t0g 18.06.05, 10:58 groszek.741.com/Aktualnosci/marianna.JPG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.rokita no przeciez wiem ;))))))))) 18.06.05, 14:09 Caly czas o tym pamietam.Nie znasz mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: no przeciez wiem ;))))))))) 18.06.05, 14:20 Ja nie znam. Tylko tyle co z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
atp1 Re: Dla Marianny Rokity i innych, ku uwadze 18.06.05, 15:05 Sprawa wiadoma, Rokita i Giebultowicz to najwieksi wrogowie Polski. Ich motto to powtorka z ostatniej wojny gdzie przeprowadzony byl holokaust na narodzie polskim a pozniej zmieniono na tzw. zydowski. Jakos wszyscy dzisiaj zyja i dobrze sie maja!!! ps. mialem na mysli Rokite i Giebultowicza. Tak swoja droga Giebultowicz nie przystoi zmieniac nazwisko na tak szlacheckie(oni wszyscy tak zrobili), kiedy wczesniej handlowalo sie czosnkiem i cebula razem z lichwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shamaness you are wrong, togo! 18.06.05, 18:26 Nice women made of this world MADE life and history. It is your own problem, that you don't know it and you are only familiar with the history of criminals and crooks, known as men's history. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Hehe, jesteś feministessą? ;-) 18.06.05, 21:08 shamaness napisała: > Nice women made of this world MADE life and history. It is your own problem, > that you don't know it and you are only familiar with the history of > criminals and crooks, known as men's history. Kisses)) Shameless jeni Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Hehe, jesteś feministessą? ;-) 18.06.05, 21:32 A ty jeni tranwestyta jestes, juz po operacji zmiany plci czy jeszcze czekasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej O, Zuzka! 18.06.05, 22:01 gini napisała: > A ty jeni tranwestyta jestes, juz po operacji zmiany plci czy jeszcze czekasz?? Witam Cię serdecznie)) Zaskakujesz mnie, bo ponoć dostałem od Ciebie ignora Co do meritum: chyba mylisz transwestytyzm z transseksualizmem. A czy jestem jednym lub drugim? Powiem Ci na uszko: może ja jestem shameless, ale chyba nie aż do tego stopnia, by tutaj odpowiedzieć na nurtujące Cię pytanie. Ewentualnie mogę na privie, bo znam Twą dyskrecję i ufam, że nikomu nie powiesz)) Buzi dla Zuzi)) Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Listen, Shamananess, you old mare: 18.06.05, 22:08 shamaness napisała: > Nice women made of this world MADE life and history. It is your own problem, > that you don't know it and you are only familiar with the history of criminals > and crooks, known as men's history. It is the not-too-well-behaved women who are nice! As opposed to those well- behaved, who are just old bores (old bores, yes - even when they are 18 years old), old cows and old mares. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Hihi, fajne;))) 18.06.05, 23:53 Mój komentarz odnosił się do tego obrazka, nie do postu wyżej. Ryzykując, że się narażę na zarzut przykładania innej miary do różnych płci czy tam genderów, odważę się jednak wyznać, że nie pochwalam nazywania kobiet "starymi klaczami", by nie użyć bardziej pasującego do kontekstu słowa "kobyła" czy "szkapa". Co innego np. "klaczka o cienkiej pęcinie" A np. "stary ogier" mi nie przeszkadza - pod czyimkolwiek (męskim) adresem. Pozdrawiam wątek Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita zobacz: 18.06.05, 23:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25356094&a=25368137 Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Hihi, widziałem;) 19.06.05, 00:06 Ty to ja, a ja to Ty. I "perlisty" to też my. Przeszkadza Ci to? Mnie nie. Nie czytałem ostatnich postów, zerknę. Całuski, śliczna)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Hihi, widziałem;) 19.06.05, 00:12 No nie wiesz,ze ja to Ty, a Ty to ja ? Jestesmy jednoscia Maila masz moj slodki Znow chciano nas exmitowac z forum humorum Bronilam wlasna czcia i piersia. Oddali naszega historie Romea i JuliiDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Dla Marianny Rokity i innych, ku uwadze 18.06.05, 22:10 Dziękujemy, tym bardziej, że przesłanie kieruje do nas prawdziwy pedagog. Serdelecznie pozdrawiam, Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
shamaness zal schizolka toga z rozpietym rozporkiem 18.06.05, 22:24 ktory nikogo nie zainteresuje. No coz - natura jest jawnym wrogiem niektorych osobnikow. --- pare cytatow: When women are depressed they either eat or go shopping. Men invade another country. -Elayne Boosler- Behind every successful man is a surprised woman. -Maryon Pearson- In politics, if you want anything said, ask a man. If you want anything done, ask a woman. -Margaret Thatcher- Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Ale Ci się udało, stara samico łosia! 18.06.05, 22:37 Akurat mam na sobie portki BEZ rozporka, bo przyjechałem motocyklem. Pani Thatcher była akurat mężczyzną - cytat z pewnej książki wydanejk za jej premierowstwa: "Among all women of different sexes who comprise the so-called British Cabinet, Mrs. Thatcher is the only man." "Women of different sexes" - to jest własnie to! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Po namyśle 18.06.05, 23:59 t0g napisał: > groszek.741.com/Aktualnosci/marianna.JPG Doszedłem do wniosku, że obrazek nie jest dobrze dobrany do tego tekstu - ta dama ma coś w oku Mam na myśli mamusię, córeczce nawet się nie przyglądam, bo zaraz mnie Gini spyta, czy jestem pedofilem, a jeszcze nie wyjaśniliśmy sobie Jej poprzednich wątpliwości)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Po namyśle 19.06.05, 00:03 Muche) Widziales muchy w oczach mych ? Najdrozszy ? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Muchę? 19.06.05, 00:10 marianna.rokita napisała: > Muche) > Widziales muchy w oczach mych ? Najdrozszy ? Może... Hiszpańską? > )))) )))) Odpowiedz Link Zgłoś