iljana 28.05.06, 23:13 Ciekawa jestem czy takie imię jak TOJA, udałoby sie zarejestrować.. kończy się na "a", jak życzą sobie pracownicy USC. Podoba się Wam? Trochę jak Troja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dottoranda Re: Toja - bohaterka filmu angielskiego 29.05.06, 09:46 Nie chcę wyrokować za RJP, ale to imię brzmi jak "to ja", czyli mógłby powstać problem gdyby dziecko się chciało przedstawić: To ja, Toja. Myślę, że z tego powodu mogłaby mieć negatywną opinię. Ale nie potrafię tego przewidzieć. Gaudencja pewnie z większym prawdopodobieństwem mogłaby przewidzieć decycję Rady Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Toja - bohaterka filmu angielskiego 29.05.06, 18:08 Nie podejmuję sie zgadywania wyroków tak dostojnego grona ale mnie się również wydaje, ze na warunki polskie imię to jest co najmniej niepraktyczne. Gdyby jednak komuś udało się je nadać, powinien postarać sie o drugą córkę, dla której odpowiednie byłoby litewskie imię Ona. Mogłoby wtedy dojść do jeszcze większej ilości zabawnych sytuacji, niz tylko przy imieniu Toja. Np. dziewczynki idą gdzieś i jedna mówi "Jestem Ona, a to (wskazując ręką) - Toja". Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Toja - bohaterka filmu angielskiego 29.05.06, 18:59 a mnie z toj-tojami (te niebieskie toalety plastikowe) to imię się bardzo kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
dottoranda Re: Toja - bohaterka filmu angielskiego 29.05.06, 20:23 Miałam na myśli to, że masz większe wyczucie, co do tego co mogliby uznać a co nie. W końcu już do nich w jakiejś sprawie pisałaś. A z pewnością mogłabyś zostać jedną z ważniejszych członkiń RFWoI, czyli Rady Forum Wszystko o Imionach .pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Toja - bohaterka filmu angielskiego 29.05.06, 22:18 Przypuszczam, ze odpowiedzieliby negatywnie, albo przynajmniej prosiliby USC o przekonanie rodziców, że to nie to. A z pewnością mogłabyś > zostać jedną z ważniejszych członkiń RFWoI, czyli Rady Forum Wszystko o > Imionach . Do takiej rady chętnie się zapiszę ;-P Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
brasiunia Re: Toja - bohaterka filmu angielskiego 29.05.06, 19:45 Tak mówiła o sobie moja córcia Wiktoria kiedy nie potrafiła jeszcze wymówić swojego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_k Re: Toja - bohaterka filmu angielskiego 29.05.06, 20:01 brasiunia napisała: > Tak mówiła o sobie moja córcia Wiktoria kiedy nie potrafiła jeszcze wymówić > swojego imienia. A moj synek mowil tak o swojej starszej siostrze, tez Wiktorii Ona sama mowila o sobie Wittoja Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Toja - bohaterka filmu angielskiego 29.05.06, 20:33 a mnie się kojarzy z tojadem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama