Dodaj do ulubionych

myślę, że to ważne dla FAq,...

17.07.22, 02:34
...otóż wyszło przypadkiem w napierdalance o jagodzianki, że niejaka miriam znana tutaj od lat przy współudziale niejakiego perły (jeśli to ten sam cały czas, to obecny tu co najmniej od 2000 roku) wykonali wobec użytkowników FAq dość obrzydliwą prowokację polegającą jakoby na wpuszczeniu w to forum ścieku w postaci podobno wykreowanych osobistych mydlano-operowych wynurzeń obydwojga na temat ich wzajemnych osobistych relacji. To wszystko okraszone zdjęciami, na których miał być pono zapijaczony i upadły perła; obecnie miriam twierdzi, że to nie perła, tylko jakiś bezdomny w przytułku (czyli wykorzystała czyjeś zdjęcie w swoim obrzydliwym celu). Ponadto ponoć stworzono fałszywy nik "carmina" vel "caromina", żeby podjudzać (ehm, pardą, podgojać oczywiście) na FAq swary między uczestnikami.

Wszystko, jak twierdzi niejaka miriam, w celu badań naukowych.

Obecnie owa niejaka miriam odpierając moje zarzuty powołuje się na dwóch nieżyjących już a zasłużonych uczestników FAq Scana i Borsuka, że brali udział w części tych działań. Zadziwiającym przypadkiem jest, że żaden z nich nie może potwierdzić ani zaprzeczyć swojemu udziałowi. Powstaje także pytanie o rolę niku "perła" w tej całej sytuacji.

Podaję to tutaj informacyjnie; ja osobiście się poczułem dziwnie, zważywszy że bywam na forum tym od 2000 roku i do pewnego stopnia traktowałem je jak patologiczną rodzinę: mogliśmy się strasznie wykłócać, ale za mojej pamięci tworzyliśmy jednak jakąś wspólnotę (obecnie już maleńką z różnych przyczyn).

Linki do wynurzeń intelektualistki, artystki i arbiterki elegantiarum miriam z tego szamba:
forum.gazeta.pl/forum/w,13,173816865,173816865,cukiernicy_to_inflacyjne_cwaniaki.html?p=173840528
forum.gazeta.pl/forum/w,13,173816865,173816865,cukiernicy_to_inflacyjne_cwaniaki.html?p=173840507
Popieram zatem institorisa, oto link do jego postu:
forum.gazeta.pl/forum/w,13,173816865,173816865,cukiernicy_to_inflacyjne_cwaniaki.html?p=173851750

Obserwuj wątek
    • qwardian Re: myślę, że to ważne dla FAq,... 17.07.22, 11:02
      Delikatnie bez zbędnego wiercenia i złorzeczenia, wsadzę mój gestapowski but i zaproponuję ostateczne rozwiązanie dla Kobiety Morza poczęciem, urodzeniem dzidziusia i życie wokół pieluch z pralką. Tyle na temat mistyki. Dlaczego Kobieta Morza, to arbitralna decyzja Narodowego Robotnika, żeby wszystkie kobiety z imionami zaczynającymi się na Mar, tak określać nawet jeżeli to nie znajdzie potwierdzenia w źródłach i etymologii.
    • perla_z_roztocza Re: myślę, że to ważne dla FAq,... 17.07.22, 12:43
      zdravko_vypic napisał:

> Powstaje także pytanie o rolę niku "perła" w tej całej sytuacji.

no ja byłem szefem wszystkich szefów.
      Kierowałem centralą skąd szły instrukcje dla nicków terenowych.
      Moja władza była absolutna, gdyż to ja rozdzielałem forsę otrzymaną od KGB i CIA.
      A celem właściwym byliście wy piq.
      Rozchodziło się o to aby was namierzyć i sprzedać na tajnej licytacji między w/w instytucjami. W zależności kto da więcej.
      Jeżeli to CIA by was wylicytowało to umieściliby was w Starych Kiejkutach i poddali zabiegowi waterboardingu.
      Natomiast gdyby KGB was przejęło to wylądowalibyście na Łubiance.
      Mieliście szczęście, że przekupił mnie Najwyższy Przywódca Korei Północnej i storpedowałem całą akcję.
      Ot, i poznaliście już prawdę o tym olbrzymim spisku właśnie.
      • esteemiriam Re: myślę, że to ważne dla FAq,... 17.07.22, 13:16
        Tak właśnie było, nic dodać, nic ująć.
        Co mam wam napisać: NAM BYŁO CIĘŻKO.
        Własnie.
    • t_ete Re: myślę, że to ważne dla FAq,... 18.07.22, 02:26
      zdravko_vypic napisał:

>Ponadto ponoć stworzono fałszywy nik "carmina" vel "caromina", żeby podjudzać (ehm, pardą, podgojać oczywiście) na FAq swary między uczestnikami.

Carmina i Caromina - to dwie rozne historie.
      Wystarczy poczytac archiwalne posty.
      Ale to zadanie dla b.cierpliwych.

W czasie gdy na Aqua pisala Carmina - urzadzono na nia polowanie z nagonka.
      Z uzyciem roznych nickow. Kto przewodzil - jak myslisz?
      Caromina pojawila sie pozniej - i mysle, ze byla to Miriam.

> Wszystko, jak twierdzi niejaka miriam, w celu badań naukowych.

Tego nie wiem.

Ale Miriam i Perla od lat produkuja na forum jakies dziwaczne watki, w ktorych
      'dziela sie' z uczestnikami Aqua intymnymi szczegolami swojej relacji
      - prawdziwymi? zmyslonymi?

Nie mam pojecia jakie potrzeby sklaniaja ludzi piszacych na forum do
      tego rodzaju prowokacji.

> Podaję to tutaj informacyjnie; ja osobiście się poczułem dziwnie, zważywszy że
      > bywam na forum tym od 2000 roku i do pewnego stopnia traktowałem je jak patolog
      > iczną rodzinę: mogliśmy się strasznie wykłócać, ale za mojej pamięci tworzyliśm
      > y jednak jakąś wspólnotę (obecnie już maleńką z różnych przyczyn).

Mimo, ze troche patologiczna - to jednak byla wspolnota smile

tete

• perla_z_roztocza Re: myślę, że to ważne dla FAq,... 18.07.22, 09:58
        t_ete napisała:

> Ale Miriam i Perla od lat produkuja na forum jakies dziwaczne watki, w ktorych
        > 'dziela sie' z uczestnikami Aqua intymnymi szczegolami swojej relacji
        > - prawdziwymi? zmyslonymi?

chętnie tete poznam te intymne szczegóły więc podziel się ową wiedzą.
        Oczywiście zrobisz unik, bo kłamstwo u ciebie to chleb powszechny właśnie
      • esteemiriam Re: myślę, że to ważne dla FAq,... 18.07.22, 10:45
        Odezwę się w tej sprawie ostatni raz.
        Napisałam kilka dni temu, oceńcie, to, co napisałam - prawda czy fałsz?
        Wybraliście prawdę. Czemu? Bo macie fałszywe dane, pracujecie
        na jałowych danych, można wam wszystko napisać, i wszystko zmielicie
        w głowach bez pomyślunku zwanego.
        :Kto głupi, ten kupi".

Wierzycie w wywiady w kolorowych pismach, w "przerywanie milczenia"
        w każdą papkę, którą przygotują media. To przerażajace.
        Dawniej chłop, kiedy widział "drukowane" to było dla niego
        miarą wiarygodności.

Mieliśmy więcej siły i fantazji, kiedyś w czasach wojen forumowych.
        Niejeden, niejedna rozpoczynał/a dzień od
        otwierania komputera z wypiekami na twarzy i lektury
        postów, które pokazały się podczas jego snu smile

To były inne czasy. Od czego sie zaczeło?
        Od ohydnych, anstysemickich, chamskich wpisów,
        na które weszłam w 2002 roku. I założyłam wątek Zydowska Tradycja.
        Postanowiłam uprawiać "pracę u podstaw".

Caromina, carmina, tworzyły ten dziwoląg osoby, których
        już nie ma, i nic w tym złego nie było.
        Okazywało sie ; hiacynt - nauczyciel z Kłodzka, i inni,
        którzy sądzili, że mogą wypisywac najgorsze kalumnie i zostają anonimowi.

Okazało się, że forum weszło w życie prywatne.
        Okazywało sie, że tamtejsza siła Forum i jego treści,
        naprawdę, powodowała bardzo poważne konsekwencje
        w życiu piszących. To stało się niebezpieczne, trzeba było
        z tym skończyć. Pojawili się hejterzy.
        Zrobiło sie strasznie, jakieś podstawowe sacrum zostało podważone,
        pisano STRASZNIE!
        O Lady_hawk Ty to widzisz, Kochanie i nie grzmisz.
        Masz bardziej interesujące sprawy.

chi viene qui perde la speranza

• esteemiriam Re: myślę, że to ważne dla FAq,... 18.07.22, 10:52
        Tete, czytujesz wywiady w kolorowych pismach?
        Wierzysz w to, że Magda Zawadzka, albo Maja Ostaszewska mówią prawdę?
        Będą wystawiały swoje życie na podziw gawiedzi?
        A Weronika Rosati i Magdalena Środa? Ustawka.
        Wierzysz " w makijaż i bez makijażu"?
        Niezapisane nie istnieje, w Twoich postach jest również kreacja,
        tej spokojnej, zrównoważonej, zbudowałaś tu jakiś swój postumencik,
        jakis styl. Kazdy z nas, a teraz krzyki.

Przecież to wszystko jest publiczne.
        Nikt nie bedzie uprawiał "śmierci na żywo" choć to atrakcyjne dla obserwujących (niektórych)
        i choć juz było,
        nawet na forum tym.

KRE-A-CJA.

Jesteśmy i nie jesteśmy anonimowi. Wszyscy.
        Nasze teksty mówią o nas to, czego nie chcielibyśmy powiedzieć,
        a jednak to da się odczytać przez wytrawnych, dobrych psychologów.

Zedrą maskę i zobaczą, co pod spodem. Tyle w temacie.
        Mickiewicz jest ciekawszy, złapałaś sie na płotkę, Tete.
        Tak łatwo, o rany, tak łatwo.
    • piq jest jakiś smród,,... 19.07.22, 00:07
      ...skoro półinteligentka miriam i ćwierćinteligent perła pilnują tego wątku jak ratlerki kości i ujadają po każdym wpisie. To ujadanie ma rozmyć kwestię i odpowiedzialność za nią.

Perła, ty stosujesz niezdarne uniki (wyjadacze z forum tego się już na takie od lat nie nabierają), panięka miriam zaś, panięko, do ciebie mówię, unosi się pół mili na tymi chamami, które tu mają czelność w ogóle pisać, i uświadamia wszystkich, że 'imię 44' to 'adam'. Tego twojego niesamowitego odkrycia większość z nas uczyła się (niektórzy się nawet nauczyli) najpóźniej w szkole średniej, niekoniecznie ogólnokształcącej. Cały ten twój wylew nadkompetencji jest po to, żeby zagadać to, do czego sama się przyznałaś. Jesteś krętaczką i łajdaczką.

O tym, że jesteś - sądząc po treści twoich wpisów - półinteligentką, wiem, bo to widać aż za bardzo.

Teraz ty, perła: odpowiedz wprost - czy w jej łajdactwie brałeś udział świadomie (jeśli tak, to dlaczego) czy z głupoty i naiwności w jakiś sposób omotany przez tę paniękę? Czy zamieszczone przez nią twoje zdjęcie (podobno, jak ona twierdzi teraz, nie twoje, tylko jakiegoś biedaka z DPSu; jego wizerunek w takim razie półinteligentka wykorzystała bezprawnie i podlega całej serii paragrafów z co najmniej 4 ustaw, w tym wypadku także art. 190a par. 2 kk - sankcja od 6 miesięcy do 8 lat) było twoje, czy nie, i dlaczego nie protestowałeś, gdy się tu publicznie ukazało? No już, myszeczko. Masz się z czego tłumaczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka