, nikt jej nie dyktuje inaczej i będzie z Polandem dyskutować o tym, czy Małgor jest Gośkiem po godzinach aby gwarantowanie niebinarnym, czy Grzej rozwiąże kwestię polskiego wyziębiennictwa opalem makijażu Roxy Węgiel, czy Zdziwoj dziwi się Polandowi, kiedy ów chrzci se paliwem spuszczone oba, jtki, i co na to sam Kons, bez Tytututututucji Zatem batem, a potem a,zaliż Odpowiedz Link Zgłoś
sferoplast Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 02.02.23, 04:06 Ściborga, Radomierzyniechosława, Augusła, Angeborgaretta i Genobieszek mnie urzekły. Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 02.02.23, 11:43 Genobieszek jest słodki. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 02.02.23, 16:16 Sciborga i Genobieszek sa cudowne Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 02.02.23, 08:37 Znalazłam teraz: Macieczyslaw, Strefa, Bartyna, Oskarp, Cecyli, Wojciej, Ildefonstancisz, Wiesła, Zdobysztof, Izabelajda, Dymilia, Żelina, Teofilary, Miłowitalianna, Zbigniec, Hipollo, Przegorzata, Igorz, Wiolestyn, Joachaliana, Izydoniamilian, Marzata, Jaremigiusz, Anetan, Mariaszarysa, Krzy, Marzy, Alicjan, Leonarystynan Co ciekawe, niektóre z tych imion wygenerowałam identycznie sama, bez użycia tego programu - np. Laurela, Roksandra ; D Może dlatego, że to łatwe miksy. O i natknęłam się na Lechalinę - skoro jest Michalina, to Lechalina nie zaszkodzi, dobrze, że nie Lochalina ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Wielka księga imion: Sebastazard i Bożenatold 02.02.23, 09:06 Karolikaryl, Śadomir, Przej, Agniechoslaw, Odpowiedz Link Zgłoś