Dodaj do ulubionych

"Jeżeli kobiety nie obalą PiS, to po nas." :O)

06.06.22, 16:30
Walter Chełstowski: Centralny rejestr ciąż

06.06.2022

Polsce kobiety to 51,6% populacji (2019). Czyli ponad 19 milionów. Rocznie rodzi się ok. 330 000 dzieci (2021). Czyli ponad 300 000 kobiet rocznie zachodzi w ciążę.
.
.
Jeżeli wprowadzenie przez PiS „centralnego rejestru ciąż”, czyli straszliwego koszmaru fanatyzmu, chorego katolicyzmu, nacjonalizmu („jak najwięcej dzieci dla Narodu”), męskiego szowinizmu, i wszelkiego innego podobnego g..na nie spowoduje, że kobiety obalą tę władzę pis, to po nas.
Jak to działa?
Kobieta zachodzi w ciążę. Idzie do lekarza. Ten wpisuje do „centralnego rejestru ciąż” – bo musi – dane matki, w tym jej PESEL. Automat dokłada do daty wizyty ok.9 miesięcy. I jeżeli po ok.9 miesiącach automat („centralny rejestr ciąż” – system informatyczny) nie wykaże, że pod tym PESEL-em matki urodziło się dziecko to automat wszczyna ALARM. I rozpoczyna się śledztwo. Lekarze, policja, prokurator. Wszyscy muszą zbadać, co się stało, że ciąża była, a dziecka nie ma. Na końcu przesłuchania i często wyroki.
Niewyobrażalny koszmar. Robiony kobietom przez fanatyków religijnych, cwaniaków politycznych i przez niespełnionych seksualnie facetów – księży/biskupów, nazywających siebie „wysłannikami” czy “pośrednikami boga”.
XXI wiek – a w Polsce kolejne piekło kobiet. Robione przez potwory w garniturach oraz potwory sukienkach z koloratkami. Jakby dotychczasowych koszmarów kobiet im nie wystarczało.
Zakazu legalnej aborcji też im nie wystarczyło.
„Martwe dziecko musisz urodzić”.
Gdyby te sk…yny zachodziły w ciążę, to nic takiego by nie było. A tak: „Bzyk…bzyk… pa pa.. nie mój problem”; i już.
Staram się nie używać słów najohydniejszych, aby nie dostać bana. A chciałbym, aby nazwać po imieniu te głównie męskie potwory. Potwory w garniturach i w sutannach.
Jeżeli kobiety nie obalą PiS to po nas. My faceci walczymy o „wolność i demokrację”, o sądy, wolność mediów itd. One walczą o każdą z nich. O wolność decyzji w sprawie ciała, które do nich tylko i wyłącznie należy – i o wolność nawet najtrudniejszych dla nich decyzji.
Czego żaden facet nigdy nie pojmie. Nawet ten najwrażliwszy i najbardziej partnerski. Bo nigdy nie zajdzie w ciążę i nie znajdzie się w „centralnym rejestrze ciąż”. I nigdy nie będzie badany, śledzony, oskarżony i może skazany za ciąże bez dziecka.
Dlatego tak łatwo niektórzy faceci – te potwory- tak łatwo tworzą takie prawa.
Bo już nie wolno im palić kobiet na stosach. A chcieliby.
Jeżeli kobiety nie obalą PiS, to po nas.

studioopinii.pl/archiwa/221790

Nie powiem, bardzo przypadla mi do gustu ta konstatacja. Pytanie tylko ktore kobiety maja to zrobic. Bo na przyklad na tym forum, a jest to w zasadzie jedyny kawalek Polski z jakim na biezaco i bezposrednio mam do czynienia, nie widze kobiet ktore mialyby obalac PiS. A w dodatku z powodu zakazu aborcji. No, moze jedna chetna by sie znalazla, ale Tete nie o prawo do aborcji ewentualnie walczylaby z PiSem. Jesli o to idzie to bardzo ladnie wpisala sie ona w osiagniecie przez klero-faszystow ich celu. Osiagala go pod reke z KretynemLuka - zacieklym przeciwnikiem jakichkolwiek aborcyjnych praw. Wprawdzie jako zwolenniczka ograniczonego prawa do wyboru ale tym samym wbijajaca klin w jednosc ruchu pro-choice. Zlodziejski kosciolek mogl dzieki niej rozegrac sobie ten ruch jak chcial.

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze.
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: "Jeżeli kobiety nie obalą PiS, to po nas." :O 06.06.22, 17:11
      Krzyś, nareszcie! Narodowy Robotnik wierzył w Ciebie od samego początku kiedy inni stroili sobie żarty i traktowali lekceważąco. Użyłeś słowa kobieta i mowa tu o prawdziwej kobiecie, nie żadnym substytucie. Moje 20 lat na forum nie poszło na marne. Co innego ten XL, był, jest i pozostanie niereformowalny..
      • benek231 "Jeżeli kobiety nie obalą PiS, to po nas." :O) 07.06.22, 07:49
        qwardian napisał:

> Krzyś, nareszcie! Narodowy Robotnik wierzył w Ciebie od samego początku kiedy i
        > nni stroili sobie żarty i traktowali lekceważąco. Użyłeś słowa kobieta i mowa t
        > u o prawdziwej kobiecie, nie żadnym substytucie. Moje 20 lat na forum nie poszł
        > o na marne. Co innego ten XL, był, jest i pozostanie niereformowalny..
        >
        **
        Czy moglbys przelozyc to powyzej na zrozumialy jezyk polski(?)

No i prosze do czego doszlo... Teraz kobietom pozostana prywatne gabinety lekarskie, w ktorych nie beda one wciagane do rejestru i kontrolowane przez prokuratora Ziobre. Do czasu, oczywiscie, gdyz nieco pozniej przyjdzie kolej i na prywatnych lekarzy. I zaczna sie naloty na ich gabinety. Nie wszystko od razu. To jest totalitaryzm pelzajacy.

Tak czy owak aktualna a rozpaczliwa dla kobiet sytuacje zawdzieczacie glownie temu zlodziejskiemu kosciolowi i przylepionym do niego religiantom w rodzaju Terlikowskiego, Kretyna, czy Olega3.

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
        Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze.
        • qwardian Re: "Jeżeli kobiety nie obalą PiS, to po nas." :O 07.06.22, 11:13
          Tylko kobiety dają życie, mężczyźni są dawcami, tak skonstruował świat mój Ojciec na Niebie..
          • benek231 Jestescie zwyrodnialcami, Qwardianie :O) 08.06.22, 15:42
            Katolickimi zwyrodnalcami. Ale o tym wiadomo mi od bardzo dawna. Przypomialem tez wam o tym wielokrotnie. Nic nowego, zatem.

Wczesniej poprosilem cie o przelozenie swojego wczesniejszego tekstu na zrozumialy jezyk polski. Nie zauwazyles pytania albo nawet ty, autor jak by nie bylo, nie potrafisz przetlumaczyc tego belkotu. Pisales toto na haju, co? Przyznaj sie Qwardian.

qwardian napisał:

• qwardian Re: Jestescie zwyrodnialcami, Qwardianie :O) 08.06.22, 21:54
              Mam uniwersalną odpowiedź na wszystkie pytania i ono brzmi, GDZIE JEST TWÓJ SKARB, TAM BĘDZIE I SERCE TWOJE. Mieliśmy na tym forum utopistów, realistów, idealistów i cisza z ich strony.
        • oleg3 Ab ovo 07.06.22, 16:50
          Krzysztofie. Jesteś transfobem. Kobietą się bywa, tak jak poetą. Aborcji mogą dokonać wyłącznie osoby z macicą. Niektóre z tych osób to mężczyźni.

benek231 napisał:

> zlodziejskiemu kosciolowi i przylepionym do niego religiantom w rodzaju Terlikowskiego, Kretyna, czy Olega3.
          • benek231 Re: Ab ovo 10.06.22, 15:41
            oleg3 napisał:

> Krzysztofie. Jesteś transfobem. Kobietą się bywa, tak jak poetą. Aborcji mogą
            > dokonać wyłącznie osoby z macicą. Niektóre z tych osób to mężczyźni.
            **

Transfobem(???) Nie sadze. Ale z cala pewnoscia ty jestes idiota, oraz antydemokratycznym i antyunijnym gownem, wiesniaku.

• qwardian Re: "Jeżeli kobiety nie obalą PiS, to po nas." :O 07.06.22, 18:59
      Krzyś, co to za kolejna czystka w mediach, myślałem, że żyję w demokracji..

next.gazeta.pl/next/7,151003,28555005,edward-miszczak-zegna-sie-z-tvn-zadecydowal-o-odejsciu.html
    • boomerang Re: "Jeżeli kobiety nie obalą PiS, to po nas." :O 08.06.22, 00:50
      Tu zaszła zmiana, jak mawiała Maria Dąbrowska. Jeszcze się nigdy wcześniej tak dobrze o kobietach nie wyrażałeś, Krzyżtopie.
    • niegdys_cs137 Re: "Jeżeli kobiety nie obalą PiS, to po nas." :O 08.06.22, 23:08
      Cześć!
      • niegdys_cs137 Re: "Jeżeli kobiety nie obalą PiS, to po nas. 08.06.22, 23:09
        Właśnie mi wymienili kolano w szpitalu blisko Ciebie. U sciski!
        • qwardian Re: "Jeżeli kobiety nie obalą PiS, to po nas. 09.06.22, 06:52
          Bardzo ładnie Ces, że się przypomniałeś i pozdrowiłeś starych przyjaciół na Forum Aqua..
        • benek231 "Jeżeli kobiety nie obalą PiS, to po nas." :O) 09.06.22, 16:49
          niegdys_cs137 napisał:

> Właśnie mi wymienili kolano w szpitalu blisko Ciebie. U sciski!

**
          Wprawdzie ja z tym szpitalem nie mam nic wspolnego ale to dobrze, ze Ci wymienili. Mam nadzieje, ze na nowe, a nie uzywane. smile Cale szczescie, ze i w medycynie jest postep gdyz inaczej - gdyby mialo to zalezec chocby od tutejszych tradycjinalistow - pewnie jezdzilbys na wozku. Co ja mowie, wozek to takze postep. Bo kolo to postep. Tak czy owak zycze bys szybko stanal na nogach. Czy do wymiany miales jedno kolano?

Na forum bryndza. Zostalo samo antydemokratyczne i antunijne gowno, czyli zasadniczo pisiory, oraz ja. A opozycja w stosunku do nich takze i tu nie potrafila sie zjednoczyc. Beznadziejni ludzie. Nie ma z kim rozmawiac.

• boomerang Re: "Jeżeli kobiety nie obalą PiS, to po nas." :O 10.06.22, 08:10
            Gdybyś miał serce, Krzyżtopie, to odwiedziłbyś kolegę w szpitalu i wypił z nim symboliczny naparstek wódki.
    • qwardian Anita Włodarczyk skopała ryj złodziejowi 11.06.22, 12:54
      benek231 napisał: Piękny tekst..

www.sport.pl/lekkoatletyka/7,64989,28570135,ujecia-zlodzieja-wlodarczyk-przyplacila-zdrowiem-operacja-juz.html
      Niestety okupiła to kontuzją stopy, którą wybiła odcisk własnego obuwia na ryju złoczyńcy. Ten stempelek na twarzy łobuza to paszporcik dla wielkiej kariery politycznej naziej mistrzyni..
    • felusiak1 Re: "Jeżeli kobiety nie obalą PiS, to po nas." :O 16.06.22, 19:56
      napew no

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka