Dodaj do ulubionych

Test na dojrzalosc strajkujacych nauczycieli :O)

21.04.19, 04:21
>> Strajk nauczycieli. Kościół mediatorem w rozmowach z rządem? Prymas Polski tego nie wyklucza

20.04.2019 13:47
Kościół mediatorem w sporze nauczycieli z rządem? Nie wyklucza tego prymas Polski abp Wojciech Polak. - Zawsze odpowiadamy, że strony musza o takiego mediatora poprosić. Jeżeli prośba będzie od obydwu stron sporu, to myślę, że Kościół też mógłby rolę mediatora pełnić - powiedział. >>

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24685689,strajk-nauczycieli-kosciol-mediatorem-w-rozmowach-z-rzadem.html#a=66&c=159&t=5&g=a&s=BoxNewsImg2
Bo jesli nauczyciele sa dojrzali to wypna sie na te koscielne podchody.

Polecam komentarze pod artykulem.
Obserwuj wątek
    • boomerang Re: Test na dojrzalosc strajkujacych nauczycieli 21.04.19, 07:36
      Przede wszystkim nauczyciele mają raczej niskie IQ i większość z nich nie zdałaby dziś egzaminu maturalnego. Z tego choćby względu powinni teraz zastrajkować uczniowie - pod dobrze znanym hasłem "We don't need your education!". Mój syn zrobił maturę przez internet.
      • benek231 Test na dojrzalosc strajkujacych nauczycieli :O) 22.04.19, 21:16
        boomerang napisał:

Przede wszystkim nauczyciele mają raczej niskie IQ i większość z nich nie zdałaby dziś egzaminu maturalnego. Z tego choćby względu powinni teraz zastrajkować uczniowie - pod dobrze znanym hasłem "We don't need your education!". Mój syn zrobił maturę przez internet.
        Jesli chodzi o "przede wszystkim" to niskie IQ nasz ty. Czyli twoj syn zrobil te korespondencyjna mature bo przekaz genetyczny tylko na tyle mu pozwolil. Jestes ojcem glaba - jak na glaba przystalo.
        • boomerang Re: Test na dojrzalosc strajkujacych nauczycieli 22.04.19, 22:42
          a ty dlaczego nie masz matury?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka