Dodaj do ulubionych

Jest dobrze. Agora promuje Mentzena

29.03.23, 14:14
Bicie dzieci, rozwód za zgodą biskupa i 10 lat za aborcję. Co jest w projektach 100 ustaw Mentzena?

100 ustaw Mentzena: oto projekt, którego obecny współprzewodniczący Konfederacji podjął się przed poprzednimi wyborami. Sławomir Mentzen obiecał wtedy, że jeśli nie stworzy stu propozycji ustaw, to zje własny but. Buta nie zjadł, ustawy pokazał. I dobrze, bo widać w nich, jak skrajny zestaw poglądów kryje się za roześmianą buzią TikTokera - pisze Marta Nowak z Gazeta.pl.

Kto chce głosować na Konfederację? Oto wyborcy ugrupowania
Obserwuj wątek
    • perla_z_roztocza Re: Jest dobrze. Agora promuje Mentzena 29.03.23, 16:17
      Mentzen zrobił sobie jaja ale mnie kiedyś podpadł gdy zaczął za dużo mówić o Innovation Box.
      Jestem beneficjentem tego jako przedsiębiorca i mój prowincjonalny US oddaje mi forsę nie wiedząc o co się tak naprawdę rozchodzi.
      Urzędników nie ma po co uświadamiać, oni mają wiedzieć, że trzeba zrobić mi przelew i tyle.
      A nie to abym im musiał coś uświadamiać i wysyłać wyjaśniające elaboraty.
      Niech więc Mentzen zamknie kłapaczkę na takie tematy właśnie.
    • qwardian Re: Jest dobrze. Agora promuje Mentzena 29.03.23, 17:56
      Trwają zakulisowe negocjacje łotrów z POPiS, żeby powołać wspólny rząd po wyborach z Janem Rokitą na czele. Możemy odzyskać wolność organizując pucz, ale do tego trzeba Ericha Ludendorffa, najlepszego generała w historii tej planety urodzonego na rogatkach Posen. Tym razem może się udać, bo Sławek ma swój browar..

browarmentzen.pl/
    • qwardian Ja promuję Indonezję.. 29.03.23, 19:21
      Tego mi brakuje w programie Mentzena, jak skutecznie wygonić turystów z Czerskiej i Wiertniczej. Myślę, że moje refleksje mogłyby wzbogacić tą młodą i dobrze zapowiadającą się formację..

tvn24.pl/swiat/indonezja-rosjanin-deportowany-z-bali-za-pokazanie-nagich-posladkow-na-swietej-gorze-6875449
      • sz0k Re: Ja promuję Indonezję.. 30.03.23, 09:18
        qwardian napisał:

> Tego mi brakuje w programie Mentzena, jak skutecznie wygonić turystów z Czerski
        > ej i Wiertniczej. Myślę, że moje refleksje mogłyby wzbogacić tą młodą i dobrze
        > zapowiadającą się formację..
        >
        > tvn24.pl/swiat/indonezja-rosjanin-deportowany-z-bali-za-pokazanie-nagich-posladkow-na-swietej-gorze-6875449

Actually to akurat pierwszy z 5 postulatów tzw. "piątki Mentzena" smile
        • qwardian Re: Ja promuję Indonezję.. 30.03.23, 09:47
          Moim bohaterem pozostaje Suharto, który skutecznie zrobił porządeczek we własnym państwie, starannie przemilczany przez międzynarodowe media i elity..

en.wikipedia.org/wiki/Indonesian_mass_killings_of_1965%E2%80%9366
    • oleg3 Wirtualna Polska 30.03.23, 16:15
      Sławomir Mentzen: Jestem leniwym lobbystą

Skoro już o stanowieniu prawa, to kogo pan reprezentuje? Jest pan zarejestrowany jako lobbysta.

Każda duża firma doradcza jest w tym państwowym rejestrze.

Nie każda.

No to większość.

Ale w rejestrze prowadzonym przez MSWiA jest pan, a nie pańska firma.

Wpisywałem się jeszcze, gdy prowadziłem jednoosobową działalność gospodarczą. Prawo ułatwia dostanie się na komisje sejmowe zarejestrowanym lobbystom, ale nigdy z obecności w rejestrze lobbystów nie skorzystałem. Determinacji starczyło mi jedynie do tego, by się zarejestrować.

Czyli jest pan leniwym lobbystą.

Tak, to dobre w tym wypadku stwierdzenie. Jestem leniwym lobbystą.
    • benek231 W ten posob niech dluzej "promuje" tego debila :O) 30.03.23, 19:31
      oleg3 napisał:

bicie dzieci (...) i 10 lat za aborcję. Co jest w projektach 100 ustaw Mentzena?

**
      Takiego glupka jak Mentzen moze poprzec drugi taki glupek czyli ty, Oleg, i tobie podobni. Zatem dla ciebie i dla nich napisal facet ten swoj kretynski program i do was go skierowal: do antydemokratycznego i antyunijnego gowna, ktore ma we lbach sieczke i jest komletnie niewyrobione politycznie.

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
      Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.
      • qwardian Re: W ten posob niech dluzej "promuje" tego debil 30.03.23, 20:38
        Mój ojciec Benku miał specjalny pas skórzany na mój tyłek, już mocno wystrzępiony, w użyciu długo zanim przyniosłem do mieszkania bombę wykopaną na ulicy Opalenickiej. Dzisiaj zastanawiam się, co mnie u licha pokusiło żeby to zrobić, ojciec w laczkach wyniósł bombę do sąsiedniego parku i zawiadomił milicję. Potem oczywiście wielokrotnie rozbrajałem naboje, żeby wysybać z łusek proch, a z czubków wytopić ołów, te ostatnie ojciec sobie chwalił, bo służyły jako obciążnik do spławika wędki. Lata przed śmiercią podziękowałem mu za to, że mnie urodził i łoił mnie pasem jak należy.
        • benek231 W ten posob niech dluzej "promuje" tego debila :O) 30.03.23, 22:32
          Nie wiesz co mowisz - wlasnie przez ten pas.

qwardian napisał:

> Mój ojciec Benku miał specjalny pas skórzany na mój tyłek, już mocno wystrzępio
          > ny,

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
          Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka