Dodaj do ulubionych

"Jak dojdą do władzy, to zobaczymy, że są zdol :O)

09.08.23, 09:17
że są zdolni do najgorszego"

Była "jak żona komendanta z 'Opowieści podręcznej'". Teraz ostrzega przed Konfederacją. "Oni są zdolni do najgorszego"

www.tokfm.pl/Tokfm/7,103087,30044574,sluby-cywilne-sa-zbedne-konfederatki-ida-po-milion-glosow.html#s=BoxOpImg1

Mowi mloda kobieta cudownie wyleczona z korwinizmu i czarno-szczecinizmu.
Wiecie, Najmilsi, czasem przychodzi mi na mysl, ze jednak moze istniec jakas sila wyzsza. I to jest wlasnie ten przypadek.

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: "Jak dojdą do władzy, to zobaczymy, że są zdo 09.08.23, 14:32
      Dzień PO ogłoszeniu wyborów zaczynasdap pieprzyć jak ten semita Sraczyński und Dziambor, od wczoraj zaczęła się nagonka na Konfederację, ale zaspałeś i dopiero teraz wydzieliłeś kloca, straszne jak ludzie mogą być skorumpowani, masz to na rękach, POPiS-owcu..

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30056061,smierdzi-ci-z-ust-a-tobie-smierdzi-z-ust-to-najgorsza.html
      • benek231 "Jak dojdą do władzy, to zobaczymy, że są :O) 09.08.23, 17:11
        qwardian napisał:

...od wczoraj zaczęła się nagonka na Konfederację, ale zaspałeś i ...
        **
        Jak moglem zaspac skoro przeciwko Konfederacji jestem od poczatku jej powstania. Ba, od poczatku bylem takze przeciwko J*M i U*R, oraz przeciwko wszystkim ich przepoczwarzonym wcieleniom.

Mnie interesuje program Konfederacji, Qwardianie, a nie te wszystkie wyborcze przepychanki. A w tym programie calkowity zakaz aborcji wraz z karaniem kobiet wiezieniem, sciganie homoseksualistow, czy likwidacja ZUS. A na horyzoncie likwidacja rozwodow. To jest dla mnie formacja ktora nie powinna istniec. Tak jak i jej wyznawcy.

Pamietam jak kiedys Szkop pukal sie po pustaku, gdy zasugerowalem spodziewany zamach na rozwody. To bylo nie do pomyslenia i jego zdaniem, czyli wg. niego pieprzylem glupoty. No i prosze, minelo glupie 15 lat a juz pojawila sie wscieklizna dla ktorej zakaz rozwodow powinien obowiazywac obok zakazu aborcji.
        Wy widzieliscie i widzicie jedynie na odleglosc dlugosci czubkow wlasnych nosow. Jestescie jak te kukielki z Muppet Show kibicujace przy ping pongowym stole z glowami krecacymi sie z jednej skrajnosci w druga - w lewo, w prawo, w lewo, w prawo... Z zezami zbieznymi utkwionymi w pileczce.

Ja nie potrzebowalem niczyjego hasla do nagonki na Konferderacje. Ja te nagonke wielokrotnie staralem sie inicjowac. Bo postrzegam ich w jeszcze bardziej niekorzystnym swietle niz takze klero-faszystowski PiS. Ktorego jestem nieprzejednanym wrogiem.

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
        Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.
        • qwardian Re: "Jak dojdą do władzy, to zobaczymy, że są :O) 09.08.23, 21:42
          Prawdą jest Benku, że Narodowy Robotnik od początku świata zabrania semitom penetrowania ostrym narzędziem waginy kobiecej, postulujemy pić z niej, kochać, potem unasienić. To śliczna część naziego programu, bo ściganie obecnych władz i funkcjonariuszy obozu Auschwitz, to kolejna faza mniej elegancka, ale ja ratowałem niewdzięczną, antykatolicką Polskę wiele razy w taki sposób..
        • boomerang Re: "Jak dojdą do władzy, to zobaczymy, że są :O) 09.08.23, 23:30
          > Mnie interesuje program Konfederacji, (...) A w tym programie (...) sciganie homoseksualistow

To bardzo mocny punkt programu, bo nie ma nic gorszego niż gorszenie dzieci.
      • benek231 "Jak dojdą do władzy, to zobaczymy, że są :O) 10.08.23, 08:17
        Wczesniej pisalem juz dlaczego, m.in. jestem wrogiem Konederacji (jak i PiSu). Teraz powtorze najwazniejsze: dlatego, ze sa to ugrupowania autorytarne, czyli takie ktore interes panstwa i partii, tak jak oni to rozumieja, stawiaja ponad interesem jednostki. Oczywiscie dla wspolnego dobra, jak to deklaruja, niemniej wg. nich jednostka powinna zrozumiec, ze sa rzeczy wazniejsze niz ona.

Zarowno ty, jak i ten drugi duren, czy Oleg3, znajdujecie sie po drugiej stronie przepasci - pod kazdym wzgledem. Czyli wasze pseudoargumenty na rzecz autorytaryzmu nie sa warte zastanawinia sie nad nimi. Jestescie jak ten nieuk, niezdaluch, notorycznie, co i rusz, pozostawiany na kolejny rok w tej samej klasie. Gdy ich rowiesnicy zdazyli w tym czasie pokonczyc studia. W miedzyczasie powstala pomiedy nimi ogromna przepasc intelektualna i komunikacyjna - zniknela plaszczyzna na ktorej moga sie porozumiec.
        Wy, przez ostatnich 40 lat, nie staraliscie sie by cokolwiek zrozumiec, choc czasem siegaliscie po niewlasciwe i szkodliwe lektury. To dlatego nie widzicie nic zlego w autorytaryzmie. Co dla mnie jest, po prostu, oburzajace.
        I nezrozumiale, bo doprawdy nie jestem w stanie pojac jak mozna byc antydemokratycznym i antyunijnym gownem. Nawet z powodu tak powaznego zapoznienia.

qwardian napisał:

• qwardian Re: "Jak dojdą do władzy, to zobaczymy, że są :O) 10.08.23, 09:04
          Bez kalkulatora wyborczego, rozbijasz totalną opozycję, bo kierują Tobą emocje..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka