boomerang 25.11.22, 23:58 Po odejściu XL, gada sam ze sobą. Jak tak dalej pójdzie to znowu trafi do azylu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwardian Re: Benek, tfu, Krzyś, szuka adwersarza 26.11.22, 10:02 Monsieur Boomerangoff, Wy tu śmichy, chichy i żarty sobie stroicie, a ja desperacko szukam semickiej flagi, którą zamierzam wywiesić w oknie. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Benek, tfu, Krzyś, szuka adwersarza 26.11.22, 10:55 wywieś australijską z Krzyżem Południa, jest super Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Benek, tfu, Krzyś, szuka adwersarza 26.11.22, 11:08 Mecz za trzy godziny, czy ja jestem ptak emu, żeby latać do Australii i z powrotem. Potrzebuję flagi prawdziwego semity i żadnej pomocy, chyba większej mógłbym się spodziewać od Krzysia, ale on już w objęciach Morfeusza (tak, czy coś znowu pomyliłem?) Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Benek, tfu, Krzyś, szuka adwersarza 26.11.22, 16:24 Krzyś muzułmanin przechodzi teraz ciężkie katusze. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Benek, tfu, Krzyś, szuka adwersarza 26.11.22, 16:51 Ja razem z nim, minie tydzień zanim dojdę do siebie PO tej katastrofie, ale jeżeli śpi się w tak ważnym punkcie epoki dziejowej to potem nie można mieć pretensji. Benku zawaliłeś sprawę fundamentalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Benek, tfu, Krzyś, szuka adwersarza 26.11.22, 19:40 qwardian napisał: > Ja razem z nim, minie tydzień zanim dojdę do siebie PO tej katastrofie, ale jeż > eli śpi się w tak ważnym punkcie epoki dziejowej to potem nie można mieć prete > nsji. Benku zawaliłeś sprawę fundamentalnie. Nie wywiesiłeś flagi i ui bombki szczelił... Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Benek, tfu, Krzyś, szuka adwersarza 27.11.22, 06:08 Saudyjczycy mają szablę na fladze, Polacy o niej tylko śpiewają, poza tym gdzie się podziały dwa miecze, które wam wręczył komtur z Tucholi na Polu Grunwaldzkim.. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Benek, tfu, Krzyś, szuka adwersarza 26.11.22, 20:31 Jakaś katastrofa była? Sa zabici i ranni? Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Benek, tfu, Krzyś, szuka adwersarza 26.11.22, 20:35 felusiak1 napisał: > Jakaś katastrofa była? Sa zabici i ranni? Jeszcze nie, na razie odroczone do środy. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Benek, tfu, Krzyś, szuka adwersarza 30.11.22, 23:59 Jeśli XL nie wróci tutaj w porę, to się Krzyś zamasturbuje na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Benek, tfu, Krzyś, szuka adwersarza 01.12.22, 18:03 Hrvatska przechodzi dalej, mało nie dostałem ataku serca, Lukaku miał trzy stuprocentówki w ostatnim kwadransie. Boomerangu zapomniałem pogratulować, może ta genetyczna mieszanka z kangurami przynosi efekty, w odróżnieniu od nas, mieszających ze słoniami (Jerzy Urban).. Odpowiedz Link Zgłoś