t0g 12.07.05, 20:44 O 19.00 rozpoczela sie sabatowa ( szabasowa,zaczelismy wczesniej ) telekonferencja na zywo.Drzyjcie Mugole! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacyniarz Zasylam zdalne pozdrowienia :) 12.07.05, 20:49 Dla wszystkich zlotowiczów/ sabatowiczow. Tylko nie rozrabiajcie zanadto. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Zasylam zdalne pozdrowienia :) 12.07.05, 20:50 Jenisiej podlaczony do rurek. Jest odzywianny plynnie. t0g robi dokumentacje Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Rurociąg przyjaźni :) n/t 12.07.05, 20:52 marianna.rokita napisała: > Jenisiej podlaczony do rurek. Jest odzywianny plynnie. > > t0g robi dokumentacje Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa Re: Sabat czarownic trwa... 12.07.05, 20:53 dzisiaj czarownice i czarownicy uzywaja internetu .nie? msn messenger, tlen, czy yahoo, tomku? co ci bardziel odpowiada? )) Odpowiedz Link Zgłoś
t0g REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.05, 20:54 Czesc doktorku, Tomek jest pod prysznicem A Jeni sie odzywia dalej ? Czy mam podac mu recznik i go poprosic ? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.05, 20:57 Marianno, odłącz mi, proszę, tę rurkę. Całuski, jeni)) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.05, 21:02 Helga postac wielga ! Polezec tez wielga!!! groszek.741.com/Konkurs/30-39/Body1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AQUA 12.07.05, 21:01 oooooooo! prysznic? hehe ... realna siec wodna? pozdrow go ...i milej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.05, 21:04 Moglby dluzej siedziec w lazience, no bo odzywianie Jenisieja jest calkiem interesujacym zajeciem ))))))))))))))))) MNIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.05, 21:12 Marianna! Two towels,please ! Bystro! Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa Re: REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.05, 21:16 ooo nic jusz nie rozumiem )) ale tak to widocznie jest na sabacie czarownic i czarownikow...a macie jakies zabezpieczenie przed agentami Inkwizycji?-))) www.jkrowling.com/textonly/extrastuff_view.cfm?id=2 pl.wikipedia.org/wiki/Mugol Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.05, 21:21 zupagrzybowa napisała: > ooo nic jusz nie rozumiem )) ale tak to widocznie jest na sabacie czarownic i > czarownikow...a macie jakies zabezpieczenie przed agentami Inkwizycji?-))) Spoko, mamy mietły Serdeczności jeni Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa Re: REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.05, 21:28 aaa to w porzadku!... www.mag.media.pl/CZASOPIS/2004/200405/czarownice.htm pozdrawiam szanowne czarodziejstwo drf Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Sabat czarownic trwa... 12.07.05, 20:58 www.google.de/url?sa=U&start=12&q=http://www.walpurgisnacht.tk/&e= -------------------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet zaproszenie do czarownicy z Salem wysłałeś ? 12.07.05, 21:31 t0g napisał: > O 19.00 rozpoczela sie sabatowa ( szabasowa,zaczelismy wczesniej ) > telekonferencja na zywo.Drzyjcie Mugole! Jako jedyna jest tu czarownicą w pełnej nika krasie pozdrawiam aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Gdzie tu jest, kurde, cholercia, C na tej klawia- 12.07.05, 21:36 turze? Wszystkie litery pizacirane, psianoga! Jak ta Marianna dba o swoją klawiature, cholercia? Ja pisze całkiem na ślepo. Na pamięć, znaczy. Wszystkie litery na klawiaturze sa pozaxcierane!!! Okazuje się, że na pamięc całkiem nieźle znam... Nigdy bym nie podejrzewał... Marianna z jenim poszli po dodatkowe piwo... Tak to mnie nie dopuszczaje do klawiatury. Myśla, że ja ba tej z pozacieranymi literami nie dam rady... A ja daję!!! Sceptyku, Sceptyku, Co tam niesiesz w koszyku, Sceptyku, Sceptyku Co w koszyku masz? (Śpiewać na melodię "Karliku, Karliku..."). Abprall!!! Gdie sie podziewasz! Baczność!!! Zresztom, moze byc spocznij... Odmeldować siem! Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Imprezka sie rozkreca jak widze? :)) /nt 12.07.05, 21:41 pacyniarz napisał: > > To jest na żywo czy telekonferencja? Temu który siedzi na tele.. musi być przykro, że nie wybrał się z Manią i Jenim na piwo. aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Imprezka sie rozkreca jak widze? :)) /nt 12.07.05, 21:45 Na zywo! A telewizor gra w tle wiec jest tele!!!! C'est simple Tomkowi nie przykro, bo mu wycieralam paetzki))))))))))))))))))) Dobra idziemy po pizze ! Z Tomkiem! A Jeni zostaje na dyzurze Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Łe, poszli po pizzę... 12.07.05, 21:50 ...a ja tu samotnie o Patience marzę... Całuski)) Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Łe, poszli po pizzę... 12.07.05, 21:57 t0g napisał: > ...a ja tu samotnie o Patience marzę... > > Całuski)) Tomku, ja już nie wiem kto z kim wyszedł po tą pizzę i na piwo )))))))))))))) grafiku jednak nie będę zakładała. Wielka szkoda, że nie pomarzysz przez chwilę o aquanecie ( Pamietaj!!!!!!!!!!!! Trzymam Ciebie za słowo ) pozdrawiam aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Jeni poczekaj, Kampinos sie zbliza. 12.07.05, 22:08 Tja....A ja dalej nic o tej wycieczce nie wiem, ani nic nie kumam,bo mi nikt nic nie powiedzial.Watek o Kampinosie jest dla mnie nieco niejasny Wiec hmmm...po prostu, rzecz jasna,czuje sie niezaproszona Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz A co tam rozumiec? 12.07.05, 22:10 Łosie i rysie. I Patience w bikini. I juz. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Dobrze jest. Pije ich zdrowie. A mam czym :)) 12.07.05, 21:55 Tzn. mialem. Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Dobrze jest. Pije ich zdrowie. A mam czym :)) 12.07.05, 22:01 pacyniarz napisał: > Tzn. mialem. > Jak można wznieść toast sokiem buraczano-jabłkowym z Hortexu to go wznoszem aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Dobrze jest. Pije ich zdrowie. A mam czym :)) 12.07.05, 22:04 Mam dla Ciebie mape !Pacific Northwest! Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Dobrze jest. Pije ich zdrowie. A mam czym :)) 12.07.05, 22:06 marianna.rokita napisała: > Mam dla Ciebie mape !Pacific Northwest! Dla mnie ?????????????????????????????/ aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Dla kogo ta mapa? Tak w powietrzu wisi ten news!:( 13.07.05, 12:33 marianna.rokita napisała: > Mam dla Ciebie mape !Pacific Northwest! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Dla kogo ta mapa? Tak w powietrzu wisi ten ne 13.07.05, 12:34 Dla Owcy Czarnej Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Dla kogo ta mapa? Tak w powietrzu wisi ten ne 13.07.05, 12:45 marianna.rokita napisała: > Dla Owcy Czarnej Owca siem skontaktuje, gdy przemierzy trasę około 200 km. pozdrawiaty aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Mańka sprawdź czy doszła poczta :) 13.07.05, 18:04 aquanet napisała: > marianna.rokita napisała: > > > Dla Owcy Czarnej > > Owca siem skontaktuje, gdy przemierzy trasę około 200 km. > > pozdrawiaty > > aquanet > Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Manka ? 13.07.05, 20:41 Nie wiem,czy tu taka jest ale na wszelki wypadek odpisalam Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Manka ? 13.07.05, 20:58 marianna.rokita napisała: > Nie wiem,czy tu taka jest ale na wszelki wypadek odpisalam Paulino, wyśle czarną_owcę w termin do majstra, może tam czegoś się nauczy a jak nie to na cholewki pójdzie aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem dyszel mietly mnie siem zlamal 12.07.05, 21:56 i nie mogie przyleciec. Ale posle mich agientow, to teraz takie modne)). Moze Kieres albo Wildstein kogo mi wypozyczom?)) Tylko togu, nie zrob im kszywdy, one dobre chlopy som, prawie jak ten abpral, choc nie calkiem takie muzykalne Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita teraz... 12.07.05, 22:16 udajemy się do drugiego pokoju Caluski, jeni)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: To byl na pewno sex grupowy/nt 12.07.05, 22:45 Przepraszam Cię, podstępnie zostałem zwabiony - nawet nie wiem gdzie jestem Sprobuję się się wyrwać na wolność. Całuski)) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: To byl na pewno sex grupowy/nt 12.07.05, 22:47 Top Tomek nie umie otworzyc domofonu,jak ida nastepni!!!!! Trzeba sie drzec z nazwiska przez okno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Poprosze o fotki z imprezy. 12.07.05, 22:51 Im bardziej wyuzdane, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Jusz? tak szybko? to co to za sex? 12.07.05, 23:00 eeee.... a przyslowie spiesz sie powoli znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
patience A kto nie jest wymagajacy? 12.07.05, 23:09 Poza tym potrzebuje inspiracji na trzydniowke a nie trzysekundowke. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Trzy dni bez przerwy??? 12.07.05, 23:15 Wykanczasz facetow kondycyjnie. A potem ich zakopujesz. Horror jaki czy co.... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Trzy dni bez przerwy??? 12.07.05, 23:17 no nie, trzy dni z przerwami na jedzenie i spanie w wielkim klebowisku nagusow. Przypomnialo mi sie ze 68 to rewolucja sexualna i musi byc sex grupowy. To z zaiinteresowaniem sie przygladam tej imprezuie w ramach szkolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa troche inspiracji ;) 12.07.05, 23:04 users.forthnet.gr/ath/nektar/kma/main.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz To az taki spęd forumowy tam macie? 12.07.05, 23:02 Abprall dojechal z whiskaczem? A Józef Zawadzki??? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: To az taki spęd forumowy tam macie? 12.07.05, 23:21 Sorki ale nie ma wolnej karetki na stanie DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: To az taki spęd forumowy tam macie? 12.07.05, 23:22 Rzecz jasna karetka dotyczyla Jozka Zet! Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Muzy sobie posłuchajcie. Najlepiej tej: 12.07.05, 23:07 www.wyginamcialo.prv.pl/ To nasza z Owcą, ulubiona ostatnio. )) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Muzy sobie posłuchajcie. Najlepiej tej: 12.07.05, 23:18 pacyniarz napisał: > www.wyginamcialo.prv.pl/ > To nasza z Owcą, ulubiona ostatnio. )) > Pacyniarzu u mnie własnie leci hicior ))))))))) Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Słuchajcie sensowne panienki Prawdziwy król Julian tu stoi Uwielbiam, kiedy laseczki wprawiają w ruch wesołe ciałka Gdy ruszacie bioderkami, róbcie to słodko smacznie i zdrowo Zgoda? Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Ten cudowny wdzięk I długi lęk Gdy się budzę za te cuda każdy by pękł [Powab!] Ten cudowny wdzięk I długi lęk Gdy się budzę za te cuda każdy by pękł [Powab!] Macie w sobie to, jak titanic nas ciągniecie na samo dno [Powab!] Wy macie w sobie takie coś, my faceci tak jak leci nie mamy dość [Powab!] Macie w sobie to, jak titanic nas ciągniecie na samo dno [Powab!] Wy macie w sobie takie coś, my faceci tak jak leci nie mamy dość [Whoa!] Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] A kreskę zrób na oku sobie i też I puder rzuć na nosek sobie, gdy chcesz I brewki czarną sobie kredką to zrób Pomadke i facetów masz już u stóp Gdy ładna buzia twa i bioder łuk Każdy by od razu mógł No bo wy macie w sobie to coś My faceci tak jak leci nie mamy dość Gdy ładna buzia twa i bioder łuk Każdy by od razu mógł No bo wy macie w sobie to coś My faceci tak jak leci nie mamy dość Whoo! Wha! Whoo! Wha! Whoo! Wha! Whoo! Wha! Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to mało mało Dla mnie to mało mało Dla mnie to mało mało Trzy, dwa, raz.. owca_czarna ) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Cicho, to była gra wstępna 12.07.05, 23:19 zaraz będzie reportaż!!!!! Stay tuned! Odpowiedz Link Zgłoś
patience WASZA!!? WSPOLNE WYGINANIE CIAL? 12.07.05, 23:22 pacyniarz napisał: > www.wyginamcialo.prv.pl/ > To nasza z Owcą, ulubiona ostatnio. )) > ooo kuszaa twasz. eruuupcja sexu na aquanecie. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Wlasnie slucham HEHEEEEEEEE 12.07.05, 23:28 Chorek Stojace Fijuty!!! Gieniaaalne Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna wyginsz już ciało w ramach treningu? ;)))))))))) 12.07.05, 23:31 patience napisała: > Chorek Stojace Fijuty!!! Gieniaaalne Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: wyginsz już ciało w ramach treningu? ;))))))) 12.07.05, 23:34 HEHEEE SWINTUCHA JESZCZE NIE WYGINAM ALE WHY NOT? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: wyginsz już ciało w ramach treningu? ;))))))) 12.07.05, 23:36 patience napisała: > HEHEEE SWINTUCHA JESZCZE NIE WYGINAM ALE WHY NOT? > :::oddech::oddech :D:D:D:::oddech::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:oddech :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:::oddech::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:oddech :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:::oddech::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:oddech Ty na pewno wiesz dlaczego rechoczę :)))))))))))!!!!!!!!!!!!!!! czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: wyginsz już ciało w ramach treningu? ;))))))) 12.07.05, 23:41 Lzy mi z ócz lecom i pszepona boli ALE WONTEK Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: web cam i owce ;) 13.07.05, 17:17 zupagrzybowa napisała: > nowe formy sensualnosci? > > Owce to ja i moje koleżanki: zielona, niebieska, amarantowa, turkusowa. ) Jesteśmu foramami sensu_al_czego? Czymy mamy być obiektami doświadczenia przeprowadzanego przy pomocy web camu? Mamy być hihihih natchnieniem dla zmysłów zupygrzybowej ? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: web cam i owce ;) 13.07.05, 20:45 owca_czarna napisała: > zupagrzybowa napisała: > > > nowe formy sensualnosci? > > > > > > Owce to ja i moje koleżanki: zielona, niebieska, amarantowa, turkusowa. ) > Jesteśmu foramami sensu_al_czego? Czymy mamy być obiektami doświadczenia > przeprowadzanego przy pomocy web camu? Mamy być hihihih natchnieniem dla > zmysłów zupygrzybowej ? > > czarna_owca zupagrzybowa wlasnie ze mna wynegocjowala, zebym ci odpisala "na uspokojenie ducha", ze to ogolny projekt rozwijania wszystkich zmyslow a nie zadne narzucanie czegokolwiek. I ze jej (zupiegrzybowej) chodzi o autodydaktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita hehehee owco:) 13.07.05, 20:49 Owco, Patience chrzani zupagrzybowa sciemnia. Na rozwijanie wszystkich zmyslow najlepsza jest "IPMRESKA" Zdecydowanie rozwinelismy wszystkie zmysly. Co prawda Jeni jeszcze nie wstal, a Tom znow sie polozyl ale co tam )))) Kobiety sa wytrzymalsze. Ja wstalam o 7.00 i jestem z siebie dumna Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: web cam i owce ;) 13.07.05, 21:05 patience napisała: > owca_czarna napisała: > > > zupagrzybowa napisała: > > > > > nowe formy sensualnosci? > > > > > > > > > > Owce to ja i moje koleżanki: zielona, niebieska, amarantowa, turkusowa > . ) > > Jesteśmu foramami sensu_al_czego? Czymy mamy być obiektami doświadczenia > > przeprowadzanego przy pomocy web camu? Mamy być hihihih natchnieniem d > la > > zmysłów zupygrzybowej ? > > > > czarna_owca > > > zupagrzybowa wlasnie ze mna wynegocjowala, zebym ci odpisala "na uspokojenie > ducha", ze to ogolny projekt rozwijania wszystkich zmyslow a nie zadne > narzucanie czegokolwiek. I ze jej (zupiegrzybowej) chodzi o autodydaktykę. > > Patience, owca w terminie u majstra, a mi kamień z serca spadł, bo brakuje tylko tego, żeby ona po nocach zaczęła studiować filozifię i psychologię. Obłędu bym dostała dzięki, że się wszystko w porę wyjaśniło aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: wyginsz już ciało w ramach treningu? ;))))))) 12.07.05, 23:50 patience napisała: > Lzy mi z ócz lecom i pszepona boli ALE WONTEK Patience, jak to na imprezie , Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ruski akcent w tej piosence jest świetny. :)) 12.07.05, 23:39 najlepsze w tej piosence jest smiale wyginanie ciala oraz chorek bojowy stojacych fijutow pokrzykujacy dziarsko: Whoo! Wha! Whoo! Wha! Whoo! Wha! Whoo! Wha! Mało! ))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Ej! To jest z filmu dla dzieci!!! :)))) 12.07.05, 23:44 Gdzie Ty tam fiuty widzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
patience To dzieci sie tak dzis szybko rozwijaja? 12.07.05, 23:47 To jest piosenka dla doroslych zdecydowanie. A widze wlasnie okiem wyobrazni i nie moge powiedziec zeby ten widok mi przeszkadzal. Wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Obejrzyj! 12.07.05, 23:28 To trzeba zobaczyć. Potem można sczeznąć. Całuski)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Jeden z..... 12.07.05, 23:46 Jeden z, a za nim trup volma.... groszek.741.com/Impreska/jedenzJPG Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: ja i moja pacynka 12.07.05, 23:48 caluski)) się nie wkleiło groszek.741.com/Impreska/DSCF0132.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Wszystko co mozna mi zarzucic.... 12.07.05, 23:52 to worek na glowe. groszek.741.com/Impreska/DSCF0133.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej po zamachu 12.07.05, 23:56 Trup Pulitzerki sciele sie gesto : groszek.741.com/Impreska/DSCF0126.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Meski. Ma łapę wlochatom. :) 12.07.05, 23:56 Niezle sie rozkreca ten zlocik. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita jeni and his handpuppet 12.07.05, 23:58 groszek.741.com/Impreska/DSCF0132.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
patience Ha, pacyniarzu, ty masz OKO! /nt 13.07.05, 00:02 marianna.rokita napisała: jeni and his handpuppet > groszek.741.com/Impreska/DSCF0132.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
a_4 Re: jeni and his handpuppet 15.07.05, 22:39 marianna.rokita napisała: > groszek.741.com/Impreska/DSCF0132.JPG Pryzstojniak, nie ma co. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Meski. Ma łapę wlochatom. :) 12.07.05, 23:59 pacyniarz napisał: > Niezle sie rozkreca ten zlocik. > To ja już kapejszyn ......... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=26323147 czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Meski. Ma łapę wlochatom. :) 13.07.05, 00:06 Pacyniarz nie lubi gruppensexu? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Meski. Ma łapę wlochatom. :) 13.07.05, 00:15 patience napisała: > Pacyniarz nie lubi gruppensexu? Tak sobie wydedukowałam, bo wczoraj szukano go na ......... o kurczę nie moge na pisać na SZUKANO GO NA GWAŁT hmmm zastąpie to słowami PILNIE GO SZUKANO ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Owca, a ty jestes z Warszawy czy nie? 13.07.05, 00:17 Nie bez kozery pytam Odpowiedz Link Zgłoś
owca_niebieska Re: Owca, a ty jestes z Warszawy czy nie? 13.07.05, 00:19 tak jestem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca, a ty jestes z Warszawy czy nie? 13.07.05, 00:22 owca_niebieska napisała: > tak jestem!!!! spadówa )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Ty owca niebieska pedem do kierdla wracaj! 13.07.05, 00:22 Chodzilo mi o czarna. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca, a ty jestes z Warszawy czy nie? 13.07.05, 00:21 patience napisała: > Nie bez kozery pytam Nie, prawie mieszkam jedną nogę w Zachodniej Europie ) a dlaczego pytasz? Chciałaś mnie odwiedzić w drodze do Kampinosu? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Owca, a ty jestes z Warszawy czy nie? 13.07.05, 00:24 Ano ta fotka z nieboszczykiem w tle nastroila mnie romantycznie i sie zastanawiam nad jakas gra wstepna przed Kampinosem. Ale gra wstepna by sie musiala odbyc na terenie warszawy z powodu okolicznosci przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca, a ty jestes z Warszawy czy nie? 13.07.05, 00:32 patience napisała: > Ano ta fotka z nieboszczykiem w tle nastroila mnie romantycznie i sie > zastanawiam nad jakas gra wstepna przed Kampinosem. Ale gra wstepna by sie > musiala odbyc na terenie warszawy z powodu okolicznosci przyrody. hehehe Patience, mnie brzuch boli od śmiechu i na tym siem nie skończy, pewnie zaraz ... siem tu posikam, coś Ty napisała? : Czy ja Ciem dobrzem rozumiem ? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca, a ty jestes z Warszawy czy nie? 13.07.05, 01:08 patience napisała: > Ano ta fotka z nieboszczykiem w tle nastroila mnie romantycznie i sie > zastanawiam nad jakas gra wstepna przed Kampinosem. Ale gra wstepna by sie > musiala odbyc na terenie warszawy z powodu okolicznosci przyrody. Patience, na grę wstepną łosie chcesz do Warszawy ściągać? Pati nie rozumiem Ciebie (( czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Owca, a ty jestes z Warszawy czy nie? 13.07.05, 20:47 Nie Losie, ciebie, do knajpy) Losie beda w kampinosie. Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Owca, a ty jestes z Warszawy czy nie? 13.07.05, 21:09 patience napisała: > Nie Losie, ciebie, do knajpy) Losie beda w kampinosie. > Szkoda, że Kampinos leży koło Warszawy, a nie Wrocka. Łosie byłyby w Kampinosie pod Wrocławiem, a my w knajpie na Starówce ( aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Owca, a ty jestes z Warszawy czy nie? 14.07.05, 00:42 oooo wroclawska z ciebie owca? D Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Patience 14.07.05, 11:26 patience napisała: > oooo wroclawska z ciebie owca? D Patience, ale jestem wściekła, że przechodzi mi koło nosa to warszawskie spotkanie knajpowe . ... we Wrocławiu, mogłybyśmy sprawdzić - choćby i z daleka - jak wygląda ogród Hasza, czy o taką rewolucję Kubusia Puchatka nam chodzi. Patience, a tak zostało mi tylko powiedzieć: Baw się dobrze i pamiętaj w Kampisnosie o naszym ogrodzie, jak u Kofty Pamiętajcie o ogrodach Przecież stamtąd przyszliście W żar epoki użyczą wam chłodu Tylko drzewa, tylko liście Pamiętajcie o ogrodach Czy tak trudno być poetą W żar epoki nie użyczy wam chłodu Żaden schron, żaden beton pozdrawiam czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet oczywiście ja jako erzac owcy :) 13.07.05, 21:11 patience napisała: > Nie Losie, ciebie, do knajpy) Losie beda w kampinosie. > Odpowiedz Link Zgłoś
beemelka Re: Meski. Ma łapę wlochatom. :) 13.07.05, 00:19 Wlochata lapa i moze rajtuzki jeszcze do tego? WOW! Odpowiedz Link Zgłoś
beemelka Re: Witaj, Lady 13.07.05, 00:25 Od paru dni probuje sie odezwac. Ostatnio zwalil mnie z nog i zamilczal Doku watkiem o glupocie co wraca na forum .... toz to nieja marianna.rokita napisała: > Dawno nie widziana. > Całuski jeni )) Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Witaj, Lady 13.07.05, 00:29 Jestem na bance Przemyśle to jutro. Całuski,jeni )) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Witaj, Lady 13.07.05, 00:31 Za mało dostalem komplementow, na temat moich ptaszkow. ( Nie ptaszka, tylko ptaszkow) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: No wiesz: Zalezy kto gwalci.../nt 13.07.05, 00:38 pacyniarz napisał: > > Eeeeeejjjjjjjjj Pacyniarzu, coś tak sieriozno zareagował ))) hehehehehe wiadomo silniejszy czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ale nie Ty??? Owco bojem siem ciebiem /nt 13.07.05, 00:45 pacyniarz napisał: Pacyniarzu, nie bój siem mnie, przecie jesteś matką owiec, no ni Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Ale juz jezdem matka pacyn. 13.07.05, 01:09 Nie chcom siem mnie sluchac te owce (( Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Ale juz jezdem matka pacyn. 13.07.05, 01:14 pacyniarz napisał: > Nie chcom siem mnie sluchac te owce (( Jako właścicielka Aquanetu mam prawo je stąd wyrzucić, na czele z czarną. aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Nieee...No dobra. W sumie to som dobre owce. 13.07.05, 01:19 Ale czasem brykajom. Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Nieee...No dobra. W sumie to som dobre owce. 13.07.05, 01:23 pacyniarz napisał: > Ale czasem brykajom. > > a ja zaraz będę wbryknięta do łóżka Dobranoc aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
beemelka Toz nie moze mnie zabraknac! 13.07.05, 00:17 W tak milych okolicznosciach melduje obecnosc. Pozdrowienia dla wszystkich sympatycznych i kasliwych, M Odpowiedz Link Zgłoś
patience HJEHE czesc Miriam:-D 13.07.05, 00:20 beemelka napisała: > W tak milych okolicznosciach melduje obecnosc. > Pozdrowienia dla wszystkich sympatycznych i kasliwych, > M Dzisiaj nie mas kasliwych bo jest imprezka grupowa. Witaj Odpowiedz Link Zgłoś
beemelka Miriam pozdrawiam i maila dlugiego szykuje... 13.07.05, 00:22 Tu hawk po reinkarnacji... Witaj Patience! patience napisała: > beemelka napisała: > > > W tak milych okolicznosciach melduje obecnosc. > > Pozdrowienia dla wszystkich sympatycznych i kasliwych, > > M > > Dzisiaj nie mas kasliwych bo jest imprezka grupowa. Witaj > > Odpowiedz Link Zgłoś
patience LADY we wlasnej osobie!!!!!! 13.07.05, 00:26 O RANY WITAJ!!!!!!! ))))))))))))))))))))))))))))))) taniec z pomponami w moim wykonaniu to nie to co owca, ale niemniej hopsa hopsa Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: HJEHE czesc Miriam:-D 13.07.05, 00:23 > Dzisiaj nie mas kasliwych, bo jest imprezka grupowa. Witaj Nie maas tu nie ma )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Sabat czarownic trwa... 13.07.05, 00:20 Widzę, ze zabawa w najlepsze)) To ja tylko - wasze zdrowie z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
patience Pyry poznanskie na zakaske 13.07.05, 00:31 miss_dronio napisała: > Widzę, ze zabawa w najlepsze)) To ja tylko - wasze zdrowie z Poznania To niezbedny i pozywny element po wyczerpujacych zajeciach grupy Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Sabat czarownic trwa... 13.07.05, 00:31 Miss_Dronio, na nastepny sabat musisz przyjechac Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Sabat czarownic trwa... 13.07.05, 00:40 coś czuję, ze poznańska zakąska się skusi Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Miss, moje drugie imie to Yattaman. 13.07.05, 00:33 Tak na wszelki wypadek dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Miss, moje drugie imie to Yattaman. 13.07.05, 00:37 hehe - no ja już na komzlera poleciałam) Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Tylko Yattaman!!! Nikt inny!! 13.07.05, 00:39 Ewentualnie Yattapies. Ale w ostatecznosci. )) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Tylko Yattaman!!! Nikt inny!! 13.07.05, 00:43 "Yattapies"!!!!!!! Łomatko- Wyscie się tam naprawdę rozbawili a co do komzlera-hmmm "Jak slubowałam, to ślubowałam"* *Maria Dąbrowska -Noce i dnie Odpowiedz Link Zgłoś
beemelka Re: Tylko Yattaman!!! Nikt inny!! 13.07.05, 00:46 I to jeszcze jak! Pies sasiadow mnie wlasnie obszczekal, budzac okolice ale mile nocne ciepelko! miss_dronio napisała: > "Yattapies"!!!!!!! > > Łomatko- Wyscie się tam naprawdę rozbawili > > a co do komzlera-hmmm > > "Jak slubowałam, to ślubowałam"* > > *Maria Dąbrowska -Noce i dnie Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz A masz taki kostium w domu jaki miala Dronio? 13.07.05, 01:05 I chodzisz w nim czasem??? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: A masz taki kostium w domu jaki miala Dronio? 13.07.05, 17:34 pacyniarz napisał: > I chodzisz w nim czasem??? W ogóle z niego nie wyskakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita pacyniarz proszony o zgloszenie sie na OIOM 13.07.05, 21:48 pilne Odpowiedz Link Zgłoś
beemelka Zabawa, ze hola! 13.07.05, 00:33 A mi grozi, ze zgubie zasieg, jak sie rozpada. Bo ja mam teraz blueconnect. Dziala glownie na balkonie. Bo dom zacny, grube mury prawie zadnych fal nie puszczaja . Na razie parasol p.sloneczny chroni. O listopadzie nie mysle ))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Wolnosc prowadzi lud na barykady ! 13.07.05, 00:59 groszek.741.com/Impreska/DSCF0144.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Tak jest na zdjeciu a w rzeczywistosci 13.07.05, 01:01 bylo DUZO lepiej. groszek.741.com/Impreska/DSCF0138.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Całuski, jeni :))) 13.07.05, 01:02 groszek.741.com/Impreska/DSCF0149.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
beemelka Re: Całuski, jeni :))) 13.07.05, 01:08 jenisiej napisał: > groszek.741.com/Impreska/DSCF0149.JPG Chyba nie nadazam. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Tak jest na zdjeciu a w rzeczywistosci 13.07.05, 01:04 O QRWA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś