Dodaj do ulubionych

warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gieesem,

04.02.23, 09:44
...mam tu na myśli tutejszą łżeprawicę. Naprawdę te prawie pół biliona złotych wyjebanych poza budżetem i naruszenie reguł wydatkowych to nic w porównaniu z tym, że mizesiści i inne perły mogą bezpiecznie chodzić po mamrota do sklepu, bo elgiebetowskie drzędry zostały powstrzymane przez pisy, ordojurisy i inne isisy przed niecnymi atakami na pupy naszych niepewnych własnej seksualności bumerangów.
www.money.pl/gospodarka/wydatkowy-raj-premiera-rozdysponowal-poza-budzetem-161-mld-zl-6862263989828192a.html
No cóż, wiadomo że kłamca i syn oszusta Matołsz Morawiecki jest świetny w wyprowadzaniu kasy metodą "na słupa".
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 04.02.23, 10:13
      Dokładnie za 10 dni mamy Walentynki. Taki wierszyk,,

Bez miłości nie ma życia,
      Bez miłości w życiu mrok,
      Żyjesz potąd, póki kochasz,
      Reszta warta to, co proch.
      • zdravko_vypic miłość jest do chrzanu,... 04.02.23, 10:17
        ...wolę seks.
        • boomerang Re: miłość jest do chrzanu,... 04.02.23, 15:07
          seks z butelką chyba.
    • gerlalt Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 04.02.23, 10:19
      Widać pewne problemy emocjonalno psychiczne pewnie to jest powodem masowego samo ubijania się pedalstwa.
    • sz0k oczywiście piq-u 04.02.23, 10:23
      zdravko_vypic napisał:

> ...mam tu na myśli tutejszą łżeprawicę. Naprawdę te prawie pół biliona złotych
      > wyjebanych poza budżetem i naruszenie reguł wydatkowych to nic w porównaniu z t
      > ym, że mizesiści i inne perły mogą bezpiecznie chodzić po mamrota do sklepu, bo
      > elgiebetowskie drzędry zostały powstrzymane przez pisy, ordojurisy i inne isis
      > y przed niecnymi atakami na pupy naszych niepewnych własnej seksualności bumera
      > ngów.
      > www.money.pl/gospodarka/wydatkowy-raj-premiera-rozdysponowal-poza-budzetem-161-mld-zl-6862263989828192a.html
      > No cóż, wiadomo że kłamca i syn oszusta Matołsz Morawiecki jest świetny w wypro
      > wadzaniu kasy metodą "na słupa".

Dlatego, że wszystkie władze kradną. Jest to mniej więcej tak samo odkrywcze jak to, że politycy kłamią. No więc jeśli każda władza kradnie i kłamie to należy szukać tego czym się różnią.
      • qwardian Re: oczywiście piq-u 04.02.23, 10:54
        Swoista dwulicowość, nie należało wzorować się na łotrach z Platformy, tylko rozwiązać sprawę organizacji pozarządowych i fundacji jak mój oficer w Bełżcu..
        • sz0k Re: oczywiście piq-u 04.02.23, 11:00
          qwardian napisał:

> Swoista dwulicowość, nie należało wzorować się na łotrach z Platformy, tylko ro
          > związać sprawę organizacji pozarządowych i fundacji jak mój oficer w Bełżcu..

Ale tu nikt na nikim się nie wzoruje. To jest wpisane w istotę.
          • qwardian Re: oczywiście piq-u 04.02.23, 11:06
            W waszą tchórzliwą istotę, nie nazią..
    • boomerang Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 04.02.23, 10:24
      naszych niepewnych własnej seksualności bumerangów.

chcesz w ryj, pijaku?
      • qwardian Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 04.02.23, 10:47
        Piq ma rację, niestety Boomerangu muszę uruchomić paragraf stanowiący o ostatecznym rozwiązaniu. Najpierw złapię twoją papużkę, potem ją oskubię ze ślicznych piórek, a następnie wrzucę na grilla. Użyję rusycyzmu Gazety.pl, wrzucę w grill!!!
        • boomerang Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 04.02.23, 15:04
          Protestuję. Mój związek z papużką nie jest spowodowany niepewnością mojej seksualności, bo takowa niepewność nie istnieje. Tą papużką nie najesz się nawet gdybyś zjadł ją razem z piórami, tak mało tam mięsa. Już prędzej polecałbym ci zaspokoić głód zjedzeniem kakadu, jeśli się odważysz, bo tego nawet żaden Aborygen nigdy nie uczynił.
          • qwardian Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 04.02.23, 18:19
            Ślina leci na myśl pieczeni z kakadu, ale co do Twojej papużki, pozwól Boomerangu, że będę sędzią we własnej sprawie, bo z racji emocjonalnych mam szczyptę wątpliwości do rzetelności, trochę mięsa tam być musi..
            • boomerang Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 04.02.23, 22:06
              Ptaki są do podziwiania. Te fruwające ptaki, w odróżnieniu od nielotów. Biblia chyba to jasno precyzuje, a jeśli nie to najwyższy czas, nie oglądając się na Knesset, wprowadzić poprawkę.
              • qwardian Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 06.02.23, 20:11
                Twoja papużka została uratowana (spared), Boomerangu, okazuje się, że UE będzie nas karmić świerszczami. Masz szczęście..

next.gazeta.pl/next/7,172392,29435670,bosak-przestraszyl-sie-ze-unia-zmusi-go-do-jedzenia-swierszczy.html
    • qwardian Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 04.02.23, 11:48
      Bardzo pouczający wpis Piq-a. Założyłem organizację pozarządową edukacyjną, żeby kształcić młodych narodowców jak chwycić lewicowych bandziorów za uszy i trzaskać głowami o posadzkę. Wyobraźcie sobie otrzymałem 0, słownie (zero) dotacji. Nadal zamierzacie głosować na PiS, rozważcie moje słowa zanim postawicie krzyżyk na karcie wyborczej. Piątka dla Konfederacji.
    • benek231 A czy tamtejsza łżeprawica jest inna? :O) 04.02.23, 15:31
      zdravko_vypic napisał:

> ...mam tu na myśli tutejszą łżeprawicę. Naprawdę te prawie pół biliona złotych
      > wyjebanych poza budżetem i naruszenie reguł wydatkowych to nic w porównaniu z t
      > ym, że mizesiści i inne perły mogą bezpiecznie chodzić po mamrota do sklepu, bo
      > elgiebetowskie drzędry zostały powstrzymane przez pisy, ordojurisy i inne isis
      > y przed niecnymi atakami na pupy naszych niepewnych własnej seksualności bumera
      > ngów.
      > www.money.pl/gospodarka/wydatkowy-raj-premiera-rozdysponowal-poza-budzetem-161-mld-zl-6862263989828192a.html
      > No cóż, wiadomo że kłamca i syn oszusta Matołsz Morawiecki jest świetny w wypro

**
      Obawiam sie, ze pisiory pozostawia za soba zgliszcza. To co zrobili sobie Grecy okaze sie pryszczem przy osiagnieciach pisiorow. Po zawaleniu sie Polski pisiory za nic nie beda chcieli przyznac sie, ze sa pisiorami i znikna znacznie skuteczniej niz ich idole z PZPRu. Schronia sie pod skrzydlami Kosciola, swego wspolnika w rabowaniu Polski i Polakow.

A Boomerang niezbyt martwi sie o swoja pupe, i przyjmuje w godzinach oraz po godzinach.

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
      Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.
      • boomerang Re: A czy tamtejsza łżeprawica jest inna? :O) 04.02.23, 21:55
        A Boomerang niezbyt martwi sie o swoja pupe, i przyjmuje w godzinach oraz po godzinach.

Nie Bumerang, a Krzyś52, bo to Krzyś52 ma Murzyna.
    • perla_z_roztocza Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 04.02.23, 18:14
      dostaliśie piq jakiejś obsesji na punkcie tych sodomitów.
      To już wasz kolejny wpis gdzie 3/4 tekstu jest o pedałach i innych takich.
      Widzicie, ja jestem skrajnie hetero, taki się urodziłem i nic na to nieporadzę.
      Pedziów się nieobawiam ani nie tępię.
      W życiu tylko raz dałem pedałowi w mordę, za podglądanie.
      Przedstawiacie się tu jako znawca światowych finansów. A ja się na tym nie znam.
      Nie potrafiłbym merytorycznie dyskutować o aspektach budżetu państwa.
      Wiem tylko, że wszystkie kraje są zadłużone po uszy, a Polska tylko do pasa.
      Był taki jeden, Słońcem Karpat zwanym, który spłacił wszystkie długi swojego kraju. Został za to rozstrzelany bo spłacając zubożył totalnie swoich poddanych.
      Przestańcie już płakać piq bo pewnie będzie wojna, oczywiście światowa, a po wojnie kasuje się długi właśnie.
      • qwardian Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 04.02.23, 18:32
        Piq-u pędzę wspierając Cię z tym fałszywym Pierłą (prawdziwy nigdy nie napisałby nieobawiam razem). Tego prawdziwego pożegnaliśmy rok temu, wraz z Miriam otworzyliśmy trumienkę, zweryfikowaliśmy tożsamość, przywaliła mu w trąbę i zatrzasnęliśmy wieko, koniec ceremonii i zwialiśmy przez dziurę w ogrodzeniu. Potwierdzenie na wyciągnięcie ręki.
        • perla_z_roztocza Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 04.02.23, 18:41
          widzisz Przymusowy Robotniku, ja to i bym chętnie umarł pod warunkiem, że będą nadal żył.
          Toż to bajka jest nie mieć peselu tak aby ci siepacze ze 1001 urzędów odpierdolili się na wieki właśnie.
          • qwardian Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 04.02.23, 21:06
            W takim razie musisz być Elvisem Presleyem, ostatnią osobą, która oszukała własną śmierć.
    • t_ete Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 05.02.23, 01:15
      zdravko_vypic napisał:

> ngów.

No to jest plus. Poza tym jakies lewackie fundacje nie tylko nie dostaly od Czarnka ani jednej willi
      ale nawet dofinansowania na udogodnienia dla niepelnosprawnych dzieci.
      I to jest kolejny powod do satysfakcji.

A skutecznosc jego bedzie pamietana przez pokolenia ...

tete
      • boomerang Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 07.02.23, 02:27
        Cieszy że to Czarnek teraz wyskakuje co rusz z lodówki, a nie żoliborski dyktatorek, jak dotychczas.
      • gerlalt Re: warto było, bo drzędry nie spedalą ich za gie 07.02.23, 08:12
        Przecież lewactwo nienawidzi dzieci! I chcą od ministerstwa kasę? Coś mi tu nie pasuje. Spotkałem w życiu kilku lewaków, wszyscy inwalidzi intelektualni; zgodnie Twierdzili że dzieci to Zuo największe i szkodzą środowisku. Znaczy lewactwo chciałoby capnąć kasę i polecieć za tą kasę na wakacje? Może zabierzcie się towarzysze za pracę zamiast kradzieży wymuszeń i żebractwa.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka