boomerang 29.01.21, 22:34 Lempart i media namawiają ludzi do agresji. A przecież można poprosić Antifę, która teraz po odejściu Trumpa ma spore okienka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: Kaczyński, zapłacisz za to 29.01.21, 22:36 ...Bezgotówkowo na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Kaczyński, zapłacisz za to 29.01.21, 22:38 Bitcoinami można zapłacić. PO POwinna mieć jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kaczyński, zapłacisz za to 29.01.21, 22:49 Może mu pożycza, kto wie. Pan mr idea w porę się wycofał. Bańka spekulacyjna się zmniejsza Śnieg w Europie, jak należy, pada. Ludzie chodzą bo nie jeżdżą, a dzieci jeżdżą na łyżwach, tak jak Katarina Witt mimo menopauzy. Mimo ze wirus zapieprza, życie na szczęście zwolniło. przed przejściem dla pieszych. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Kaczyński, zapłacisz za to 29.01.21, 23:00 Ciężarne zakonnice biegają po ulicznych pasach licząc na to że jakiś prominentny polityk je przejedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 07:18 Nie było widać tej agresji, kiedy, tutaj zacytuję: Verordnung(Rozporządzenie) Generalnego Gubernatora Franka z dnia 9 marca 1943 r. wprowadziło pełną niekaralność aborcji dokonywanych przez Polki i przedstawicielki innych „niższych” narodów.. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 09:42 Chodzonym protest podjechał. Bardzo statecznie. Obyło się bez kadryli czy innych volt, Choć czasem Polka galopka ale to naturalne w karnawale z nadpobudliwa polucja. A wy panowie jaki taniec preferujecie? Tylko bez twistow ze słoików z miechem, proszę-dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 10:09 Pragnę wierzyć, że intencje Franka wynikały ze szlachetnych pobudek, ale potępiam go jako prawnika co robili zresztą wszyscy notable NSDAP. Natomiast w kwestii Marty Lempart nie wyrobiłem sobie jeszcze zdania.. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 10:29 Natomiast w kwestii Marty Lempart nie wyrobiłem sobie jeszcze zdania.. a ja sobie wyrobiłem - M.Lempart powinna zostać aresztowana wraz z dziennikarzami którzy namawiali tłum Polaków do zlinczowania człowieka w jego domu na Żoliborzu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 10:39 Za delegalizację futer w warunkach likwidacji pieców węglowych sam byłbym gotów to zrobić. Z dwojga złego wybrałbym pasiak w baraku ocieplanym piecem kaflowym, albo żelaznym. My tutaj musimy kombinować bumerangu jak konie pod górkę za to co nam się tutaj gotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 10:49 Oj chyba trochę przesadzasz kwiatki. Nikt człowieka z Żoliborza nie miał zamiaru linczować najmniej Lempartowna. Się wie. żurnalia nie umie dziennikarstwa to szuka zaczepki; Odsuń się nieco spod wpływów tuzura może zobaczysz nieco więcej niż „szefuncia”. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 10:31 A musisz mieć jakieś zdanie na jej temat? Sobota i nabiało. Potrzebny raczej żart. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 10:42 Napadało i od rana dwa razy protestowałem ze szczotką do śniegu. Chyba zaczyna prześwitać słoneczko.. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 10:55 Inżynier Dąbrowszczakowna dobrze zaprojektowała pogodę. Do dziś ludowe powiadają: matkaboska w sobotę słońcem przyspiesza robotę. Albo, Siekiera motyka do śniegu łopatka, rób co co mówi boska matka. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 11:11 Wielokrotnie wyrażałem pokorę wobec otaczającej rzeczywistości, dlatego protestuję ze szczotką, a kij zachowuję na potem.. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 11:18 O! szczotki to stary sposób. Nie wiem kto ma na to copy wrighta. Myśle ze wciąż za wcześnie wiec sprswdzilabym tylko zabezpieczenia aby żadna z ciotek niepotrzebnie nie grzebała, ekhm, w rodzinnej kryptce. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 12:19 „Wywracanie szachownicy” Czyli recepta na skuteczny ruch społeczny Oraz, „Nowy kwitnący świat” jak zapomnieć o kapitalizmie i skupieniu się na rozkwicie zaufania, wszystko w „Przekroju” nr1 / grudzień20-marzec21/ Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 12:59 Wright, wraz z bratem, wymyślili samolot byleby już więcej nie latać na tej szczotce, Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 13:24 Wright, masz racje, bumelancie. Dlatego tez kompletnie odleciałes i zamiast siebie aussi lansujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 13:39 I jeszcze jedna erratka; „Nowy kwitnący świat” czyli jak zapomnieć o kapitalizmie i skupić na rozkwicie zaufania, o tym w „Przekroju” w wywiadzie z antropologiem ekonomicznym (!) Jason’em Hikel’em. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 14:10 You are całkowicie right. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 16:35 Moje receptory potrafią odcyfrować tylko ostatni wyraz w zdaniu, który strzela w przeciągu ułamka sekundy i kto wie, czy to nie był kłębek kilku zdań. W każdym razie ona wydaje się bardzo zadowolona po zakończeniu, a ja w szoku.. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kaczyński, zapłacisz za to 30.01.21, 23:00 Oj biedny ty, literki to od dostawcy. . W pomarańczowej alternatywnie dyżurna kabelki pozamieniała dlatego nie mogłeś odcyfrować, a mnie łomotało. Mam wrażenie, ze snajper sobie schedę przyucza. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Kaczyński, zapłacisz za to 31.01.21, 06:02 Przyjmuję wszystko, ale w wersji light.. Мама Россия мама Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kaczyński, zapłacisz za to 31.01.21, 11:46 Wersja teelight przeciśnie się bez problemu i będzie zapamiętana z rana, s jeśli zasejwowac ja znana rutyna... to już pewniak. No to o czym, ja? Aha! O tym jak ruscy za pomocą reklamy podkladaja nowiczoka.. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Kaczyński, zapłacisz za to 31.01.21, 12:21 Skutecznie, bo ja się wpisuję w most powietrzny dla berlińskich tubylców zanim popłyną. Nam zostaje rola chińskiego lotniskowca, rosyjskiego autobahna nacht Berlin und kroplówki dla zdychającej zachodniej cywilizacji.. Odpowiedz Link Zgłoś