tosia66 10.08.07, 00:16 Mój synek ma na imię Arkadiusz . Miałam dużo problemów z wybraniem imienia . Do końca ciąży nie mogłam się zdecydować . Wszystkie imiona albo mi się z kimś kojarzyły , albo nie podobały .Albo się bardzo powtarzały . Przed porodem usłyszłam to imię w jakimś programie w telewizji i tak mi ładnie zabrzmiało . A taraz bardzo nam się nasz Arkadiuszek podoba . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 00:48 Michał Jan, dwojga imion. Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia88 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 09.09.07, 14:20 a ja wybralam Kacperek po długich naradach z mężem Odpowiedz Link Zgłoś
dzina84 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 01:08 Aaron Krzysztof. Pierwsze wybrał tata małego,a drugie ma po dziadku. Na początku byłam sceptyczna co do tego wyboru, lecz teraz sobie nie wyobrazam aby Aaronek mógł miec inne imie. Odpowiedz Link Zgłoś
gogulka Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 07:19 ERYK -krotkie,proste ,a zarazem slicznePozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izuniabielas AAron????????/ 10.08.07, 08:52 Co to za imię? Bardzo oryginalne. No ale wam sie podoba, to najwazniejsze. Moje bliźniaki to : Konrad i Wiktor - zwyczajnie i pięknie.. Odpowiedz Link Zgłoś
dosaf Re: AAron????????/ 10.08.07, 10:37 A co to za putanie??? Mi też nie podoba się Konrad ale Wiktor to co innego Mój tez jest Wiktor... muślałam o Aaronie, Marcelu i Olafie ale mój mąż był nieugięty... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bunia231 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 07:33 Szymin, Łukasz - drugie imie ma po tacie, pierwsze ja wybrałam Odpowiedz Link Zgłoś
bunia231 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 07:34 miało być Szymon z pospiechu wyszło Szymin Odpowiedz Link Zgłoś
misiurynka5 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 07:40 Wojciech Robert.To drugie niezbyt mi sie podoba ale tak mial na imie przyjaciel mojego mez wiec sie zgodzilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:21 Ja za 7 tygodni urodzę synka- też będzie Wojtuś Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 07:48 Gerard Ryszard Miał być Lambert ale jakoś nie przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
justynakw4 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 11.08.07, 23:18 Kamil Zenon(po dziadku) Odpowiedz Link Zgłoś
niskaaa Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 08:20 od poczatku miał byc Tomek i tak zostało ( nie powiem ze przez chwilke jeszcze sie zastanawiałam nad Wojtkiem ale mąż wolał Tomka) Odpowiedz Link Zgłoś
bastka8 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 08:52 my tez mamy Tomaszka. Mial byc Bartłomiej albo Dominik. Ale Tomuś swietnie do maluszka pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
alka2911 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 09:12 U nas miał być Adaś albo Wojtuś, ze wskazaniem bardziej na Adasia. Imiona wybraliśmy już wczesniej a Mały urodził się w Wigilię i wszyscy się śmiali, że teraz już nie ma wyboru bo sam sobie przyniósł imię. No i został Adasiek. Odpowiedz Link Zgłoś
bb.84 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 12:49 ERYK HENRYK(po dziadku) Odpowiedz Link Zgłoś
kcynamon Igor 10.08.07, 09:02 Igorek, chociaż też miałam ogromny problem z wyborem. Przez pierwszy miesiąc mówiliśmy do Niego po prostu Synek bo nie miał jeszcze imienia A teraz jestem bardzo zadowolona z tego wyboru, chociaż to teraz dość popularne imię, ale dla mnie jest męskie i jednocześnie słodkie- Igor, Igorek, Iguś Odpowiedz Link Zgłoś
bodzinka Karol Pawel 10.08.07, 09:10 Pierwsze ma po papiezu drugie po tacie.Z imieniem dla synka to bylo tak, ze zanim bylajm w ciazy Karol mi sie strasznie podobalo i kiedys wspomnialam o tym mezowi.Jak bylam w ciazy i chcialam wybierac imie, to maz sopjrzal na mnie i powiedzial"No mial byc Karol i bedzie Karol"W okolicy nie ma Karolkow, jest jeden i uwazam, ze to sliczne imie i idealnie do niego pasujeI ma wspanialego patrona Bodzia i Karolek 4.11.2006 foto.onet.pl/fed2m Dziecko to taki piekny poczatek czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
marzencia2333 Jakub 10.08.07, 18:01 Moj synek ma na imię Jakub - bardzo ładne, ale chciałam zeby miał Gabryjel lecz moj chłopak sie nie zgodził Odpowiedz Link Zgłoś
gotok3 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 09:11 Starszy Przemek, a młodszy Radek Odpowiedz Link Zgłoś
elamamawojtka Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 09:26 Wojciech Jakub. Już od chwili, gdy po USG okazało się , że będzie chłopoiec mówiliśmy do niego Wojtuś i tak zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio111 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 09:30 Kacper - Arkadiusz Odpowiedz Link Zgłoś
s272 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 09:35 Szymon Tomasz, drugie po tatusiu a pierwsze wybralismy wspólnie po g estej selekcji Odpowiedz Link Zgłoś
arnika_81 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 10:17 Mateusz od zwasze wiedzialam ze jak bede miec synka to tak bedzie miał na imie pieknie pasuje jako mały Mateuszek i jako dorosly pan Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 10:39 Stanisław Jan czyli Staś Jaś Staszek FotoStaszki Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka191 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 10:42 Kornelek,Paweł pierwsze wspólnie z tatusiem wybralismy,drugie po tatusiu Odpowiedz Link Zgłoś
kat.s Re: Kacper 10.08.07, 11:17 u mne tez Kacper a na drugie - jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek85 Re: Jasiek :) 10.08.07, 12:45 miał być Staś, ale jednak wybraliśmy Janka, ku czci dziadka mojego męża Odpowiedz Link Zgłoś
miniuszka Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 12:47 Cyprian, Ernest-to po tacie Odpowiedz Link Zgłoś
eleonoe Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 13:40 u mnie jest olgierd krzysztof-drugie imie po dziadku mowimy do malego olo.ale tez bardzo mi sie podobalo amadeusz, cyprian ernest lubie w ogole imiona ktore nie sa "oklepane" Odpowiedz Link Zgłoś
jasia127 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 13:49 Antoni wydawalo sie oryginalne ale teraz gdziekolwiek idziemy to pelno Antosiow biega itd ale nie wyobrazam sobie innego imienia dla niego juz jak zaplanowalismy dzidziusia to synek mial byc Antos. i jest pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.09.07, 12:51 a gdzie tyle Antosiów biega? Odpowiedz Link Zgłoś
paulamalinka Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 13:56 Tymon - krótkie, oryginalne, po prostu fajowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gooffyy Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 14:21 MATEUSZ MICHAŁ Mateusz bardzo popularne aż za bardzo!! jak byłam w ciąży nie wiedziałam że będzie taki wysyp Mateuszów!! ale nie przeszkadza mi to ! dla mnie jest to MÓJ Mateusz !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bacia14 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 14:30 Oskar, spodobało nam się i nadal się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 15:03 Jakub Andrzej -Jakub bardzo nam sie podobało to imie, a Andrzej to po dziadku Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
lyly80 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 13.08.07, 13:42 Miał być Patryk! odkąd dowiedzieliśmy się, że bedzie synek mój mąż cały czas zwracał się do niego "Patryczku". Gdy go ujżalam stwierdziłam, że wygląda na KACPRA i tak zostało. Na drugie oczywiście po tatusiu PAWEŁEK Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_buzia Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 15:42 Jędrzej Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
magdasiemka Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 16:24 Julian Michał- po tacie, tyle, ze tata to Michał Julian Odpowiedz Link Zgłoś
pysia301 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 10.08.07, 17:48 Paweł-kochany Pawcio Odpowiedz Link Zgłoś
mapi9 Re: Nikodem Sebastian (Seba po tacie) 10.08.07, 18:10 rok przed zajściem w ciążę wiedzieliśmy jakie imię i dlatego musiał się urodzić chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama