gopek 01.11.03, 19:20 Czesc, mam synka Gracjanka ktory ma 2 lata i 3 miesiace ciekawa jestem czy sa wsrod Was rodzice ktorzy tez maja synka o tym imieniu pozdrawiam mama malego Gracjanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Czy sa wsród WAS rodzice Gracjana 01.11.03, 22:18 Czesc! Nie jestem mama Gracjanka i nie znam takze zadnego.Ale znam jedna Gracjanne,na ktora wszyscy mowia Grazyna (brrr).Samo imie szczerze mowiac nie jest w moim guscie ,ale sa ludzie i gusta.Najwazniejsze ,ze Wam sie podoba.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
anma Re: Czy sa wsród WAS rodzice Gracjana 02.11.03, 11:07 Ja też znałam tylko jedną Gracjannę....Gracjana żadnego. I podobnie jak itsola musze napisać, ze nie jest to imię które mi się podoba Ale to nie mi ma się podobac a Tobie)) Pozdrowienia dla Gracjanka! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Czy sa wsród WAS rodzice Gracjana 03.11.03, 11:15 Ja znam jednego Gracjana wiek ok. 25 lat ale mi to imie tez nie przypadlo do gustu. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kopczyk Re: Czy sa wsród WAS rodzice Gracjana 26.02.04, 23:59 aha moj ojciec w mlodosci czytal duzo ksiazek ,i czytajac o rzymianach ,znalazl wodza o tym imieniu i mu sie bardzo spodobalo i mnie tak nazwal ,zawsze mialem za dziecka kompleksy przez nietypowe imie ale teraz uwazam je za fajne9orginalne) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Czy sa wsród WAS rodzice Gracjana 03.11.03, 12:00 Znam z widzenia jednego Gracjana, ale on ma powyżej 30 lat.Małego chlopca o tym imieniu niestety nie znam. Imię to akurat nie jest w moim guście, lecz najważniejsze , że Wam sie podoba. Na pewno jest rzadko spotykane, a to duży atut wg mnie. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Czy sa wsród WAS rodzice Gracjana 22.02.04, 13:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=6477741 " Dziecko mogło żyć Piątek, 13 czerwca 2003r. Prokuratura Rejonowa Bydgoszcz-Północ skierowała do Sądu Rejonowego akt oskarżenia przeciwko Reginie G., lekarzowi anestezjologowi. Postawiono jej zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci trzyletniego Gracjana M. we wrześniu ubiegłego roku. Dzisiaj mija dziewięć miesięcy od śmierci chłopca. Gracjan trafił do Prywatnego Centrum Medycznego "Medic" w bydgoskim Fordonie 13 września ubiegłego roku. Miał zostać poddany niegroźnemu (w założeniu) zabiegowi chirurgicznemu. Niestety, Gracjan nie wybudził się z narkozy po operacji. Zmarł pomimo akcji reanimacyjnej. Prokuratura, która wszczęła śledztwo w sprawie śmierci chłopca, powołała dwa niezależne zespoły biegłych. Pierwszy, z Zakładu Medycyny Sądowej Akademii Medycznej w Bydgoszczy orzekł, że przyczyną zgonu dziecka mógł być wstrząs uczuleniowy. Zespół biegłych z Łodzi, a więc niezwiązany z bydgoskim środowiskiem medycznym, wśród prawdopodobnych przyczyn wskazał błąd w sztuce lekarskiej. Polegał on na niewystarczająej obserwacji pacjenta po zabiegu operacyjnym. Niepokojące objawy nie zostały w porę dostrzeżone i na pomoc chłopcu było już za późno. Nastąpiło nagłe zatrzymanie krążenia, a w rezultacie - zgon. Biegli uznali, że dziecko mogłoby żyć, gdyby obserwację przeprowadzono należycie. Obowiązek ten spoczywał na lekarzu anestezjologowi. Podczas operacji Gracjana M. była nim Regina G. Prokuratura postawiła jej zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci. Kobieta nie przyznała się do winy. Grozi jej od trzech miesięcy do pięciu lat pozbawienia wolności. Prokuratura skierowała już do sądu akt oskarżenia w tej sprawie. Proces rozpocznie się niebawem w bydgoskim Sądzie Rejonowym. Jak usłyszeliśmy w prokuraturze, rodzice dziecka wyrazili chęć występowania w procesie w charakterze oskarżycieli posiłkowych. jar - Express Bydgoski " Odpowiedz Link Zgłoś
rosey Re: Czy sa wsród WAS rodzice Gracjana 22.02.04, 18:57 LITOSCI!!! Po jaka cholere to cytujesz? Zeby sprawic przykrosc Mamie Gracjana? Mam nadzieje, ze Ci sie uda, a swoje chore sklonnosci wyladujesz na sobie, a nie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kopczyk Re: Czy sa wsród WAS rodzice Gracjana 25.02.04, 23:51 ja mam 33 lata i mam na imie gracjan zawsze sie zastanawiam dlaczego mi rodzice dali tak nz imie ale je lubie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama