Dodaj do ulubionych

Duży sukces marketingowy Mentzena

02.06.23, 11:58
- Nie znam organizacji Nigdy Więcej. Mniemam, że robią dużo dobrego. Ale w przypadku Marciniaka wylali dziecko z kąpielą. I mam wrażenie, że są już tego świadomi - dodaje dziennikarz Kanału Sportowego. Według jego doniesień sprawa jest jeszcze do uratowania. W odkręcenie tej sytuacji zaangażowali się Zbigniew Boniek i minister sportu Kamil Bortniczuk.

"UEFA jest świadoma zarzutów dotyczących Szymona Marciniaka i domaga się pilnych wyjaśnień" - oświadczyła Unia Europejskich Związków Piłkarskich, po otrzymaniu skargi od skarga stowarzyszenia "Nigdy Więcej", dotyczące uczestnictwa sędziego w spotkaniu zorganizowanym przez polityka Konfederacji Sławomira Mentzena.
www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-06-01/szymon-marciniak-na-spotkaniu-ze-slawomirem-mentzenem-uefa-chce-wyjasnien/
Obserwuj wątek
    • oleg3 Re: Duży sukces marketingowy Mentzena 02.06.23, 12:41
      Szymon Marciniak będzie sędziował w finale Ligi Mistrzów, który zaplanowano na 10 czerwca na Stadionie Olimpijskim im. Ataturka w Stambule - UEFA wydała w tej sprawie specjalny komunikat. Wcześniej wokół arbitra powstało spore zamieszanie w związku z faktem, że wystąpił on na konferencji "Everest" współorganizowanej przez jednego z liderów Konfederacji i prezesa partii Nowa Nadzieja Sławomira Mentzena. Jak jednak widać sprawy przybrały dla Marciniaka koniec końców jak najlepszy obrót.
    • institoris2 nie wiem Olegu, czy to sukces Menzena, wiem 03.06.23, 00:21
      natomiast, ze to doskonaly obraz zawlaszczania sfery publicznej przez skrajne leawactwo.
      Nikt juz, czy chodzi tu o osoby prywatene, firmy, organizacje, czy rzady, nie osmieli sie odpowiedziec (lub zignorowac) na lewacki donos, tak jak na to zasluguje, krotkim i wymownym "odpierdolcie sie durnie, nikogo wasze donosy nie interesuja".
      Dopuscilismy do takiej sytuacji, ze dowolne lewackie scierwo poprzez prymitywny donos jest w stanie poddac ogolowi pod dyskusje dowolny temat, poddac pod dyskusje kwalifikacje dowolnego czlowieka, szczegolnie w odniesieniu do politycznej poprawnosci tegoz, stawiajac na rowni jego (tego czlowieka) moralnosc z gotowoscia do publicznego zaakceptoania lewackiego swiatopogladu.
      W tej konkretnej sytuacji mamy do czynienia z dwoma podstawowymi aspektami: indywidualnym, dotyczacym Marciniaka, ktory pewnie nie omieszka dokonac publicznej samokrytyki, co bedzie sygnalem dla potencjalnych nasladowcow, ze wychylanie sie moze doprowadzic do negatywnych konsekwencji w zyciu osobistym.
      Niech sobie jeden z drugim mysli co mu tam w glowie sie zakielkowalo, byle tylko mial swiadomosc, ze korzystniej jest trzymac morde na klodke.
      Drugi aspekt to taki, ze w ten sposob wywoluje sie niepewnosc wsrod osob sklonnych poprzec w wyborach Konfederacje. I nie chodzi tu o merytoryczna ocene programu, czy kandydatow, ale o sam fakt, ze roznego typu autorytety (w tym wypadku miedzynarodowa organizacja pilkarska) rozwaza sam fakt, czy jakiekolwiek relacje z ta organizacja nie sa wystarczajacym czynnikiem do wypowiedzenia wspolpracy.
      Jak juz wspomnialem, dalismy sie zdominowac prze takich Krzysiow 52 i na tym polega cala tragedia.

oleg3 napisał:

• oleg3 Re: nie wiem Olegu, czy to sukces Menzena, wiem 03.06.23, 09:32
        institoris2 napisał(a):

Oczywiście masz rację w wymiarze ogólnym. Jednak w tym przypadku lewaccy donosiciele są w defensywie.
      • perla_z_roztocza Re: nie wiem Olegu, czy to sukces Menzena, wiem 03.06.23, 10:26
        institoris2 napisał(a):

> Jak juz wspomnialem, dalismy sie zdominowac prze takich Krzysiow 52 i na tym po
        > lega cala tragedia.

no ale Insi ja się nie dałem zdominować Kretynom52.
        Może dlatego, że nie zależę od nikogo, nawet kierownikiem nie jestem, ani nie bywam na salonach.
        Na dodatek sumiennie płacę podatki i mam kupiony alkomat aby nie być złapanym na promilach.
        Co prawda wbrew obowiązującej obecnie polityce kulturowej zawsze podobały mi się tylko dziewczyny, no ale taki się urodziłem i nic na to nie poradzę, a jak się Kretynom52 to nie podoba to niech mnie podadzą do sądu.
        Niemniej masz trochę racji, że Kretyni52 się rozbrykali.
        Oprócz sprawy sędziego Marciniaka jest i inna.
        Otóż niejaki Bart Staszewski, homoseksualista, wytropił w szeregach Konfederacji innego homoseksualistę, polityka Winnickiego.
        Dowodem ma być film krążący w sieci z praktykami homoseksualnymi owego polityka, jak twierdzi Staszewski.
        Problem tylko w tym, że takiego filmu nie ma, a jeżeli krąży to tylko w mokrych snach Staszewskiego.
        Winnicki zapowiada proces ale Staszewski bywa na brukselskich salonach a nasze sądy są rozgrzane walką o praworządność, i kto wie czy to nie Winnicki zostanie skazany za to, że filmu nie ma właśnie.

• benek231 Poczekaj pisowska zdziro na jeszcze ze dwoch :O) 03.06.23, 19:23
          czarnoszczecinnych. Bedzie ci zdecydowanie razniej.

Gdy bylas sama, lub tylko z Olegiem, to tchorzliwie trzymalas pryszczata morde w kuble. Ale poczekaj glopia cipo na jeszcze ze dwa antydemokratyczne gowna i wowczas przypuscicie atak, jak za starych czasow. Wprawdzie wowczas potrafilo was byc i ze dwudziestu przeciwko mnie ale piec pisowskich swin to zawsze lepiej niz zaledwie trzy co?

perla_z_roztocza napisał:

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
          Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.
      • benek231 Jakie poglady moze miec pomiot J*M? :O) 03.06.23, 15:24
        Bardzo starannie spisiales, Insti. Mowisz o mojej dominacji jak Kaczynski opowiadajacy androny o dominacji wydawnictw opozycyjnych, w sytuacji gdy jego Obajtek zagarnal juz mnostwo tytulow. I tak jak dla Kaczynskiego samo istnienie Wyborczej czy TVN24 to dowod na dominacje opozycyjnych mediow, nawet gdyby na opozycji nie bylo nic innego, tak dla ciebie sama moja obecnosc oznacza moja dominacje. Wprawdzie sytuacja jest taka, ze ja jestem sam a reszta to antydemokratyczne gowno i pisowskie swinie. No ale dominuje oczywiscie ja. Wez sie walnij w ten swoj glupi leb, debilu.
        Przeciez wy, czyli antydemokratyczne gowno, zdominowaliscie to forum przynajmniej 15 lat temu. W ostatniej 15-latce stawiam wam czola sam, no moze czasem z czyjas przypadkowa pomoca. Niestety tutejsi demokraci byli slabi duchem.

Najprawdopodobniej bezwiednie przylozyl sie sedzia Marciniak do popularyzacji faszystowskiego ugrupowania pn. Konfederacja, ale mimo wszystko robil im reklame ustawiajac sie do wspolne fotki z Mentzenem. Zapewne Mentzen wykorzystal polityczna ignorancje Marciniaka i wpuscil go w maliny. Czy moglo to wkurzyc jakiegos lewicowego kibica, ktory wolalby aby znakomity sedzia nie robil reklamy antydemokratycznemu gownu? Oczywiscie, glupku. Nie tylko moglo ale ktos sie na serio wkurzyl. I poinformowal o tym UEFA gdyz tak to sie robi gdy sedzia, byc moze za kase, robi reklame politykom. I bardzo dobrze gdyz UEFA zwrocila Marciniakowi uwage i rekomendowala wieksza ostroznosc w podobnych sytuacjach. By zwracal uwage na to z kim sie zadaje. Mialo miejsce istotne naruszenie zasad i ktos slusznie zareagowal. Bo w donosy to jednak notorycznie bawicie sie wy, antydemokratyczne gowno.

Dalej bredzisz o merytorycznej ocenie programu Konfederacji i niewatpliwie tegoz Mentzena, ktory chelpil sie niedawno jaki to z niego patriota obwieszczajac, ze "nie chcemy Zydow, homoseksualistow, aborcji, podatkow i Unii Europejskiej".
        Jaki, jesli nie faszystowski, program moze miec facet prezentujacy w/w poglady, facet ktory musi byc takze mizoginem, chocby z racji przynaleznosci do Konfederacji Gietrzwałdzkiej, czyli np. wyznawania tzw. "prawa naturalnego" oraz
        porzadku wznaczonego przez Boga, znaczy zdolnosci do zaakceptowania kobiety mieszczacej sie wylacznie w tradycyjnych ramach. Jaki program moze miec wychowanek tego poyeba J*M?

I mam nadzieje, ze sedzia Marciniak juz teraz wie w jakie gowno na chwile przypadkiem wdepnal.

Widzisz, Insti, ja mam spore doswiadczenie jesli chodzi o kontakty z Korwiszonami. Juz w latach 1990ch mialem do czynienia ze wscieklymi glupkami z UPR. A pozniej jeszcze wielokrotnie, a co jeden to glupszy. Najglupszemu z was, czyli Kretynowi, nawet poswiecilem cala sygnaturke.

institoris2 napisał(a):
        "odpierdolcie sie durnie, nikogo wasze donosy nie interesuja".

--
        KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
        Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka