Dodaj do ulubionych

Agonia "Szkła kontaktowego"

19.06.23, 18:25
Satyrycy nie mają poczucia humoru! Ja nie byłem i nie jestem widzem tego, podobno, flagowego projektu TVN. Za kim opowiadają się tutejsi fani tego programu?

Generalnie są dwa obozy. Jeden uważa, że sprawa była od początku za bardzo rozdmuchana i zawieszenie Daukszewicza było bez sensu, bo on w swoim nieudanym żarcie nawiązywał do wypowiedzi Kaczyńskiego, a nie chciał urazić Jaconia. Według drugiego Daukszewicz robi z siebie ofiarę i niepotrzebnie czytał hejt, który dotyka większość osób publicznych. Najgorsze w tym jest to, że panowie nie myślą o kolegach i koleżankach z pracy w tym wzajemnym przerzucaniu się kolejnymi wypowiedziami i następuje efekt kuli śnieżnej, która rośnie w zatrważającym tempie. Przedszkole i żenada - opowiada anonimowo nasz informator z TVN24.
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Agonia "Szkła kontaktowego" 19.06.23, 20:46
      Wszystkie programy satyryczne są żałosne, Janecki w TVP jest pewnie bardzo mądry, ale ma tak żałosny ryj, że molestuje otoczenie, żal mi tylko Ogórek, bo jest autentycznie sympatyczna.
      • qwardian Re: Agonia "Szkła kontaktowego" 19.06.23, 21:35
        Nie mylić Janeckiego z Sianeckim, bo ten ostatni podciągnął sobie operacyjnie krawędzie ust, stąd wygląda jakby był zawsze uśmiechnięty, nawet podczas oznajmiania śmierci swojego ojca, co wprowadziło mnie w osłupienie.,
    • szczypawka.jadowita Re: Agonia "Szkła kontaktowego" 19.06.23, 21:55
      TVPutina Info zdecydowanie wygrywa. Ale wątpliwości może budzić gust autorów programów.
    • perla_z_roztocza Re: Agonia "Szkła kontaktowego" 20.06.23, 10:14
      "Krzysztof Daukszewicz zapytał Piotra Jaconia (ojca transpłciowej córki) na antenie TVN24, jakiej jest dzisiaj płci, co było nawiązaniem do skandalicznej wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego o osobach transpłciowych"

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
      rzecz w tym, że żadnej skandalicznej wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego o osobach transpłciowych nie było i nie ma.
      Daukszewicz kłamiąc o rzekomej transfobii Prezesa sam został transfobem i na własnej skórze przekonał się jak działa tefałenowski hejt właśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka