GoĹÄ: mac IP: *.nyc.rr.com 04.12.04, 14:34 populisci z PO. szkoda, bo sensu w tym co tusk mowi nima za cholere Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Katolik Polski + ZABRONIC PRAWNIE HOMOSEKSUALIZMU !!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 14:35 No i bardzo dobrze.Zablokowac te ustawe. To robijanie porzadku spolecznego i wprowadzanie zgorszenia do zycia publicznego. Zabronic homoseksualizmu ! Niepoprawnych karac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: *.crowley.pl 04.12.04, 14:49 Zabronić katolicyzmu jako religii propagującej nienawiść i nietolerancję! Niepoprawnych karać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! 04.12.04, 14:50 Gość portalu: nikt napisał(a): > Zabronić katolicyzmu jako religii propagującej nienawiść i nietolerancję! > Niepoprawnych karać!!! Pokaz mi tolerancyjna inna religie, ktora pozwala na zwiazki homo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: *.crowley.pl 04.12.04, 15:08 > Pokaz mi tolerancyjna inna religie, ktora pozwala na zwiazki homo. > Ja nie twierdzę, że inne religie są super-tolerancyjne. Tak się jednak składa, że sekta polskokatolicka ma u nas pozycję dominującą Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! 04.12.04, 15:15 Gość portalu: nikt napisał(a): > > Pokaz mi tolerancyjna inna religie, ktora pozwala na zwiazki homo. > > > > Ja nie twierdzę, że inne religie są super-tolerancyjne. Tak się jednak składa, > że sekta polskokatolicka ma u nas pozycję dominującą Napisz wiec po prostu, ze nietolerujesz katolikow tolerancie. Zadna religia w tym ateisci nie akceptuja zboczen ponial? A pedalstwo to jest zboczenie, ktore kupa lewactwa kaze uznac za normalnosc i jeszcze dawac im przywileje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: *.crowley.pl 04.12.04, 15:20 > Napisz wiec po prostu, ze nietolerujesz katolikow tolerancie. > Zadna religia w tym ateisci nie akceptuja zboczen ponial? Zdefiniuj zboczenie. Dla mnie MIŁOŚĆ między osobami tej samej płci nie jest zboczeniem, tylko jest czymś pięknym (mimo, że jestem hetero, umiem to dostrzec). I jedna rada - nie wrzucaj wszystkich ludzi do dwóch worków pt. "prawi katolicy" i "wszawi lewacy". Nie jestem ani jednym ani drugim i wypraszam sobie, żeby mnie do tych worków wrzucać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rex ZABRONIĆ PRAWNIE PRAWA. Taką mam koncepcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:28 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 17:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Buba Re: nie z moich podatków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comp.waw.pl 04.12.04, 17:27 A opodatkuj sie z sasiadem. Projekt ustawy nie mowi o zwiazkach homoseksualnych tylko o osobach tej samej plci. Jak zechce zawrzec taki zwiazek z moja przyjaciolka, to wcale nie oznacza, ze musimy byc homo i ze soba sypiac. chyba ze masz ochote na tego sasiada - wtedy to dodatkowy profit Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mustafa Zalegalizowac wielozenstwo! Precz z dyskryminacja! IP: *.dc.dc.cox.net 05.12.04, 00:28 Nie wolno dyskryminowac zadnej mniejszosci, w tym muzulmanskiej! Trzeba natychmiast wprowadzic prawo do wielozenstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janek Absolutnie zdelegalizowac homosexualizm... IP: *.qc.sympatico.ca 05.12.04, 01:28 Homoseksualistom nalezy pomoc i wyslac ich na kuracje odwykowa, to sa preferencje sexualne nabyte i mozna sie od nich odzwyczaic, takie sa rezultaty najnowszych badan naukowych. Badania te sa skrzetnie ukrywane przes GW i nigdy nie ukazuja sie na jej lamach; wstyd, obluda i hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
ornatnasieniempoplamiony Re: Absolutnie zdelegalizowac homosexualizm... 05.12.04, 01:34 JANEK JEST PEDALEM WLASNIE SIE DOWIEDZIALEM ZE DUSZEM I CIAAALEM JANEK JEST PEDALEM JANKA MALA GLOWKA DZIS BARDZO GO BOLI ZE CHYBA Z TEGO BOLU COS GDZIES ROZPIEERREDOLI Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janek Widzisz jaki jestes infantylny biedny czlowieku... IP: *.qc.sympatico.ca 05.12.04, 02:04 Na nic innego cie nie stac tylko na invektywy i na obrazanie uczuc religijnych innych normalnych i porzadnych ludzi. Homosexualizm jest wlasnie objawem niedorozwoju umyslowego i bardzo niskiego poziomu intelektualnego. Poprostu jestes niedorobiony pod kazdym wzgledem. Pozdrawiam i poprawy zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
ornatnasieniempoplamiony Re: Widzisz jaki jestes infantylny biedny czlowie 05.12.04, 02:06 JANEK JEST NIEDOROBIONY WLASNIE SZUKA ZONY NIECH WEZMIE NOOGI BO MA TAKIE ROOGI Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janek Poeta tylko glowa nie ta. D..a za to adekwatna. IP: *.qc.sympatico.ca 05.12.04, 02:10 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pandada Re: Absolutnie zdelegalizowac homosexualizm... IP: *.ceron.pl 05.12.04, 03:48 A róbcie w swoim kraju co chcecie i pozwólcie, że w Polsce Polacy też sami o sobie zdecydują. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janek Nikt ci przeciez niczego nie zabrania... IP: *.qc.sympatico.ca 05.12.04, 05:36 Robcie co chcecie, wasza sprawa. Jezeli juz to to sa tylko opinie, chyba jeszcze wolno, co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: USTA MARIANA POLICJA ZA REJESTROWANIEM PEDALOW IP: *.sympatico.ca 05.12.04, 06:25 Policja jest za jawnoscia rejstrowania pedalow, bo to im ulatwia prace. Jak jest morderstwo sadystyczne to w 98% zrobione jest przez dewiantow lub pedalow. Zboczency ukrywaja sie pod parasolem hasla homoseksualizm i sa jakby spokojniejsi. Wsrod deklarujacych sie jest 2-5% sympatycznych pedalow a reszta to zboczency ect. Znakowanie pedalow jest rutynowa czynnoscia policji wykonywana podczas ich publicznych spotkam i marszow. Policja robi im film wideo. Zboczenia wystepuja grupowo zawsze z fetyszyzmem i ekshibicjonizmem. Pedaly libia sie fotografowac publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janek I cale szczescie. Sa chyba tez fotogeniczni... IP: *.sympatico.ca 05.12.04, 06:34 taka mam nadzieje. Zycze im azeby na zdjeciach jak najlepiej wychodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: que? Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 15:35 zboczenie - «odchylenie od normy, nienormalność, zwłaszcza w dziedzinie seksualnej» heteroseksualizm jest normą, homoseksualizm odchyleniem od tej normy, czyli zboczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt większość ludzi lest zboczona na jakimś punkcie... IP: *.crowley.pl 04.12.04, 15:56 Gość portalu: que? napisał(a): > zboczenie - «odchylenie od normy, nienormalność, zwłaszcza w dziedzinie > seksualnej» Ślicznie, zdefiniowałeś. To teraz proszę odpowiedz, czy zboczenie = przestępstwo? Bo np ktoś, kogo podniecają tylko bardzo grube dziewczyny (czyli "normalny", hetero) też jest zboczony. Bo jest to "odchylenie od normy, nienormalność...". Albo ktoś, kto dochodzi do orgazmu tylko będąc poniżanym przez kobietę. Seksuologia zna takie przypadki. Czy należy go za to piętnować i karać? Zboczenie może być chorobą, ale jeśli obie strony się na nie godzą to nie ma w tym nic złego. Jeśli zatem uznamy homoseksualizm za zboczenie, to co najwyżej można tych ludzi traktować jak chorych. Ale problem polega na tym, że oni nie czują sie chorzy, nie są ze sobą nieszczęśliwi, nie krzywdzą innych. Oni się po prostu kochają. Trochę inaczej niż my. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mosze Dajan Re: większość ludzi lest zboczona na jakimś punkc IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.12.04, 16:57 Słusznie.Dzisiaj uznajemy ze homoseksualizm jest "nienormalny" i walczymy z nim, a jutro? Okaże sie, ze np Zyd jest "nienormalny" i co wtedy? juz to niestety przerabialiśmy z wiadomym skutkiem.Niestety, Polacy niczego sie nie nauczyli.Dzisiaj tzw "pedały" a jutro? wszyscy ktorzy nie popierają linii Koscioła kat.? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mareck Re: większość ludzi lest zboczona na jakimś punkc IP: 195.136.192.* 04.12.04, 20:13 Niestety tendencja jest odwrotna... dziś rejestracja zwiazku, jutro adopcje dzieci... co potem?.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: INSTYTUT RZECZYWISTE OBLICZE PEDALOW I LISBIJ IP: *.sympatico.ca 04.12.04, 21:01 80% zarazen dzuma XX wieku AIDS pochodzi od pedalow /fagott. Wynica to z faktu, ze pomiedzy pederastami nie wystepuje bariera immunologiczna. Kolejne badania socjologiczne wykazaly, ze slowo homoseksualizm jest wygodnym parawanem dla roznego rodzaju zboczen. Tych prawdziwych pedalow jest zaledwie 2-5%. Kolejna afera to wykorzystanie przez pedalow i zboczencow umyslowo chorych do dziwnych praktych seksualnych. Pedaly to normalni ludzie, tylko nalezy ich leczyc - najlepiej za pomoca MEDYCYNY HEBRAJSKIEJ - PSYCHIATRII. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pandada Re: RZECZYWISTE OBLICZE PEDALOW I LISBIJ IP: *.ceron.pl 05.12.04, 03:53 Skąd masz te dane o AIDS? Bo zdaje się, że wśród zarażonych przeważają kobiety i najczęstszą przyczyną jest stosunek heteroseksualny. A poza tym AIDS nie jest żadną dżumą - nie wiem skąd to porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: roo Nie przekrecaj faktow, zboczencu !! IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 05.12.04, 08:03 Z pedalstwa wziela sie ta zaraza.Dupa jest do srania,a nie do je..ia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obserwator2 Co to jest ZBOCZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 17:18 Gość portalu: nikt napisał(a): ....też jest zboczony? Bo jest to "odchylenie od normy, nienormalność...". Poprzednik (gość que) niezbyt szczęśliwie określił zboczenie jako odchylenie od normy. Popęd seksualny do czegoś "popędza", popycha w określonym kierunku. Nie ulega wątpliwości jaki jest ewolucyjny sens tego popędu. Kto go nie doswiadczył, nie zostawił potomstwa. Każdy z nas miał miliony, o ile nie miliardy pokoleń: ojca, dziadków, pradziadków etc. etc. i ŻADEN z nich nie był homo.!!!! Skoro u kogoś (sorry, ale kogoś obdarzonego wadą, tak jak wadą jest wrodzona bezpłodność) popęd ZBACZA w niewłaściwym kierunku, kierunku bezcelowym z punktu widzenia biologii, to jest to zboczenie. Zboczenie to nie grzech, tak jak grzechem nie jest bezpłodność. Ale bezpłodność usiłuje się leczyć. Nikt nie usiłuje (jak dotąd) argumentować, że bezpłodność i płodność są równie naturalne. Cóż z tego że stale przychodzi na świat pewien procent dzieci obdarzonych wadą bezpłodności. Nie jest to na pewno "cecha" dziedziczna, równouprawniona z innymi. Bezpłodne dziecko jest dzieckiem płodnych rodziców. Jego bezpłodność to błąd przyrody, defekt, choroba, spotkanie "złych genów" od obojga rodziców. (U każdego z nich złemu genowi towarzyszył dobry maskujący. Po podziale tu i tam i utworzeniu zygoty z DWOMA chorymi genami rodzi się osobnik wadliwy. W ten sam sposób w każdym pokoleniu generują się homoseksualiści. W wyniku defektu ich popęd jest niewłaściwie ukierunkowany (zboczony). Jest mi ich żal. Jednak z powodu iż u normalnego hetero, te same mechanizmy które wywołują pociąg ku tej samej płci u homo, powodują obrzydzenie do seksualności osobnika identycznej płci, mamy prawo domagać się, by homoseksualiści - powiem prosto - ukrywali swoje praktyki przed nami. Tak jak każdy kulturalny człowiek chowa się podczas defekacji. Czy gdy wymiotuje. Nie ma to nic wspólnego z nienawiścią czy uprzedzeniami. Nie mam uprzedzeń do tego kogoś kto s.a i pi.rdzi - musiałbym całą ludzkość wykluczyć. Ale na Boga, niech to robi dyskretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kosoń Re: obserwatorowi 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 17:41 Opowiem Ci zupełnie nie "a propos" dowcip. Przychodzi facet do lekarza i mówi: Jestem niepłodny chcę się leczyć. L: Niech pan powie, coś więcej. P: u nas to rodzinne - pradziadek był niepłodny, dziadek, ojciec no i ja. L: Panie to skąd pan się wziął !? P: Ja ? Z Radomia !! A tak na serio. Nie wiem co o "TYM" problemie mam sądzić. Homosekualizm narusza moje poczucie ładu moralnego i uważam, że jest conta naturam. Z drugiej strony - jeśli "tacy" ludzie mieliby być nieszczęśliwi ? Wiem, że coś trzeba zrobić, ale jak ? to przekracza moją wyobraźnię. Boję się, że powstanie wielki bałagan prawny. Tym niemniej chyba byłoby nie na miejscu gdybym powiedział, że "mam to w dupie", co ? Być może jestem nietolerancyjny, ale bardziej brzydzę się Giertychem i Wassermannem, niż niejednym "Homo". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arsen Re: Co to jest ZBOCZENIE IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.12.04, 18:11 Bardz dobrze napisane. Sądzę, że wiele osób tak myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: harcore [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BOLIGLOWA MEDYCYNA HEBRAISKA-PSYCHIATRIA POMAGA PEDALOM IP: *.sympatico.ca 04.12.04, 21:14 MEDYCYNA HEBRAISKA - PSYCHIATRIA (leczenie za pomoca trzepania jezykiem) pomaga pedalom. Pedaly sa bardzo podatne na sugestie. Moze do konca ich nie wylecz w tym na robaki, ale napewno pomoze. Freud (1856-1939) byl zboczencem seksualnym i sie nie wyleczyl. Wyjatek nie jest regula. Biorac wszystko pod uwage konstytucje pedalskie nie sa potrzebne i sa zakala narodu. Pomysl filozofii francuskiej aby kanstytucje byly pedalskie upadl. To samo dotyczy orzezwiajacych pomyslow Izrealczykow aby w innych krajach byly konstytucje pedalskie a u nich nie . Stany, ktore uwaza sie za kraj pedalski nie maja konstytucji pedalskiej a armia amerykaniska nie daje przywijeju sluzby pedalom i lisbija. To samo armie innych panstw w tym nasza. Najbardziej pedalskie kraje to Anglia i Rosja. Anglie spedalowalo morze, a Ruskich Syberia gdzie kobiety wystepuja rzadko (klimat). W Polsce nagle spedalowalo Senat a najbardziej LSD- up. Piwozlopa Oleksego nie spedalowalo (patrz Pudernica Waniek). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pandada Re: MEDYCYNA HEBRAISKA-PSYCHIATRIA POMAGA PEDALOM IP: *.ceron.pl 05.12.04, 04:12 Nic tak nie "spedałuje" jak więzienie czy klasztor. Ale to nie jest prawdziwy homoseksualizm tylko szukanie ujścia dla libido w taki sposób, jak jest to możliwe (seks bez miłości). W klasztorze jest inaczej, bo jest wolna wola wstąpienia i pedzie często świadomie szukają "mniszej" drogi życia. Myślę, że nasz stosunek do pedałów byłby inny, gdyby chcieli się ujawniać (i vice versa). Póki są obcy, kojarzą się tylko z praktykami seksualnymi i miękkim zachowaniem. A przecież stosunek pary heteroseksualnej też zdaniem większości powinien być zachowany w sferze prywatnej. Ale ponieważ "heteroseksualny" nie jest jakimś istotnym określeniem "normalnego" mężczyzny, raczej nie myślimy o tym w jaki sposób bzyka się Rokita czy Małysz. O pedale myśli się przede wszystkim jako o zwierzęciu kopulującym w dziwny sposób, natomiast jego człowieczeństwo, uczucia, dokonania zostają skryte za seksualnością. Odpowiedz Link Zgłoś
k4free Orientuj się KOCHANIE :-) 05.12.04, 15:29 Orientacja nie zboczenie. Orientacja od ORIENT (czyli wschód) Gdyby myśleć tak jak ty, oznaczałoby to, że cywilizacja Zachodu jest odstępstwem od normy, wypadkiem (OCCIDENTE) przy pracy... Zboczeniem. Cała cywilizacja Zachodu, wraz z jej pseudo-religią... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ktoś Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: 212.182.14.* 04.12.04, 22:10 Gość portalu: nikt napisał(a): > Zdefiniuj zboczenie. Dla mnie MIŁOŚĆ między osobami tej samej płci nie jest > zboczeniem, tylko jest czymś pięknym (mimo, że jestem hetero, umiem to dostrzec > ). A jesli ktorego dnia ktos powie, ze chce legalizacji zwiazku ze swoim psem, ktorego KOCHA, to czy powinnismy sie na to zgodzic? Bo jesli chcemy byc tolerancyjni to nie pietnujmy zboczen wybiorczo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Brawo_Platforma! Re: Rodzina zgodnie z polskim obyczajem i konstytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:06 Co za zdumiewająco odkrywcze spostrzeżenie lidera PO : "Rodzina zgodnie z polskim obyczajem i konstytucją to związek mężczyzny i kobiety" Tusk ma głowę nie od parady. I jaki bystry, zauważył to co dla wszystkich normalnym ludzi jest jasne jak słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt Re: Rodzina zgodnie z polskim obyczajem i konstyt IP: *.crowley.pl 04.12.04, 16:11 > Tusk ma głowę nie od parady. I jaki bystry, zauważył to co dla wszystkich > normalnym ludzi jest jasne jak słońce. No własnie niezbyt bystry... Czy rodzina, w której "zgodnie z polskim obyczajem" mąż pije i bije a żona rodzi mu kolejne dzieci, które się wychowują na ulicy, to modelowy przykład, który popierasz? Bo przecież nieważne, że pije i bije, ważne, że chodzą do kościółka co niedziela... Mniej hipokryzji drodzy państwo! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mosze Dajan Re: Rodzina zgodnie z polskim obyczajem i konstyt IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.12.04, 17:07 Mało tego! nie dość ze bije i pije, to jeszcze kradnie, bo każdy pijak to złodziej i antysemita. A potem szwendają sie stada młodocianych bojówkarzy, których przygarnia Giertych i ska i tworzy parafaszystowskie organizacje majace za cel zamkniecie ust swoim (i kościoła) ideowo-politycznym przeciwnikom.Dlaczego takie rzeczy dzieją sie w europie srodkowej, panstwie juz od prawie 20 lat wolnym i niepodległym? widac komuna wciąż żywa... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pandada Re: Rodzina zgodnie z polskim obyczajem i konstyt IP: *.ceron.pl 05.12.04, 04:18 Akurat łączenie Wszechpolaków z Kościołem chyba bardziej szkodzi temu ostatniemu niż pomaga - tak jak Rydzyk czy Jankowski. Niestety ciemnota próbuje zawłaszczyć Kościół, a biskupi nie reagują, bo boją się stracić dużą rzeszę klentów. Już w Gdańsku ciemniaki pokazały, że w razie wyboru pójdą za Jankowskim a nie za Żydem Jezusem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mosze Dajan Re: Rodzina zgodnie z polskim obyczajem i konstyt IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.12.04, 17:02 To tylko potwierdza, ze Pan Donald jest zwykłym, normalnym człowiekiem,niepozbawionym niestety wad typowego zjadacza chleba, choc jego swojskośc to duzy plus.Nie nosi głowy ponad chmurami,utozsamia sie ze zwykłymi ludzmi,mocno go popieram, choc nie wybacze mu tej opinii o homoseksualizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czarek Re: Rodzina zgodnie z polskim obyczajem i konstyt IP: 81.190.80.* 04.12.04, 20:03 Mosze jak jesteś taki pojętny to powiedz mi jak współżyje z bratem czy to jest kożirodztwo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bzyk [...] IP: *.aster.pl 04.12.04, 16:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nick.kertiz Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! 22.05.05, 23:08 gini napisała: > Gość portalu: nikt napisał(a): > > > > Pokaz mi tolerancyjna inna religie, ktora pozwala na zwiazki homo. > > > > > > > Ja nie twierdzę, że inne religie są super-tolerancyjne. Tak się jednak sk > łada, > > że sekta polskokatolicka ma u nas pozycję dominującą > Napisz wiec po prostu, ze nietolerujesz katolikow tolerancie. > Zadna religia w tym ateisci nie akceptuja zboczen ponial? > A pedalstwo to jest zboczenie, ktore kupa lewactwa kaze uznac za normalnosc i > jeszcze dawac im przywileje. Ateiści to nie religia. Wielu ateistów jest cywilizowanych i tolerancyjnych i uważa, jak ja, że pewna część zboczeń jest całkowicie do zaakceptowania w społeczeństwie. W tym homoseksualizm. Że lewactwo chce im dawać bez sensu przywileje, tu akurat masz trochę racji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mosze Dajan Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.12.04, 16:48 Tu sie zgadzam.Katokomunisci okopali sie na swoich uprzywilejowanych pozycjach (jakim prawem?) i szykanują, napadają na innowierców.Co sie robi w Polsce z Zydami np?Ta sama procedura tyczy sie ludzi o odmiennej preferencji seksualnej.Wszystko co nie wiąrze sie z kościelnym zacofaniem jest w tym kraju zwalczane.Jak długo jeszcze bedziemy zyli w okowac sredniowiecznych przesadów i uprzedzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olo Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.12.04, 19:06 > > Pokaz mi tolerancyjna inna religie, ktora pozwala na zwiazki homo. W Wielkiej Brytanii są biskupi- praktykujący geje. To samo w usa- tam biskupami wybrano gejow (bo sa wybierani w wyborach). I tyle. Te religie z homosekusalizmem problemu nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! 04.12.04, 15:14 gini napisała: > Pokaz mi tolerancyjna inna religie, ktora pozwala na zwiazki homo. Na przykład Anglikanie. Wprawdzie kościół anglikański oficjalnie nie uznał homoseksualizmu, ale w praktyce co najmniej połowa hierarchii (co do wiernych - nie wiem dokładnie, ale znaczna część) dopuszcza homoseksualistów nie tylko do praktyk koscielnych, ale i do pełnienia stanowisk w Kosciele. fideliox.webpark.pl/sylwetki/anglikanie_1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! 04.12.04, 15:16 lewa.noga.pawiana napisał: > gini napisała: > > Pokaz mi tolerancyjna inna religie, ktora pozwala na zwiazki homo. > > Na przykład Anglikanie. Wprawdzie kościół anglikański oficjalnie nie uznał > homoseksualizmu, ale w praktyce co najmniej połowa hierarchii (co do wiernych - > > nie wiem dokładnie, ale znaczna część) dopuszcza homoseksualistów nie tylko do > praktyk koscielnych, ale i do pełnienia stanowisk w Kosciele. > fideliox.webpark.pl/sylwetki/anglikanie_1.htm Ja pytalam, ktora religia na przestrzeni dziejow uznawala zwiazki pedalskie na rowni z malzenskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: *.crowley.pl 04.12.04, 15:23 > Ja pytalam, ktora religia na przestrzeni dziejow uznawala zwiazki pedalskie na > rowni z malzenskimi. A jaki to jest argument w dyskusji? Jakie to ma znaczenie, co było "na przestrzeni dziejów"? "Na przestrzeni dziejów" było pełno religii, które nakazywały rytualne mordy, wojny religijne, palenie na stosach itp itd... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olo Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.12.04, 19:13 > > Ja pytalam, ktora religia na przestrzeni dziejow uznawala zwiazki pedalsk > ie na > > rowni z malzenskimi. W starożytnym Rzymie nie rozrozniano hetero- i homoseksualizmu. Liczylo sie tylko, kto jest aktywna, a kto pasywna strona zwiazku, i wedlug tego definiowano status spoleczny. Penetrowana strona zwiazku, a wiec kobieta/ kochanek, byla zawsze nizej w hierarchii. Istnaila takze instytucja slubow (homo/heteroseksualnych). Na przyklad cesarz Neron mial w ciagu swego zycia dwoch mezow, a slub byl bardzo uroczysty. Wiadomo, ze po jednym ze slubow Neron ze swoim mezem udali sie w podroz poslubna odwiedzajac wszystkie wieksze kurorty antycznej Italii. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: strzyga Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: *.waw.pl 04.12.04, 19:23 I widac jak skonczyli Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pandada Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: *.ceron.pl 05.12.04, 04:27 Nie skończyli. Podstawy naszej kultury zawdzięczamy antycznym Grekom (filozofia, nauka, literatura, demokracja) i Rzymianom (prawo, instytucje państwa). Od chrześcijaństwa natomiast dostaliśmy mnóstwo praw do nieprzestrzegania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katolik Polski + Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 19:26 To tutaj uswiadamiaja nas zwolennicy homoseksualizmu cywilizacja i postepem spolecznym a ty nas do czasow Nerona cofnac chcesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! 04.12.04, 17:53 gini napisała: > Ja pytalam, ktora religia na przestrzeni dziejow uznawala zwiazki pedalskie na > rowni z malzenskimi. No nie bałdzo; pytałaś: "Pokaz mi tolerancyjna inna religie, ktora pozwala na zwiazki homo". Ale jak chcesz "przestrzeń dziejów" (chociaż czy "dzisiaj" to nie jest na przestrzeni dziejów?), to prosze bardzo: np. religie hellenistyczne (piszę w liczbie mnogiej, bo chociażby z powodu mnogosci bogów było tam mnóstwo różnorodnosci) tolerowły, a w niektórych przypadkach nawet nakazywały, związki mężczyzn z młodymi chłopcami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafi TOLERANCYJNY PROTESTANTYZM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:50 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Odwagi_Platformo! Re: Platforma odeszła od politycznej poprawności ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:09 Nadchodzące wybory prostują nawet najbardziej pokrzywione idee gości poprawnych politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafi TOLERANCYJNY PROTESTANTYZM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:51 wystarczy popatrzeć na mapę Europy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Polski Policzek Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: *.oek.dk 05.12.04, 01:54 Judaizm na przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niepoprawny polit. A najlepiej odwrócic wymowę Dekalogu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 18:13 to już będziemy mieli wzorcową miłośc i tolerancję. Zamiast np. "nie kradnij" bedziemy mieli "kradnij" (już mamy). Zamiast "nie cudzołóż" - "cudzołóż" (już . Zamiast "nie zabijaj" - "zabijaj" (już mamy na Zachodzie - eutanazję). Itd. Dopiero wtedy jak już postawimy na głowie fundamenty naszej cywilizacji, to osiągniemy takie szczęście i postęp, że Lenin i Marks wywrócą się w grobach z zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pandada Re: A najlepiej odwrócic wymowę Dekalogu IP: *.ceron.pl 05.12.04, 04:42 Zabijaj to chyba też kara śmierci. Eutanazja jest spełnieniem prośby osby, kara śmierci jest niezgodna z wolą osoby, do której się ją stosuje i całkowicie niezgodna ze Starym Testamentem, a przede wszystkim Nowym. Najważniejsze przykazanie chrześcijaństwa, to przykazanie miłości. Tymczasem dzisiejsi "katolicy" to z reguły ludzie "anty", którym przeszkadza wolność drugiej osoby i niszczący przeciwnika bez żadnej litości. To jest kompletne wykrzywienie chrześcijaństwa - odwrócenie postępu Jezusa, który wyrwał się ze skostniałego i bezdusznego judaizmu. Teraz judaizm rozprzestrzenia się w Polsce wśród konserwatystów obyczajowych typu PiS czy LPR. Przykazanie o powstrzymaniu się od kłamstwa też chyba jeszcze obowiązuje, oraz o niepożądaniu cudzych rzeczy (TKM). PiS na wszytkie przykazania leje łącznie z czwartym i pluciem na PRL, który może nie truflami i kawiorem, ale ich wykarmił. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jotes Re: ZABRONIĆ PRAWNIE KATOLICYZMU!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 18:58 Proszę podać choćby jeden przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: roo Re: ZABRONIĆ PRAWNIE szerzenia sie glupoty. IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 05.12.04, 07:53 Tolerancja wzgledem pedalow i pedalstwa prowadzi do zaglady narodu.To , ze wielu wartosciowych ludzi bylo i jest wsrod pedalow,niczego nie sankcjonuje, zboczenia seksualne powinny byc zawsze napietnowane w miejscach publicznych. Niech sie pedala do woli , ale za zamknietymi drzwiami.Obnoszenie sie pubilicznie ze swinstwem nazywa sie demoralizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katolik Polski + Re: ZABRONIC PRAWNIE HOMOSEKSUALIZMU !!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 14:59 W ramach rozwiazan demokratycznych jest inne wyjscie. Referendum! Dorosle spoleczenstwo polskie wypowiada sie,czy chce tolerowac zwiazki homoseksualne,czy tez chce zabronic sodomii. Wynik musi byc wiazacy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt Co ma sodomia do homoseksualizmu, debilu jeden IP: *.crowley.pl 04.12.04, 15:11 Jak można być tak tępym i tak opętanym nienawiścią! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hardcore [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt Niektórzy dłubią w nosie, to też obrzydliwe IP: *.crowley.pl 04.12.04, 15:33 a co Cię to obchodzi, co robią. Nie musisz w tym uczestniczyć, ani na to patrzeć. Z drugiej strony na ładne lesbijki liżące sobie cycuszki pewnie chętnie byś popatrzył, hipokryto jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hardoce [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt aha, czyli pedały be, lesbijki OK? IP: *.crowley.pl 04.12.04, 15:43 Gość portalu: hardoce napisał(a): > normalną sprawą, żeby chłop chłopa w styję posuwał. Lubisz to? Nie oczekuję > normalnej odpowiedzi w kategoriach TAK NIE, bo nie jesteś normalny Zaskoczę cię. Jestem "normalny". Nie posuwam się z kolegami i nie mam ochoty tego oglądać. Czyli jak dziewczyny liżą sobie cycuszki, to jest normalne? A dlaczego? Pewnie dlatego, że cię to podnieca. Czy ty przypadkiem nie jesteś dewiantem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katolik Polski + TO JA CIE ZASKOCZE-JESTES NIENORMALNY IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 15:48 I nie probuj teraz wykrecac kotu ogona. Wypowiedziales sie juz wystarczajaco jasno. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt ależ mnie zaskoczyłeś no IP: *.crowley.pl 04.12.04, 16:03 Gość portalu: Katolik Polski + napisał(a): > I nie probuj teraz wykrecac kotu ogona. > Wypowiedziales sie juz wystarczajaco jasno No proszę, to się dowiedziałem czegoś nowego o sobie. Dzięki za oświecenie, o Wszechwiedzący! Coś mi się zdaje, że Ty masz jakiś homoseksualny kompleks... może bronisz się przed swoim prawdziwym ja? Chowasz swój wstydliwy problem za murem katolickiej ortodoksji? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość nie dzielny Re: ależ mnie zaskoczyłeś no IP: *.dsl.pipex.com 04.12.04, 17:02 > Coś mi się zdaje, że Ty masz jakiś homoseksualny kompleks... może > bronisz się przed swoim prawdziwym ja? Chowasz swój wstydliwy > problem za murem katolickiej ortodoksji? Dobrze powiedziane. Mam wrazenie, ze wiekszosc homofobicznie zaangazowanych radykalow stara sie w ten sposob odwrocic uwage (wlasna i innych) od swoich homoseksualnych potrzeb. Ba, znajac hipokryzje niektorych katolikow, mozna podejrzewac, ze 'w domu po kryjomu' niezle sobie uzywaja z przedstawicielami wlasnej plci! Dopiero na publicznych forach kryja sie za maska calkowicie blednie pojmowanej praworzadnosci! Pozdrawiam wszystkich gejow! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: spostrzezenie! Re: alez˙ mnie zaskoczy?es´ no IP: *.79.41.170.adsl.vbr.tiscali.dk 04.12.04, 19:40 Z tego co pamietam ze statystyk, to 60% zacieklych przeciwnikow homoseksualizmu po przeprowadzeniu testow psychologicznych okazalo sie byc wlasnie homoseksualistami...; D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kowalski no i zamilkl IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.12.04, 17:35 no i zamilkl nasz moralny autorytet katolicki. Taka szkoda. Ma jednak rece pelne roboty. Wali gruche myslac o Ks Jankowskim. Katolik moralny tak samo jak jego ksiadz. Moralny (nie)inaczej. Do zwyrodnialcow nie ma sensu sie odzywac. Oni sa okaleczeni emocjonalnie przez ich katechetow. Dyskusja byla jednak zabawna. 1:0 dla Nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hardocore [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt a według mnie ty jesteś po prostu głupi IP: *.crowley.pl 04.12.04, 16:08 Gość portalu: hardocore napisał(a): > Cycyszki są gooood. Rozumiem, że tematy kobiece cię nie interesują bo > onanizujesz się tylko pod zagadnienia związane z pedalstwem. Śledząc twoją > argumentację nie dziwi fakt, że właściciele rozepchanych pupci mają takie > poparcie swoich idei. Ukryte, zdegenerowane pedalstwo zawsze wypełźnie z > takiego jak ty. Jesteś żałosnym prymitywnym prostakiem i właśnie to udowodniłeś. Nie czytasz tego co piszę i nie starasz się zrozumieć argumentów. Żałuję, że straciłem czas na dyskusję z tobą. Pozdrawiam ukryty i zdegenerowany pedał nikt (głęboko ukryty, bo nic o tym nie wie!) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hardcore Argumentacja godna faszysty. Przez takich jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:32 mordowano biednych żydów, pedałów i umysłowo chorych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt ????????????????????? IP: *.crowley.pl 04.12.04, 16:38 tym rozumowaniem mnie kompletnie zaskoczyłeś. Mordowano ich przez to, że ktoś ich bronił? Wytłumacz mi to proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kowalski Re: ????????????????????? IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.12.04, 18:01 Ja Ci wytlumacze. Odpowiedz to oczyszczenie! Ludzie przychodza na forum i spowiadaja sie ze swoich "grzeszkow". Tu sa anonimowi, wiec sie otwieraja a ty widzisz jacy sa na prawde. Zwykle nie wprost ale powiedza Ci "moim grzechem jest glupota", "...nienawisc", "...pozadanie". Ty jednak ksiedzem nie jestes, wiec im sie nie przydasz. Grzechow nie odpuszcisz, a ortodoksi tego nie lubia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kain No i dobrze IP: *.mikrus.pw.edu.pl 04.12.04, 16:47 Czym jest zycie jednoski wobec dobra ogólnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Art Re: Co ma sodomia do homoseksualizmu, debilu jede IP: *.vs.shawcable.net 04.12.04, 20:19 Jedno i drugie jest nienormalne.Jeszcze mozna i ciebie do tego dorzucic i bedzie trio. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rick Re: ZABRONIC PRAWNIE HOMOSEKSUALIZMU !!! IP: *.dial-up.telesp.net.br 04.12.04, 15:16 Nareszcie powiedziales cos do rzeczy! Jestem przekonany ze wiekszosc Polaków wybierze droge prawa, wyrozumialosci i zdrowego rozsadku. Nie mozna odbierac prawa 10% obywateli, tylko dlatego ze oni maja inny kolor wlosów. Czyzby prawdziwi Polacy to tylko jasnowlosi? Katolicy? Jezeli istnieje tzw. wiekszosc, to automatycznie istnieje "mniejszosc", jako ta niechciana reszta, taka "czarna owca" w bogobojnej, dobrodusznej, polskiej chrzescijanskiej rodzinie. Co z ta mniejszoscia zrobic? Zatopic? Na Madagaskar? Do kotla? Do pieca? Do komórki, zaszpeklowac? Nie, no to moze tylko zakneblowac im usta i udawac ze ich nie ma, ze sa przezroczysci? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tolek Re: Gazeta Wyborcza samotnie walczy o zboczenia ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:15 Na Platformę GW już nie może liczyć. GW pozostała osamotniona w popieraniu i rozpowszechnianiu zboczeń w Polsce. Ale nie składa broni, Michnik nie spocznie dopóki nie zamieni społeczeństwa polskiego w gromadę łachudrów i pedryli. Niedoczekanie. Prędzej Michnik wyzionie ducha, niż Polacy pozwolą się znieprawić gazecie-szmacie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pandada Re: Gazeta Wyborcza samotnie walczy o zboczenia ! IP: *.ceron.pl 05.12.04, 04:51 To GW jest potrzebna PO, a nie na odwrót. Chociaż fakt, że PO trzyma w łapach TVP i TVN. Polsat też im sprzyja. Niestety nieprawość to także i przede wszystkim oszczerstwa, kłamstwa, złodziejstwa, a w tym prawi radiomaryjcy i pisiorki są czempionami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rick Re: Gazeta Wyborcza samotnie walczy o zboczenia ! IP: 200.153.202.* 05.12.04, 09:50 Najwiekszym zboczeniem, ale to juz w sensie makro, jest niedostrzeganie otoczenia w którym sie zyje, spoleczenstwa w calym swoim przekroju, mniejszosci, tych kulturalnych, etnicznych, seksualnych. Oto przyklad prawdziwego zboczenia! Zboczenia od tolerancji, od demokracji i prawa! Tak dalej, a zamienimy sie w islamska republike fanatyków i hitlerków! Co nam jeszcze brakuje aby sie od nich odróznic? Nasi internauci wydaja mi sie takimi radykalami, ze tylko moga konkurowac w Talibanem. Na stos ta rzesza 2 mln polskich pedalów i lesbijek, przy dzwiekach organanów, z hostia w ustach i Chrystusem w sercach!!! Brawo Polacy!!! Tak trzymac, wyrózniac sie w Swiecie nasza polska husarsko-samcza buta! Bedziemy wspominani po wieki wieków, Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katolik Polski + Re: ZABRONIC PRAWNIE HOMOSEKSUALIZMU !!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 15:17 Nie widze w tobie ani cienia tolerancji. Zreszta to wasza specyfika.Na zewnatrz pokazujecie sie tolerancyjny,cywilizowani,a w rzeczywistosci jestescie zadufanymi egoistami. Wszystko tylko dla siebie. Dziekuje za tolerancje i rownouprawnienie A LA HOMO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katolik Polski + Re: ZABRONIC PRAWNIE HOMOSEKSUALIZMU !!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 15:19 To powyzej bylo do kolegi"nikt" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katolik Polski + [...] IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 15:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt opowiedz mi o sobie, może ci ulży IP: *.crowley.pl 04.12.04, 16:21 Gość portalu: Katolik Polski + napisał(a): > Kiedy widze na ulicy dwoch zboczencow trzymajacych > sie za raczki i sie calujacych,przewraca mi sie zoladek Wiesz, wiele starszych osób gorszy, gdy całuję się z moją dziewczyną na ulicy. Ale jakoś mnie to nie powstrzymuje. Lecz się człowieku, jesteś ciężko chory na nienawiść. Może chcesz się podzielić swoimi frustracjami życiowymi, które doprowadziły cię do takiego stanu? Miałeś problemy z dziewczynami, z rodzicami, byłes nielubiany w szkole? Czemu teraz tyle w tobie nienawiści do ludzi i świata? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotrq a jakiej płci jest twoja dziewczyna? IP: *.238.117.31.adsl.inetia.pl 04.12.04, 21:41 Misiu, oskarżanie normalnych ludzi o nienawiść tylko dlatego, że mają inny (normalny) pogląd na sprawę, jest typowym chwytem erystycznym postmodernlewackich pseudointelektualnych ćwierćinteligentów wobec braku sensownej argumentacji. Podobnie postępuje ta kretynka towarzysz Szyszkowska, która przeciwstawia świat czystej i niewinnej miłości (czyli homoseksualistów) i brutalnej i prymitywnej nienawiści (z grubsza biorąc tych, których całujące się na ulicy pedalstwo brzydzi z powodów oczywistych - jest sprzeczne z naturą). Ja nie mam nic przeciwko homoseksualizmowi, jeżeli jest dyskretny i nie zmusza normalnej, podkreślam NORMALNEJ, większości do niechcianego uczestnictwa w tym niesmacznym spektaklu, który postępactwo określa mianem "równouprawnienie gejów" (gej - co to u diabła za słowo?), oraz jeżeli nienormalne praktyki nie kosztują skarbu państwa konkretnych pieniędzy. Cóż, homoseksualizm jest odchyleniem od normy, czyli w gruncie rzeczy awarią, ergo schorzeniem - być może nieuleczalnym. Ci ludzie muszą jakoś żyć, i póki nie naruszają mojej prywatności również poprzez naruszanie norm w przestrzeni publicznej - proszę bardzo, trudno. I niech się qrva powstrzymają od praktyk, z którymi się spotkałem, a mianowicie przekonywania normalnych ludzi, że w głębi duszy są pedałami, tylko nie dopuszczają tej myśli. Ten nibyargument tu został oczywiście przywołany. A kierownik pedałów Niemiec został pedałem, bo nie chciała go Wanda. A dokładnie rybka zwana Wandą. Była to mrożona makrela. PS. Jak zwykle pozdrawiam homoseksualistów, tych, którzy nie biorą udziału w tej hucpie zwanej "walka o równouprawnienie związków homoseksualnych". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt do kolegi "Katolika" IP: *.crowley.pl 04.12.04, 15:27 Gość portalu: Katolik Polski + napisał(a): > Nie widze w tobie ani cienia tolerancji. Nie mam nic przeciwko katolikom. Do momentu, w którym zaczynają piętnować ludzi za ich inność. Każdy ma prawo do inności, jeśli nie krzywdzi innych. Jeśli homoseksualista kogoś zgwałci, to jest gwałcicielem, ale samo bycie homo nie czyni nikogo przestępcą! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: inny Ty byś mi się nadawał na nadzianie. Niezły jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:31 walczysz o nas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: inny Poważnie, podniecasz mnie. Jesteś władczy, ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:39 takich macho lubię. Dobra. Zrobimy inaczej. Wystawię ci się. Bedziesz dominował. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rick Re: ZABRONIC PRAWNIE HOMOSEKSUALIZMU !!! IP: 200.153.202.* 05.12.04, 10:18 Nie widze w tobie ani cienia tolerancji. > Zreszta to wasza specyfika.Na zewnatrz pokazujecie > sie tolerancyjny,cywilizowani,a w rzeczywistosci > jestescie zadufanymi egoistami. > Wszystko tylko dla siebie. > Dziekuje za tolerancje i rownouprawnienie > A LA HOMO !!! Ty mówisz o tolerancji czy o równosci praw? Jezeli istnieja dwie grupy w spoleczenstwie, a takie w rzeczywistosci istnieja (hetero x homo), to musi byc miedzy nimi jakis dialog, wyrozumialosc i wola wspólpracy. Nie istnieje inna, trzecia grupa spoleczna. Biseksualisci w sumie ida w parze z homoseksualistami, otrzymujac "za darmo" prawa które wywalcza homoseksualisci. Tolerancja to tylko kwestia uswiadomienia i identyfikacji praw innych grup spolecznych, bez wzgledu na ich egoistyczne lub nie, pokrzykiwania. Kazda grupa spoleczna, zarówno kulturalna, jak wyznaniowa, jak etniczna, lub seksualna bedzie bronila swoich interesów i nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Gdyby ich nie bronila, po prostu by nie istniala. Na tym polega ta dyskusja, bo nagle w Polsce uswiadomiono sobie ze istnieje cos tak niezrozumialego (z punktu widzenia Kosciola, post-komunizmu) jak czesc spoleczestwa homoseksualnego. Wybuchla bomba a polskie mózdzki nie byly do tego przystosowane. Przykro mi przyznac ale Polacy musza jeszcze nauczyc sie tolerancji, a nie szastac i hlubic sie tym slowem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Europejczyk Natomiast tobie "katolu", powinno się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:01 Zabronić korzystania ztego forum, idioto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katolik Polski + HOMOSEKSUALIZM POWINIEN BYC Z USTAWY KARANY IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 16:08 Spoleczenstwo polskie nie godzi sie na seksualne zboczenia i podwazanie wartosci rodziny. Politycy to rozumieja i dlatego tak zdecydowanie mowia nie ! Ale to za malo. Homoseksualizm powinien byc karalny! Dla dobra panstwa,spoleczenstwa i rodziny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: !!!!!!!! Moze przestań do ch. wypowiadać się w moim imieniu IP: *.crowley.pl 04.12.04, 16:42 "Społeczeństwo" to wg Ciebie wyłącznie katolicka mniejszość? Są ludzie, którzy myslą inaczej niż ty, uwierz mi. A homoseksualistów jest w polsce PRZYNAJMNIEJ DWA MILIONY. Dla hitlerowców to nie byłby problem, żeby tyle osób zagazować. Ty też byś pewnie nie miał nic przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ktoś KATOLICYZM KATOLICYZMEM, IP: 212.182.14.* 04.12.04, 23:12 Gość portalu: !!!!!!!! napisał(a): > "Społeczeństwo" to wg Ciebie wyłącznie katolicka mniejszość? Są ludzie, którzy > myslą inaczej niż ty, uwierz mi. ale wkladanie panu do pupy ku jego uciesze i mowienie, ze sie go kocha, to po prostu nie jest norma. Jesli zaakceptujemy żądania pederastow, przyjdzie niedlugo czas na pedofilie. Wszak to tylko przesuniecie granicy wieku. Juz w niektorych krajach skandynawskich granica ta jest przesunieta do 13 lat! Potem przyjdzie czas na psy itd. Powtarzam: nie jest istotne, czy ktos jest katolikiem. Wazne, by nie godzil sie na danie rownych praw pedalom. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Irlandczyk Re: KATOLICYZM KATOLICYZMEM, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 23:23 ja nie mowie tu o tym kto w co wierzy ale o braku liberalizmu i o zatwardzialym konserwatyznie polakow, ktorzy nie zrobia nic zeby wszyscy ludzi mogli miec rowne prawa (przynajmniej w czesci) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pandada Re: KATOLICYZM KATOLICYZMEM, IP: *.ceron.pl 05.12.04, 05:16 Pedofilia to coś zupełnie innego od homoseksualizmu. Pedofilia to okaleczanie i wykorzystywanie słabości nieukształtowanego człowieka. I tu katolicyzm kryje sprawców jak może. Tłumy "chrześcijan" ujmują się za księdzem-pedofilem, rodzina to świętość i nikt nie powinien się w jej sprawy (a szczególnie wychowania dzieci) wtrącać... Wśród kleru homoseksualizm jest dużo powszechniejszy niż w całej populacji męskiej. Czy ich ataki na pedałów nie są troską o to, aby młode homosie dalej uciekały z nieprzyjaznego świata ku "powołaniu"? Skończyłby się dopływ "świeżego mięsa". Powyżej użyłem przewrotnej poetyki wzorowanej na prawicowej (Urbanowskiej jak kto woli - ze względu na dystans). Stąd to przerysowanie. Po prostu nienawiść do pedałów chyba jest szcególnie duża u mężczyzn nie będących pewnymi własnej seksualności oraz u kobiet czujących się "poniżonymi" przez brak podziwu dla swych wdzięków. Mieszkałem podczas studiów z gejem. On sam był raczej antypatycznym kombinatorem i egoistą, ale chłopcy, którzy do niego przychodzili byli całkiem w porządku w większości. Jako, że nie bałem się przeprowadzić jako gó..arz eksperymentów myślowych o seksualnym traktowaniu mężczyzny, wiedziałem, że mój współlokator i jego kochankowie nie zagrażają mi. I szczerze mówiąc bardziej przeszkadzały mi miłosne uniesienia dwójki heteryków za jedną ścianą (naruszałem dziewiąte), niż pary pedalskiej za drugą (obojętność). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Europejczyk Katolo polacco ,Non!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katolik Polski + Re: Katolo polacco ,Non!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 20:07 Przede wszystkim obiecuje ci,nie bedzie zadnych ciosow ponizej pasa. Z toba trzeba jak z jajeczkiem.Obrazalski! Poczekaj musze policzyc te wykrzykniki ....25 ! Idziesz do przodu. Jak dojdziesz do 30 bedziesz absolutnym rekordzista na forum. Ksiega Guinessa sie klania ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: demokrata Re: HOMOSEKSUALIZM POWINIEN BYC Z USTAWY KARANY IP: *.cvx-h.dial.de.ignite.net 05.12.04, 00:39 Podawanie sie za polskiego katolika jest trafne! Tylko,ze powinienes dodac ciemniaka !Ja tez jestem katolikiem i sama moja religia zabrania mi dyskryminowania ludzi ktorzy miluja innych tak jak im to im dano w raz darem zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIKO,fizyk,Indiana A NAJZDOLNIEJSI POLACY UCIEKNA Z TEGO ZADUPIA... IP: *.dsl.bltnin.ameritech.net 05.12.04, 07:11 ...jakim jest katolicka Polska (20% bezrobocia plus ostatnie miejsce w Unii Europejskiej pod wzgledem nauki). Ja juz jestem w USA i za rok jade do Kanady, a w Polsce pozostanie katolicka fanatyczna holota. Na szczescie UE nie pozwoli katofanatykom na wiele, a LPR, PiS,MW i Episkopat sa cwiercinteligentami i nie maja sily aby przeciwstawic sie potedze swieckiej Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kokosz Re: Natomiast tobie "katolu", powinno się IP: *.icpnet.pl 04.12.04, 16:41 dlaczego złego forum???? i dlaczego idioto? -nie ładniej brzmi "myślący inaczej"?? Dlaczego odmieńcy na każdym kroku MUSZĄ obrażać? -a najbardziej przoduje pseudoeuropejczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt każdy człowiek jest "odmieńcem",bo każdy jest inny IP: *.crowley.pl 04.12.04, 16:46 > Dlaczego odmieńcy na każdym kroku MUSZĄ obrażać? -a najbardziej przoduje > pseudoeuropejczyk. Ty też jesteś "odmieńcem". I też obrażasz inaczej myślących. Przemyśl to. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katolik Polski + TY CWANIACZKU W DAMSKICH MAJTKACH IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 17:04 Najpierw sam wszystkich obraziles,ktorzy nie podzielaja twoich pogladow,a teraz oczekujesz od innych zrozumienia. To jest typowa tolerancja homoseksualisty. Jestem mniejszoscia,wszystko mi wolno, natomiast jesli ktos ma inne zdanie jest homofobem ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kokosz Re: każdy człowiek jest "odmieńcem",bo każdy jest IP: *.icpnet.pl 04.12.04, 17:06 Poczułeś się obrażony??? Słowo odmieniec właśnie używam by nikogo nie urazić, bo w tym kraju nazywanie rzeczy po imieniu uznane jest za obraźliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Europejczyk a Jak się roz"kokoszyl" nasz Kokosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:47 A jak syczy z nienawisci,Kokoszowy "katolik" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kokosz Re: a Jak się roz"kokoszyl" nasz Kokosz IP: *.icpnet.pl 04.12.04, 22:15 przygadał kocioł garnkowi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotrq oto reprezentant europejczykowskiego... IP: *.238.117.31.adsl.inetia.pl 04.12.04, 21:46 ...podejścia do praw obywatelskich. Nie nadajesz się do normalnego społeczeństwa, qtasie, skoro nie masz pojęcia o czymś takim, jak "wolność słowa". Taki z ciebie europejczyk, jak z putina. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mosze Dajan Re: ZABRONIC PRAWNIE HOMOSEKSUALIZMU !!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.12.04, 17:15 Sodomia to seks ze zwierzetami, ktory nie jest na razie preferowany przez postepowe siły społeczne, wiec prosze nie wrzucac wszystkiego do wspolnego worka z napisem "walka z demokratyzacją i postepem społecznym" silnie zasilanym doktryną i funduszami czarnej sotni w mundurach biskupich, przepraszam prałacich. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katolik Polski + Re: ZABRONIC PRAWNIE HOMOSEKSUALIZMU !!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 18:04 Nie jestem tak zorientowany w tych roznych zboczeniach, ale gdzies slyszalem,ze to sie chyba zoofilia nazywa. Tylko patrzec jak beda domagac sie rejestracji zwiazkow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Peter / Sweden Re: ZABRONIC PRAWNIE HOMOSEKSUALIZMU !!! IP: *.033-24-73746f7.cust.bredbandsbolaget.se 04.12.04, 18:13 Zabronic katolicyzmu - robi z ludzi kompletnych idiotow! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katolik Polski + [...] IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 18:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zygmunt Re: ZABRONIC PRAWNIE HOMOSEKSUALIZMU !!! IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 04.12.04, 18:32 Jesteś niepoprawny nie tylko politycznie... jesteś niepoprawny nawet z poziomu rozumowania papieża, który pedałom współczuje... i nie potępia... jak zwykle są osoby, które lubią być radykalne w poglądach... bez szanns na realizację pomysłu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katolik Polski + Re: ZABRONIC PRAWNIE HOMOSEKSUALIZMU !!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 18:45 Ty tez jestes niepoprawny. Oni uwazaja ze okreslenie pedal jest obrazliwe. Powinienes powiedziec gaj,gey,gej czy cos takiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pandada Re: ZABRONIC PRAWNIE HOMOSEKSUALIZMU !!! IP: *.ceron.pl 05.12.04, 05:24 Ty pedale, ty szmato, ty świnio... Niby słowa jak najbardziej ze słownika codziennego, ale odniesione do człowieka potrafią obrazić. Ja piszę o nich "pedały", ale do nikogo się tak nie odezwę w pełnej świadomości. Swoją drogą "gej" oznacza tanią portową dziwkę - więc mogli lepiej wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja glupia PO IP: *.bredband.comhem.se 04.12.04, 14:36 no i pysznie, teraz to juz na pewno nie zaglosuje na PO. Tylko UW, no sorry, ale to sa elementarne prawa, a nie jakies widzimsie Tuska. Sram na polityke, domagam sie otwartosci panstwa i tolerancji z jego strony Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIKO, Indiana, USA PO TO ZACOFANI HIPOKRYCI... IP: *.dsl.bltnin.ameritech.net 04.12.04, 15:37 Odmawiajac homoseksualistom praw do legalizacji ich zwiazkow, Platformersi pokazuja, ze sa zacofanymi ignorantami, zakladnikami pana papieza i calej mafii zwanej kosciolem katolickim, oraz idiotow z LPR. Mieni sie PO partia postepowa i prowolnosciowa, a tymczasem jest przeciw przyznaniu parom homoseksualnym praw do utworzenia wspolnoty majatkowej, praw do odwiedzin w szpitalu, czy tez spadkowych. To jest DYSKRYMINACJA. W tej sytuacji jedynym rozsadnym wyborem jest glosowanie na Unie Wolnosci. Albo emigrowac. Jako fizyk teoretyk juz od 5 lat jestem za granica, bo w katolandzie nad Wisla mlodzi naukowcy nie zrobia kariery. Precz z konserwatyzmem, niech zyje libertarianizm! Precz z katolicka Polska, niech zyje Europa! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niepoprawny polit. pierNIKO IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.12.04, 18:20 demontować moralnych fundamentów cywilizacji, jaką jest dekalog? > Odmawiajac homoseksualistom praw do legalizacji ich zwiazkow, Platformersi > pokazuja, ze sa zacofanymi ignorantami, zakladnikami pana papieza i calej mafii Jakoś nigdy w historii nie przetrwała żadna cywilizacja, która legalizowała homoseksualizm, np. starożytna Grecja. Nie zastanawia cię to? > do utworzenia wspolnoty majatkowej, praw do odwiedzin w szpitalu, czy tez > spadkowych. To jest DYSKRYMINACJA. W tej sytuacji jedynym rozsadnym wyborem Kto zabrania homoseksualistom spisywać testament? Odwiedziny w szpitalu? śmiechu warte. Pokaż mi szpital, do którego nie mozna wejść (za wyjątkiem oddziałów intensywnej terapii, gdzie znaczna część pacjentów i tak jest nieprzytomna). Państwo nie ma obowiązku wspierania związków innych niż damsko-męskie. To nie jest dyskryminacja, bo przecież o "słuszne prawa" mogliby się upomnieć np. zoofile. > jest glosowanie na Unie Wolnosci. Albo emigrowac. Jako fizyk teoretyk juz od 5 > lat jestem za granica, bo w katolandzie nad Wisla mlodzi naukowcy nie zrobia > kariery. Co ma piernik do wiatraka? BTW: wybierając Busha większość Amerykanów opowiedziała się przeciwko legalizacji homoseksualizmu. Może więc w geście oburzenia wrócisz do "postępowej" EUropy? > Precz z konserwatyzmem, niech zyje libertarianizm! Precz z katolicka Polska, > niech zyje Europa! Ciekawe jak długo pożyje budowana w oparciu o takie moralne fundamenty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIKO Re: IP: *.dsl.bltnin.ameritech.net 05.12.04, 07:22 >demontować moralnych fundamentów cywilizacji, jaką jest dekalog? Dekalog NIE jest fundamentem cywilizacji. Nie moze byc, aby grupka kilku cwaniakow ktora napisala "Dekalog" i wmowila ociemnialym ludziom, ze to pochodzi od tzw. "Pana Boga", decydowala o prawach czlowieka. >Jakoś nigdy w historii nie przetrwała żadna cywilizacja, która legalizowała >homoseksualizm, np. starożytna Grecja. Nie zastanawia >cię to? NIE przetrwala tez zadna cywilizacja, ktora byla przeciwko homoseksualizmowi. >Kto zabrania homoseksualistom spisywać testament? Odwiedziny w szpitalu? >śmiechu warte. Pokaż mi szpital, do którego nie mozna >wejść (za wyjątkiem oddziałów intensywnej terapii, gdzie znaczna część >pacjentów i tak jest nieprzytomna). >Państwo nie ma obowiązku wspierania związków innych niż damsko-męskie. To nie >jest dyskryminacja, bo przecież o "słuszne prawa" >mogliby się upomnieć np. zoofile. Panstwo nie ma tez obowiazku wspierania zwiazkow damsko-meskich. Po drugie to jest dyskryminacja, ze mezczyzna i kobieta jednym podpisem w USC nabywaja szereg praw, a para jednoplciowa musi przechodzic przez wiele procedur. >Co ma piernik do wiatraka? >BTW: wybierając Busha większość Amerykanów opowiedziała się przeciwko >legalizacji homoseksualizmu. Może więc w geście oburzenia >wrócisz do "postępowej" EUropy? Ale wiekszosc Amerykanow nie jest przeciwko zwiazkom partnerskim. A w Massachusetts gay marriages sa juz legalne od roku. > Precz z konserwatyzmem, niech zyje libertarianizm! Precz z katolicka Polska, > niech zyje Europa! >Ciekawe jak długo pożyje budowana w oparciu o takie moralne fundamenty. Moralnosc jest rzecza wzgledna, religia to wytwor hierarchow, aby manipulowac ludzmi. Jedynie nauka (fizyka, biologia etc.) daja prawdziwy obraz swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pandada Re: PO TO ZACOFANI HIPOKRYCI... IP: *.ceron.pl 05.12.04, 05:28 Po wyborach do europarlamentu okazało się, że PO to chadecja. Trzeba ponieść konsekwencje. Ciekawe co na to ich młodzieżówka? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: que? Re: glupia PO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 15:42 tolerancja, a akceptacja czy też wspieranie to są zupełnie różne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kot'04 wstyd! i nic wiecej dodawac nie trzeba IP: *.ipt.aol.com 04.12.04, 14:36 wstyd! i nic wiecej dodawac nie trzeba- Donald! tak daleko za glosami poszedles?Nie zebym wierzyl w jakas granice, ktora w sobie masz.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna :( IP: 213.25.16.* 04.12.04, 14:37 Zawiodłam się na p.Tusku i PO to tłumaczenie to poglądy LPR tylko w zawoalowanej formie Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kulczyk PO przeciw legalizacji związków homoseksualnych 04.12.04, 14:38 OO! Jestem pierwszy! Moim zdaniem PO strzela sobie samobója. Ale oni już od jakiegoś czasu starają się zradykalizować swój wizerunek i uprościć go. Chcą nakreślić wyraźną linię podziału między sobą a resztą rozmytej sceny politycznej. Można tu argumentować, że rozsądek, umiarkowanie, brak skłonności do oportunizmu itp... Ale moim zdaniem to poważny błąd. Jesteśmy w Europie, a w Europie związki homoseksualne to już standard - niezależnie od tego, czy mówimy o prawicy, czy lewicy. Spory na scenach politycznych dotyczą znacznie dalej idących kwestii, właśnie takich jak małżeństwo czy adopcja. A Polska zawsze trzy kroki z tyłu. No cóż, może takie nasze tempo. Może głosy wyborców są właśnie tam, gdzie przewiduje Tusk.. ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtek PO przeciw legalizacji związków homoseksualnych IP: *.telepac.pt 04.12.04, 14:39 Polskie koltunstwo trzyma sie mocno. Do czasu. Kiedys cywilizacja w ktorej sie szanuje i daje rowne szanse KAZDEMU czlowiekowi tutaj tez dotrze, bez wzgledu na to czy PO sie to bedzie podobalo czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtek Re: PO przeciw legalizacji związków homoseksualny IP: *.mat.univie.ac.at 04.12.04, 14:43 Nasza cywilizacja szanse daje rowne. Natomiast prawa ju znie - i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Leo Cała prawda o kolegach tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:44 O, tak, geny polityczne klanu Giertychów aż się gotują i bulgocą! Poczytajcie: Np. Maciej-tatuś osobliwie łączy "katolicyzm" z miłością do komunistów oraz muzułmanów. Gdy 13 grudnia 1981 r. gen. Jaruzelski wprowadził stan wojenny Maciej Giertych w liście otwartym do społeczeństwa polskiego w 1982 r. na lamach "OPOKI" napisał: "Zapewne nie spodoba się to niektórym moim czytelnikom lecz oświadczam otwarcie, że uważam, że dobrze się stało, iż omawiany tu przewrót w dniu 13 grudnia nastąpił. Dobrze, że znalazł się ktoś, kto umiał nagłym aktem woli przeszkodzić dojściu do skutku rewolucji, która wiodła Polskę pod każdym względem ku katastrofie. (...) Nie mogę się zgodzić z poglądem, że przewrót 13 grudnia był posunięciem politycznym sowieckim. Wszystko wskazuje na to, że było to posunięcie polskie". Potem z miłości do mundurów i komunistów wszedł do kolaboranckiej tzw. "rady konsultacyjnej" przy generale Jaruzelskim. A kiedy komuna zaczynała się już walić, pan Giertych wiedział swoje i trzymał się jej kurczowo, broniąc jak niepodległości (?): "...jest w interesie Warszawy, by pozostać w sprzężeniu z Moskwą, nie opuszczać Paktu Warszawskiego ani RWPG, zwalczać ruch litewski niepodległościowy i odmawiać przystąpienia do Wspólnoty Europejskiej; do tego tygla w stylu amerykańskim, który pragnie zniszczyć Polskę swoim kapitalizmem bezosobowym, kosmopolitycznym, cudzoziemskim. Natomiast w naszym interesie jest Wspólny Dom Gorbaczowa, bo w nim nikt nie zrezygnuje z własnej suwerenności i dlatego że ZSRR będzie dobrze włączony do Europy" "La Stampa", czerwiec 1990 (w tym samym wywiadzie dla włoskiej gazety Maciej Giertych znów kadził gen. Jaruzelskiemu i wyaził nadzieję, że ówczasny prezydent RP będzie rządził jeszcze długo i szczęśliwie) Niestety, glupi Polacy i Litwini nie posłuchali rad Prawdziwego Polaka z Rodowodem Po Czempionach i bezczelnie wyzwolili się spod buciora ukochanej przez klan Giertychów Matuszki Rosji, komunę i ZSRR rozwalili, wstąpili to NATO i UE. Sfrustrowany nagłym brakiem swojskiego, sowieckiego zamordyzmu Maciej Giertych obraził się i wkrótce znalazł inny ideał, też na wschodzie, tylko trochę dalej: "Obserwujemy, że na świecie coraz więcej krajów muzułmańskich powraca do szariatu. Muzułmanie wracają do modelu państwa wyznaniowego. Kontr-liberalizm jest w świecie muzułmańskim w natarciu. Łączy się to ze wzrostem moralności, z dbaniem o przyzwoitość ubioru, z publicznym manifestowaniem religijności, z przestrzeganiem postów (Ramadan) itd. [...] Czas na opamiętanie. Czas na kontr- liberalizm. Czas na walkę o katolickie państwo wyznaniowe. [...] Ufam, że nadchodzi czas kontr-liberalizmu, spóźniony, bardzo spóźniony, ale nadchodzi. Ufam, że powróci czas katolickiego państwa wyznaniowego, jak w średniowieczu. Ufam też, że właśnie Polska może być tym krajem, który rozpocznie proces odnowy - jak kiedyś kontr-reformację, jak niedawno Iran w islamie." "Opoka", lipiec 2001: Ciekawe poglądy miał też dziadzio Mecenasa, tatuś Eurposła: dziadzio mecenasa był otóż (przynajmniej przez jakiś czas) fanem Adolfa H. Tak o nim pisał ("Kajakiem po Niemczech" 1936): "Parę rzeczy jest bezspornych. Hitler zjednoczył Niemcy - przekreślił państwowości i patriotyzmy dzielnicowe (...), stworzył pełną i niczym nieograniczoną jedność narodu niemieckiego. Tego historia już nie przekreśli - to jest dorobek trwały. Hitler odżydził Niemcy. (...) Hitler przerwał ewolucję narodu niemieckiego w kierunku plutokratycznym - odwrócił go od pościgu za pieniądzem, zdegradował w hierarchii jego pojęć finanse, handel. Na powrót związał Niemcy z ziemią, z glebą, z rolnictwem. (...) Wyplenił pierwiastki kosmopolityczne. (...) To, co wyżej wymieniłem, to są wielkie fakty! Gdyby Hitler tyle tylko zrobił - zasłużyłby sobie na wielkie imię w historii i pamięć jego powinna być błogosławiona przez Niemców." Dodajmy że dziadzio Jędrzej, choć Hitlera podziwiał, Niemców i Niemiec ogólnie nienawidził, za to jego ogromną (choć raczej nieodwzajemnioną) miłościa pozostawała Rosja. Zapisując swym endeckim bełkotem niewyobrażalne tony papieru dziadzio dowodził np., że ZSRR wcale nie odpowiada za mord w Katyniu, zaś AK była wg niego organizacją terrorystyczną, bo sprzeciwiała się zamiarom bratniej Rosji. Dziadzio, mimo dużej wyrozumiałości wobec komunistów pozostał jednak na emigracji, za to jego synek Maciej działał już w kraju i wtórował swojemu tatusiowi, dlatego w czasie gdy np. porządni ludzie siedzieli w komunistycznych więzieniach, Macieja Giertycha komuniści nosili na rękach, pozwalali mu publikować, słuchali jego światłych porad w "radach konsultacyjnych" itp. autor: pamiętliwy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotr a wiadomo że PO to zakładnicy LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:45 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacenty BRAWO PO, tak trzymać !!! ,-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:45 Już wiem, że w następnych wyborach zagłosuję na UW. PO jak widać to stare przydupasy AWS-u ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt W tym układzie rzeczywiście zostaje tylko UW IP: *.crowley.pl 04.12.04, 14:48 PO ma rozsądne pomysły gospodarcze, ale "światopoglądowo" się skompromitowali - najpierw blokowali paradę równości w Krakowie, teraz to... Wstyd panie Tusk i obciach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: otco I jeszcze lustracja majątkowa. PO kocha też grzeba IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 04.12.04, 23:14 ć w teczkach. To tacy nieco bardziej cywilizowany PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiazamsterdamu Re: PO przeciw legalizacji związków homoseksualny IP: *.adsl.xs4all.nl 04.12.04, 14:45 Legalizacja par homaseksualnych to kwestia czasu, niestety obawiam sie, ze PO moze liczyc na duze poparcie ze strory spoleczenstwa, ktore marzy o tym by wszystkich homo spalic na stosie, albo wyslac na Madagaskar, a ja znam wiele par homoseksualnych, swietni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt TO JUZ NA PEWNO NA NICH NIE ZAGŁOSUJĘ!!! IP: *.crowley.pl 04.12.04, 14:45 dobrze, że jest UW. Jedyna nie-populistyczna partia Odpowiedz Link Zgłoś
k4free > TUSK NIE LIBERAŁ, KONDOM NIE FUTERAŁ 05.12.04, 15:24 Tusk nie liberał, kondom nie futerał Platfoma? Oj, biada! Wolności zagłada! Polityczny staroć, piłkarzyk nieświeży Co to w ideały żadne już nie wierzy Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Tusku Tusku znowu nie wiesz co mówisz... 04.12.04, 14:45 nie rodzina a małżeństwo to zgodnie z Konstytucją RP związek K. i M. i tyle. coś ci Rokita zamotał w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacenty UNIO wróć do sejmu !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:47 Niech żyje Unia Wolności, partia ludzi zdrowych na umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paterhemon Re: UNIO wróć do sejmu !!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 04.12.04, 15:11 Popieram w 100%!!Problem polega na tym, że wielu ludzi ulega propagandzie "straconego głosu" i w obawie przed wygraną LPR-u zagłosuje na PO a nie UW by tylko nie ryzykowac Giertycha jako premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zetor Niespodziewałem sie takiej nietolerancji po PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:50 Przecież zawsze byli partią liberalna Odpowiedz Link Zgłoś