niii 06.02.23, 15:14 Które z tych imion mają szansę na powrót lub zaistnienie w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niii Re: Faina, Fenenna, Fiona, Fejena, Fotyna, Fania? 06.02.23, 15:18 U mnie na razie Faina jest jedną z faworytek, bo..jest fajna ; D Fotyny nie nadałabym, zostawiłabym : ' fot' i dodała inną końcówkę zamiast - yny. Pojawia się też Finnola i Fia. Lubię ogromnie zwiewność F i szukam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
horoszuka Re: Faina, Fenenna, Fiona, Fejena, Fotyna, Fania? 07.02.23, 10:53 A może Fiora? Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Faina, Fenenna, Fiona, Fejena, Fotyna, Fania? 07.02.23, 11:24 Fiora, Fiorella albo Flora, Florella też fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
sferoplast Re: Faina, Fenenna, Fiona, Fejena, Fotyna, Fania? 09.02.23, 21:31 Bardzo lubię Fotynę, Faina brzmi za bardzo jak 'fajna', a Fiona kojarzy mi się głównie z ukochaną Shreka. Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Faina, Fenenna, Fiona, Fejena, Fotyna, Fania? 11.02.23, 22:50 Jasne, widziałam też imię Naina, do pary z Fainą Odpowiedz Link Zgłoś