qwardian 18.04.22, 11:29 Europy i przekreślenia wyniku II Wojny Światowej przez bankructwo Rosji. Przez nazią determinację, poświęcenie i oddanie dla III Rzeszy możemy zrzucić ciężar wieloletniej sowieckiej niewoli, nic od nich nie kupując.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwardian Re: Narodowy Robotnik chce Wielkiego Zmartwychwst 18.04.22, 12:13 Głowię się z moimi rosyjskimi braćmi nad instrukcją amerykańskiej obsługi tuczka do ubijania kapusty.. Rosjanie głowili się nad Polską instrukcją, Dorwali Polski granatnik RPG-76 "Komar" Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Narodowy Robotnik chce Wielkiego Zmartwychwst 18.04.22, 14:33 Tych trzech komediantów jest tak na oko sporo po czterdziestce. Na uniformach brak oznaczeń, wiedzy wojskowej także brak, mamy więc prawdopodobnie przyjemność oglądać siły główne republiki ługańskiej lub donieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Narodowy Robotnik chce Wielkiego Zmartwychwst 18.04.22, 18:00 Ten filmik mnie rozbraja, nie mógłbym strzelić, ani wycelować do żadnego z nich, raczej wolałbym zginąć. Rzadko się zgadzam z Papieżem Franciszkiem, ale trzeba powstrzymać szaleństwo. Mój nie jest Bogiem wojny, zostałem pacyfistą.. Odpowiedz Link Zgłoś