magsalfano 15.04.06, 17:33 witajcie - dzis w kościele uslyszalam jak jakas mama woła na swoich synków Ziemek i Wawrzek.....Bedac stała bywalczynia na forum moje ucho od razu wylapalo te oryginalne dzisiaj imiona) Ziemowit tak na oko miał z 5 lat a Wawrzek dopiero uczył sie chodzic czyli okolice roczku....Prawda ze fajna odmiana od Kubusiów, Mateuszków , Kacperkow itp ) pozdrawiam swiatecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magsalfano PS. 15.04.06, 17:34 a tak swoja droga czy Wy też macie taki zmysł wychwytywania w otoczeniu mało popularnych imion???? Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: PS. 15.04.06, 20:12 Ja wychwytuje wszystkie imiona, nie tylko te mało popularne. Miałam tak od zawsze I ciekawi mnie zawsze imie rodzeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: PS. 15.04.06, 21:17 Ciekawe imiona faktycznie! Ja zawsze i wszedzie interesuje sie imionami Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: PS. 16.04.06, 20:32 Rzeczywiście ciekawe A ladne imiona wyłapuję od dzieciństwa Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: PS. 16.04.06, 22:56 od zawsze co do Wawrzyńca - moj tata ma tak na drugie i czasem sam z siebie żartuje , ze dobrze , że na drugie Odpowiedz Link Zgłoś