GoĹÄ: ZZ IP: *.top.net.pl 21.05.04, 22:34 On jest zagrożeniem dla pokoju światowego. To nowy totalitaryzm, podobny do leninizmu i hitleryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ch Opór nigdy nie ustanie IP: 195.116.198.* 21.05.04, 22:36 teraz już wiecie czemu go wydalili. jak takie rzeczy gada w ogólnopolskim dzienniku, to co dopiero wygadywał w zaciszu swoich meczetów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rydzyk miałem wątpliwości,ale już ich nie mam... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 23:26 i myślę,że Wielkopolska świetnie obejdzie się bez "imama" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szwejk! Ahmed Chalabi aresztowany, GW milczy IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.04, 04:48 Od dwóch dni przez media na całym świecie przetaczają się obszerne informacje o spektakulanym aresztowaniu przez Amerykanów szefa powołanego przez nich samych "Irackiego Kongresu Narodowego" - Ahmeda Chalabi, oskarżonego o defraudacje, wzbogacenie się na wymianie waluty w Iraku i wiele innych spraw. W Gazecie wybiórczej na ten temat nie ma ani słowa. Chalabi musiał opuścić Irak przed laty, ponieważ ciążył na nim zarzut defraudacji, co było wszystkim Irakijczykom powszechnie wiadomo. I to akurat jego wybrali Amerykanie na szefa "rządu tymczasowego" złożonego z oportunistów i hochsztaplerów.Teraz sami go aresztowali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szwejk! Hiszpanie już są w domu! GW milczy IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.04, 04:51 Zgodnie z zapowiedziami szefa hiszpańskiego rządu, wszyscy żołniezre hiszpańscy wrócili już do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KP serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34216,2085400.html IP: *.physik.uni-giessen.de 22.05.04, 14:31 czytaj uwaznie to sie doczytasz Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Opor nigdy nie ustanie 22.05.04, 15:04 "Opor nigdy nie ustanie" - na szczescie dla ludzkosci, bo jest nadzieja, ze ktos powstrzyma zbrodnie Zachodu. Zachod dokonuje agresji na Bliskim Wschodzie narzucajac Izrael na koszt Palestynczykow. Reakcja Islamu na zbrodnie Zachodu jest w stosunku do rozmiaru tych zbrodni prawie zadna, ale wspolnymi silami normalnych ludzi z Islamu i z Zachodu moze uda sie powstrzymac zwierzecych psychopatow. Ciekawe, ze pan Warszawski moze glosic w pismie Michnika pochwale zbrodni politycznych, Kwasniewski zamiast rozliczenia za to co wyrzadzil Polsce jako minister PZPR-u i haniebna agresje na Irak i sklocenie Polski z UE kasuje pensje prezydenta a muzulmanski ksiadz, ktory stara sie wytlumaczyc Polakom sposob myslenia Arabow ma zostac wyrzucony z Polski. Imam nie zabil zadnego Polaka, Kwasniewski i spolka maja na rekach krew Polakow. Nie mowiac o wspolodpowiedzialnosci za poparcie rzezi ZSRR w Afganistanie. No ale jak by to bylo, gdyby muzulmanski ksiadz mowil Polakom prawde i mial na dodatek wyzsze wyksztalcenie od ateisty Kwasniewskiego? Za sam doktorat kazal go Kwasniewski wyrzucic... Piotr Kraczkowski CV: www.geocities.com/pkraczkowski/evitae.htm www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpatent.htm www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 Czy polski rzad przypomina iracki marionetkowy? 22.05.04, 17:21 Nie chce sie powtarzac, a "GWalczaca" rozrzucila swoje ulotki propagandowe po calym forum, wiec podam tylko link dla tych kilku sprawiedliwych zainteresowanych byc moze tym, co o tym wszystkim mysli najposledniejszy z ostatnich 44-ch bonobo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12844819&a=12853960 Pozdrowienia z Iraku od naszych chlopakow ! www.ryano.net/iraq/?927648 Odpowiedz Link Zgłoś
alex.schmid kolega bonobo zapomniał pokazać swoją drugą fotkę. 22.05.04, 17:55 www.ryano.net/iraq/?949059 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lulik Re: Czy polski rzad przypomina iracki marionetkow IP: 62.233.185.* 23.05.04, 17:02 Życzę wszystkim pokojowo nastawionym miłośnikom Alkaidy aby do Iraku weszły oddzialy Putinowców Odpowiedz Link Zgłoś
alex.schmid Re: Opor nigdy nie ustanie 22.05.04, 18:00 piotr.kraczkowski napisał: > "Opor nigdy nie ustanie" - to prawda w tym jednym się z Panem zgodzę. Opór Pańskiego umysły jest wręcz zadziwiający od co najmniej trzech miesięcy przepisuje Pan ciągle te same teksty i temat artykułu, który Pan komentuje nie ma tu bynajmniej najmniejszego znaczenia. Gratuluje "oporu" Raf30 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: Opor nigdy nie ustanie 25.05.04, 20:59 alex.schmid napisał: > piotr.kraczkowski napisał: > > > "Opor nigdy nie ustanie" - > > to prawda w tym jednym się z Panem zgodzę. > Opór Pańskiego umysły jest wręcz zadziwiający od co > najmniej trzech miesięcy przepisuje Pan ciągle te > same teksty Ciekawe, ze nie przeszkadza panu, ze w forum powtarzane sa na okraglo propagandowe brednie z mediow? Brak zdolnosci do samodzielnego myslenia Polakow cieszy takich jak pan, Kwasniewski, czy Michnik, ale dla Polski oznacza nie tylko zbyt malo oporu obywateli wobec wciagniecia ich w haniebna, sprzeczna z ich interesem wojne, lecz takze mniej patentow, mniej usprawnien, mniej wynalazkow. Panskie zadowolenie z samego siebie wynika z ignorancji. Tematy sa te same, forumowicze powtarzaja wciaz te same brednie i klamstwa z polskich mediow - coz dziwnego, ze ludzie zorientowani powtarzaja wciaz na nowo proste prawdy, np. 2+2=4? > i temat artykułu, który Pan komentuje nie > ma tu bynajmniej najmniejszego znaczenia. To pan tego znaczenia nie widzi, ale pan wiele nie widzi. > Gratuluje "oporu" > Raf30 Wie pan, gdy przytoczylem czeste okreslenia na arabskich bojownikow o wolnosc, ktorzy zdetonowali lacznie od poczatku swiata mniej bomb niz polscy lotnicy zrzucili na (niemieckie) dzieci, a wiec: "kryminalisci", "zbrodniarze", "bandyci", "paranoicy, "wariaci", "fanatycy", "zwierzeta", "swinie" itp. itd., stwierdzil pan, ze okreslenia te sa wg. pana trafne nie w stosunku do polskich lotnikow, lecz wobec rozkazodawcow tych polskich bohaterow, czyli min. generala Sikorskiego. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11508551&a=11560427 Jako czlowiek, ktory okreslil generala Sikorskiego jako, "kryminaliste", "zbrodniarza", "bandyte", "paranoika, "wariata", "fanatyka", "zwierze", "swinie" itp. itd. jest pan tylko w ograniczonym stopniu zdolny do pojecia tego co pisze. Piotr Kraczkowski CV: www.geocities.com/pkraczkowski/evitae.htm www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpatent.htm www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
alex.schmid Re: Opor nigdy nie ustanie 26.05.04, 00:15 piotr.kraczkowski napisał: > Brak zdolnosci do samodzielnego myslenia Polakow > cieszy takich jak pan, Kwasniewski, czy Michnik, > ale dla Polski oznacza nie tylko zbyt malo oporu > obywateli wobec wciagniecia ich w haniebna, sprzeczna > z ich interesem wojne, lecz takze mniej patentow, > mniej usprawnien, mniej wynalazkow. Panskie zadowolenie > z samego siebie wynika z ignorancji. Bardzo jestem ciekaw co rozumie pan jako "samodzielne myślenie Polaków.."? Jezeli ktoś myśli inaczej niż pan to panskim zdaniem nie mysli samodzielnie? Własnie dzięki temu ze porafie myślec samodzielnie nie powtarzam bredni w kółko powtarzanych przez pana. Jestem tylko ciekaw na czym polega panskie samodzielne myslenie? Na tym ze samodzielnie wymysla pan sobie odpowiedzi na pewne problemy o których tu piszemy, bez zwracania uwagi na jakiekolwiek fakty informacje od osób trzecich itp.? Jeśli tak to niby na jakej podstawie? Był pan tam kiedyś, w Palestynie, Izraelu, Iraku? Skąd pan czerpie informacje? Jeżeli sam pan tworzy włąsne hipotezy na tematy, z którymi nigdy nie miał pan do tyczenia to każdy panu powie że jest to zwyczajny stek bzdur. Jeżeli czerpie pan swoje informacje z innych "wiarygodnych i pewnych" źródeł (o których często pan tu wspomina ale nigdy nie chce się nimi podzielić) - to niby na czym polega pańskie samodzielne myślenie? Na tym że słucha pan innych niż ja. Czasem jest pan zabawny i wypisuje gorsze bzdury od nastolatków. > Tematy sa te same, forumowicze powtarzaja wciaz te same > brednie i klamstwa z polskich mediow - coz dziwnego, ze > ludzie zorientowani powtarzaja wciaz na nowo proste > prawdy, np. 2+2=4? A kim sa ci ludzie "zorientowani"? Powtarzam był pan kiedykolwiek w rejonie któregoś z tych konfliktów - palestyńskiego bądź irackiego, że uważa sie pan za zorientowanego? Na jakiej podstawie wogóle twierdzi pan coś takiego? Bo dowodów na razie nie przedtawił pan żadnych. A pańska propozycję rozwiązania konfliktu palestyńskiego poprzez przeniesienie państwa Izrael gdzieś do Europy wyśmiali by nie tylko Żydzi ale też i Palestyńczycy zresztą jeden z nich juz to zrobił jeden ze studentów na mojej uczelni właśnie pochodzi z Palestyny - gdzy go o to zapytałem odpowiedział że ktoś kto to napisał nigdy tam nie był i nie mam pojęcia o czym mówi, zreszta szczerze sie przy tym usmiał. > To pan tego znaczenia nie widzi, ale pan > wiele nie widzi. Za to pan widzi wszystko Tylko ciekawe ile z tego co pan widzi jest wytworem pańskiej wyobraźni? > "kryminalisci", "zbrodniarze", "bandyci", "paranoicy, > "wariaci", "fanatycy", "zwierzeta", "swinie" itp. itd., > stwierdzil pan, ze okreslenia te sa wg. pana trafne nie > w stosunku do polskich lotnikow, lecz wobec rozkazodawcow > tych polskich bohaterow, czyli min. generala Sikorskiego. I znowu typowa dla pana manipulacja w stylu geobelsowskiej czy komunistycznej propagandy - typowe jesli nie można kogoś pokonać na drodze argumetacji to zaraz oczernai asię go poprzez baaaaardzo luźną "interpretację" jego słów tak aby efekt końcowy pasował do pańskiej teorii. Aby zobrazowac na czym to polega podam prosty przykład: Ja np. mówię, że pańskie trampki wcale nie sa niebieskie, na podstawie czego pan prubuje wszystkim w mówić że Ja powiedziałem iz pańskie trampki są czarno-czerwone." No cóż ale poprzez takie pańskie zachwanie tylko się pan pogrąża i każdy na podstawie pańskich słów może się przekonac że zyje pan w świecie fantazji i własnych chorych ideii. A poza tym w powyższym cytacie nie ma ani słowa które pochodziłoby ode mnie nigdy nie użyłem ani jednego z powyższych epitetów które pan przedstawił i nigdy tez nie wspomniałem nazwiska gen Sikorskiego. A dla pana wiadomości , panie historyczny ignorancie , gen. Sikorski nigdy nie brał udziału w planowaniu bombardowań Niemiec w czasie II WŚ, w związku z tym że znów pan nie wie o czym pisze to wyjaśnie to panu. Rozkaz bombardowań Niemiec pochodził od Churchilla (dyrektywa z 1941 roku) a za planowanie tych operacji odpowiedzialny był marszałek Arthur Harris a plan bombarddowania celów cywilnych w niemczech powstał juz po śmierci Sikorskiego. Pan chce sie uchodzić za znawcę problemów politycznych świata a podstaw historii pan nie zna - a to podstawa do wysnówania wszelkich teorii na temat polityki Raf30 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11508551&a=11560427 > > Jako czlowiek, ktory okreslil generala Sikorskiego jako, > "kryminaliste", "zbrodniarza", "bandyte", "paranoika, > "wariata", "fanatyka", "zwierze", "swinie" itp. itd. > jest pan tylko w ograniczonym stopniu zdolny do pojecia > tego co pisze. > > Piotr Kraczkowski > CV: > www.geocities.com/pkraczkowski/evitae.htm > www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpatent.htm > <a href="www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm"target="_blank" >www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm</a> > www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski General Sikorski zbrodniarzem? - cz. 2 27.05.04, 21:15 alex.schmid napisał: ) piotr.kraczkowski napisał: ) ) Brak zdolnosci do samodzielnego myslenia Polakow ) ) cieszy takich jak pan, Kwasniewski, czy Michnik, ) ) ale dla Polski oznacza nie tylko zbyt malo oporu ) ) obywateli wobec wciagniecia ich w haniebna, sprzeczna ) ) z ich interesem wojne, lecz takze mniej patentow, ) ) mniej usprawnien, mniej wynalazkow. Panskie zadowolenie ) ) z samego siebie wynika z ignorancji. ) ) Bardzo jestem ciekaw co rozumie pan jako "samodzielne myślenie Polaków.."? Tak przypuszczalem, ze pan takiego sformulowania nie pojmie... Samodzielne myslenie, to zadanie sobie trudu zrozumienia waznych dla obywatela spraw. Np. obywatel, ktory przejmie za dobra monete manipulacje Warszawskiego, ze cena za przyzwolenie "skutecznych" mordow politycznych jest zalamanie jakiegos tam (nieokreslonego) "prawa miedzynarodowego" https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11542884&a=11545384 nie mysli samodzielnie. Polak myslacy samodzielnie zda sobie pytanie: czy aby cena ta nie jest porzucenie demokracji i panstwa prawa (co w swej syjonistycznej manipulacji przemilcza Warszawski). Polak myslacy samodzielnie zapyta sie, dlaczego syjonisci w RFN popieraja (np. znany pisarz i dziennikarz niemiecki i Izraelczyk R. Giordano) Zentrum Wypedzen pani Steinbach, a w Polsce ja zwalczaja (autor Wprost, pan Weiss). Lub dlaczego syjonisci wystykaja Polakom Jedwabne, a sami wybieraja na premiera zbrodniarza Scharona. Lub dla czego wmawia sie, ze USA uczynily dla Polski wiecej niz Polska dla USA, choc jest na odwrot. I tak dalej. ) Jezeli ktoś myśli inaczej niż pan to panskim zdaniem nie mysli samodzielnie? To panska demagogia i pustoslowie obliczone na brak samodzielnego myslenia czytajacego. ) Własnie dzięki temu ze porafie myślec samodzielnie nie powtarzam ) bredni w kółko powtarzanych przez pana. Goloslowie. ) Jestem tylko ciekaw na czym polega panskie samodzielne myslenie? Patrz wyzej. ) Na tym ze samodzielnie wymysla pan sobie odpowiedzi na pewne ) problemy o których tu piszemy, bez zwracania uwagi na jakiekolwiek ) fakty informacje od osób trzecich itp.? Goloslowie. ) Jeśli tak to niby na jakej podstawie? Był pan tam kiedyś, w ) Palestynie, Izraelu, Iraku? Skąd pan czerpie informacje? Od kiedy pan pyta mnie od podstawy i zrodla? Przeciez tego boi sie pan najbardziej - pan boi sie, ze wykaze panu, ze powoduje panem poslusznosc wobec uznawanych przez panan za silnych i bogatych. Moje twierdzenia bazuja zawsze na literaturze naukowej, na wiedzy sprawdzonej z Der Spiegel lub Stern itp. Oraz na smodzielnym mysleniu. ) Jeżeli sam pan tworzy ) włąsne hipotezy na tematy, z którymi nigdy nie miał pan do tyczenia to każdy ) panu powie że jest to zwyczajny stek bzdur. Goloslowie. Prosze podac konkretnie jakies moje twierdzenie - wowczas okaze sie, czy nie podalem zrodla lub czy wynika ono z logicznego myslenia. ) Jeżeli czerpie pan swoje informacje ) z innych "wiarygodnych i pewnych" źródeł (o których często pan ) tu wspomina ale nigdy nie chce się nimi podzielić) - to niby na ) czym polega pańskie samodzielne myślenie? Goloslowie. Co do samodz. mysl. patrz wyzej. ) Na tym że słucha pan innych niż ja. Czasem jest pan zabawny i ) wypisuje gorsze bzdury od nastolatków. Dla mnie Der Spiegel, Stern lub np. publikacja naukowa profesora Massachusetts Institute of Technology N. Chomsky jest bardziej autorytatywna niz panskie wysilki by sie nie odchylic od lini Bush´a i Scharon´a, ktorych pan oczywiscie skrytyukje - tak by byli z tej krytyki zadowoleni. ) ) Tematy sa te same, forumowicze powtarzaja wciaz te same ) ) brednie i klamstwa z polskich mediow - coz dziwnego, ze ) ) ludzie zorientowani powtarzaja wciaz na nowo proste ) ) prawdy, np. 2+2=4? ) ) A kim sa ci ludzie "zorientowani"? Powtarzam był pan kiedykolwiek w ) rejonie któregoś z tych konfliktów - palestyńskiego bądź irackiego, ) że uważa sie pan za zorientowanego? ) Na jakiej podstawie wogóle twierdzi pan coś takiego? Bo dowodów ) na razie nie przedtawił pan żadnych. Pan sugeruje, ze lekarz musi sam przebyc wszystkie choroby, by leczyc innych. Nigdy nie bylem w USA, ale jestem pewien, ze USA istnieja... ) A pańska propozycję rozwiązania konfliktu palestyńskiego poprzez ) przeniesienie państwa Izrael gdzieś do Europy wyśmiali by nie ) tylko Żydzi ale też i Palestyńczycy zresztą jeden z nich juz to ) zrobił jeden ze studentów na mojej uczelni właśnie pochodzi z ) Palestyny - gdzy go o to zapytałem odpowiedział że ktoś kto to ) napisał nigdy tam nie był i nie mam pojęcia o czym mówi, zreszta ) szczerze sie przy tym usmiał. Bo sie bal, ze taki konsolmolec jak pan doniesie na niego do rektora i na policje. Zamordowany przez Scharona i Warszawskiego przywodca palestynski i tworca Hamas, ksiadz Ahmed Jassin: "[Izraelczycy] moga przeciez zalozyc panstwo w Europie." Oryginal niemiecki: "Sie [Israelis] können ja einen Staat in Europa gründen." W: "Die Besatzung geht weiter" - wywiad dal Der Spiegel, 50/2003 - 08.12.03 http://www.spiegel.de/spiegel/0,1518,druck-277216,00.html ) ) To pan tego znaczenia nie widzi, ale pan ) ) wiele nie widzi. ) Za to pan widzi wszystko Tylko ciekawe ile z tego co pan widzi ) jest wytworem pańskiej wyobraźni? Wiele. Einstein stwierdzil, ze wyobraznia jest wazniejsza od wiedzy. ) ) "kryminalisci", "zbrodniarze", "bandyci", "paranoicy, ) ) "wariaci", "fanatycy", "zwierzeta", "swinie" itp. itd., ) ) stwierdzil pan, ze okreslenia te sa wg. pana trafne nie ) ) w stosunku do polskich lotnikow, lecz wobec rozkazodawcow ) ) tych polskich bohaterow, czyli min. generala Sikorskiego. ) ) I znowu typowa dla pana manipulacja w stylu geobelsowskiej czy ) komunistycznej propagandy - typowe jesli nie można kogoś pokonać ) na drodze argumetacji to zaraz oczernai asię go poprzez baaaaardzo ) luźną "interpretację" jego słów tak aby efekt końcowy pasował do pańskiej ) teorii. Aby zobrazowac na czym to polega ) podam prosty przykład: Ja np. mówię, że pańskie trampki wcale nie sa ) niebieskie, na podstawie czego pan prubuje wszystkim w mówić że Ja ) powiedziałem iz pańskie trampki są czarno-czerwone." ) No cóż ale poprzez takie pańskie zachwanie tylko się pan pogrąża ) i każdy na podstawie pańskich słów może się przekonac że zyje pan ) w świecie fantazji i własnych chorych ideii. Nie. Pan stwierdzil, ze wyzej wymienione okreslenia dotycza wg pana rozkawodawcow polskich lotnikow bombardujacych niemieckie dzieci. Glownodowodzacym Polskich Sil Zbrojnych byl min. gen. Sikorski. On byl rozkazodawca polskich lotnikow. ) A poza tym w powyższym cytacie nie ma ani słowa które pochodziłoby ode mnie ) nigdy nie użyłem ani jednego z powyższych epitetów które pan przedstawił i ) nigdy tez nie wspomniałem nazwiska gen Sikorskiego. Bo posluzyl sie pan moimi okresleniami a Sikorskiego podal pan posrednio, jako rozkazodawce. ) A dla pana wiadomości , ) panie historyczny ignorancie , gen. Sikorski nigdy nie brał ) udziału w planowaniu bombardowań Niemiec w czasie II WŚ, ) w związku z tym że znów pan nie wie o czym pisze to wyjaśnie ) to panu. Rozkaz bombardowań Niemiec pochodził od ) Churchilla (dyrektywa z 1941 roku) a za planowanie tych ) operacji odpowiedzialny był marszałek Arthur Harris a plan ) bombarddowania celów cywilnych w niemczech powstał juz po śmierci ) Sikorskiego. Nawet gdyby po smierci Sikorskiego, to obrazilby pan jego nastepcow, bo to oni byli "rozkazodawcami" polskich lotnikow, niezaleznie od rodzaju wspolpracy z Brytyjczykami. Udzial Sikorskiego w chwalebnym bombardowaniu niemieckich miast nalezaloby wyjasnic. Na panu polegac nie mozna. ) Pan chce sie uchodzić za znawcę problemów politycznych świata ) a podstaw historii pan nie zna - a to podstawa do wysnówania ) wszelkich teorii na temat polityki ) Raf30 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: General Sikorski zbrodniarzem? - cz. 2 27.05.04, 21:16 alex.schmid napisał: > A poza tym w powyższym cytacie nie ma ani słowa które pochodziłoby ode mnie > nigdy nie użyłem ani jednego z powyższych epitetów które pan przedstawił i > nigdy tez nie wspomniałem nazwiska gen Sikorskiego. Bo posluzyl sie pan moimi okresleniami a Sikorskiego podal pan posrednio, jako rozkazodawce. > A dla pana wiadomości , > panie historyczny ignorancie , gen. Sikorski nigdy nie brał > udziału w planowaniu bombardowań Niemiec w czasie II WŚ, > w związku z tym że znów pan nie wie o czym pisze to wyjaśnie > to panu. Rozkaz bombardowań Niemiec pochodził od > Churchilla (dyrektywa z 1941 roku) a za planowanie tych > operacji odpowiedzialny był marszałek Arthur Harris a plan > bombarddowania celów cywilnych w niemczech powstał juz po śmierci > Sikorskiego. Nawet gdyby po smierci Sikorskiego, to obrazilby pan jego nastepcow, bo to oni byli "rozkazodawcami" polskich lotnikow, niezaleznie od rodzaju wspolpracy z Brytyjczykami. Udzial Sikorskiego w chwalebnym bombardowaniu niemieckich miast nalezaloby wyjasnic. Na panu polegac nie mozna. > Pan chce sie uchodzić za znawcę problemów politycznych świata > a podstaw historii pan nie zna - a to podstawa do wysnówania > wszelkich teorii na temat polityki > Raf30 "Uchodzic za" chce pan, ja biore udzial w dyskusji. Piotr Kraczkowski CV: www.geocities.com/pkraczkowski/evitae.htm www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpatent.htm www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
alex.schmid Re: General Sikorski zbrodniarzem? - cz. 2 28.05.04, 20:29 piotr.kraczkowski napisał: > "Uchodzic za" chce pan, ja biore udzial w dyskusji. > Oczywiście , ale tylko pod warunkiem że dyskutujący zgadzają sie z pana zdaniem wie pan jak sie nazywa taka dyskusja? Raf30 Odpowiedz Link Zgłoś
alex.schmid Re: General Sikorski zbrodniarzem? - cz. 2 28.05.04, 20:20 piotr.kraczkowski napisał: ) ) Bardzo jestem ciekaw co rozumie pan jako "samodzielne myślenie Polaków.."? ) ) Tak przypuszczalem, ze pan takiego sformulowania nie ) pojmie... Manipulacja, nie potrafi pan odpowiedziec na pytanie więc odwraca pan kota ogonem. ) Polak myslacy samodzielnie zda sobie pytanie: czy aby cena ta nie jest ) porzucenie demokracji i panstwa prawa (co w swej syjonistycznej ) manipulacji przemilcza Warszawski). Cena czego? Jesli chodzi panu o artykół dotyczacy "Immana Wielkopolski" to każdy myślący Polak, jako obywatel zda sobie sprawę że mniejszym złem jest wydalenie Immama do jego ukochanej ojczyzny gdzie panuje porządek tak bardzo przez niego ukochany, miałoby sie okazać że za jakiś czas ten Imman będzie odpowiedzialny za zamach w którym zginałby choć jeden Polak... Każdy normalny człowiek , który ma coś do stracenia , w obliczu z zagrożenia woli zrezygnować z czesci swej wolności na rzecz bezpieczeństwa.... gdyby miał pan żonę, dzieci pewnie tez by się pan zastanawiał nad tym co by się stało gdyby taki immam lub którys z jego uczniów podłożył bombe w szkole do kórej chodzą pańskie dzieci. Ale o czym ja tu mówię przecież nie ma pan i pewnie nie będzie miał dzieci, czy żony a jedyna dupa o którą pan sie może troszczyć to pańska własna.Jest pan wielkim specjalistą od złożonych problemów politycznych i społecznych a nawet w tej podstawowej komórce społecznej jaką jest rodzina może byćpan wyłącznie teoretykiem. Proszę mnie poprawic jeżeli się mylę. ) Polak myslacy samodzielnie zapyta sie, dlaczego syjonisci ) w RFN popieraja (np. znany pisarz i dziennikarz niemiecki ) i Izraelczyk R. Giordano) Zentrum Wypedzen pani Steinbach, ) a w Polsce ja zwalczaja (autor Wprost, pan Weiss). ) Lub dlaczego syjonisci wystykaja Polakom Jedwabne, a ) sami wybieraja na premiera zbrodniarza Scharona. nie na temat. to po pierwsze. A po drugie to idąc tym tokiem myślenia należałoby dojść do wniosku że jeden z nas nie jest Polakiem , bo ja mieszkam w Polsce pan w Niemczech i oboje mamy różne poglądy na różne tematy. Czy wszyscy syjoniści muszą mieć takie same poglądy na różne sprawy? ) Lub dla czego wmawia sie, ze USA uczynily dla Polski ) wiecej niz Polska dla USA, choc jest na odwrot. I znów nie na temat. Nie widzę związku z tym o czym pisałem. ) ) Własnie dzięki temu ze porafie myślec samodzielnie nie powtarzam ) ) bredni w kółko powtarzanych przez pana. Hipokryzja czy amnezja? pan powtarza w kólko te same brednie od co najmniej pół roku.... I Co nazywa pan gołosłowiem? To że mam odmienne poglądy od panskich? Niestety panie kraczkowski czasy jedynych słusznych idei mamy juz mam nadzieję za sobą choć zawsze znajda się tacy jak pan, którzy będą im hołdować. ) ) Na tym ze samodzielnie wymysla pan sobie odpowiedzi na pewne ) ) problemy o których tu piszemy, bez zwracania uwagi na jakiekolwiek ) ) fakty informacje od osób trzecich itp.? ) ) Goloslowie. ) Hipokryzja albo amnezja..... ) Od kiedy pan pyta mnie od podstawy i zrodla? dobre pytanie bo faktem jest że od dawna pytam pana o podstawy i źródła i nie mogę sie doczekac odpowiedzi. ) Przeciez tego boi sie pan najbardziej - ) pan boi sie, ze wykaze panu, ze powoduje panem ) poslusznosc wobec uznawanych przez panan za silnych ) i bogatych. Gołosłowie. Skoro tak to dlaczego nie potrafi pan tego zrobic? ) Moje twierdzenia bazuja zawsze na literaturze naukowej, ) na wiedzy sprawdzonej z Der Spiegel lub Stern itp. A jakich naukowców pan czytuje? Bo są różni różnej maści. I na jakiej podstawie twierdzi pan że wiedza czerpana Der Spiegel czy Stern jest "sprawdzona"? Sprawdzona przez kogo i jak? ) Oraz na smodzielnym mysleniu. chyba przede wszystkim na tym .....ale za to w oderwaniu od rzeczywistości. ) Dla mnie Der Spiegel, Stern lub np. publikacja naukowa ) profesora Massachusetts Institute of Technology N. Chomsky ) jest bardziej autorytatywna niz panskie wysilki by sie nie ) odchylic od lini Bush´a i Scharon´a, ktorych pan oczywiscie ) skrytyukje - tak by byli z tej krytyki zadowoleni. Staram się byc obiektywny i pozostawać w zgodzie z realizmem i rzeczywistością czego nie da sie osiągnąc poprzez postrzegania konfliktu wyłącznie z punktu widzenia jednej strony. Jest pan nie wiadomo czemu wielkim obrońcom muzułmanów i z góry pan dzieli strony konfliktu na : "dobrych" i "złych" , czarne i białe. A czegoś takiego nie ma każda ze stron konfliktu ma swoje racje i kazda popełnia błędy. Jednak pan udaje że tak nie jest i że jedni są dobrzy i zawsze mają racje a drudzy sa źli i powinno się ich potępiać. To zwyczajne upraszczanie i uogólnianie tak bardzo charakterystycze dla ludzi prostych i ograniczonych. ) ) ) ) Tematy sa te same, forumowicze powtarzaja wciaz te same ) ) ) brednie i klamstwa z polskich mediow - coz dziwnego, ze ) ) ) ludzie zorientowani powtarzaja wciaz na nowo proste ) ) ) prawdy, np. 2+2=4? Pan chce nam wszystkim wmówić że : matematyka = polityka? I kim są ci tajemniczy "ludzie zorientowani"? To pewnie ci od których czerpie pan swoją wiedze.... ) Pan sugeruje, ze lekarz musi sam przebyc wszystkie choroby, by ) leczyc innych. Pan nie zrozumiał pytania. Ja tylko sugeruje że lekarz nie wyleczy żadnego pacjenta jeśli go nie zbada osobiście. No chyba że pana zdaniem mógłby to zrobić nie widząc pacjenta na oczy a jedynie opierając sie na opinni innych na temat chorego Nigdy nie bylem w USA, ale jestem pewien, ze ) USA istnieja... Akurat nie pytałem o USA tylko trochę gdzie indziej położone kraje ale skoro dla pana to bez znaczenia.... I Wie pan ja też wiem że jest taka choroba: schizofremia - ale to nie znaczy że potrafiłbym np. pana z niej wyleczyć. ) ) ) A pańska propozycję rozwiązania konfliktu palestyńskiego poprzez ) ) przeniesienie państwa Izrael gdzieś do Europy wyśmiali by nie ) ) tylko Żydzi ale też i Palestyńczycy zresztą jeden z nich juz to ) ) zrobił jeden ze studentów na mojej uczelni właśnie pochodzi z ) ) Palestyny - gdzy go o to zapytałem odpowiedział że ktoś kto to ) ) napisał nigdy tam nie był i nie mam pojęcia o czym mówi, zreszta ) ) szczerze sie przy tym usmiał. ) ) Bo sie bal, ze taki konsolmolec jak pan doniesie na niego ) do rektora i na policje. Nie pani kraczkowski nie musiał się bać , nawet mu się taki pomysł spodobał (powiedział - można by sobie tak pomarzyć) tylko że on w odróżnieniu od pana jest całkowicie zdrowym na umyśle realistą i zdaje sobie sprawe że wprowadzenie takiego planu jest nierealne a nawet gdyby ktoś tego próbował to kosztowałoby to życie wielokrotnie więcej ofiar niz ma to miejsce obecnie. Bo on po prostu doskonale wie że zdecydowana większość mieszkających tam Żydów tak samo jak Palestyńczycy predzej da sie zabic niż stamtąd wygonić. Ale co może o czymś takim wiedzieć "Polak" który woli mieszkać w Niemczech niz w Polsce tak jak pan. ) Zamordowany przez Scharona i Warszawskiego przywodca palestynski ) i tworca Hamas, ksiadz Ahmed Jassin: ) "[Izraelczycy] moga przeciez zalozyc panstwo ) w Europie." I właśnie objawia sie pańskie prostactwo - dostrzega pan tylko jedną strone kofliktu a druga jest dla pana zupełnie niewidoczna. ) ) ) Za to pan widzi wszystko Tylko ciekawe ile z tego co pan widzi ) ) jest wytworem pańskiej wyobraźni? ) ) Wiele. Einstein stwierdzil, ze wyobraznia jest ) wazniejsza od wiedzy. Jest pan pewien że dobrze zrozumiał Einsteina? Kolejny dowód na niezbyt skomplikowaną strukturę pańskiego umysłu - każdy rozsądny człowiek potrafi odróżnić rózne dyscypliny naukowe od siebie jak i zasady nimi rządzące. Niestety z wyjątkiem pana - który matematyke , fizykę , politykę wrzuca do jednego worka... ) ) ) ) "kryminalisci", "zbrodniarze", "bandyci", "paranoicy, ) ) ) "wariaci", "fanatycy", "zwierzeta", "swinie" itp. itd., ) ) ) stwierdzil pan, z Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: General Sikorski zbrodniarzem? - cz. 2 29.05.04, 16:12 alex.schmid napisał: > piotr.kraczkowski napisał: > ) ) A pańska propozycję rozwiązania konfliktu palestyńskiego poprzez > ) ) przeniesienie państwa Izrael gdzieś do Europy wyśmiali by nie > ) ) tylko Żydzi ale też i Palestyńczycy zresztą jeden z nich juz to > ) ) zrobił jeden ze studentów na mojej uczelni właśnie pochodzi z > ) ) Palestyny - gdzy go o to zapytałem odpowiedział że ktoś kto to > ) ) napisał nigdy tam nie był i nie mam pojęcia o czym mówi, zreszta > ) ) szczerze sie przy tym usmiał. > ) > ) Bo sie bal, ze taki konsolmolec jak pan doniesie na niego > ) do rektora i na policje. > > Nie pani kraczkowski nie musiał się bać , nawet mu się taki > pomysł spodobał (powiedział - można by sobie tak pomarzyć) tylko > że on w odróżnieniu od pana jest całkowicie zdrowym na umyśle > realistą i zdaje sobie sprawe że wprowadzenie takiego planu jest > nierealne a nawet gdyby ktoś tego próbował to kosztowałoby > to życie wielokrotnie więcej ofiar niz ma to miejsce obecnie. > Bo on po prostu doskonale wie że zdecydowana większość mieszkających > tam Żydów tak samo jak Palestyńczycy predzej da sie zabic niż > stamtąd wygonić. Ale co może o czymś takim wiedzieć "Polak" który woli > mieszkać w Niemczech niz w Polsce tak jak pan. Pomijajac inne panskie glupstwa przypomne, ze wysmial pan moja inicjatywe jako nie do przyjecia przez Palestynczykow i przytoczyl na swiadka wypowiedz jakiegos studenta z Palestyny. Warto skonfrontowac to z panska reakcja na moj cytat wybitnego przywodcy palestynskiego ksiedza Jassina, ktory jest w tej sprawie bardziej miarodajny niz jakis, byc moze wymyslony lub zastraszony przez pana student: > ) Zamordowany przez Scharona i Warszawskiego przywodca palestynski > ) i tworca Hamas, ksiadz Ahmed Jassin: > ) "[Izraelczycy] moga przeciez zalozyc panstwo > ) w Europie." > > I właśnie objawia sie pańskie prostactwo - dostrzega pan tylko jedną strone > kofliktu a druga jest dla pana zupełn Otoz na konfrontacje panskiego wysmiewania sie jako argumentu z rzeczywistym dowodem odpowiada pan obelgami zarzucajac mi tchorzliwie bo anonimowo "prostactwo". Tak wyglada dyskusja z panem: udowodnic panu, ze wypisuje pan z wielka pewnoscia siebie zwykle brednie, to reaguje pan anonimowymi wyzwiskami. I tak postep, ze nie zarzucil mi pan "choroby umyslowej", bo oslmielam sie obnazyc dowodami panskie brednie. Dodaje pan zarzut, ze rzekomo "dostrzegam tylko jedna strone konfliktu" - coz to mialoby do rzeczy, gdyby bylo prawda? Przeciez panskie brednie mogl obnazyc cytatem Jassina ktos inny - chocby i anonimowo. Coz wnosi do sprawy - czy propozycja Izraela w Europie jest warta smiechu czy powaznego rozpatrzenia -, to czy widze obie strony, czy nie? Nic. Na marginesie: widze jak najbardziej obie strony: izraelskiego agresora i jego palestynska ofiare. To tylko pan usiluje obie strony zrownac ze soba i zatrzec istote konfliktu, czyli pytanie, kto jest sprawca, a kto ofiara pod pozorem litowania sie nad obu stronami. W analogii do agresji niemieckiej mowi pan: jak mozna tak jednoznacznie potepiac Hitlerowcow? Przeciez oni tacy biedni chca tylko zatrzymac ziemie na ktorych zyja, a ci Polacy chca ich wyrzucic z Warszawy, z Poznania itd., jak mozna tak nie widziec obu stron?! Piotr Kraczkowski Odpowiedz Link Zgłoś
alex.schmid Re: General Sikorski zbrodniarzem? - cz. 2 28.05.04, 20:22 piotr.kraczkowski napisał: > ) ) "kryminalisci", "zbrodniarze", "bandyci", "paranoicy, > ) ) "wariaci", "fanatycy", "zwierzeta", "swinie" itp. itd., > ) ) stwierdzil pan, ze okreslenia te sa wg. pana trafne nie > ) ) w stosunku do polskich lotnikow, lecz wobec rozkazodawcow > ) ) tych polskich bohaterow, czyli min. generala Sikorskiego. Dlaczego te słowa napisał pan w cudzysłowie? przecież pochodzą one bezpośrednio od pana to pan ich użył a teraz przypisuje je pan mnie? Jeśli tak to proszę o link do mojej wypowiedzi w której użyłem tych słów. Z wyszukiwaniem linków do innych moich wypowiedzi nie miał pan problemu zatem gdzie jest link do tej? Panie kraczkowski uprawia pan bezczelną stalinowską propagandę i innym przypisuje swoje niecne czyny. a co do rozkazodawców to polscylotnicy, o których pan wspomina podlegały bezpośrednio dowództwu brytyjskiemu i wykonywały wyłącznie jego rozkazy. Ale ignorant nie mógł by czegoś takiego wiedzieć.... > Nie. Pan stwierdzil, ze wyzej wymienione okreslenia > dotycza wg pana rozkawodawcow polskich lotnikow > bombardujacych niemieckie dzieci. > Glownodowodzacym Polskich Sil Zbrojnych byl > min. gen. Sikorski. On byl rozkazodawca polskich lotnikow. Patrz wyżej. I jeszcze jedno: wyżej wymienione obelżywe określenia użył pan pod adresem polskich lotników. > Bo posluzyl sie pan moimi okresleniami a Sikorskiego > podal pan posrednio, jako rozkazodawce. Patrz wyżej. To tylko pańskie domysły ale oczywiście pan lepiej ode mnie wie co ja myśle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: esq NIECH WY...A IP: *.chello.pl 24.05.04, 01:05 Wątpie żeby ABW po tylu skandalach z jej udziałem próbowała wyrzucić kogoś bez mocnych dowodów. Oczywiście może wykorzystać całą drogę odwoławczą, ale jeśli jego odwołania zostaną rozpatrzone negatywnie - NIECH WYPIERDALA. Nie może być tak że jakiś pajac, arabski czy wszystko jedno jaki, kpi sobie z Polski i mówi że nie wyjedzie chociaż została wydana prawomocna decyzja. Jeśli nie wyjedzie to za fraki go i won. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fin Re: Ahmed Chalabi aresztowany, GW milczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 06:54 Dlatego nazywamy ją Gazetą Wybiórczą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Ahmed Chalabi aresztowany, GW milczy IP: *.128.186.195.cust.bluewin.ch 22.05.04, 10:21 Wyboirczy to chyba jest Twoj mozg (i Szwejka). Ja jakos nie mam problemow ze znalezieniem w portalu tekstow zarowno o zatrzymaniu Chalabiego, jak i wycofaniu Hiszpanow... mac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KP Szwejk, powalilo Cie? GW bebnila o tym juz dawno IP: *.physik.uni-giessen.de 22.05.04, 14:32 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dana Re: Ahmed Chalabi aresztowany, GW milczy IP: 204.235.226.* 22.05.04, 21:45 Ukradl tez grube miliony w Jordanii. Teraz niemniej wyszlo, ze byl na uslugach wywiadu iranskiego, wiec go aresztowali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Koles wierzyc sie nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 11:45 Ten imam to jakis czubek jest. Dziwie sie ze dopiero teraz go wywalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: miałem wątpliwości,ale już ich nie mam... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 12:48 Nie mam zadnych watpliwosci, ze tego czlowieka nalezy z Polski wydalic. Jezeli ktos ma takie poglady i jest na takim stanowisku, to co dopiero cala reszta spoleczenstwa w krajach arabskich. Potrzebujemy dialogu ze swiatem arabskim, ale oni musza nasze prawa rowniez respektowac, a nie przyjezdzac do Europy i naginac wszystko pod swoje prawa Koranu. Powinien wrocic do siebie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aaa Re: miałem wątpliwości,ale już ich nie mam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 13:11 Tez tak sadze . Gdyby nie byl imamem to wlasciwie nic by nie szkodzilo ze wyzanje takie a nie inne poglady w koncu ma do tego prawo , ale jako imam wplywa na wielu innych straszac ich ze jesli nie beda sie z tymi pogladami zgadzac to spotka ich kara boska Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PiotrA. Wydalić tego fanatyka!ZwolennikaAlKaidy!!! IP: 212.160.130.* 22.05.04, 15:19 Wydalić tego fanatyka!ZwolennikaAlKaidy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Witfang [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 15:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.schmid Re: miałem wątpliwości,ale już ich nie mam... 22.05.04, 16:58 Dokładnie. Jego wypowiedzi nawet te bardzo stonowane świadczą o tym że człowiek ten jest typowym fanatykiem religijnym, który ja uważam za zły w każdej postaci. Niestety większość świata arabskiego poprzez swoje obyczaje i tradycje nadal tkwi w średniowieczu. Tym bardziej my europejczycy powinniśmy wiedzieć jak wielkim niebezpieczeństwem dla ludzkości może być ścisłe połączenie świata religi ze światem polityki bo wtedy największe nawet zbrodnie można usprawiedliwiać "świętą wojną" "wolą Boga" i innymi hasłami religijnymi pod których przykrywką poszczególni zbrodniarze realizują swoje plany. Nikt nie mówi że Ahmed Ammar musi zaraz biegać po Poznaniu i podkładać bomby ale wystarczy że paru jego uczniów zbyt dosłownie potraktuje jego nauki i sami za niego beda to robić. Nie zapominajmy że Osama ben Laden sam nie ma żadnych zdolności do organizowania ataków terrorystycznych, prawdopodobnie nigdy nie brał udziału w planowaniu żadnego zamachu ani nie uczestniczył nigdy w takim wydarzeniu jak i nigdy nie walczył z "niewiernymi" a mimo to jest największym terrorystą świata. Na szczęście Polska jest suwerennym krajem i ma prawo wydalić każdego kto stanowi choćby potencjalne zagrożenie dla naszego bezpieczeństwa. Koleżanka słusznie zauważyła że muzułmanie w naszym kraju i całej Europie są tylko goścmi. NIkt nie zmusza ich do przbywania tutaj jeżeli muzułmanom nie odpowiada zakaz noszenia chust we Francji to ikt ich na siłę tam nie trzyma. A tak poza tym to Ammar nie raczył wspomnieć że ten przepis dotyczy wszystkich nie tylko muzułmanów. Generalnie zakazyje on manifestowania wszelkiego rodzaju symboli religijnych w miejscach publicznych i o wiele większe powody do niezadowolenia mogliby mieć chrześcijanie którzy są u siebie a zakazuje się im manifestowanie ich symboli religijnych takich jak krzyże. Ale taka jest specyfika muzułmanów pokroju pana Ammara, że wszędzie widzą jedynie swoje racje nie zważająć na inne. Podobnie jest u nich z respektowaniem prawa islamskiego które mówi że "korzystający z gościny zobowiązany jest do takiego zachowania aby w żaden sposób nie urazić swojego gospodaża, jego uczuć religijnych i jego tradycji". Niestety muzułmanie przestrzegają tego prawa wyłacznie na swoim "podwórku" i to w sposób bardzo rygorystyczny i nie zastanawiają się nawet czy ich "goście" te prawa znają. Przypominam sobie przypadek, gdy w Arabii Saudyjskie dwóm stewardessom obcięto nogi na wysokości ich spódniczek bo wyszły do miasta w swoich strojach służbowych a to obraziło ich uczucia religijne. Więc niech pan Ammar doceni "wspaniałomyślność" europejczyków, że jedynie zakazują noszenia chust i nie obcinają głów muzułmankom. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yarek Re: miałem wątpliwości,ale już ich nie mam... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 13:27 Trudno mi sie nie zgodzic z Panskimi argumentami. Ta mentalnosc (arabska) jest bardzo specyficzna. Zywo przypomina interpretacje grzechu Kalego z " W pustyni i w puszczy", Sienkiewicza,: ..gdy Kali ukrasc krowe, to jest dobry uczynek ale gdy Kalemu ukradna krowe, to jest grzech! Oto piekna zasada etyczna! Nie moge sie oprzec wrazeniu, ze niektorym naszym rodakom rowniez przypadla do gustu i holduja jej holduja, ze az strach..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elvis A śmierć tysięcy w WTC? Dobry to czy zły skutek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 20:15 ataku z 11 września, według imama? Islam to religia śmierci, tak jak satanizm, tylko różnicą, że islamiści nazywają sztana Allachem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerzy Re: A śmierć tysięcy w WTC? Dobry to czy zły skut IP: *.dyn.optonline.net 23.05.04, 12:41 Brawo,brawo,brawo - elvis - pierwsze od lat prawdziwe slowo, slowo prawdy - mozna znow miec nadzieje,ze nie wszyscy Polacy dostali pierdolca na temat tych zbrodniarzy-muzulmanow.TAK TO JEST RELIGIA SMIERCI I NIENAWISCI - i powinna byc scigana jak hitleryzm i komunizm (ten ostatni nie jest niestety scigany jeszcze a powinien byc).Raz jeszcze dziekuje za te wypowiedz - ELVISIE - jestes SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: voila Elvis+Jerzy - ignoranci IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 24.05.04, 11:06 Oceniacie religię islamu tylko pod kątem tego co zobaczycie w telewizorze i co przeczytacie czasem w gazecie. Nie macie pojęcia na temat zasad tej religii - czy widzieliście chociaż kiedyś na własne oczy Koran?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lukiz Re: Elvis+Jerzy - ignoranci IP: *.if.pwr.wroc.pl 24.05.04, 13:40 Bo widzisz Voila. Jezus Chrystus mówił: Po uczynkach ich poznacie... A z tym islamem jest jak z socjalizmem, może i bardzo dobry w teori, ale w praktyce jak jest każdy widzi. I wcale nie trzeba oglądać koranu na własne oczy by to stwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jjerzy Re: Elvis+Jerzy - ignoranci IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.05.04, 14:08 A po co mam oglądać Koran, widziałem WTC. A ten zwolennik terroryzmu i aktywny "imam wielkopolski" swoimi wypowiedziami raczej nikogo nie przekonał do takiego zainteresowania. Pochwala tamten atak i widzi jego istotne pozytywne skutki: "Dobre to takie, że świat podzielił się na dwie części i większość muzułmanów poznała, gdzie stoi." inaczej mówiąc spowodował jeszcze większe uzależnienie muzułmanów od imamów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 01:51 Meczetow, jak meczetow - zajec na uczelni!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fin Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 06:52 Wie wszystko, bo naczytał się GW. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: darek Dziennikarz pytał jak ciota!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 09:29 Szkoda, że ten dziennikarz pytał tak jakby bał sie usłyszeć odpowiedzi. Nie dopytywał, godził sie z tym co usłyszał i w skutek tego nie wiadomo czy Arab streszczał poglądy Al Kaidy czy sam tak uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Dziennikarz pytał jak ciota!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 13:41 Darek, a czy to tak na dobrą sprawę jakaś różnica? Gość portalu: darek napisał(a): > Szkoda, że ten dziennikarz pytał tak jakby bał sie usłyszeć odpowiedzi. Nie > dopytywał, godził sie z tym co usłyszał i w skutek tego nie wiadomo czy Arab > streszczał poglądy Al Kaidy czy sam tak uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: faakju na drzewo imama - za dobrze mu bylo w polsce IP: *.tnt21.den4.da.uu.net 22.05.04, 19:58 o to ho - Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty007 [...] 23.05.04, 15:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tnt Święta hipokryzja. IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 24.05.04, 22:40 Jestem pod wrażeniem wykładu na temat dżihadu. Ale i chrześcijanie - apostołowie miłości nieśli ją innym w postaci gwałtu, więc czemu po innych spodziewać się czegoś lepszego. Dwudziesty pierwszy wiek jest tylko w tej części świata, a i tu miejscami panuje średniowiecze, albo wręcz epoka kamienia łupanego. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja_niewyzytych_onanistow Re: bestcondoms 29.05.04, 20:51 Witaj! Tu infotext producenta prezerwatyw Purex Wyrażamy niewyrażalną radość z dokonania słusznego wyboru zakupu najlepszych i najpewniejszych kondomów jakie kiedykolwiek wyprodukowano Liczymy, że nasz produkt wzbogaci wasze życie o nowe treści (Do prawidłowego działania tego infotextu niezbędny jest program SUPERVIR 2.4 dostępny na stronie WWW.PUREXPEWNYORGAZM.PL) Wcisnij: 1 Aby dowiedzieć się więcej o sposobach zakładania naszych gumek 2 Aby uzyskać informacje o dalszych etapach postępowania (Tylko dla dorosłych) 3 Aby zamówić insruktorkę która zaprezentuje pełną gamę sposobów wykorzystania naszego produktu 4 Aby otrzymac bezpłatny folder informacyjny z sugestywnymi zdjęciami 5 Aby podzielić się z nami swoimi niezapomnianymi wrażeniami Nasze prezerwatywy zapewniają pełną i wielokrotną erekcję nawet w najbardziej niesprzyjających warunkach Aby zamówić ich więcej wciśnij 7 i wypełnij formularz (płatność kartą kredytową) Za wszelkie defekty towaru spowodowane dywersyjną działalnością Żydów i masonów nie ponosimy odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szymon Opór nigdy nie ustanie IP: *.tele2.pl 21.05.04, 22:37 A ja myslalem ze dzihad to walka z samym sobie porzeciwko swym slaboscia. Tak sie wypowiadali glosno "medrcy" islamu. Dziekuje wiec panu powyzej ze mnie nawrocil - ta religia jest zacofana. Nie przystaje w ogole do nowoczesnosci. Nowoczesne zabawki tak! i uzywajmy ich ale nowoczesne myslenie to jeszcze kilka stuleci minie chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piszedalej Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.05.04, 04:35 Nie potepiaj od razu calej religii. Ten gosc to fundamentalista (zobacz na przyklad co mowi o wzglednie liberalnych krajach muzulmanskich takich jak Turcja czy Tunezja) a fundamentalisci zazwyczaj nie maja wiele wspolnego z dana religia. Ja jestem chrzescijaninem ale ewangelizujacy pseudo-chrzescijanie z poludnia Stanow Zjednoczonych sa mi tak samo dalecy religijnie jak iranski Ajatollach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonim Opór nigdy nie ustanie IP: 83.168.96.* 21.05.04, 22:40 I bardzo dobrze, wywalic go... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miś Opór nigdy nie ustanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:41 Czeka nas ciężka walka! Do tego sami walczymy z chrześcijaństwem, zasadami moralnymi jakie ta religie niesie! Nakryją nas czapkami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cc Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 23:00 Pamiętaj, że religie są wrogie nowoczesnym społeczeństwom i idiotyzmem jest szukanie ochrony w baśniach i bredniach sprzed dwóch tysięcy lat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miś Re: Cc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 23:12 Chrześcijaństwo wrogiem nowocesnego spoleczeństwa? Baśnią? Proponuje poczytać. Ten syf w Europie, jej słabość to przede wszystkim efekt odejścia od zasad moralnych i religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ex Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 22.05.04, 10:46 Zgadzam się. Religie były i są przyczyną większosci wojen na świecie. W dzisiejszych czasach są przeżytkiem. Na szcęście wszędzie wymierają pomału wraz z wyznawcami, bo o młodych bałamutów coraz trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: Opór nigdy nie ustanie 22.05.04, 13:37 Gość portalu: ex napisał(a): > Zgadzam się. Religie były i są przyczyną większosci wojen na świecie. W > dzisiejszych czasach są przeżytkiem. Na szcęście wszędzie wymierają pomału > wraz z wyznawcami, bo o młodych bałamutów coraz trudniej. Przyczyną większości wojen na świecie była i jest żądza posiadania. W gruncie rzeczy jest to ta sama żądza, która stanowi istotę biznesu. A to, że propaganda może używać dowolnych, w tym religijnych, treści jest zupełnie inną kwestią. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jjerzy Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.04, 13:50 Zgadzam się całkowicie, to tylko bardzo wygodny pretekst umożliwiajacy nadto szybką identyfikację "wroga". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yarek Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 13:33 Nie wszedzie!! W krajach arabskich mozna odniesc wrazenie wrecz odwrotne! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andrzej peller dobrze ze goscia wywalaja IP: router.ds* / *.us.edu.pl 21.05.04, 22:47 On ma niezle powalone pod sufitem. Jesli chlop otwarcie mowi, ze Al Qaeda prowadzi prawowite dzialania, to won do Jemenu, gdzie jego i Qaedy miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej Ksiądz Rydzyk to przy nim neptek IP: *.acn.waw.pl 21.05.04, 23:12 Takich kaznodziei nam trzeba... w Jemenie. Niech jedzie, z Bogiem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fin Re: Ksiądz Rydzyk to przy nim neptek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 06:59 Wyjedź również ty do swojej ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pawel Re: Ksiądz Rydzyk to przy nim neptek IP: *.52.76.83.cust.bluewin.ch 22.05.04, 11:41 Andrzej: super komentarz. Fin: chyba nie zrozumiales, przeczytaj jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerzy Re: Ksiądz Rydzyk to przy nim neptek IP: *.dyn.optonline.net 23.05.04, 12:50 Andrzej - tak ,niech jedzi nazlamanie karku - lecz "nie z Bogiem", az allahem- szatanem prosto do niebytu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Usta Mariana MENTE CAPTUS IP: *.sympatico.ca 23.05.04, 22:03 Taka reakcja na Araba to kliniczny przypadek mente captus. Ty jestes synem milicjanta i tatus cie, zle wychowal. Uzywac to tak niskich celow naszego prestizowego radia ( 7 - 10 milionow sluchaczy). Wloz glowe w swoja pupe jak mawiaja Amerykanie (tylko dosadniej) a zobaczysz caly swiat nadzmyslowy. To cie oswieci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reflex Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 23:18 Sprawa jest jednak powazna: to nie jest byle terrorysta, ale imam, czlowiek wyksztalcony, cieszacy sie szacunkiem i wywierajacy wplyw na spora grupe ludzi. Warto jednak sie wsluchac w ten glos, zanim sie zdecyduje, czy nasi zolnierze nadal maja siedziec w Iraku. Islam, jaki by nie byl, jest. Istnieje. I nie da sie go po prostu wywalic do Jemenu. Trzeba z nim wspolistniec jakos, bo przeciez nie da sie go stlamsic. Nie lekcewazylbym tego, co mowi imam. Prawdopodobnie tak mysli spora grupa islamistow, umiarkowanych islamistow. A co dopiero radykalowie! "Nasza ziemia jest za mala dla nas dwoch"? - oby tak sie nie okazalo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oszołomobójca ustanie, ustanie... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 01:04 ...tylko trzeba celniej strzelac. > Warto jednak sie wsluchac w ten glos, zanim sie zdecyduje, czy nasi zolnierze > nadal maja siedziec w Iraku wsluchajmy sie lepiej w glos (czy raczej wrzask) tysiecy ludzi torturowanych w wiezieniach Saddama. Choc ten glos chyba juz przebrzmial - wszyscy o tym zapomnieli a zwlaszcza pacyfisci. I glos dziesiatkow tysiecy trupow znajdowanych na pustyni. ta wojna jest swieta - wiec to co wyrabiaja amerykanscy partacze mordujacy ludzi na weselu (Boze, to naprawde idioci) jest bluznierstwem, bo zniewaza swiety charakter tej wojny. To taka wojna jak z Hitlerem, a ladowanie w Umm Kasr - to jak ladowanie w Normandii. Nie jest przeciwko muzulmanow ale dla nich. Amerykanie dostana rope, Zachod bezpieczenstwo a Irakijczycy (jesli sami tego nie zniszcza) - WOLNOSC. A wiec swieta wojna bedaca dobrym interesem dla wszystkich. bron masowego razenia ? to bzdura - nie obchodzi mnie czy ja Saddam mial czy nie. To smieszne, ze jedynym pretekstem bylo posiadanie jakisch tam gazow i na to znalazl sie paragraf w prawie miedzynarodowym. Natomiast mordowanie dziesiatkow tysiecy ludzi, niszczenie przyrody i kultury wlasnego kraju zadnym pretekstem nie bylo i to przez dziesiatki lat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fin Re: ustanie, ustanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 07:05 Twoi pobratymcy też mają dużo na swoim sumieniu. Teraz są bestiami w Palestynie. Przyjdzie i na nich kolej, bo budzi się świadomość społeczeństwa amerykańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yarek Re: ustanie, ustanie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 13:48 Oszolomobojca ma racje! Wygodnie jest zapomniec o zbrodniach Saddama. Liczy sie pretekst do miedzynarodowej HUCPY!Gdyby Irak mial normalny rzad, a nie jakiegos skretynialego dyktatora nie byloby podstawy do ingerencji militarnej. A tak Amerykanie uzyskali wygodny pretekst. Chociaz po 11 wrzesnia tak na prawde nie trudno znalezc jakis szczegolny powod przeciwko muzulmanom do akcji wojskowych. Jak powiada najslynniejszy polski posel-dedektyw: najlepsza obrona jest atak!. Dodac mozna jeszcze: atak prewencyjny! He,he. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Polka Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 22.05.04, 11:17 Reflexie! W pełni zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Przeraża mnie całkowita ignoracja świata zachodniego, który bierze się za coś, na czym nie zna się kompletnie. Bush to amerykański chłoptaś, nadający się wyłącznie do wypasu krów w Teksasie. Za długo stał przed lustrem i za długo ćwiczył miny / vide: Hitler, Duce/ by udowodnić, w pierwszej kolejności tatusiowi, a w drugiej całemu światu, co on to nie potrafi. Potrafi zbabrać robotę i wywołać III wojnę światową! Podstawową zasadą strategii jest dobre poznanie i rozpoznanie wroga. Świat islamski kieruje się bardzo specyficznymi prawami, często dokładnie odwrotnymi niż nasze. Dla nich nic nie znaczy jedna ścięta amerykańska głowa. Natomiast WSZYSTKO znaczą poniżeni w więzieniu mężczyźni. Nic gorszego nie mogło ich spotkać! Ci amerykańscy kretyni i kretynki teraz mają na rękach krew tysiąca kolejnych ofiar, bo tyle strat musi ponieść świat zachodni, by choć w drobnej mierze zadość uczynić hańbie muzułmanów. Arogancja i głupota naszego świata jest przerażająca! Wojownicy Wschodu w pierwszej mierze muszą szanować przeciwnika, wówczas walczą z nim fair. Czym ich szacunek może wzbudzić kretyn Bush, który podczas działań w Afganistanie, występował na konferencjach prasowych z jakimiś czarnymi fifelkami, kręcącymi się mu pod nogami. Dla muzułmanina pies to zwierzę nieczyste! Putin- twór KGB - doskonale sobie zdaje sprawę z takich rzeczy. On ma dużą, czarną sukę, która w dzień wyborów prezydenckich powiła jedenaście szczeniąt. Wot, czto cumiejet ruskaja żeńczina! Co nie znaczy, że popieram to, co wyprawia z Czeczenią. Absolutnie nie popieram! Póki nie wsłuchamy się w głos islamu, póty walczyć będziemy głupio i beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janusz96 Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 11:33 Gratuluję trzeżwego spojrzenia ! Bo już myślełem że na tym forum są same dziwne "mutanty" Dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Opór nigdy nie ustanie 22.05.04, 22:39 Gość portalu: Polka napisał(a): > Reflexie! > W pełni zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Przeraża mnie całkowita ignoracja > świata zachodniego, który bierze się za coś, na czym nie zna się kompletnie. > Bush to amerykański chłoptaś, nadający się wyłącznie do wypasu krów w Teksasie. BLE BLE BLE idiotki "Polka" nie łykaj tyle spermy arabskiej. Mam nadzieje poza tym, że kiedyś jakis Arab, zamiast tego co zwykle, wsadzi ci w d..e laske dynamitu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Polka Re: do Antykagana IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 23.05.04, 14:36 Brak erekcji czy przerost prostaty? Biedaku, to rzeczywiście poważny problem dla faceta. Proponuję najpierw wizytę u seksuologa, później urologa. Nie gwarantuję, że Ci pomogą, ale na pewno spróbują... Życzę znalezienia sobie partnerki i owocnego współżycia! Obnażanie się w parku to marna satysfakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Henryk.S Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.04, 14:39 Polka, co Ty chrzanisz??? Prezydent USA nie może się pokazać z psami bo komuś w innej kulturze to się nie podoba??? To jakaś paranoja. Załóż najlepiej od razu chuste na głowe i pozostań jako niewolnica w domu Twojego paana i władcy, może w ten sposób wyrazisz swoje zrozumienie dla odmienności kulturowych. Mam nadzieję, że nie wstąpisz nigdy do McDonadla ani nie napijesz się Coca-Coli ani też nie założysz broń Boże dżinsów, które też mogą urazić Twoich idoli islamskich. Nie mogę się powstrzymać od takiej ironii czytając takie bzdury jakie wypisujesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Polka Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 23.05.04, 15:20 Drogi Henryku! Czy wiesz co to jest socjotechnika? Czy wiesz, że są specjaliści, którzy pracuja nad wizerunkiem? I czy zdajesz sobie sprawę ile od tego wizerunku zależy? Jacy moi idole?!!! Już starożytni dobrze wiedzieli, że najpierw należy dobrze poznać wroga, by z nim walczyć. Tylko tyle chciałam powiedzieć i aż tyle. Dżinsy noszę stale. Do McDonalda nie chodzę, bo dają tam do jedzenia okropny syf. Mój Boże, Wasze niezrozumienie mojej wypowiedzi świadczy o wtórnym analfabetyzmie Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jjerzy Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.05.04, 14:25 Proponuję Pani poważnie przemyśleć możliwość "wsłuchiwania się w głos islamu" z pozycji modlącej się w meczecie, nie w tym poznańskim, ale np. Jemeńskim. Tam dopiero słychać dobrze i natychmiast można to odnieść do realiów codzienności. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerzy Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.dyn.optonline.net 23.05.04, 12:59 do "reflexa" - niestety on jest terrorystom - i jako taki powinien byc wywalony z RP natychmiast, bez zadnego czasu "na spakowanie" - bo moze jeszcze "ustawic" swoich.A meczetow w Polsce powinno byc akurat tyle,ile jest kosciolow w Arabii Saudyjskiej (nie mowie o starych meczcikach naszych Tatarow).A co o tych glupich "profesorach" poznanskich,co bronia tego terrorysy ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wilku Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.c.pppool.de 21.05.04, 23:31 I teraz w bardzo prosty sposob sie dowiedzielismy, coz oni maja w zanadrzu. Ta ich religia jest zaklamana i slepa. Patrza ci sie w oczy i kombinuja, jakby sie do ciebie dobrac i na tym jak najlepiej wyjsc....Chusty, pieprzenie o jakichs tm wartosciach i prawach i obowiazkach to jest jedna wielka bzdura. Ich celem jest rzadzenie swiatem, a jak sie ktos wychyli i nie jest do tego muzulmaninem to ciach go po lbie, bo tak jest napisane, ze niewiernych mozna, chocby to byly dzieci i kobiety....Nie chce zeby ktos pomyslal, ze jestem radykalem, ale w takiej sytuacji nie widze mozliwosci dalszego pobytu tego pana w Polsce i gdyby to ode mnie zalezalo, to bym go juz widzial w samolocie do jego wymarzonej krainy, rzadzonej wedlug najswietszego prawa islamu, i w ktorym to syf, nedza i ubostwo panosza sie na codzien i wszyscy oni tego nie widza i nie chca tego widziec, bo przeciez jest super: sie modla pare razy dziennie, swinki nie zjedza, a ze papieroska wieczorem przy anyzowce zapala, to przeciez nic, bo jak bedzie wojenka i na niej chlubnie polegnie, uprzednio zabiwszy paru wrogow- niemuzulmanow, to i tak wyladuje w niebie i bedzie mial pelno dziewic tylko dla siebie na swoj uzytek.....zacofanie i nienawisc bije z tej ich religii, i na to nie maja lekarstwa i dlugo nie beda miec.....i bardzo dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc USA Re: Opór nigdy nie ustanie, dlatego IP: *.hrl.com 21.05.04, 23:36 tego Ahmeda nie nalezy wydalac z Kraju , nalezy go zaaresztowac i poddac torturom jak w Gwantnamo, popiearm plityke Busha a calosci oraz proceduery wladz amerykanskich wobec islamskich wiezniow.Nalezy zniszczyc zarzewie islamskie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janspruce Re: Opór nigdy nie ustanie IP: *.proxy.aol.com 22.05.04, 05:00 Kopa w d.....e imamowi i won z polskiej ziemi. Co mamy chodowac zmije na wlasnej piersi? Tacy jak on maja podwojna moralnosc. Dla dobra swojej religi sa gotowi podrzynac nam gardla. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gerry TRZECIA WOJNA SWIATOWA IP: *.co.us.ibm.com 21.05.04, 23:41 On potwierdza ze USA prowadzi teraz III-cia wojne swiatowa z narodem terorystow islamskich, ktorzy sa rozrzuceni po wielu krajach (wlacznie z Polska). Terrorysci Ci zastawiaja sie religia mulzumanska. Bardzo dobrze ze Polska wydalila tego immana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Manie Islam jako alternatywa wobec pornokracji Zachodu?! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 00:20 Islam jest jedyna alternatywa wobec zepsucia,,,, niesprawiedliwosci i korupcji na swiecie. Im wczesniej to zrozumiemy tym lepiej, a pomoc w zrozumieniu moze nam niemiecki dyplomata, absolwent Harvardu: Murad Hofman, ktory napisal m. in. zbior esejow pt.: Islam jako alternatywa. Pelny teskt dostepny jest na www.ipdirect.home.pl/kmp/publication/Islam_jako_alternatywa/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacek Re: Islam jako alternatywa wobec pornokracji Zach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 01:02 Tak, tak - komunizm pewnie też jest był dobry? Wszyscy byli równi i szczęśliwi... Strczy tego łgarstwa! Niech on szerzy te koncepcje, ale u siebie w Jemenie. Wystarczy nam już takich geniuszy wśród ekipy rządzącej. I niech najlepiej zabierze ze soba Leppera i jego kolegę Slobodana Miloszevicia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wujek J. Re: Islam jako alternatywa wobec pornokracji Zach IP: *.dyn.optonline.net 23.05.04, 13:16 Powiedzcie mi jak to jest - taki imam-brudas przybywa do Polski - "pisze" doktorat na temat...dzihadu, czyli w obronie terroru,na POLSKIEJ uczelni, u POLSKICH profesorow w Poznaniu,ABW lapie go na kontaktach z Al-Qaida,on daje wywiad w prasie w obronie terroru ("dobre skutki ataku na wieze WTC"),a do tego Polscy profesorowie ...bronia tego lajdaka przed deportacja.A lajdak mowi,ze dobrowolnie nie wyjedzie - czy to normalny kraj - czy zaklad psychiatryczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
ralstom Re: Islam jako alternatywa wobec pornokracji Zach 22.05.04, 09:56 Te nawracacz, idz z tym swoim niemieckim dyplomata do tureckiego burdelu w Niemczech. Rznac niewierne to przeciez nie grzech. Albo spaluj Filipinczyka w Arabii Saudyjskiej, przeciez nalezy sie gnojowi, bo nie chce przejsc na Islam, a to alternatywa... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polonus z Lyonu Re: Islam jako alternatywa wobec pornokracji Zach IP: *.adsl.proxad.net 22.05.04, 10:47 Gość portalu: Manie napisał(a): > Islam jest jedyna alternatywa wobec zepsucia,,,, niesprawiedliwosci i korupcji > na > swiecie. Im wczesniej to zrozumiemy tym lepiej, a pomoc w zrozumieniu moze nam > niemiecki dyplomata, absolwent Harvardu: Murad Hofman, ktory napisal m. in. > zbior esejow pt.: Islam jako alternatywa. Pelny teskt dostepny jest na > www.ipdirect.home.pl/kmp/publication/Islam_jako_alternatywa/index.htm Panie Michnik!!!Jak dlugo jeszcze ten arab "manie" bedzie saczyl antypolski jad na tym forum.Zrob Pan z nim porzadek bo to juz nie pierwszy raz.Ciagle tu pieprzy o jakims Muradzie-niemieckim dyplomacie.Dla mnie niemiec to Fryc,Hans a nia zaden Murad. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pawel dobre IP: *.52.76.83.cust.bluewin.ch 22.05.04, 11:31 Dziwne, na Zachodzie muzulmanie znajduja sie czesto jako uciekinierzy ze swoich wspanialych muzulmanskich krajow... a czesto ich glownym zajeciem staje handel narkotykami i zywym towarem (o arabskich i tureckich burdelach chyba wyszyscy slyszeli). W lepszym przypadku zlodziejstwo i pospolita bandziorka. W niektorych krajach ta mniejszosc staje sie wiekszoscia w wiezieniach. Rozumiem, ze chodzi o ten ten duch odnowy moralnej. PS: pomine, ze widze ten durny post setny raz. Gość portalu: Manie napisał(a): > Islam jest jedyna alternatywa wobec zepsucia,,,, niesprawiedliwosci i korupcji > na > swiecie. Im wczesniej to zrozumiemy tym lepiej, a pomoc w zrozumieniu moze nam > niemiecki dyplomata, absolwent Harvardu: Murad Hofman, ktory napisal m. in. > zbior esejow pt.: Islam jako alternatywa. Pelny teskt dostepny jest na > www.ipdirect.home.pl/kmp/publication/Islam_jako_alternatywa/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Islam jako alternatywa wobec pornokracji Zach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 21:39 Coś Cię chłopie otumaniło. ZSRR też był wyśniony i alternatywny. Europa nigdy nie zrozumie Islamu (fundusze dla pierwszego, największego terrorysty - Arafata sic!!!), a jak zrozumie to będzie zapóźno. Co ty piszesz o korupcji i niesprawiedliwośći w Europie!!!! Heya Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jjerzy Re: Islam jako alternatywa wobec pornokracji Zach IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.05.04, 14:56 "Mane, Frania. Mania, Frania" toż to onanizm i lepiej skończ z tym bo jak widać już Ci zaszkodził. Codziennie rodzi się nowy mesjasz, a to Koresz, a to Moon, a to Murad Hofman lub Ahmed Ammar. Jeden kończy Harvard, drugi Adama Mickiewicza w Poznaniu, a każdy z nich zwolenników i obrońców znajdzie. Jak pisze trochę wyżej "Polka" ważne są prawidłowo dobrane socjotechniki. Też podam adres gdzie to można sprawdzić: Alternatywy 4. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: toja Brawo ABW IP: *.ny325.east.verizon.net 22.05.04, 00:29 Gratuje, jednego islamskiego sqwiela mniej. Tacy ludzie jak on sa niebezpieczniejsi od tych co zakladaja na siebie bomby. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oszołomobójca Ahmed Ammar pieprzy od rzeczy... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 00:53 Pan Ahmed Ammar przynosi swoimi glupimi wynurzeniami wstyd islamowi i Arabom. Wojna w Iraku nie jest "przeciwko muzulmanom" jak twierdzi - akurat dla Amerykanow nie ma zadnego znaczenia czy to kraj islamski czy szamanski, zwlaszcza ze ich prezydent dopiero z okazji jej rozpoczecia dopiero sie dowiedzial gdzie Irak lezy... Nie stac go tez na jednoznaczne potepienie zbrodni z 11 wrzesnia, bo skrycie ja popiera. Marudzi o napasci na Irak (ojej, jakie straszne rzeczy, czemu nie mowi o rzezi w Halabdzy, w czasie ktorej muzulmanie - zolnierze Saddama wygazowali dziesiatki tysiecy innych muzulmanow) i prawie miedzynarodowym. Prawo do suwerennosci jest chyba mniej wazne niz prawa czlowieka jako jednostki ? Tortury w Abu Ghraib ? To maja byc tortury ? Smieszne - prawdziwe tortury mozna bylo ogladac w Abu Ghraib rok wczesniej, kiedy oprawcy Saddama kopali pradem w jaja, przysmazali, nap... czym popadnie ludzi wiszacych na drazku, tudziez stosowali inne atrakcje. dobre strony 11 wrzesnia ????!!!! Tam zgineli tez muzulmanie. Zreszta jakie to ma znaczenie jakiej religi byly trupy ? W kazdym razie byly i to nie malo. Taka jatka nie moze miec "dobrych stron". Zreszta jak widac ma same zle strony - 1) dla Zachodu, bo zyje odtad w ciaglym strachu oraz musi angazowac kupe kasy, sprzetu i ludzi w wyplenienie zarazy, ktora moze byc niemozliwa do wyplenienia, 2) dla muzulmanow - bo ich teraz wszyscy nap... i nienawidza, niezaleznie od tego czy to uczeni, kobiety, dzieci czy starcy i rybki akwariowe, a poziom nastrojow antyislamskich osiagnal szczyt, co pokazuja wypowiedzi roznych burakow-ksenofobow, rowniez na tym forum, 3) dla samych ofiar - jak sie mozna domyslec sa same zle strony co nie zmienia faktu, ze w cywilizowanych krajach (takich jak USA) o deportacji kogokolwiek decyduje sąd a nie sluzby specjalne. Natomiast groznych terrorystow sie aresztuje a nie deportuje, zeby mordowali gdzie indziej. Jesli go wywalaja to znaczy ze nie maja na goscia nic, nawet podejrzen. Ergo - wstyd, Polsko ! Ocena pogladow pana Ammara nie powinna miec ZADNEGO znaczenia dla faktu, ze szczytem skurwysynstwa jest deportowanie czlowieka bez podania mu powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tosiek Re: Ahmed Ammar pieprzy od rzeczy... IP: *.z066088207.nyc-ny.dsl.cnc.net 22.05.04, 01:01 Oszolomobojco, jestem pelen nieklamanaego podziwu dla twojego kunsztu oratorskiego i obiektywizmu. Co nie zmienia fakt, ze mamy wojne (co zreszta sam zainteresowany wyluszczyl bez specjalnego owijania w bawelne) a w takiej sytuacji prawa przeciwnika mozna zawiesci na kolku- niech sobie poczekaja na lepsze czasy. Nikt go w koncu nie zabije ani nie pobije (sadze ze on sam raczej nie odmowilby sobie tej przyjemnosci, gdyby to jego wrog byl na talerzu), wiec niech wypier..la z Polski i cieszy sie, ze zapakowali go do samolotu, a nie nadali paczka morska w klatce. Pozdrawiam Tosiek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oszołomobójca Re: Ahmed Ammar pieprzy od rzeczy... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 01:12 > oratorskiego i obiektywizmu. Co nie zmienia fakt, ze mamy wojne z kim ? Z Ahmedem Ammarem ? jesli jest terrorysta, to chyba o tym wie, i nie ma co przed nim tego ukrywac ) powtarzam - na pewno nic na niego nie maja. Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu. Lepper stwarza wieksze zagrozenie dla bezpieczenstwa panstwa, jezdzac do Moskwy, gada tam znacznie gorsze dla nas bzdury i mniej wywazone, a nikt go nie deportuje... Do tego Lepper nigdy doktoratu nie zrobi a Ammar moze tak. Nie przesadzajmy. Walczyc trzeba z terroryzmem a nie z gosciem ktory ma glupie i sk...synskie poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANka A co powiecie na temat miejsca w ktorym taki ktos IP: *.ifn-magdeburg.de 22.05.04, 01:29 robi doktorat. Ciekawostka nikt przez tyle lat nie zorientowal sie z jakim to osobnikiem i swiatopogladem maja do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prosto Jak to nic nie mają? IP: 200.48.218.* 22.05.04, 10:11 Nic nie mają? Ten wywiad wystarczy. Po jaką cholerą mamy pozwalać takim "naukowcom" rozpowszechniać swoje poglądy w Polsce. Pamiętajmy, że jest imamem i ma duży wpływ na współwyznawców. Nie mamy żadnego obowiązku pozwalać mu "studiować" w Polsce. Nie podoba mu się Zachód? Woli poństwo islamskie? Pochwala dżihad? Noech sp... do Jemenu itam się bawi w dżihad. Dlaczego w imię rzekomych praw jakiegoś buraka mamy tolerować budowanie zalążków organizacji terrorystycznych w Posce. Już i tak tu siedział za długo i teraz ma czelność pyskować, że nie wyjedzie. Niech się tak stawia rządowi swojego wspaniałego islamskiego kraju. Brawo ABW! Trzymajmy islam jak najdalej od Plski dopóki się da. Gdzie tylko pojawią się muzułmanie pojawiają się problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aaa Re: Jak to nic nie mają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 13:24 bez przesady nie mozna utozsamiac islamu tylko ze zlem . Np muzulmanie mieszkajacy w Gdansku i ich imama to w ogole inni ludzie choc moze to wynikac z tego ze w duzym stopniu to tatarzy. Bylem nawet na dniach kultury islamskiej w meczecie gdanksim i z prowadzonych dyskusji widac bylo ze tak naprawde muzulmanie jak wyznawcy innych religii sa bardo zroznicowani pod wzgledem pogladow. Np z dwoch imamow bioracych udzial w dyskusji jeden byl razcej konserwatywny ( co wcale nie znaczy ze nawolywal do zabijania niewiernych ) a drugi bardziej chetny do dialogu z innymi religiami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mufti Wąchocka Krwawe granice islamu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 19:28 Zgadzam się - nie można _utożsamiać_ islamu ze złem. Jednak Huntington nie bredzi bynajmniej pisząc o krwawych granicach islamu. Przyjrzyjcie się geopolitycznemu rozkładowi konfliktów na świecie. Przypadek? Nie, islam jest po prostu anachroniczną, niedostosowaną do współczesności i nie dostosowaną do wartości Zachodu religią, która chronicznie generuje poważne kłopoty, zarówno we własnym środowisku kulturowym, jak i w innych środowiskach. Nie ma co się oszukiwać polityczną poprawnością - islam JEST problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prosto Re: Jak to nic nie mają? IP: 200.48.218.* 22.05.04, 23:12 Co ty mącisz? Pisałem o konkretnym facecie a nie o wszystkich potomkach Tatarów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pawel Re: Ahmed Ammar pieprzy od rzeczy... IP: *.52.76.83.cust.bluewin.ch 22.05.04, 11:55 Lepper jest obywatelem Polski, gdzie chcialbys go deportowac? Instutucji wygnania juz nie ma. Poza tym co ten gosc robi 11 lat w Polsce, doktorat zajmuje troche mniej czasu. W sporej ilosci krajow zachodu mogliby mu nie odnowic wizy i "do widzenia", bez zadnego sadu. Kazde panstwo bedzie sie chronic przed ludzmi ktorzy stwarzaja dla niego subiektywne czy obiektywne zagrozenie. Gość portalu: oszołomobójca napisał(a): > > > oratorskiego i obiektywizmu. Co nie zmienia fakt, ze mamy wojne > > z kim ? Z Ahmedem Ammarem ? > > jesli jest terrorysta, to chyba o tym wie, i nie ma co przed nim tego ukrywac > ) > > powtarzam - na pewno nic na niego nie maja. Nadgorliwosc jest gorsza od > faszyzmu. Lepper stwarza wieksze zagrozenie dla bezpieczenstwa panstwa, jezdzac > > do Moskwy, gada tam znacznie gorsze dla nas bzdury i mniej wywazone, a nikt go > nie deportuje... Do tego Lepper nigdy doktoratu nie zrobi a Ammar moze tak. Nie > > przesadzajmy. Walczyc trzeba z terroryzmem a nie z gosciem ktory ma glupie i > sk...synskie poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mufti Wąchocka Ahmed Ammar - buraczyna o moralności Kalego IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 19:21 Mają coś na niego czy nie mają, powinni wypierdolić gościa z kraju i to szybcioszkiem. Nie można tolerować podobnych kretynizmów. Lepper to obywatel Polski (więc deportacja nie wchodzi w grę), a ten skurwiel to Jemeńczyk. Uważa, że Al-Kaida jest cacy i "nie może jej oceniać jako politolog", to niech spieprza do siebie, wielbłądy pasać. Jakoś nie ma oporów oceniać "jako politolog" zakazu noszenia chust islamskich. W dodatku z jego wypowiedzi wynika, że do robienia doktoratu nadaje się średnio. Intelektualne i moralne zero. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Re: Ahmed Ammar - buraczyna o moralności Kalego IP: *.media4.pl 23.05.04, 12:58 Gość portalu: Mufti Wąchocka napisał(a): > Mają coś na niego czy nie mają, powinni wypierdolić gościa z kraju i to > szybcioszkiem. Nie można tolerować podobnych kretynizmów. Lepper to obywatel > Polski (więc deportacja nie wchodzi w grę), a ten skurwiel to Jemeńczyk. Uważa, > > że Al-Kaida jest cacy i "nie może jej oceniać jako politolog", to niech > spieprza do siebie, wielbłądy pasać. Jakoś nie ma oporów oceniać "jako > politolog" zakazu noszenia chust islamskich. W dodatku z jego wypowiedzi > wynika, że do robienia doktoratu nadaje się średnio. Intelektualne i moralne > zero. Dokładnie to samo sobie pomyślałam!! Precz z takim prostakiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sbig Oszolomobojca: slusznie prawisz iz wiekszym zagro 22.05.04, 21:40 zeniem jest Lepper. Roznica jest taka ze lepper juz dawno osiagnal krytyczny punkt poparcia ludu ponad ktory nie mozna go tknac. A Ahmeda Ammara wziaz mozna wyrzucic bez wzbudzania zamieszek zamin znajdzie rownie nawiedzonych nasladowcow jak lepper. Pamietaj tez ze Ammar nie jest obywatelem polskim i zostal poproszony o opuszczenie Polski podczas standardowej procedury. A posiadanie doktoratu wcale go od leppera nie odroznia: lepper moglby dostac doktorat w dziedzinie demagogii i publicznego klamstwa. Ostatnia moja uwaga: dlaczego zakladasz ze Ammar nie mial nic wspolnego z terroryzmem? Zalozenie bardzo falszywe zwazywszy ze w swiecie wywiadu i kontrwywiadu poproszeniu o opuszczenie kraju z zasady nie towarzyszy uzasadnienie dlaczego. Tak sie dzieje w przypadku wszystkich rezydentow ambasad ktorzy sa szpiegami (nie mylic z analitykami) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dynio Re: Ahmed Ammar pieprzy od rzeczy... IP: *.hfc.comcastbusiness.net 23.05.04, 00:53 Lepper tez wrog, ale swoj. Po co mamy obcych wrogow trzymac? I jeszcze im placic? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: to ja buraku, o tym kto ma byc w moim domu IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.05.04, 06:53 decyduje tylko ja, a nie rada zakladowa, rada osiedlowa, rada parafialna, kolko rozancowe itd. jezeli kontrwywiad uwaza ze facet sie nie nadaje, to nalezy go wydalic. Przywileje tego kraju powinny buc zarezerwowane dla miejscowych, goscie maja wypierdalac jak tylko sie ich o to poprosi, mniej lub bardziej niegrzecznie. Jakie prawa maja Polacy w Jemenie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: S. Flores Re: Ahmed Ammar pieprzy od rzeczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 08:55 > Jesli go wywalaja to znaczy ze nie maja na goscia nic, nawet podejrzen. Otóż to. Jeśli byłby prawdziwym terrorystą bardziej opłacałoby się ABW go śledzić i podsłuchiwać. Zamiast tego wybrano nagłośnioną w mediach demonstrację, to zapewne po to by wzmóc w ludziach podejrzliwość wobec muzułmanów... dosyć to obrzydliwe metody. Ciekawe czy chociaż skuteczne... Z drugiej strony, jeśli ten wywiad obiektywnie pokazuje poglądy tego gościa i jeżeli takie poglądy są u nich powszechne to szans na pokój nie ma choćby nawet Żydzi wynieśli się z Izraela na Madagaskar. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: P64 Ciekawe, czy ci z UAM co za niego ręczą czytali to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 01:11 Jeśli facet, z takim przekonaniem wykłada religijne podstawy ideologii islamskiego terroryzmu, to nie mam cienia watpliwości, że jego działalność w kręgu wyznawców szła w tym samym kierunku. Mało też prawdopodobne, żeby działał samotnie - nie szukając duchowego wsparcia i inspiracji, a także konkretnych instrukcji organizacyjnych. Uważam, że ABW postąpiła słusznie wydalając tego imama. Wypadałoby, żeby ci pracownicy naukowi UAM, którzy go popierają - wyjaśnili motywy swego postępowania. I lepiej, żeby mieli argumenty lepsze niż debilne:"bo mi kolega mówił, że Polskie władze bez powodu szykanują tego Ahmeda Ammara, to sie podpisałem pod protestem". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Harry Re: Islam IP: *.vnet.wnec.edu 22.05.04, 01:35 Co ludzie pod przykrywka ISLAMU zrobili... Smrud brud i ubustwo i jeszcze chce tworzyc masowe mordowania. Prosze policzyc ile oni maja kin i teatrow ile produkuja ksiazek (nie o ISLAMIE), jakie tam sa szkoly!! Ludzie TAM NIE MA NIC co jest ostoja kultury, oprocz meczetow ONI nie maja NIC czy mozecie to zrozumiec!!!!! Zatrzymawszy sie setki lat temu stoja w miejscu, zniszczyli swoja kulture ktora kiedys byla przeciez domena swiata!!!! Miliony arabow snuje sie po pustyni nie widzac zadnego sposobu na zycie oprucz smierci, to im przecie sie wpaja od malenkosci ze tam u Alaha jest i bedzie wszystko, tym bardzej jak sie walczy "w slusznej sprawie". Zaluzmy ze w koncu Islam ogarnol caly swiat, prosze popatrzec na ich kobiety tam w krajach arabskich to sa jakies ludzkie cienie drepczace w szmatach, a wiecie jak one smierdza!!! Na Zachodzie jeszcze sie myja i dbaja ale tam...NIC ZADNEJ HIGIENY, albo chlopi w obsranych koszulach. Jak oni maja nam przyniesc swoja kulture opiewana miloscia to niech zaczna pokazywac co zrobili przez 600 lat w krajach arabskich, jakiego postepu dokonali! !!! ONI SIE COFAJA KROK ZA KROKIEM WSTECZ, i najgorzej ze wierza wto ze cofanie jest dobre. JA nie wiem co ten student muzulmanski studjuje w Polsce, kto go przyslal do Polski WIEM ze jezeli Polak by powiedzial takie rzeczy przeciwko Arabom w ich kraju na "studjach" ukamienowali by go za miastem!!!! Niech on jedzie juz do swego raju razem z innymi i glosi swoje madrzenia ze to dobrze ze gina niewinni ludzie, ten czlowiek nie wie nawet co jest ISLAM!! Tak slucham i patrze i mysle ze oni maja wszyscy b. duzy problem z chorobami umyslowymi oprocz pasozytow pod brudnymmi paznokciami. Co do amerykanow niech robia co maja robic, jezeli nie oni to te watachy ciemnych ludzi opanuja Europe juz tuz tuz..a nam zostanie wtenczas tylko wysadzanie sie w ich meczetach i ucinanie glow niewinmy ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fin Re: Brawo ABW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 07:17 Żydzi chwalą ABW. W końcu kierują tym ABW sami swoi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prosto Re: Brawo ABW IP: 200.48.218.* 22.05.04, 10:14 Ale mądrość powiedziałeś! Aleś przenikliwy! Ty musisz być geniuszem! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KP Ja piorkuje, co za kretacz IP: *.physik.uni-giessen.de 22.05.04, 01:15 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: centaur2 Re: Ja piorkuje, co za kretacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 10:58 kretacz, bez honoru. czy te imamy nie znaja logiki ? oni sa tu naprawde obcy. najlepiej trzymac sie od nich na dystans. a tego odeslac do domu. niech tam "naucza". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mpi New York Prawo szariatu = prawo Hitlera IP: *.ny325.east.verizon.net 22.05.04, 01:27 za takie wywody powinno go sie wydalic z Polski bez prawa wjazdu do Europy . Jest gorszm fanatykiem niz Hitler !!!!wg prawa szariatu zgwalcona kobiete mozna ukamieniowac poniewaz miala stosunek seksualny . Tego kto to prawo stanowi i wykonuje powinno sie ... nie ma slow . Banda zboczencow i fanatykow z "Osama bin Ladynem" na czele do piachu z nimi . Odpowiedz Link Zgłoś
spacerowicz Kto chce, ten wierzy, bo musi. 22.05.04, 01:35 Gość portalu: Mpi New York napisał(a): > za takie wywody powinno go sie wydalic z Polski bez prawa wjazdu do Europy . > Jest gorszm fanatykiem niz Hitler !!!!wg prawa szariatu zgwalcona kobiete > mozna ukamieniowac poniewaz miala stosunek seksualny . Tego kto to prawo > stanowi i wykonuje powinno sie ... nie ma slow . Banda zboczencow i fanatykow > z "Osama bin Ladynem" na czele do piachu z nimi . Wlasnie na takie prymitywne reakcje licza ci, ktorzy publikuja takie wywiady. Uzasadnienia agresji na Irak sie skonczyly, trzeba jednak podtrzymac w narodzie zawzietosc i determinacje, aby nie zaczal domagac sie wycofania wojsk. Jak widac, swietnie to manipulatorom propagandy wyszlo. Polacy odzyskuja psychiczny komfort, po szoku wywolanym brakiem powodow do wojny i kryzysie, propaganda dostarczyla im nowych bodzcow i znow wojna nabrala sensu. Goebbels sie klania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANka Brawo - towarzyszu powinni je ukryc prawda? IP: *.ifn-magdeburg.de 22.05.04, 01:38 To chciales powiedziec? Bo juz wczesniej szlachetnemu Immamowi udalo sie oimmamic pare osob w tym prawdopodobnie kogos kto jest jego promotorem i dopuscil do aktywnego udzielania sie politycznego- w dodatku tak kontrowersyjnego i skandalicznego czlowieka ktory ponoc ma byc naukowcem?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mikołaj Re: Brawo - towarzyszu powinni je ukryc prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 10:33 Ktoś wspominał, że ponoć Lepper jest promotorem jego pracy doktorskiej - dlatego tak długo ją pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: voila To co, zasznurować mu usta?? IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 24.05.04, 11:22 Chyba sama sobie nie zdajesz sprawy z tego co wypiseujesz. Przyjechał do wolnego (w załozeniu) kraju więc sobie może mówić co chce. Z jego punktu widzenia wszystko może wyglądać inaczej. Znasz jego motywy? On polskich motywów też nie rozumie. Widzi jednak to co my - bujdy o broni masowego rażenia, amerykańską chętkę na ropę. Niektórych jego poglądów nie jestem w stanie przyjąć. Ale on ma prawo je wyrażać, tak samo jak ja mam prawo się z nim nie zgodzić. On nie udowadnia nikomu, że wyrzynanie się jest dobre. On tylko tłumaczy tamtą religię. Czy wy też wszystko co jest w biblii rozumiecie i tolerujecie, a w dodatku na co dzień się do tego stosujecie?? Większość forumowiczów jest bardzo jednostronna. W dodatku nie mówi własnym językiem. Nie zastanawia się nad tym wszystkim. I szczyci się tym, że inni myślą tak samo. W TAKI SAM SPOSÓB RODZI SIE FANATYZM I WROGOŚĆ U MUZUŁMANÓW!!! Oni też nas nie rozumieją i nakręcają spiralę wrogości. Albo sami dają się nakręcać, stracili nad tym kontrolę. Tak jak i my tu powoli tracimy. Wtedy już nie będzie innego sposobu na to wszystko, jak tylko wziać i się wyrżnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ex Re: Kto chce, ten wierzy, bo musi. IP: 217.98.64.* 22.05.04, 09:43 ty spacerowicz idż lepiej na spacer i nie pier..l głupot Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prosto Goebbels spaceruje IP: 200.48.218.* 22.05.04, 10:22 Co ty pieprzysz o jakimś liczeniu na reakcje? Po co się bawisz w małego Goebbelsa i sugerujesz że wydalenie faceta to jakaś prowokacja ABW żeby manipulować nastrojami społecznymi. Gość sam w tym wywiadzie udowodnił, że rozpowszechnia poglądy, które gwarantują skupianie się wokół niego (imama - pamiętajny) wyznawców radykalnego odłamu islamu (nie wycisnęli z niego potępienia zamachu na WTC). Po cholerę nam zalążki grup terrorystycznych? Trzeba się go pozbyć jak najszybciej i nie ma co kombinować. Niech sobie wychwala szariat w Jemenie. A na drogę sądową w Polsce nie ma co liczyć, bo to dziadostwo, pięć lat będziesz czekał na pierwszą decyzję, nieprawomocną, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kto chce, ten wierzy, bo musi. 22.05.04, 17:41 > > Goebbels sie klania. chyba Tobie... wszedzie widzisz spisek i propagande? fachowo to sie paranoja polityczna nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mufti Wąchocka Takie buce jak ty to samo mówiły o Adolfie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 19:36 Klasyczny wywód użytecznego idioty. Tacy lewaccy "intelektualiści" za dwa złote uzasadnią każdą zbrodnię spiskiem lub manipulacją i odeprą kazdy "imperialistyczny atak" na wszystkie ojczyzny światowego proletariatu lub szariatu. Z proletariackim pozdrowieniem, towarzyszu spacerowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gaga Re: Kto chce, ten wierzy, bo musi. IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 23.05.04, 20:12 Do spacerowicza ! Witaj kolego z niedzielnej szkółki koranicznej dzielnego imama Ze tez jeszcze coś takiego egzystuje w naszym kraju (mam na mysli poglądy spacerowicza)wyjete żywcem z podręczników polit - gramoty lub "uniwersytetu marksizmu-leninizmu" Gdybyś spacerował w Bagdadzie to ten "doktorant" wygarnał by do ciebie z kałacha zanim byś mu wytłumaczył że jestes jego fanem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jjerzy Re: Kto chce, ten wierzy, bo musi. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.05.04, 15:18 Cóż za przenikliwość, ta Twoja manipulacja faktami? Gdyby Ahmed Ammar zaprzeczył opublikowanemu tekstowi jego wywiadu to zgoda, ale nie zaprzeczył, więc to ty jesteś propagandowym manipulatorem. Tak czy inaczej "otworzyłeś nam oczy" więc już idź i zasłuż swojego na nicka. Tak będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Wychodzi, ze Saddam byl dobry IP: *.arcor-ip.net 22.05.04, 01:28 Hussein trzymal za morde rozne ugrupowania w Iraku i robil to skutecznie, co do metod to chyba tez juz nikt sie nie dziwi, zreszta nauczyli nas Amerykanie, ze wolna amerykanka. Irak byl panstwem swieckim, ekstremisci nie mogli podskakiwac. Amerykanie wyzwolili Irakijczykow spod kontroli Husseina. Powstanie kolejne panstwo islamskie, ktore hodowac bedzie fanatykow, bliskie Iranowi. Nienawisc islamistow skieruje sie przede wszystkim przeciwko tzw. "koalicji". Ameryka schroni sie za ocean i zamilknie na kolejnych kilkanascie lat, jak po Wietnamie lizac bedzie rany fizyczne i moralne. "Koalicjanci" zostana sami, osiagalni dla terrorystow islamskich. Otwarli puszke Pandory i dostana, na co zasluzyli, likwidujac kontrole Saddama nad ekstremizmem islamskim w Iraku. A ja wlacze sobie telewizor jak 11.9 i bede patrzal, co tym razem splonie. . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANka Nie w tym przypadku- swiadomosc ludzi IP: *.ifn-magdeburg.de 22.05.04, 01:34 z jaka mentalnoscia maja do czynienia jest wazna. Bardzo wazna. Milczacy sa- owszem ale mafie i terroryzm mozna najskuteczniej zwalczac wlasnie poprzez prawidlowa komunikacje miedzyludzka. Przez wspieranie sie wzajemne sasiadow, przyjaciol, znajomych w przeciwdzialaniu jej. Odpowiedz Link Zgłoś
spacerowicz Re: Nie w tym przypadku- swiadomosc ludzi 22.05.04, 01:38 Gość portalu: ANka napisał(a): > z jaka mentalnoscia maja do czynienia jest wazna. Bardzo wazna. > Milczacy sa- owszem ale mafie i terroryzm mozna najskuteczniej zwalczac wlasnie > poprzez prawidlowa komunikacje miedzyludzka. Przez wspieranie sie wzajemne > sasiadow, przyjaciol, znajomych w przeciwdzialaniu jej. Jeden milczacy "sleeper", gotowy na smierc za Allaha terrorysta, na przyklad przespaceruje sie pewnego dnia miastem, ocierajac sie przypadkowo o przechodniow, podajac reke, poddajac sie strzyzeniu wlosow u fryzjera, glaskajac glowki dzieci, czestujac papierosem przygodnie spotkanych. Jak wyliczono, zaraza, ktore w ten sposob rozniesie, pokona w tydzien nawet do 100 tysiecy ludzi. Spacer Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANka Pracujesz dzielnie co? po polsku mowi sie´glaszcza IP: *.ifn-magdeburg.de 22.05.04, 01:43 c nie ´glaskajac´. MOze tak nauczylibysmy sie jezyka towarzyszu? A jak ten terrorysta odrozni muzulmanow od niemuzulmanow? Przyszlo ci to do glowy? Wlasnie dlatego i u nas powinien byc zakaz noszenia chust. Mialam watpliwosci ale dzis uwazam, ze Francuzi jednak maja wiecej doswiadczen z Islamem. I wiedza co robia. Nie strasz dziubasku. Zeby sie bawic naszym swiatem trzeba miec wiedze. A wiaze sie z nia klopot. Ci co troche z nia maja do czynienia nie za bardzo chca umierac )) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fin Re: Nie w tym przypadku- swiadomosc ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 07:14 Prawidłową komunikację międzyludzką wypacza od lat Gazeta Wyborcza. Ta kłamliwa gazeta szerzy nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prosto Re: Nie w tym przypadku- swiadomosc ludzi IP: 200.48.218.* 22.05.04, 10:25 Trochę nie na temat zaczęliście tu dyskutować. Może warto dodać, że islam to miłość. Specyficznie rozumiana - patrz wypowiedź imama. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: Nie w tym przypadku- swiadomosc ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 13:48 To po jaką cholerę ją czytasz i wchodzisz na portal GW, skoro tak uważasz? Gość portalu: fin napisał(a): > Prawidłową komunikację międzyludzką wypacza od lat Gazeta Wyborcza. > Ta kłamliwa gazeta szerzy nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SABAŁA Re: Nie jego sie bojcie, a milczacych. IP: *.cg.shawcable.net 22.05.04, 07:14 CO JEST MORALNIE ZŁE - NIE MUSI BYĆ ZŁYM POLITYCZNIE. SABAŁA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Czytajac ten wywiad... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 01:50 ...widze, ze tego goscia naprawde nalezy wydalic z kraju. I to nie dobrowolnie, jak skonczy mu sie wiza, ale pod eskorta odstawic do granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bajramowicz Re: Czytajac ten wywiad... IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 23.05.04, 08:47 wynocha z polski panie immam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kemar Re: Czytajac ten wywiad... IP: *.ne.client2.attbi.com 23.05.04, 14:45 Ogarnia przerazenie. Dobry skutek??? Czego? Morderstwa 3 tys. ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kot Behemot Interesujacy typek IP: *.client.comcast.net 22.05.04, 02:03 Jakiz ciekawych rzeczy mozna by sie dowiedziec, gdyby ABW zamiast "nachodzic" osobnika, a w koncy wydalic, poobserwowala go. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: U Re: Alez jaja IP: *.dialup.sprint-canada.net 22.05.04, 02:25 Mowi sie o demokracji w tej Polsce, a tu nawet czlowiekowi powiedziec to co mysli nie mozna. Wstydzcie sie. Zamiast udowodnic, ze nie ma racji, to najwygodniej jest go wydalic. Stalin na Sybir inaczej myslacych wysylal, coz, wy Sybiru nie macie. Biedni jestescie, oj biedni. Odpowiedz Link Zgłoś