zamarzenia90 19.08.23, 22:50 Tutaj lista imion z komentarzy pod postem z pytaniem o imiona dzieci: DZIEWCZYNKI Józefina x2 Aurora x2 Pola x4 Aylin Natasza Kornelia x3 Aurelia Gaja Agata Zuzanna x3 Wanda x2 Nadia Vanessa Iga x2 Gabriela x3 Apolonia Róża Alicja Wiktoria Amelia Leyla Michalina x2 Marcelina Maja Nela Lena Antonina x2 Antonina Łucja Oliwia x2 Anastasia Łucja Zoja Maria Liwia Barbara Rozalia CHŁOPCY Leo Olaf Krzysztof x2 Julian Wiktor Maksymilian x3 Józef Florian x2 Tymon Leoś (nie wiem jak pełna forma) Aleksander Benas Nikodem x2 Mael Kazimierz Kornel Feliks Leon Mikołaj Franciszek x2 Filip Józef Mikołaj Ignacy x3 Dawid Adam Jan Antoni x2 Dominik Teodor x3 Kaspian Szymon x3 Kajetan Mieszko Marsell Michał Ryszard Grzegorz Henryk Mariusz Dawid Kuba Stefan RODZEŃSTWA Maria i Christina (urodzone i wychowywane w Grecji) Nina i Diana Wojtek, Michał i Kubuś Gabriela i Patryk Mateo i Mia Lilia i Nina Nastazja i Waleria Natan i Noemi Kordian, Nadia, Cezary i Krystian Ignacy i Urszula Matylda, Nadia i Kira Jerzy i Julian Leon i Julian Zuzanna i Kornelia Anastazja i Alicja Gabriela i Grzegorz Zuzanna i Hubert Lena i Oskar Sebastian i Robert Ignacy i Wanda Marcelina i Krzysztof Marcelina i Józefina Maja i Julian Zuzanna i Nikodem Kaja i Maksym Mia i Rose (mieszkają w UK) Aleksandra, Franciszek i Karolina Ksawery i Edyta Zofia, Lilia i Alicja Julia, Sebastian, Remigiusz i Dobrawa Gustaw i Helena Michalina i Helena Sebastian i Kornelia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n.ataleczk.aa Re: Imiona dzieci lista 22.08.23, 19:04 Dużo bardzo ciekawych imion Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona dzieci lista 22.08.23, 20:58 Fajna roznorodnosci. Waleria I Edyta rzucily mi sie w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Imiona dzieci lista 22.08.23, 23:02 Tym razem moje antytypy, bo mnóstwo imion z tego postu bardzo przyjemnie brzmi. Edyta - jedno z najcięższych i najtwardszych, suchych jak wiór ( w moim odczuciu) imion kiedykolwiek, razem z Judytą; słyszę dyda, tyta Zoja - ani Zofia, ani soja Iga - lepsza byłaby Igabella Barbara - ładna jako Barbie i Barbórka Zuzanna - byłaby lepsza i milsza jako samodzielna Zuza, a najlepiej Susana i Sana ( nie lubię Z) Gaja - nie przekonała mnie jeszcze Zofia - ładna jako Sofia Ignacy - kojarzy się z gackiem Hubert - kojarzy się z hubą drzewną Robert - kojarzy z robotem Henryk - nie lubię han ani hen, tu na końcu jeszcze - ryk Odpowiedz Link Zgłoś