Dodaj do ulubionych

Bolek - cofam swoje PO-parcie na Platformę....

16.01.23, 11:24
www.rp.pl/polityka/art37774531-walesa-cofam-swoje-poparcie-dla-po
To ja w takim razie muszę przemyśleć moją strategię, zagłosuję na PO, jeżeli wystawi w moim okręgu kandydata z nazwiskiem funkcjonariusza NSDAP.
Obserwuj wątek
    • oleg3 Re: Bolek - cofam swoje PO-parcie na Platformę... 16.01.23, 12:59
      Ten gest Bolka to znak zwycięstwa PO. Niestety. smile
    • boomerang Re: Bolek - cofam swoje PO-parcie na Platformę... 16.01.23, 16:05
      Bolek gotów Polskę podpalić.
    • benek231 Brawo Walesa - ciagle potrafi myslec :O) 16.01.23, 17:24
      Cala opozycja powinna byla glosowac przeciwko ustawie o sadach, zamiast martwic sie o to "co ludzie powiedza". "Ludzie" doskonale wiedzieli dlaczego opozycja powinna byla uwalic te ustawe.
      Gdyby opozycja postapila jak nalezy to glodne kasy pisiory przedstawiliby za tydzien kolejny projekt "uzgodniony z KE" i ten projekt uwzglednialby przynajmniej polowe poprawek opozycji. Wystarczylo poczekac.
      Oskarzanie opozycji to zwykle zawracanie dupy gdyz to PiS rzadzi i to obowiazkiem PiSu bylo przygotowanie takiego projektu ktory bylby zaakceptowany przez opozycje. Okazalo by sie tez czy pisiorom rzeczywiscie zalezy na kasie czy tez wylacznie na probie obciazenia opozycji brakiem kasy. Bo jesli tylko na tym drugim to pisiory nie podjelyby dalszych staran o kase. Jenakze moim zdaniem - ta tym pierwszym.

qwardian napisał:

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
      Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.
      • qwardian Re: Brawo Walesa - ciagle potrafi myslec :O) 16.01.23, 20:07
        "Co ludzie powiedzą" nie jest tożsame z tym co Bolek powie, bo to donosiciel i gnojek. Oczywiście, że nie chcę tych złodziejskich pieniędzy z UE i taką opinię podzielają wszyscy na Forum Aqua. Ale skoro szpicel mówi, że jego droga rozchodzi się z PO to mnie niepokoi, że robię coś źle i rozważam inne opcje.
        • benek231 Brawo Walesa - ciagle potrafi myslec :O) 17.01.23, 06:46
          qwardian napisał:

> "Co ludzie powiedzą" nie jest tożsame z tym co Bolek powie, bo to donosiciel i
          > gnojek. Oczywiście, że nie chcę tych złodziejskich pieniędzy z UE i taką opinię
          > podzielają wszyscy na Forum Aqua. Ale skoro szpicel mówi, że jego droga rozcho
          > dzi się z PO to mnie niepokoi, że robię coś źle i rozważam inne opcje.
          >
          **
          Na zachodzie czesto postrzegaja Polakow, jako nielojalnych, niewdziecznych, podlych. Teraz wiem, ze dzieki tobie. Walesa obroni sie sam. I pewnie powiedzialby tobie to samo co Roza Thun odpowiedziala temu mlotowi Czarnkowi.
          Mali ludzie maja sklonnosci do zapamietywania komus wylacznie tego co zle, chocby nie wiem ile dobra im wyrzadzili. A Walesa to najpiekniejsze objawienie realnego socjalizmu bez ktorego nie doswiadczylibysmy Solidarnosci. I to sobie sprobuj zapamietac, ze Walesa to Solidarnosc, a Solidarnosc to Walesa. Ktory w dodatku nie zaspal 13go grudnia i nie byl komuchem. A dla mnie to wlasnie jest najwazniejsze.

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
          Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.

• boomerang Re: Brawo Walesa - ciagle potrafi myslec :O) 17.01.23, 06:56
            Solidarność jest starsza od Wałęsy. Wałęsa był tylko wtyką do niej. Był komuchem bo brał od milicji łapówki.
            • benek231 Re: Brawo Walesa - ciagle potrafi myslec :O) 17.01.23, 07:21

> Solidarność jest starsza od Wałęsy? Ciekawe...

Natomiast pewne jest , ze malym i podlym czlowiekiem jestes takze ty, ty podle antydemokratyczne gowno.

boomerang napisał:

bzdury

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka