haszszachmat 01.05.10, 15:35 Polska = IIIRP sobie tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haszszachmat _________Krawiec kraje jak mu STAJE! w IIIRP 01.05.10, 15:37 Wśród licznych projektów realizowanych przez krawca, który w rzeczywistości ukończył zaledwie szkołę podstawową znalazła się Komenda Powiatowa Policji w Grajewie. Koszt budowy obiektu to 18,5 mln złotych, całkowicie pokryty ze środków budżetu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: ______________Grajewo Policja____________ 01.05.10, 17:58 No śliczny ten cyrkuł, nie Haszu? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 od dawna piszę o marcowych doc architekt/budowl 01.05.10, 18:50 degrengolada piramida kompetencji na czubku + negatywna selekcja (od Marca 1968 ..+ 70 + 76+ 80-81 + 82-89 + od 21-lecia z 2 przerwami. ..stara 7 -latka powojenna i czeladnicza u krawca LEPSZA od studiów!!!!!!!!!!! patrz co Scan wypisywał za bzdury a tu-> wiadomosci.wp.pl/kat,119674,title,MON-wiedzialo-ze-dowodcy-poleca-jednym-samolotem,wid,12227945,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: od dawna piszę o marcowych doc architekt/budo 01.05.10, 19:12 > ..stara 7 -latka powojenna i czeladnicza u krawca > LEPSZA od studiów!!!!!!!!!!! Od dzisiejszych studiów? Pewnie, że lepsza. Jadąc tramwajem na szychtę zerkam czasem studentom w notatki i żal patrzeć na ten zbiór komunałów, frazesów, itp., który wkuwają. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 mam tylu kolegów profesorów POdzielają mą OPinię 01.05.10, 19:17 forum.gazeta.pl/forum/w,13,110837091,110843997,_Mam_dosc_naturalna_sklonnosc_60_przykre.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______oplut0 5 lat jedynego NIEtw.pzpr.sb.morderca 01.05.10, 23:03 Wrona_1/TW_5 lat/10 lat aparatczyk PZPR________________ ................PLUTO DOPIERO NA UCZCIWEGO POLAKA!!!!!!!!! ........ IQ=?.........morale jakie?.......honor gdzie?........patriotyzm znazwano nazizmem/faszyzmem.......oddano rodaków nainter/mieżdu/narodnym/lewusi kaprys. Szydzono i kpiono...grossami, kieresami...palikotowali za życia bomabastycznią zombią aż skręcało trzewia z obrzydzenia i oburzenia!!!!!!!!!!!!! Dosyć tej PARANOI!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 czas isc do lekarza 02.05.10, 07:08 hasz0 napisał: > Dosyć tej PARANOI!!!!!!!! Jak lekarzowi opiszesz moje objawy to lekarz bez watpienia wezwie karetke z kaftanem bezpieczenstwa. Najblizszy oddzial leczenia z antypolonizmu byl a Twierdzy Brzeskiej. Lepszy nowszy w Berezie Kartuskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ______kancelaria! Rychu Kancelaria Pana. 02.05.10, 08:23 Co oznacza ten tytul Haszu? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 listonosz adresu nie zna? 02.05.10, 09:54 masz wpieczętowany na stałe ten jeden niewłaściwy ADRES na wszystkie bolaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: listonosz adresu nie zna? 02.05.10, 10:33 hasz0 napisał: > masz wpieczętowany na stałe ten jeden niewłaściwy ADRES > na wszystkie bolaczki? O czym Ty piszesz Haszu? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: a Twoim IQ 02.05.10, 11:28 1. Ja celowo twierdze, ze mam IQ minus nieskonczonosc. To po to abys nie musial sie wysilac. Gdybys sobie z pomoca swojego Alzheimera zapamietal, to nie mialbys sposobnosci znaczac sie nad wielkoscia tego IQ. 2. Od "zawsze" Ci pisuje, ze intencjonalnie sie nie domyslam. Poniewaz to daloby Ci szanse twierdzenia, ze domyslam sie nieslusznie. Tak Haszenku, poniewaz domyslabym sie niewlaciwie to sie nie domyslam. Ty jako zyjacy autor mozez napisac wprost, jasno, komunikatywnie co masz na mysli. Wyjasnij mi co jest z Twoim nadmiernie wybujalym IQ, ze takie proste przekazy od lat nie moga do Ciebie dotrzec? Odpowiedz Link Zgłoś