joanna-wanna 23.01.09, 18:49 Adrianna Dominika Milena Anna Emilia Katarzyna Laura Alicja Łucja Berenika/Barbara Lidia Berenika Co sądzicie o tych zestawach? Który najbardziej wam się podoba który najmniej? Piszcie co sądzicie. Dla mnie są to moje ulubione zestawy imion żeńskich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Co sądzicie o tych zestawach? 23.01.09, 18:55 Najbardziej podobają mi sie zestawy Łucja Berenika i Łucja Barbara. Najmniej - Adrianna Dominika. Adriana podoba mi się tylko przez jedno n. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Co sądzicie o tych zestawach? 23.01.09, 18:58 ładne nie lubię imienia Adrianna i Lidia z tego powodu te zastawy na końcu na pierwszym miejscu Milena Anna Łucja Berenika Emilia Katarzyna Laura Alicja na równi z Adrianną Dominiką Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: Co sądzicie o tych zestawach? 23.01.09, 19:09 Jesli nie wolno nic przestawic, to najbardziej podobaja mi sie Laura Alicja i Emilia Katarzyna. Łucja Berenika też może być. Natomiast nie lubię imion Adrianna i Lidia. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Co sądzicie o tych zestawach? 23.01.09, 19:45 Najbardziej Laura Alicja najmniej Adrianna Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
dolmadakia Re: Co sądzicie o tych zestawach? 23.01.09, 20:18 Dwa ostatnie najbardziej, pozostałe najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Co sądzicie o tych zestawach? 23.01.09, 21:29 Podoba mi się bardzo Łucja Berenika. Dosyć podoba mi się też Łucja Barbara i Lidia Berenika. Natomiast zupełnie nie podobają mi się: Laura Alicja, Milena Anna, a już najmniej Adrianna Dominika. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Co sądzicie o tych zestawach? 23.01.09, 22:00 Lidia Berenika i Łucja Berenika Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Co sądzicie o tych zestawach? 23.01.09, 22:01 Bardzo podoba mi się Łucja Berenika. Ew. także Laura Alicja, reszta jako zestawy tak sobie. Podoba mi się sama Emilia, ale w innym zestawieniu z drugim imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama