benek231
18.08.23, 17:06
PiS porzuca "lex Tusk". Lider PO: Przed chwilą się dowiedziałem, że skapitulowali
Daniel Drob
18.08.2023
Donald Tusk zareagował na informację, że komisja ds. wpływów rosyjskich (tzw. lex Tusk) nie powstanie w tej kadencji Sejmu. - Przed chwilą się dowiedziałem, że skapitulowali, wycofali się z tego pomysłu, właśnie dzięki wam - zwrócił się do sympatyków lider PO. (...)
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30093653,pis-porzuca-lex-tusk-lider-po-przed-chwila-sie-dowiedzialem.html#s=BoxOpImg4
Szkoda, bo mialem nadzieje zobaczyc Przemyslawa Czarnka wcielajacego sie w role Rolanda Freislera, stojacego na czele odpowiednika pisowskiej Komisji tyle, ze pn. Trybunal Ludowy. Bo jestem przekonany, ze wlasnie Czarnek bylby najlepszym kandydatem na przewodniczacego Komisji, i ze z cala pewnoscia zostaloby to dostrzezone przez Kaczynskiego. Bez dwoch zdan Czarnek obdarzony jest ogromnym talentem.
--
KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.