Dodaj do ulubionych

po 5 milionów dolarów dla każdego Murzyna

21.01.23, 12:39
www.magnapolonia.org/san-francisco-chca-po-5-mln-dolarow-dla-kazdego-czarnoskorego-mieszkanca-miasta-jako-rekompensate-za-niewolnictwo/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nie trzeba dodawać, że owa komisja składa się z samych Murzynów i Murzynek.
No i ciekawe jest to wymazanie wszelkich długów Murzynom.
Gdyby Murzyni mieli kiepełę na karku to ruszyli by na banki celem brania pożyczek i kredytów. No i oczywiście przestać płacić czynsze, podatki, itp.
Swoją drogą ciekawe jest czy murzyńskie gangi umorzą długi swoim murzyńskim klientom, którzy im wiszą forsę za narkotyki.
Niemniej w tej sprawie reparacji jest jeden haczyk.
Otóż Murzyni, którzy zgłoszą się po roszczenia będą musieli udowodnić, że przez ostatnie 10 lat byli Murzynami.
I tu widzę pewien problem bo skoro można dowolnie deklarować sobie płeć to równie dobrze można deklarować kolor skóry, kulturowo oczywiście.
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: po 5 milionów dolarów dla każdego Murzyna 21.01.23, 13:44
      Jestem Afro-Amerykaninem, to znaczy, że Krzyś musi mi wypłacić 5 meloników..
      • perla_z_roztocza Re: po 5 milionów dolarów dla każdego Murzyna 21.01.23, 17:21
        qwardian napisał:

> Jestem Afro-Amerykaninem, to znaczy, że Krzyś musi mi wypłacić 5 meloników..

wątpię, Kretyn52 płaci Murzynom w naturze właśnie.
    • benek231 Czytasz takie gowno kretynko? :O) 21.01.23, 18:05
      To pewnie czytujesz takze kwadraty gazet zawieszone na gwozdziach w slawojkach, ty antydemokratyczne gowno.
      Wartosc informacyjna i poznawcza tego artykulu rowna sie 0. Bo tylko glupek moze chciec podobnych odszkodowan i liczyc na ich skasowanie, ty glupia cipo. Tak jak Kaczynski reparacji wojennych od Niemiec. Czyli powaznie podejsc do takiej informacji prasowej (w jakims polonijnym gownie) swiadczyc moze wylacznie o twoim umyslowym niedorozwoju, ty bezwstydna kurwo Kaczynskiego.

perla_z_roztocza napisała:

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
      Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.
      • qwardian Re: Czytasz takie gowno kretynko? :O) 21.01.23, 19:22
        Przepraszam, Krzyś, ale dzisiaj zamówiłem wizytę w salonie Range Rovera w Baranowie pod P-ń, powiedziałem, że pewien zacny człowiek z Ameryki troszczy się o moich afro-amerykańskich braci i opłaci najnowszą furę jaka jest dostępna. Gdybyś się odmyślił opcją jest wizyta motywacyjna, to bardzo mili i sympatyczni ludzie..
      • felusiak1 Re: Czytasz takie gowno kretynko? :O) 23.01.23, 19:29
        benyk, to jest oficjala rekomendacja komisji powołanej przez władze San Francisco z tym, ze ty nie potrafisz po angielsku to nie jesteś w stanie sprawdzić
        Na stronie 32 stoi napisane:
        Actions
        1.1 Provide a one-time, lump sum payment of $5 million to each eligible person.
        • felusiak1 Re: Czytasz takie gowno kretynko? :O) 26.01.23, 20:54
          benyk uciekl do dziury i wącha pod pachami.
    • boomerang Re: po 5 milionów dolarów dla każdego Murzyna 22.01.23, 00:41
      To niesprawiedliwość że biały Murzyn nic nie dostanie.
      • qwardian Re: po 5 milionów dolarów dla każdego Murzyna 22.01.23, 10:49
        Od dwudziestu lat walczę z rasizmem na tym forum, zwłaszcza Perłą und XL i żyję w biedzie. A teraz negacjonizm Krzysia wzbogaci mnie o pięć milionów dolarów, mam w nosie, że jest zaciekłym rasistą, ważne, że w moim garażu będzie najbardziej wypasiony Range Rover o ile się tam zmieści..
    • szczypawka.jadowita Re: po 5 milionów dolarów dla każdego Murzyna 22.01.23, 20:31
      I co, myślisz że potrzebny samoopalacz? Czy deklaracja wystarczy? Ja was znam...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka