alafen 21.10.08, 20:14 pomóżcie wybrać- chodzi mi o imię nie za bardzo popularne-żeby nie było ich kilkanaście w przedszkolu, czy szkole. Podobają się ostatnio: Kaja,Nadia,Sara. Ewentualnie: Weronika, Klaudia-wydaje mi się ,że wysyp tych imion już się zakończył. Proszę piszcie! A może macie inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: imię dla siotry Elizy 21.10.08, 20:52 Weronika nadal jest popularna. Mnie z Twoich propozycji najbardziej podoba się Kaja. Proponuję jeszczę Liwię, Leę, Ninę i Berenikę. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: imię dla siotry Elizy 22.10.08, 10:09 Z rozważanych przez Ciebie wybrałabym Kaję. A może Berenika, Blanka, Diana lub Ariadna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom.ika Re: imię dla siotry Elizy IP: *.subscribers.sferia.net 22.10.08, 10:18 pasuje mi tu Blanka Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: imię dla siotry Elizy 24.10.08, 00:55 Weronik jest nadal bardzo dużo, a Klaudii rzeczywscie trochę mniej teraz sie rodzi, ale wiele już się urodziło. Wybrałabym Kaję lub (mimo popularności) Weronikę. Pozdrawiam, g. Odpowiedz Link Zgłoś