Dodaj do ulubionych

Noworoczne postanowienie portalu Agory

03.01.23, 12:27
Dawno się tak nie uśmiałem:
wiadomosci.gazeta.pl/o_nas/7,174552,29318652,deklaracja-redakcyjna-2023-nasza-partia-jest-partia-czytelnikow.html
W skrócie - postanowili nadal być tą samą bańką medialną dla świrów spod znaku anty-PiS i wszystkich możliwych lewackich wariactw.
Najśmieszniejsze zostawili na koniec:
"Na koniec chcemy też podkreślić, jak ważne jest dla nas to, co do nas mówicie. Nieważne, ile masz lat, w co wierzysz, skąd pochodzisz, ile zarabiasz i dla kogo bije twoje serce - chcemy, żeby Twój głos był w Gazeta.pl słyszany. Jesteście dla nas bohaterkami i bohaterami materiałów, recenzentami w mejlach i komentarzach (odnosimy się do nich na kolegiach) oraz pomysłodawcami wielu materiałów Gazeta.pl."
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: Noworoczne postanowienie portalu Agory 03.01.23, 17:34
      Preferujesz dewocyjnych świrów parafialnych,bezkarne przekrety,łamanie prawa,brak tolerancji i zamordyzm oraz rządy skrajnej ciemnoty?
      • perla_z_roztocza Re: Noworoczne postanowienie portalu Agory 03.01.23, 18:47
        99venus napisał:

> Preferujesz dewocyjnych świrów parafialnych,bezkarne przekrety,łamanie prawa,br
        > ak tolerancji i zamordyzm oraz rządy skrajnej ciemnoty?

jeżeli rozchodzi się o mnie to jak najbardziej preferuję w/w czynności w aktualnym polskim wydaniu właśnie.
        • benek231 I po co odzywasz sie glupia cipo? :O) 03.01.23, 21:58
          perła_z_roztocza napisała:

> jeżeli rozchodzi się o mnie to jak najbardziej preferuję w/w czynności w aktualnym polskim wydaniu właśnie.

**
          Wiadomo, przeciez ty jestes kurwa Kaczynskiego.

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
          Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.
        • szczypawka.jadowita Re: Noworoczne postanowienie portalu Agory 05.01.23, 18:05
          Tak to prawda. Teraz i zawsze. Ja to wiem.
          • perla_z_roztocza Re: Noworoczne postanowienie portalu Agory 05.01.23, 18:23
            a ty szczypawka to względem czego i w ogóle właśnie?
            • szczypawka.jadowita Re: Noworoczne postanowienie portalu Agory 05.01.23, 19:14
              nie wiem. a ty wiesz?
              • perla_z_roztocza Re: Noworoczne postanowienie portalu Agory 05.01.23, 19:44
                szczypawka.jadowita napisała:

> nie wiem. a ty wiesz?

też nie wiem, ale jeżeli się we mnie zakochałaś to miłe jest, niemniej mam alergię na jad właśnie.
      • sz0k Re: Noworoczne postanowienie portalu Agory 03.01.23, 22:08
        99venus napisał:

> Preferujesz dewocyjnych świrów parafialnych,bezkarne przekrety,łamanie prawa,br
        > ak tolerancji i zamordyzm oraz rządy skrajnej ciemnoty?

Powyższy opis brzmi zupełnie jak aktualne rządy Kanady, USA, czy Wielkiej Brytanii.

1. Dewocyjne świry od kultu "własnego JA" ze szczególnym uwzględnieniem kultu fallusa i vaginy - CHECKED
        2. Bezkarne przekręty na ogólnoświatowej psychozie covidiozy, czy klimatycznych wariactw - CHECKED
        3. Łamanie prawa ze szczególnym uwzględnieniem prawa wolności, swobód obywatelskich, czy prywatności (patrz: covidioza) - CHECKED
        4. Brak tolerancji - nie ma większych nietolerancjonistów niż rasiści spod znaku BLM, czy zamordyści spod znaku LGBT i przyklaskujące im na każdym kroku rządy w/w państw, czy też wielkich korporacji - CHECKED
        5. Zamordyzm - patrz: punkt 3 i 4
        6. Rządy skrajnej ciemnoty - nie ma większej ciemnoty vel barbarzyństwa niż rządy zezwalające na mordowanie niewinnych, bezbronnych i najbardziej potrzebujących (nienarodzone dzieci, starców, czy poważnie chorych) oraz nie potrafiących określić kim jest kobieta/mężczyzna.

Także w pełni się zgadzam - Boże uchowaj od takich wariatów w Polsce.
    • ur-nammu Re: Noworoczne postanowienie portalu Agory 07.01.23, 23:42
      Gazeta.pl.: Na koniec chcemy też podkreślić, jak ważne jest dla nas to, co do nas mówicie. Nieważne, ile masz lat, w co wierzysz, skąd pochodzisz, ile zarabiasz i dla kogo bije twoje serce – chcemy, żeby Twój głos był w Gazeta.pl słyszany. Jesteście dla nas bohaterkami i bohaterami materiałów, recenzentami w mejlach i komentarzach (odnosimy się do nich na kolegiach) oraz pomysłodawcami wielu materiałów Gazeta.pl.

Ponieważ tak ważne jest dla was, co do was mówią inni, i ponieważ chcecie, by głos myślących inaczej niż wy był słyszany w Gazeta.pl, wprowadziliście na waszych forach i w komentarzach nieprzejrzystą i samowolną cenzurę wszelkich wypowiedzi niezgodnych z tym, co wam się podoba.

Gazeta.pl.: Nie wiemy, jaki świat nas czeka, ale wiemy, jakim medium jest Gazeta.pl.

Jeśli wasza wiedza o tym, jakim medium jest Gazeta.pl, zawarta jest w waszej przypominającej laurkę deklaracji, to niewiele o sobie wiecie. Mogę wam nieco pomóc w tym trudnym procesie samopoznania.

Jeśli miałbym odpowiedzieć jednym słowem, jakim medium jest Gazeta.pl, to napisałbym: gównianym.
      Jeśli miałbym tę wypowiedź nieco rozbudować, to dodałbym: zakłamanym, cenzurowanym, stronniczym, nierzetelnym.

Gdybyście podczas któregoś z tych waszych kolegiów odczuli potrzebę poznania bardziej szczegółowego uzasadnienia tej opinii, to piszcie na mój gazetowy adres – chętnie podam wam liczne przykłady, a nawet doradzę, jak się pozbyć trapiącej was patologii.

A teraz, gazeciane cenzory, rzućta się do nożyczek i tnijta, żeby pokazać, jak ważne jest dla was to, co do nas mówią inni.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka