superspec1 28.12.22, 20:58 Bo w niej mój głos wariata jest równy głosowi Balcerowicza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczypawka.jadowita Re: Demokracja jest do pupy.:) 05.01.23, 19:20 Balcerowicz żaden autorytet. Oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Demokracja jest do pupy.:) 05.01.23, 20:02 Nie jestem ekonomistą i jakiś autorytet w sprawach gospodarczych mi się przydaje. I jest to Balcerowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Demokracja jest do pupy.:) 05.01.23, 21:39 to prawda, demokracja to tylko czopek Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Demokracja jest do pupy.:) 07.01.23, 12:37 No to przypomnę, że Balcerowicz obiecywał koniec recesji po dwóch miesiącach, nawet 6 tygodniach. Recesja trwała 2 lata. Każdy szef wielkiej korporacji za takie prognozy wyleciałby już na początku trzeciego miesiąca. A realizacja szumnych zapowiedzi była w podobnym stylu, może nawet częściowo socjalistycznym. Były prządki z Białegostoku, Łodzi, Żyrardowaj, pracownicy PGRów którzy z godnością odchodzili na bruk i byli górnicy, którzy po dziś dzień wyłudzają publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Demokracja jest do pupy.:) 09.01.23, 11:31 Balcerowicz przywrócił władzę SLD, a potem PiS. Bez Knessetu z Wiejskiej to nie mogło się wydarzyć.. Odpowiedz Link Zgłoś