Dodaj do ulubionych

to akceptowalny przez was...

03.05.23, 13:47
...(obok zapisanego w uzasadnieniu art. 19 ustawy okołobudżetowej 2023 ryzyka niewypłacalności Państwa Polskiego) koszt bezpieczeństwa waszych otworów cielesnych wobec inwazji zboczeńców, którzy tylko patrzą, jakby tu spenetrować oba końce waszych przewodów pokarmowych. Na szczęście prezes czuwa i do tego nie dopuści, ale trzeba wam czasami znieść - nawet z odrobiną nostalgii za rokiem 1973 - takie oto doniesienie prasowe w organie wojewódzkim waszej w oczywisty sposób mizesowskiej partii (partia kieruje, rząd rządzi):
echodnia.eu/swietokrzyskie/wizyta-prezesa-prawa-i-sprawiedliwosci-w-piekoszowie-jaroslaw-kaczynski-lubi-pepsi-cole-i-czarna-kawe-ale-smakowal-mu-domowy/ar/c1-17507747
Obserwuj wątek
    • perla_z_roztocza Re: to akceptowalny przez was... 03.05.23, 14:12
      ale to niby co?
      Kebaba mieli mu zaserwować czy jak właśnie?
    • qwardian Re: to akceptowalny przez was... 03.05.23, 15:45
      Nic mi się dzisiaj nie podoba z konstytucją, obrzydliwym napojem słodzonym und JK, którego mam nadzieję Zbyszek odsunie od władzy dzień PO wyborach. A już najbardziej pracy jakiej się podjąłem, bo czyściłem komin i mi wypadła kulka, całe szczęście, że bez szczotki i był już koniec czyszczenia, sporo sadzy zgromadziło się na kolanku. wykręciłem wziernik i wyjąłem kulkę ręką, posypała się sadza, ale to jest drzewna z żywicą, w przeciwnym razie wyglądałbym teraz jak murzyn..
    • boomerang Re: to akceptowalny przez was... 03.05.23, 16:35
      Ten artykuł napisany jest po łebkach, bo nawet nie podaje czy zupa pomidorowa była z makaronem czy z ryżem, ani nie wyjaśnia co to jest devolay.
      • perla_z_roztocza Re: to akceptowalny przez was... 03.05.23, 16:52
        boomerang napisał:

> Ten artykuł napisany jest po łebkach, bo nawet nie podaje czy zupa pomidorowa b
        > yła z makaronem czy z ryżem, ani nie wyjaśnia co to jest devolay.

a w ogóle piq to ma jakieś błędne skojarzenia.
        W PRL-u w gazetach nie pisano co konsumował podczas robociarskiej wizyty towarzysz pierwszy sekretarz.
        Raczej przedstawiano to tak, że towarzysz pierwszy sekretarz jest wolny od spożywania i wydalania gdyż takie trywialne czynności były przeznaczone tylko dla motłochu właśnie.
        • qwardian Re: to akceptowalny przez was... 03.05.23, 19:45
          Tak czy inaczej Pepsi und Coca Cola powinny wrócić na półki w aptece, bo są pierwszym wyborem w leczeniu biegunki.
          • boomerang Re: to akceptowalny przez was... 04.05.23, 02:41
            To prawda. Pamiętam gdy mojego synka bolał brzuszek i nic nie pomagało to lekarz przepisał mu Coca-Colę i od razu pomogło. Nie dziwię się żę Warren Buffett uparcie trzyma te akcje.
        • boomerang Re: to akceptowalny przez was... 04.05.23, 02:38
          Właśnie, pierwszego sekretarza witano bochenkiem chleba i solą, ale nigdy nie pokazano żeby to konsumował.
          • perla_z_roztocza Re: to akceptowalny przez was... 04.05.23, 09:18
            boomerang napisał:

> Właśnie, pierwszego sekretarza witano bochenkiem chleba i solą, ale nigdy nie p
            > okazano żeby to konsumował.

ale za to całował.
            Niemniej trudno mieć pretensje do prezesa, że nie pocałował zupy pomidorowej właśnie.
            • boomerang Re: to akceptowalny przez was... 04.05.23, 15:33
              Po tym jak pocałował to już nikt nie chciał tego jeść i ten bochenek lądował w Wielkim Piecu w Nowej Hucie.
        • szczypawka.jadowita Re: to akceptowalny przez was... 06.05.23, 15:07
          To tak jak u was z zakonnicami. Dzieci nie wierzyły, że zakonnice robią siusiu i kupę.
    • oleg3 Pomyliłeś portale 04.05.23, 12:57
      Na Aqua nie znajdziesz amatora twoich starczych wdzięków.

zdravko_vypic napisał:

> wobec inwazji zboczeńców, którzy tylko patrzą, jakby tu spenetrować oba koń ce waszych przewodów pokarmowych
      • zdravko_vypic bo ukrywacie swoje preferencje,... 05.05.23, 00:51
        ...mizesisto. Gdyby nie to, sam proponowałbyś mi kanthaka w wiacie za gieesem, bo boomerang ci się już trochę nudzi a perła jest nadaktiw i woli z drugiej strony.
        • oleg3 Re: bo ukrywacie swoje preferencje,... 05.05.23, 07:56
          Projekcja (od łac. proicere – "wyrzucać przed siebie") – mechanizm obronny polegający na przypisywaniu innym własnych niepożądanych uczuć[, poglądów, zachowań lub cech najczęściej negatywnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka