Dodaj do ulubionych

Republika kolesi w Jarocinie!!!

IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 14:20
Podobnie jak i w Warszawce, w powiatach i gminach III RP rządzą kolesie
(zorganizowana grupa przestępcza). Obowiązki wobec obywateli traktują jako
rzecz zbędną, dla nich liczą się tylko ich prywatne sprawy, gminę i jej
majątek traktują jako prywatny folwark.Na stanowiskach zatrudniają swoich
kolegów i członków rodziny. Działalność burmistrza (z wyksztalcenia pilota)
Adasia Pawlickiego z SKL-u jest tego przykładem na skale całego kraju.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stachu M Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 14:28
      Jestem radnym w Jarocinie, jestem ciekaw co pan Pawlicki zrobił złego?
      • Gość: Jarota do Stacha Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 14:43
        Bardzo niepokoi mnie polityka kadrowa burmistrza, który zwalnia kompetentnych,
        zasłużonych dla miasta ludzi. Przykładem tego jest zwolnienie Pana
        Harendarczyka, człowieka legendy. Jako dyrektor JOK-u, uczestniczył w wielu
        akcjach organizowanych przez Pana Jurka Owsiaka, pomagał ludziom
        niepełnosprawnym oraz tym którzy trafili na dno. Dla mnie jest to Święty
        Człowiek.
        • Gość: Wodzu Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 14:48
          Ja zawdzieczam wiele wujowi Haremu. Pomogl on mi wyjsc z nalogu. gdyby nie on,
          juz dawno by mnie nie bylo na tym swiecie!! Ci co go zwolnili to gangrena ktora
          patrzy tylko na kase i na stolki!! brak jakiejkolwiek moralnosci w tych
          ludziach!!
      • Gość: Poznań Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 10:48
        Panie Martuzalski niech pan sie zastanowi co pan robi zlego.Z dobrych rzeczy
        to jedynie czytanie bajek dzieciom, bo do tego pan sie nadaje
      • rubin ______FORUM PRYWATNE "JAROCIN" - ZAPRASZAM 11.01.04, 21:13
        Właśnie założyłem i zapraszam do przeniesienia tam Waszych dyskusji oraz o
        otwieranie nowych wątków.
        • rubin Żeby wejść na forum "Jarocin", ... 11.01.04, 23:08
          ... trzeba:
          1. Otworzyc "FORA PRYWATNE",
          2. wejść w "MIASTA",
          3. wejśc w region "wielkopolska".

Albo po prostu otworzyc tego linka:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16154
        • Gość: do R. Re: ______FORUM PRYWATNE "JAROCIN" - ZAPRASZAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:49
          R. sie wcina.
    • Gość: Kazimiera S Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 14:56
      Jarocin miał zawsze pecha do ludzi władzy: Robakowski, Michalak, Pawlicki i
      inni nigdy nie prezentowali interesow obywateli miasta. Zawsze załatwiali swoje
      sprawy, dla nich władza to folwark. Przez nich miasto podupadlo, zwiekszylo sie
      bezrobocie. utracono prestiżową imprezę muzyczną. Z tego tria Pawlicki
      zapowiada sie na najgorszego
      • Gość: Czeslaw R. Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 15:22
        Prawicowy Burmistrz otrzymał od SLD dotacje dla swojej firmy LPG. Patrz strony
        Ministerstwa Rolnictwa.
        Z partyjnym pozdrowieniem.
        • Gość: Mopsik Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 15:27
          Pawlicki da się lubić, choć pilnuje swoich spraw.
          • Gość: Prawicowiec Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 15:41
            Ta prawicowa banda nigdy nie była Prawicom to typowi przedstawiciele TKM!!!
            • Gość: Czesław R Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 15:49
              Za Lewicy było lepiej- z partyjnym pozdrowieniem.
              • Gość: Kwa Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 15:53
                Pawlicki musi odejść!!!
          • Gość: poznań Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 10:50
            Najgorszy jest ten jego zastepca o pseudonimie mopsik-chodzilem z tym
            ged\belsem do liceum.To gość z hormonalnymi zaburzeniami
        • Gość: Do Czesia Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 17:32
          To on wasz czy Prawicy
          • Gość: Czesław R. Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 17:33
            On jest swój!
            • Gość: Marycha Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 21:24
              Swoj? Jaki swoj? SLD!
              • Gość: Krzychu Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 21:27
                Pawlicki nas oszukał. dupek jeden.
                • Gość: Stachu Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 21:29
                  Tylko nie dupek. chce dobrze.
                  • Gość: Marys Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 21:30
                    chyba chce dobrze dla siebie i swojego teścia.
                    • Gość: Jarota Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 21:32
                      Podsumowujac. Prawica znowu ma oszolomow.
                    • Gość: pipak Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.resetnet.pl 28.10.03, 20:34
                      wow
                  • Gość: Pozna ń Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 10:52
                    Martuzalski wracaj do swojego warzywniaka!!!!!
    • Gość: T.D. Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 17:11
      Dlaczego ludzie wybrani w wyborach demokratcznych nie dotrzymują swoich
      obietnic wyborczych?
    • Gość: jeden bez sdi Re: ale fajny watek ;-) IP: *.proxy.aol.com 05.07.03, 21:38
      Tak narzekacie, a wszyscy macie sdi.

• Gość: Zawiedziony Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 22:28
      Namawiałem kolegów do głosowania na Adama Pawlickiego. A teraz mi wstyd.
      • Gość: drugi bez sdi Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 22:32
        Hary, Harry, Haryy, HHary, Haary,
        HARRy, Harry, Harry, Harry, Harry
      • Gość: Stachu M. Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 22:36
        Kolego. Nic z tego nie rozumiesz. Przykro mi. Adam jest bardzo dobrym
        Burmistrzem.
        • Gość: Henio Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: 213.199.207.* 18.03.04, 14:42
          To tyjko jego kolega Matuzalski mógł o nim tak napisać
      • Gość: Zawiedziny. Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 22:40
        nie jestem twoim kolegą. Kombinujesz z Pawlickim to go bronisz. moich kumpli o
        mało przez niego nie straciłem. Moich własnych kumpli, przez tego fałszywca i
        ściemniacza.
      • Gość: Stachu M. Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 22:41
        Ponosza cię emocje.
      • Gość: zawiedziny Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 22:42
        To nie emocje. Wk... się ze pawlicki z Jarocina chce zrobic swoj prywatny
        folwark.
        • Gość: Zawiedziony II Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 23:19
          Też się wk... Glosowałem na tego pana ale teraz widzęże to najgorszy burmistrz
          w historii Jarocina
          • Gość: Krzysztof Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 23:25
            SKL to ekspozytura SLD. Razem robią ciemne interesy a podszywają się pod
            prawicę. Jarocin jest tego ostatnim przykładem.
            • Gość: Paweł Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 23:30
              W SKL są też porządni ludzie. A krętacz Pawlicki nie ustala normy.
            • Gość: Czesław R. Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 23:31
              Panowie! Tak trzymać.
            • Gość: Krzychu Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 23:33
              Jeśli Czesław R. to ten Czesław to z partyjnym pozdrowieniem.
    • Gość: bartol Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 11:31
      w pelni sie ze wszystkimi zgadzam, a Stachu niech zamilknie!! Adas odejdz poki
      nie jest za pozno!!
      • Gość: Do Gazety Jarocińs Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 13:31
        Co na to legendarna gazeta , wielokrotnie nagradzana! Dlaczego tolerujecie na
        waszym terenie "Waciaków" z SKL?
        • bykk Re: UWAGA!!! 06.07.03, 13:35
          Urodził nam się na F.A. nowy kretyn!
          Po kretynie52 co to sam do siebie pisał, po Obiektynym-kretynie,
          mamy świeżutkiego kretyna-kalisza53?
          Pisz dalej kalisz53, pisz, masz szansę prześcignięcia ww.!
          • Gość: Do Bykka Re: UWAGA!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 15:18
            Źle się dzieje w Jarocinie, dlaczego przedstawiciel "Gazety Wyborczej " staje w
            obronie Waciaków i "Gazety Jarocińskiej"? Bandytów trzeba zamykać.
            • Gość: Bukat Re: UWAGA!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 20:40
              Dlaczego popierasz Waciaków z Jarocina?
    • Gość: bartol Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 11:15
      bykk?? ale o co Ci chodzi stary? Tutaj toczy sie powazna dyskusja, odnosnie
      przyszlosci naszego miasta a Ty lotosz!
      • Gość: Jureek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: 212.185.202.* 07.07.03, 11:16
        Zawsze tak sam ze sobą poważnie dyskutujesz?
        Jurek
        • Gość: ???? Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 12:04
          ????
        • Gość: R do Jurka Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 12:09
          Sprawy obywatelskie są bliskie wszystkim uczciwym ludziom w Jarocinie. Ja i
          moi szanowni rozmówcy w porównaniu do twojej osoby to rozumiemy.
          • Gość: GAZETA Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 12:18
            Gazeta Jartocińska jest O.K..To obiektywny tygodnik zwalczający Waciaków i
            ludzi TKM.
            • Gość: Zawiedziony III Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 13:11
              Jakie powiązania są między samobójstwem prezesa mleczarni we
              Wrześni, "Biegrolem" a kolesiami z Jarocina.
              • Gość: Jakubowska Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.am.poznan.pl 07.07.03, 13:14
                Przeciek tajemnicy państwowej do prasy ?? Czy kto to widział i słyszał ?
                • Gość: Do Jakubowskiej Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 13:22
                  Co to za tajemnica państwowa. Czy państwo ukrywa dziwene powiązania polityków
                  lokasnych i biznesu.
                  • Gość: SDI-2 Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 14:14
                    Co to za dyskusja?
                    • Gość: Jureek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: 212.185.202.* 07.07.03, 14:19
                      Gość portalu: SDI-2 napisał(a):

> Co to za dyskusja?

To żadna dyskusja. Po prostu Jarocin pokazuje, jak wielu mieszkańców tego miasta ma dostęp di internetu przez SDI smile
                      Jurek
                      • Gość: SDI-2 Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 14:36
                        Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Gość portalu: SDI-2 napisał(a):
                        >
                        > > Co to za dyskusja?
                        >
                        > To żadna dyskusja. Po prostu Jarocin pokazuje, jak wielu mieszkańców tego
                        miast
                        > a ma dostęp di internetu przez SDI smile
                        > Jurek
                        Czy Warszawa zazdrości Jarocinowi ilości SDI?
                        • Gość: Jureek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: 212.185.202.* 07.07.03, 14:51
                          Gość portalu: SDI-2 napisał(a):

> Czy Warszawa zazdrości Jarocinowi ilości SDI?

Nie wiem. Nie jestem Warszawa.
                          Zazdroszczę natomiast założycielowi tego wątku wytrwałości w dyskusji z samym sobą.
                          Jurek
                          • Gość: SDI-2 Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 14:55
                            Ciekawy adres. "Niewarszawski"
                            • Gość: Do Jureek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:00
                              Jarota, czekam na pytanie? Co, cwiczymy klawiature.
                          • Gość: wikul Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.acn.waw.pl 09.07.03, 23:01
                            Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Gość portalu: SDI-2 napisał(a):
                            >
                            > > Czy Warszawa zazdrości Jarocinowi ilości SDI?
                            >
                            > Nie wiem. Nie jestem Warszawa.
                            > Zazdroszczę natomiast założycielowi tego wątku wytrwałości w dyskusji z
                            samym s
                            > obą.
                            > Jurek

Masz rację . Siedzę i pękam ze śmiech . Kaliski frustrat udaje wieloosobową
                            dyskusję . Jak był wewnątrz grupy trzymającej władzę to było dobrze , to był
                            wtedy kolektyw , teraz jak go wywalili to kolektyw bez niego jest republiką
                            kolesi .
    • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 07.07.03, 14:57
      Głosowałem na Pawlickiego i BARDZO żałuję!!! Ale z drugiej strony wtedy zdawał
      się on być jedyną rozsądną alternatywą dla "Marysia". Niestety zawiódł
      oczekiwania swoich wyborców stosując politykę kumoterstwa i zgrywając się
      na "swojego chłopa" (koncert Myslovitz"
      • Gość: SDI-2 Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:06
        Nareszcie nieoszołom zabrał głos.
        • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 07.07.03, 15:14
          Po prostu maksymalnie wk***** mnie to, co ostatnio wyprawia Pawlicki ze swoją
          ekipą. Szkoda, że nie można wycofać swojego głosu w wyborach wink Koleżka
          Adamek momentalnie spadłby ze stołka... Z hukiem...
      • Gość: Jureek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: 212.185.202.* 07.07.03, 15:10
        Myślisz, że nabierzesz forumowiczów na czeskie proxy?
        Jurek
        • Gość: Do Jurek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:12
          "forumowicze" to jakiś gang?
          • Gość: Jureek Re: do... (braknie miejsca, by wymienić nicki) IP: 212.185.202.* 07.07.03, 15:17
            Gość portalu: Do Jurek napisał(a):

> "forumowicze" to jakiś gang?

Forumowiczami nazywam tych, którzy na forum piszą lub tylko czytają. Gościu, który założył ten wątek myśli, że czytający to forum są na tyle głupi, że nie zauważą, że rozmawia on sam ze sobą i tylko pozoruje dyskusję. Podziwiam wytrwałość.
            Jurek
        • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 07.07.03, 15:16
          Niby jak mam ich nabrać?! Masz jakiś kompleks, jeśli chodzi o dostęp do netu?
          • Gość: bartas Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:17
            hehehe smile)))
            • Gość: Jureek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: 212.185.202.* 07.07.03, 15:18
              No, bartas, a teraz szybciutko na proxy!
              J.
              • Gość: bartas Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:19
                sory ale nie moge, nogi mnie bola...
              • Gość: bartas Jureczek ale na proxy jest moj szwagier a nie ja IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:24
                na proxy moj szwagier siedzi, mam do niego z 1 km wiec poczekaj z 5minut zaraz
                pojde do niego i sie wpisze
              • Gość: Do Jurek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 19:29
                Masz jakąś alergię na proxy?
                • Gość: Do Jurek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 08:31
                  Czy szykują się kolejne afery w Jarocinie? A co na to "Gazeta Jarocińska"?
                  • Gość: Do Jurek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 08:56
                    Proxy już Ciebie nie uwiera, Czy list z Kanady Ciebie osłabił?
                    • Gość: docie Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: 208.10.115.* 15.07.03, 20:29
                      Gość portalu: Do Jurek napisał(a):

> Proxy już Ciebie nie uwiera, Czy list z Kanady Ciebie osłabił?

klonowy list zalatwil sprawe
            • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 07.07.03, 15:19
              Witam szwagra!!! wink
              • Gość: bartas Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:20
                witam!! zostawic Ci grzeski?? bo chce mi sie jesc
                • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 07.07.03, 15:23
                  Ja nie chcę. Spytaj Jurka wink))
                  • Gość: bartas Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:26
                    to sam zjem
                    • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 07.07.03, 15:32
                      Cusia chwilowo nie ma. Ale nadal nie chce grześków. Jedz na zdrowie
                      • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 07.07.03, 15:35
                        Już jestem. Tak wogóle to ta dyskusja chyba schodzi "na manowce"
                        • Gość: bartas Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:38
                          nie przejmuj sie, wieczorem sie rozkreci... wink))
                          • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 07.07.03, 15:40
                            No to do wieczora!
                            • Gość: baqus Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:49
                              nie no do 16.15
                              • Gość: Cusiek ODEZWA DO NARODU IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 07.07.03, 21:54
                                Ludziska kochane (wiem że mało nas tu; no chyba że potraktujemy za
                                indywidualne osoby Sz. Pana o mnogiej osobowości wink ) chciałbym zaznaczyć, że
                                temat jest co najmniej ciekawy i aktualny. Co więcej: ogromna większość
                                Jarociniaków zapewne zgodziłaby się z wyrażanymi tutaj poglądami (nawet jeśli
                                większość wpisów należy do jednego autora). W związku z powyższym Panie
                                Jarota: zamiast wymyślać kolejne osoby, WERBOWAĆ!!!!! Na pewno niejeden ze
                                znanych Tobie Jarociniaków miałby wiele do powiedzenia. Do roboty!!! Rozkręcić
                                to!!! Niniejszym przepraszam wszystkich zainteresowanych za ten przydługi
                                tytuł.

Z poważaniem: Cusiek (zwerbowany; thx skarbie!!!)
    • Gość: baqus yeah!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:57
      oj niedobrze dzieje sie w panstwie polskim!! Mega Dziewuszka rules!!
      • Gość: szadok Re: yeah!! IP: *.sympatico.ca 07.07.03, 16:02
        prawda, nasz rzad jest czerwony jak burak, jesli to sie nie zmiani, to bedzie
        z Polska coraz gorze, a przykladow takich jak Pawlicki coraz wiecej!!!!!!,
        smierc spionom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: bartollo swieta racja kanadyjski przyjacielu!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 16:05
          nawet w kanadzie wszyscy widza ze w polsce zle sie dzieje!!
          • Gość: SDI-# Re: swieta racja kanadyjski przyjacielu!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 19:09
            Racja racją a pan Pawlicki podatki nam podnosi. A miało być lepiej niż za
            rządów SLD. Ale jak rządzi SKL to jest lepiej - ale swoim kumplom.
            • Gość: czeczak Re: swieta racja kanadyjski przyjacielu!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 00:05
              Pawlicki i Każmierczak chcą rzadzić Jarocinem. A takiego wała!
    • Gość: Przeciek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.am.poznan.pl 08.07.03, 15:05
      Kolesie dorwali się do władzy w Jarocinie. Trzeba będzie się za
      tych "fachowców" zabrać i wskazać właściwe ich miejsce w szeregu !
      Zaczniemy od kulis !
      Przyjrzyjmy się dlaczego w Jarocinie powiesili się ludzie, których
      umoczyli "działacze komunalni" ?
      Jakie pieniądze płynęły z dotacji do kieszeni "fachowców " ?
      • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 08.07.03, 18:36
        Polecam lekturę dzisiejszej "Jarocińskiej". Żal d*** ściska!!! Ta "stołkowa
        karuzela" chyba się nie skończy, dopóki Pawlicki z ekipą są u władzy.
        • Gość: POZNAŃ Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 21:05
          Z przerażeniem spoglądam na to co wyczynia Pawlicki z tym niedorozwojem
          Kaźmierczakiem.Mieszkam w poznaniu ale na bieżąco śledzę ich poczynania.
          Czy Wy wiecie ze pan pawlicki został zatrzymany przez Policję kompletnie
          pijany kiedy prowadził samochód i stąd wzięło się jego zwolnienie a nie jakis
          tam wyjazd do szwajcarii.Dostał warunek ze musi zniknac
          We Francji nie odbyl zadnego spotkania biznesowego do Paryza tylko urządził
          sobie rodzinna wycieczkę.
          Spytajcie ludzi w jarocinie komu załatwił pracę.Chyba nie znajdziecie takiej
          osoby oprócz oczywiście oszołomów z Jarocin XXI (np. M.Kula, chcą ją wcisnąć
          na jakieś chor eteatry o których nie ma pojącia)
          Pawlicki mowił o 200 miejscach pracy w Zakładach Mięsnych w Golinie, tylko
          niestety moi serdeczni przyjaciele ( właściciele Tych zakładów) nic o tym nie
          wiedzą.Nie słyszeli i nie chcą zadnego francuskiego inwestora w ich firmie
          (sami sobie świetnie radzą)Pawlicki przeciż o jakies francuskiej firmie
          nawijal przez miesiąc.
          Sprawdzcie dotacje Ministerstwa Rolnictwa w tym roku. W głowie się nie mieści.
          A może ktoś pokusi się o sprawdzenie życiorysu Pawlickiego zanim został
          burmistrzem ( np. skąd i za co go wywalili???) Ja takie materiały posiadam i
          wkrótce trafią w odpowiednie ręce!!!
          pozdrawiam wszystkich, którzy widzą cały ten bandytyzm.Bądżmy cierpliwi.
          P.S.po za tym wstyd dla Jarocina ze ma takich "władców" Przeciez ten
          Każmierczak wygląda jak nie dorobiony.Dla mnie to on nie jest burmistrz tylko
          jego rzecznik!
          • Gość: SDI-1 Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 22:12
            Ciekawe informacje, czekam na dalsze. a tak a propos to wszystkiemu
            winna "Gazeta Jarocińska" która tak się "znęca nad biednym Adasiem i biednym
            Robertem "Mopsikiem"
          • Gość: Gawron Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.localdomain / 10.0.0.* 09.07.03, 12:16
            Niestety, takich kwiatków na terenie naszego kraju jest więcej. W takim duzym
            Jarocinie prędzej wychodzą na wierzch takie krętactwa. Prawdą jest to iż nowa
            władza może wszystko i to z zachowaniem pozorów prawa. Jesteśmy sobie sami
            winni!!! Mądry Polak po szkodzie. Niestety dajemy się nabrać na frazesy, mam
            wrażenie, że ludzie mądrzy w tym kraju są wycinani. Przykładem niech tu będzie
            Dyrektor JOK z waszego miasta i inni. Ten człowiek robił niezależnie od układów
            politycznych swoją robtę z wielkim zaangażowaniem, i co?-kop w tyłek. To dzięki
            niemu i jego ekipie Jarocin nie zniknoł z mapy kraju..., to mało.
            Mieszkam w małej gminie, jest niestety podobnie jak w arocinie. Ludzi z
            potencałem intelektualnym, tzw."oszołomów" dla sprawy, wycina się w pień, bo
            nie "ONI" to wymyślili. Tym sposobem utracimy ostatnich społeczników którzy nie
            patrzą za ile pracuję, ale jak i dla kogo się poświęcają nie licząc trudu i
            wysiłku własnego.
            Myślę, że na małych gminach jest łatwiej zaszantarzować społeczeństwo. Trzeba
            być naprawdę "kryształowym", aby ponosić trudy walki najczęściej z pomówieniami
            wyssanymi z palca, dlatego,że człowiek jest niewygodny. Najgorsi są
            koniunkturalni radni-bezradni. Widzą co się dzeje, i siedzą z woli ludu wubrani
            cicho, bo tak im wygodnie, co za poziom...
            Człowiek z prostym kręgosłupem moralnym zawsze z takimi szczurami przegra, bo
            nie jest w stanie walczyć takimi samymi metodami jak "władza". Niezależnie czy
            człowiek pochodzi z prawicy, czy lewicy, niech sobie będzie bezpartyjny,
            najważniejsze jest to co sam sobą reprezentuje. Kiedy prawda wreszczie ujży
            swiatło dzienne. Zgnilizna w naszym kraju zaczyna drążyć nas od najmniejszego
            szczebla. Dobrym ludzią podcięto skrzydła, tak niestety widzę nasz dzisiejszy
            system.
            • Gość: POZNAŃ Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 13:10
              Mam nadzieję że nie otumanili wszystkich mieszkańców Jarocina, że znajdą
              sięwśród radnych tacy którzy powiedzą "NIE". W niektórych miastach w Polsce
              zmieniano Burmistrza, może należałoby zrobić tak w Jarocinie!!!
              Starosta to poukładany facet i nie chce grać w ich teatrzyku.Pawlicki podburza
              Radnych Powiatowych-Ludzie nie dajcie sie zwariowac!!!
            • Gość: POZNAŃ Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 13:12
              Wierzę że ta sprawa nie zakończy się na naszej internetowej dyskusji.Zachęcam
              wszystkich, którzy mają na to jakiś wpływ, żeby nie pozostawili w
              spokoju "kolesi z Jarocina".
          • Gość: Gawron Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.localdomain / 10.0.0.* 09.07.03, 12:18
            Niestety, takich kwiatków na terenie naszego kraju jest więcej. W takim dużym
            Jarocinie prędzej wychodzą na wierzch takie krętactwa. Prawdą jest to iż nowa
            władza może wszystko i to z zachowaniem pozorów prawa. Jesteśmy sobie sami
            winni!!! Mądry Polak po szkodzie. Niestety dajemy się nabrać na frazesy, mam
            wrażenie, że ludzie mądrzy w tym kraju są wycinani. Przykładem niech tu będzie
            Dyrektor JOK z waszego miasta i inni. Ten człowiek robił niezależnie od układów
            politycznych swoją robtę z wielkim zaangażowaniem, i co?-kop w tyłek. To dzięki
            niemu i jego ekipie Jarocin nie zniknoł z mapy kraju..., to mało.
            Mieszkam w małej gminie, jest niestety podobnie jak w Jarocinie. Ludzi z
            potencałem intelektualnym, tzw."oszołomów" dla sprawy, wycina się w pień, bo
            nie "ONI" to wymyślili. Tym sposobem utracimy ostatnich społeczników którzy nie
            patrzą za ile pracuję, ale jak i dla kogo się poświęcają nie licząc trudu i
            wysiłku własnego.
            Myślę, że na małych gminach jest łatwiej zaszantarzować społeczeństwo. Trzeba
            być naprawdę "kryształowym", aby ponosić trudy walki najczęściej z pomówieniami
            wyssanymi z palca, dlatego,że człowiek jest niewygodny. Najgorsi są
            koniunkturalni radni-bezradni. Widzą co się dzeje, i siedzą z woli ludu wybrani
            cicho, bo tak im wygodnie, co za poziom...
            Człowiek z prostym kręgosłupem moralnym zawsze z takimi szczurami przegra, bo
            nie jest w stanie walczyć takimi samymi metodami jak "władza". Niezależnie czy
            człowiek pochodzi z prawicy, czy lewicy, niech sobie będzie bezpartyjny,
            najważniejsze jest to co sam sobą reprezentuje. Kiedy prawda wreszczie ujży
            swiatło dzienne. Zgnilizna w naszym kraju zaczyna drążyć nas od najmniejszego
            szczebla. Dobrym ludzią podcięto skrzydła, tak niestety widzę nasz dzisiejszy
            system.
            • Gość: SDI_3 Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 12:58
              Dlaczego "Kolesie z Jarocina" chcą wykopać starostę jarocińskiego? Przecież to
              ich człowiek. Razem, z jednej listy "Teraz Jarocin" startowali w wyborach.
              Dlaczego stał się niewygodny?
              • Gość: Kosz Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 14:06
                Bo starosta dał kosza burmistrzowi. Nie chce tańczyć tak jak on mu zagra na
                dudach.
            • Gość: re Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.am.poznan.pl 09.07.03, 14:29
              Zabrać się za szczury wykurzyć je z nor, bez bleffu !
              • Gość: Topol Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 20:17
                Te szczury nie siedza w norze tylko w magistracie, na I piętrze. I im ludzie z
                parteru się nie podobają.
                • Gość: Gość Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 22:25
                  Topol zna dokładnie kofigurację terenu. A na parterze to nie szczurów?
                  • Gość: Jurek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 22:33
                    Co to za osobiste wycieczki. Kłócie się na innym forum.
                    • Gość: Do Jurka Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 22:34
                      Coś taki wrażliwy. Proxy cie menczy.
                      • Gość: Do Do Jurka Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 22:41
                        Znowu przechodzisz na czeski?
                        • Gość: Scisk Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 10:14
                          Faktycznie republika kolesi. Burmistrz za gminne pieniądze jedzie do Warzsawy
                          załatwiać docje dla prywatnej firmy - swojej żony.
                          • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 10.07.03, 12:38
                            WOW!!! Jednak tutaj JEST życie!!! Tłucze mi się po głowie idiotyczny pomysł:
                            może by tak zaprosić na forum naszego kochanego Adasia??? Pytanie tylko czy
                            się pojawi i (co więcej) ujawni smile))))
                          • Gość: prokurator Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.am.poznan.pl 10.07.03, 16:16
                            Rozliczyć złodzieja !
                        • Gość: Cusiek Czeskie proxy IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 10.07.03, 12:31
                          Jeśli chcesz wiedzieć o co chodzi z tym "czeskim proxy" które tak Cię dręczy,
                          to zapraszam na www.proxyplus.cz Jakbym miał wybór, to bym z tego nie
                          korzystał, bo kosztuje mnie to wystarczająco dużo nerwów... Aha, w/w strona
                          NIE jest po czesku wink Tak właściwie, to można ją nawet przejrzeć w naszym
                          ojczystym języku.
                        • Gość: Mekka Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 15:25
                          Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                          • Gość: 4-sdi Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 16:07
                            W Jarocinie jest zycie ale dla niektórych, którym sie wydaje ze zostali
                            burmistrzami dzięki swojej aparycji.
                            • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 10.07.03, 17:18
                              Hough!!
                              • Gość: Do informatora Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 22:44
                                Dlaczego ma wylecieć ze stołka dyrektor muzeum w Jarocinie? Czy dlatego że ma
                                więcej niż 28 lat?
                                • uriel1 Podbiję ci wątek 10.07.03, 23:23
                                  bo zawsze mnie rozczula, jak ktoś rozmawia sam ze sobą.
                                  Nawet odwiedziłem forum kaliskie, żeby zobaczyć co się tam dzieje.
                                  Zastanawiająca jest ta aktywność kaliszan tu. Nawet się imiona i ksywki nie
                                  powtarzają z tymi na Aktualnościach. Fajnie się bawisz. Tylko uważaj, to się
                                  może przerodzić w chorobę psychiczną i kłopoty z jaźnią...
                                • Gość: jogi Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 23:34
                                  Obłęd w najczystszej postaci. Gościu, jak długo zamierzasz wypisywać te
                                  jątrzące bzdury? Zajmij się leczeniem swojego mózgu daleko od Jarocina.
                                  Dyskusje samego z sobą przez tydzień muszą się skończyć w wariatkowie.
                                  • Gość: OO Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 09:39
                                    Czyżby były interwencje sfrustrowanych władz miejskich? Spada sprzedaż gazu
                                    płynnego?
                                    • Gość: SDI-1 Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 17:40
                                      Skąd wiadomo, że to są bzdury? i do tego jątrzące. Dużo interesujących faktów.
                                      Kogo to denerwuje?
                        • Gość: koniec końców Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.icpnet.pl 11.07.03, 21:51
                          Czy w końcu wezmiecie się do cholery za porządek i rozliczycie te sitwę
                          kolesiów w Jarocinie ?
                          • Gość: senior Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 00:10
                            Inicjator tej całej dyskusji jest rozgoryczony, bo wyleciał ze stołka, które
                            chciał zajmowac do emerytury. Gratulacje! Pierwszy koleś odstrzelony. I ze
                            skargą poleciał do gościa kreującego się na sumienie Jarocina. Upadek
                            wszelkich obyczajów!
                            • Gość: Do "seniora" Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 08:58
                              Aby nazywać się "Seniorem" trzeba mieć przynajmniej ukończone 60 lat.
                            • Gość: Stołek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.am.poznan.pl 12.07.03, 09:42
                              Gość portalu: senior napisał(a):

> Inicjator tej całej dyskusji jest rozgoryczony, bo wyleciał ze stołka, które
                              > chciał zajmowac do emerytury. Gratulacje! Pierwszy koleś odstrzelony. I ze
                              > skargą poleciał do gościa kreującego się na sumienie Jarocina. Upadek
                              > wszelkich obyczajów!

To po poście kolesie zaczęli wylatywać ze stołków ?
                              Seniorze jak to dobrze !
                              Stołek ale nie w Jarocinie !
                            • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: 213.199.207.* 12.07.03, 18:02
                              Jeśli ktoś jest rozgoryczony (poza wyborcami oczywiście), to chyba nasz
                              nieśmiertelny duet Adaś&Mopsik Co. A wiecie dlaczego? Bo nagle z "Teraz
                              Jarocin" zaczęli uciekać ludzie!!! Podobno na znak protestu przeciwko temu, co
                              ostatnio w/w ekipa wyprawia. A odnośnie pomysłu "wykopania" dyrektora muzeum
                              powiem tylko tyle: czyste kurewstwo!!!!!!!!!!! Przepraszam, za "kwiatki", ale
                              do szału mnie doprowadza swoista czystka osób, które robią to co robią, nie dla
                              pieniędzy, ale dla ideii!!! Widać "stara gwardia" nie ma swojego miejsca za
                              panowania A&M. Ciekawe, na jakie stołki ma jeszcze apetyt "Teraz Jarocin"?
                              • Gość: stachu Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 13:20
                                Szanowny Pan Adam gdyby był honorowy to wycofał by się z tego co robi. Pan Adam
                                już się nie zmieni bo On taki był jest ibędzie , jak dolewał wody do piwa to
                                coś mu z tego zostało znowu kombinuje z wodą. Panie Adamie myślę ze czyta Pan
                                ten portal najlepiej weź Pan dudy i załóż Pan zespół dudziaży a nie rozkładaj
                                Pan tak pięknego miasta jakim jest Jarocin . Pan nie powinien korzystać z
                                lustra bo patrząc na siebie możesz Pan zrobić krzywdę swojemu odbiciu. Przeciż
                                patrząc na siebie w lustrze przypomina Pan sobie co Pan mówił w kampani
                                wyborczej.Myślałem że Pan to normalny człowiek a Pan jest Bardzo żłym
                                człowiekiem ,ale jest Pan młody i jeszcze będzie Pan płakał na to co Pan robi.
                                Postaramy się pomóc Panu żeby Pan sobie Popłakał wraz ze swoją tak ważną
                                ż....
                                • Gość: wyborca Adama Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 13:25
                                  Adam bądź chłop z jajami i odpowic na to wszystko.
                                  • Gość: Obserwator forum Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 10:28
                                    Burmistrz ma ciężki tydzień. 7 radnych występuje z klubu radnych "Teraz
                                    Jarocin". Można nabawić się nerwicy, i to przed festynem "Burmistrz Roku".
                                    Cięzkie czasy. A miało być tak słodko, i błogo.
                        • Gość: uniform Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 12:59
                          Wpadła mi w ręce Gazeta Jarocińska z zeszłego roku, a tam list do studentów
                          pana Pawlickiego. O to fragment:

„Komitet Teraz Jarocin to wielu młodych ludzi, również studentów i osób, które
                          dopiero ukończyły studia. Postanowili, że warto podjąć próbę przeobrażenia
                          gminy Jarocin z sennej, pogrążonej w marazmie i kolesiowatych układach, w
                          taką, z jakiej będą dumni. Nie czekajcie na to, aż ktoś za nich to zrobi.
                          Podjęli poważne wyzwanie spełnienia swoich marzen. Również twoich marzeń.”
                • Gość: lo lo Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.12.04, 14:06
                  zwalczać mafę! Wyciąć s...synów w pień!

Precz z polskimi mafiami...
    • Gość: Gość Portalu Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 16:17
      Ciekawe jacy radni zatruwają życie Burmistrzom? Niewdzięczni.
      • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 14.07.03, 20:35
        A może niewygodni?!
        • Gość: Gość Portalu Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 08:45
          Niewygodni, Niewdzięczni, Nielojalni, Nieposłuszni, Nieusłużni, Niedobrzy
          • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 15.07.03, 13:18
            GORĄCO polecam lekturę aktualnej "GJ": dwaj radni opuszczają "TJ"; koleś
            Adasia najpierw daje mu dotację, a teraz wchodzi w skład rady nadzorczej
            PWiK...
            W kuluarach robi się gorąco: czyżby szykowali się następni "uciekinierzy"?
            Mam taką nadzieję...
            Jedno jest pewne: w następnych wyborach samorządowych NIE ZAMIERZAM wziąść
            udziału. Wiem, że to "obywatelski obowiązek", ale nie chcę mieć (tak jak
            teraz) poczucia, że sam przyczyniłem się do tego gnoju.
            • Gość: Zainteresowany Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.icpnet.pl 15.07.03, 21:19
              Gość portalu: Cusiek napisał(a):

> GORĄCO polecam lekturę aktualnej "GJ": dwaj radni opuszczają "TJ"; koleś
              > Adasia najpierw daje mu dotację, a teraz wchodzi w skład rady nadzorczej
              > PWiK...
              > W kuluarach robi się gorąco: czyżby szykowali się następni "uciekinierzy"?
              > Mam taką nadzieję...
              > Jedno jest pewne: w następnych wyborach samorządowych NIE ZAMIERZAM wziąść
              > udziału. Wiem, że to "obywatelski obowiązek", ale nie chcę mieć (tak jak
              > teraz) poczucia, że sam przyczyniłem się do tego gnoju.

Kiedy wywieziecie te szambo z Jarocina ?
              • Gość: bykkk Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 08:41
                Po co załoga wybierała swoich przedstawicieli do rady nadzorczej? aby Burmistrz
                mógł ich odwołac.
                A zostaną kolesie partyjni z Warszawki - Bemowa.
                • Gość: załamany wyborca Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 17:28
                  nie patrzę w lustro bo głos mój był oddany na Pawlickiego, słuchaj facet jak
                  twoje uzdrawianie gospodarki Jarocinskiej polega na ściąganiu obcych do pracy
                  bo w Jarocinie nie ma mądrych ludzi, to chyba ma Pan rację dlatego że gdyby Pan
                  coś potrafił ????, a wten sposób robi się czystą drogę do następnego Burmistrza
                  co napewno nastąpi i on znowu będzie musiał wymieniać. Mamy do dyspozycji
                  jeszcze Chinczyków bo oni jeszcze w Jarocinie nie pracowali.Proponuję
                  poinformować Burmistrza o istnieniu tej strony bo jak ją prześledzi to może się
                  opanuje a wręcz odwoła swoje decyzje, bo wykonując taki ruch to mnie straci,
                  albo ale tu trzeba odwagi może coś nam napisze na tej stronie.A może Szanowny
                  Pan Adam chce nagarnąć kasy i zrobić nóżkę z Jarocina. Tylko bez licencji
                  pilota kolesie nie przyjmą Pana do pracy jako pilota nawet na
                  Okęciu......................

• Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 16.07.03, 18:04
                    Szczerze mówiąc, poważnie wątpie, żeby burmistrzowi starczyło na to cywilnej
                    odwagi i honoru...
                    • Gość: ObiWan Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 10:55
                      Ucieknie ze strachu bo o odwadze to tutaj już dawno zapomniał. Wypycha do
                      przodu Sekretarza ds Ideologicznych tow. "Mopsika" aby go tłumaczył.
                      • Gość: Teraz Jarocin Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 13:54
                        Piloci to bardzo odważni ludzie więc Nasz Burmistrz napewno się odezwie , ale
                        jeszcze nie nastąpiła ta chwila bo On musi się skoncentrować.................
                        • Gość: Cusiek Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.2.1.* 20.07.03, 16:01
                          Jak się tak będzie "koncentrować", to jeszcze coś mu się "wymsknie" wink)))))))
          • Gość: Kocham to Miasto Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 22:50
            Żal mi tego miasta pod tymi
            rządami.........................................................................
            ...............................................
    • Gość: Nagranie Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.icpnet.pl 20.07.03, 16:04
      Gość portalu: Jarota napisał(a):

> Podobnie jak i w Warszawce, w powiatach i gminach III RP rządzą kolesie
      > (zorganizowana grupa przestępcza). Obowiązki wobec obywateli traktują jako
      > rzecz zbędną, dla nich liczą się tylko ich prywatne sprawy, gminę i jej
      > majątek traktują jako prywatny folwark.Na stanowiskach zatrudniają swoich
      > kolegów i członków rodziny. Działalność burmistrza (z wyksztalcenia pilota)
      > Adasia Pawlickiego z SKL-u jest tego przykładem na skale całego kraju.

Trzeba ich na taśmę skurw...., nagrać , a potem za mordę i na bruk
      • Gość: ciekawy Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 18:57
        Gdzie są te szkolenia za które podatnicy płacą 68.000 zł prywatnej firmie
        burmistrza?
        • Gość: Dochodzeniowy Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 14:47
          Pożar samochodu "Gazety Jarocińskiej" to przypadek? Czy moze jest to
          zemsta "kolesi" że Gazeta ujawnia mechanizmy sprawowania władzy przez
          Pawlickiego i Kaźmierczaka i próby "wyprowadzania" gminnych pieniędzy na
          korzyść kolesi tych kolesi?
          • Gość: kibuc Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.am.poznan.pl 24.07.03, 15:00
            Gość portalu: Dochodzeniowy napisał(a):

> Pożar samochodu "Gazety Jarocińskiej" to przypadek? Czy moze jest to
            > zemsta "kolesi" że Gazeta ujawnia mechanizmy sprawowania władzy przez
            > Pawlickiego i Kaźmierczaka i próby "wyprowadzania" gminnych pieniędzy na
            > korzyść kolesi tych kolesi?

No oszołomstwo , wszędzie widzieć robotę kolesi, a to przecie "towarzystwo
            trzymające władzę" robiące koszerne interesy !
            • Gość: Co za republika Re: Republika kolesi w Jarocinie!!! IP: *.icpnet.pl 24.07.03, 20:27
              To w Jarocinie szetl ?