zdravko_vypic
17.07.22, 02:34
...otóż wyszło przypadkiem w napierdalance o jagodzianki, że niejaka miriam znana tutaj od lat przy współudziale niejakiego perły (jeśli to ten sam cały czas, to obecny tu co najmniej od 2000 roku) wykonali wobec użytkowników FAq dość obrzydliwą prowokację polegającą jakoby na wpuszczeniu w to forum ścieku w postaci podobno wykreowanych osobistych mydlano-operowych wynurzeń obydwojga na temat ich wzajemnych osobistych relacji. To wszystko okraszone zdjęciami, na których miał być pono zapijaczony i upadły perła; obecnie miriam twierdzi, że to nie perła, tylko jakiś bezdomny w przytułku (czyli wykorzystała czyjeś zdjęcie w swoim obrzydliwym celu). Ponadto ponoć stworzono fałszywy nik "carmina" vel "caromina", żeby podjudzać (ehm, pardą, podgojać oczywiście) na FAq swary między uczestnikami.
Wszystko, jak twierdzi niejaka miriam, w celu badań naukowych.
Obecnie owa niejaka miriam odpierając moje zarzuty powołuje się na dwóch nieżyjących już a zasłużonych uczestników FAq Scana i Borsuka, że brali udział w części tych działań. Zadziwiającym przypadkiem jest, że żaden z nich nie może potwierdzić ani zaprzeczyć swojemu udziałowi. Powstaje także pytanie o rolę niku "perła" w tej całej sytuacji.
Podaję to tutaj informacyjnie; ja osobiście się poczułem dziwnie, zważywszy że bywam na forum tym od 2000 roku i do pewnego stopnia traktowałem je jak patologiczną rodzinę: mogliśmy się strasznie wykłócać, ale za mojej pamięci tworzyliśmy jednak jakąś wspólnotę (obecnie już maleńką z różnych przyczyn).
Linki do wynurzeń intelektualistki, artystki i arbiterki elegantiarum miriam z tego szamba:
forum.gazeta.pl/forum/w,13,173816865,173816865,cukiernicy_to_inflacyjne_cwaniaki.html?p=173840528
forum.gazeta.pl/forum/w,13,173816865,173816865,cukiernicy_to_inflacyjne_cwaniaki.html?p=173840507
Popieram zatem institorisa, oto link do jego postu:
forum.gazeta.pl/forum/w,13,173816865,173816865,cukiernicy_to_inflacyjne_cwaniaki.html?p=173851750