ffanatyczka 22.06.09, 22:27 jak brzmi ten zestaw? jakie imiona pasują do Cezarego ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nextmama Re: Cezary Juliusz ... 22.06.09, 22:43 ffanatyczka napisała: > jak brzmi ten zestaw? > > jakie imiona pasują do Cezarego ? > > pozdrawiam Juliusz raczej nie, od razu nasuwa się Juliusz Cezar) Cezary Krzysztof Cezary Andrzej Cezary Witold Cezary Nikodem Cezary Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Cezary Juliusz ... 23.06.09, 09:03 Skojarzenie z Juliuszem Cezarem po prostu samo się narzuca. Poszukałabym innego drugiego imienia. Może Cezary Lucjusz Cezary Marek Cezary Antoni Odpowiedz Link Zgłoś
szczur.w.sosie Re: Cezary Juliusz ... 23.06.09, 11:11 A co w tym złego? Mi się podoba. Sama nadałam Wiktor Mariusz, zamiast odwrotnie, bo Mariusz na pierwsze mi nie pasowało... Do tego zmieniliśmy Wiktoryna na Wiktora. A trzeba było zostać przy pomyśle z Mariuszem Wiktorynem. I co z tego, że takowy był? Więc jak wam się Cezary Juliusz podoba, to jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ffanatyczka Re: Cezary Juliusz ... 23.06.09, 13:26 no właśnie tez mi sie podoba Cezary Juliusz chociaz od razu kojazy sie z Juliuszem Cezarem. podoba mi sie jeszcze Nikodem i Wojciech. dzikuje za propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-dalia Re: Cezary Juliusz ... 23.06.09, 15:32 Cezary Grzegorz (najlepsze wg mnie) Cezary Bartosz Cezary Henryk Cezary Michał Cezary Kornel Cezary Aleksander Cezary Wiktor Cezary Witold (niezłe) Cezary Stanisław Cezary Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Cezary Juliusz ... 23.06.09, 15:37 Jakoś nie skojarzyłam, prędzej jeśli byłby to Juliusz Cezary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada77 Re: Cezary Juliusz ... IP: *.cdma.centertel.pl 01.09.09, 23:20 Cezary Leonard Cezary Teodor Cezary Tobiasz Cezary Leopold Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Cezary Juliusz ... 02.09.09, 11:06 MNie się niestety Cezary nie podoba. Juliusz piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada77 Re: Cezary Juliusz ... IP: *.cdma.centertel.pl 02.09.09, 14:10 abiela napisała: MNie się niestety Cezary nie podoba. Juliusz piękny. ano są gusta i guściki) dla mnie Juliusz, Julian to jedne z bardziej zniewieściałych imion męskich, natomiast Cezary bardzo męski i dostojny Odpowiedz Link Zgłoś
cicuta Re: Cezary Juliusz ... 02.09.09, 14:38 dla mnie fatalnie taki przekrecony Juliusz Cezar... Odpowiedz Link Zgłoś