zdravko_vypic 07.09.23, 07:32 ...choć nie będę oglądał meczu; tylko wpierdol i odpadnięcie z gry o ME może spowodować, że polska reprezentacja piłkarska się może jeszcze jakoś zbudować od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdravko_vypic prawdę mówiąc w ogóle nie mam zamiaru... 07.09.23, 08:38 ...przez oglądać występów reprezentacji Polski w piłce nożnej. Owszem, jeśli już, to Raków Częstochowa mogę oglądać, bo przynajmniej jest co. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: dzisiaj jestem za Wyspami Owczymi,... 07.09.23, 10:25 Piłka kopana wywołuje u mnie lekkie emocje. Porażka z Farerczykami jest możliwa. Nasi gwiazdorzy zajmują się wewnętrznymi kłótniami personalnymi. Całą aktualną reprezentację trzeba odstrzelić, a rangę 1 reprezentacji nadać drużynie 17-18 latków. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: dzisiaj jestem za Wyspami Owczymi,... 07.09.23, 10:45 oleg3 napisał: > Porażka z Farerczykami jest możliwa. Po tym co oni odpier... z Mołdawią to możliwa jest porażka z Watykanem i to z ich rezerowywm składem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: dzisiaj jestem za Wyspami Owczymi,... 07.09.23, 13:41 z Watykanem to już dawno dostaliśmy łomoty Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: dzisiaj jestem za Wyspami Owczymi,... 12.09.23, 21:17 andrzejg napisał: > z Watykanem to już dawno dostaliśmy łomoty ====================== ))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdravko_vypic czy był legendarny polski atak pozycyjny... 08.09.23, 00:52 ...wyglądający jak gra w znienawidzonego szczypiorniaka na wuefie, czyli na stojąco raz po kole w jedną stronę, raz w drugą? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: czy był legendarny polski atak pozycyjny... 08.09.23, 05:29 był piękny mecz, nasi walczyli do końca Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: czy był legendarny polski atak pozycyjny... 08.09.23, 08:57 Tylko Lewandowski walczył. Odpowiedz Link Zgłoś
zdravko_vypic nie udało się, teraz będę za Albanią,... 09.09.23, 15:48 ...może tym razem repra dostanie szansę ocalenia. I nie będę oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
lont12 Re: nie udało się, teraz będę za Albanią,... 09.09.23, 23:33 transmisji w Radio Tirana bym posłuchał, ech Odpowiedz Link Zgłoś
piq Re: nie udało się, teraz będę za Albanią,... 10.09.23, 23:52 No i super. Teraz wszyscy precz. Pożegnalny necz towarzyski Lewandowskiego, nowy trener Papszun, odpuszczenie eliminacji i zaczynamy od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: nie udało się, teraz będę za Albanią,... 22.09.23, 11:43 …jedynym rozwiązaniem - kobieta trenera reprezentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: nie udało się, teraz będę za Albanią,... 22.09.23, 12:28 .. na polska piłka kopaną. Odpowiedz Link Zgłoś