jaceq 21.02.08, 21:44 Mógłby mnie wytłumaczyć ktoś? Mnie się pejoratywnie kojarzy z siusialnią na Placu 3 Krzyży, którą mijałem chodząc na basen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.scan Coś w podobie. 21.02.08, 21:50 Klub Prawdziwych Polaków - miłośników żydków i prozy Michalkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Coś w podobie. 26.02.08, 01:24 pan.scan napisał: > Klub Prawdziwych Polaków - miłośników żydków i prozy Michalkiewicza. Litosci. Troche analizy i logiki. Prawdziwych Polaków żydki nie obchodzą, ani inne zulu gula Odpowiedz Link Zgłoś
patience Chcesz odpowiedzi w skrocie? 21.02.08, 23:58 Okraglak to Perla, Erec Izrael to maruder, ktory ostatnio ewoluowal z moczarowca i teraz robi za Prawdziwego Zyda. Czyli Zydzi z FK teraz nie musza sie obawiac, ze jak z nim wygraja dyskusje, to bedzie za nimi biegal krzyczac ze sa Zydami. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Chcesz odpowiedzi w skrocie? 22.02.08, 00:19 uważaj patience bo ci jakiś moczarowiec,albo Zyd spod łózka kiedyś wyskoczy i się nie pozbierasz.) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Spokojna glowa. Nie wpuszcze maroudera do domu;) 22.02.08, 00:23 Dzieki czemu unikne za jednym zamachem spotykania sie z Prawdziwymi Zydami jak i Prawdziwymi Polakami. Za mlodym nickiem jestes zeby pamietac ze sie perla z marouderem juz sie nie raz naparzali i czym sie to zwykle konczylo Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Spokojna glowa. Nie wpuszcze maroudera do dom 22.02.08, 00:28 czym się kończyło pobytem delikwentów w szpitalu?.)) i co do tego mają moczarowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Spokojna glowa. Nie wpuszcze maroudera do dom 22.02.08, 00:37 donosami wzajemnymi do pracodawcow i faksami rozgrzanymi do czerwonosci, jednym pojedynkiem, donosem pewnej forumowiczki o bombie podlozonej pod jej samochod przez innego forumowicza, duza iloscia pacynek, kilkoma sledztwami oberprokuratorskimi oraz kilkoma konduktami pogrzebowymi, ktore sie zalobnie przetoczyly przez forum. Ten moczaryzm to nic takiego, tylko nawiazanie do pewnej dyskusji z marouderem. Drobna szpileczka, dla dawnych wojen bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Spokojna glowa. Nie wpuszcze maroudera do dom 22.02.08, 00:41 ależ patience dyskusja na temat moczrowców,moczaryzmu,moczarątek jest bardzo zajmująca a,że przypadkiem mamy tu jednego na sali tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Spokojna glowa. Nie wpuszcze maroudera do dom 22.02.08, 00:43 idż sprawdz czy jakiś skubany wiesz kto ci nie grozi ,albo nie kręci się wokół obejścia.)) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Spokojna glowa. Nie wpuszcze maroudera do dom 22.02.08, 00:49 Nie chce mi sie. Tu masz zainteresowanych: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=75986994 Cos im niemrawo idzie, moze ich ozywisz Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Do uslug Szanownym Paniom!/nt 22.02.08, 00:55 ariadna-enta napisała: > ależ patience dyskusja na temat moczrowców,moczaryzmu,moczarątek > jest bardzo zajmująca > a,że przypadkiem mamy tu jednego na sali > tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Do uslug Szanownym Paniom!/nt 22.02.08, 00:58 chyba do usług jednej pani mnie do tego nie mieszaj mi się moczarowcy nie troją w oczach.))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ech Pejszns, Pejszns..tu kiwam se z politowaniem.. 22.02.08, 00:26 ..glowa oraz lapie sie prawa dlonia za czolo! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ech Pejszns, Pejszns..tu kiwam se z politowan 22.02.08, 00:30 nie wybieraj się do niej maruder w odwiedziny przypadkiem bo się obwaruje przed moczarowcem.)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czego innego sie boje..ze, zeby sie bezpieczniej.. 22.02.08, 00:33 ...poczuc Pejszns nie tylko odetnie sobie siec, gaz, prad oraz telegran i telefon ale kupi tez psa, nazwie go "Moczarowiec' a ten pozagryza najpierw jej wszystkie koty...brrrr, nieprawdaz!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Boisz sie nie tego co trzeba;) 22.02.08, 00:46 Boj sie tego, ze jesli dzieki (m.in.) twoim donosicielskim wysilkom to foru zamkna, to paru niezadowolonych z tego faktu forumowiczow moze ci zechciec obic gebe. Dobrze myslisz, kiedy sie zastanawiasz nad wylaczaniem wody i gazu. Zrob sobie jeszcze zapas konserw. PS. Mnie sie bac nie musisz. Osobiscie mam gleboko w nosie czy to forum przetrwa czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Pohamuj sie jednak Bogno, gdyz twoje.. 22.02.08, 00:54 ..byc moze nie zamierzone pobudzenie w sprawie inwazji Okraglactwa na Aquanet w postaci podszywek oraz przeciw stosownym probom powstrzymania go skutkuje jak na razie tym, ze znowu urazilas wieksza czesc forum oraz jestes w trakcie zawierania przyjazni z niejaka vicky17/i-love-2-bike/-2-ski/Rachela, monstrem podobno pci zenskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
patience O rany to kwietni maja teraz wiekszosc!? 22.02.08, 01:09 No to zaczynam juz zbierac na wieniec pogrzebowy dla forum Milej zabawy tymczasem w donoszenie, kopanie kosza, etc. I co wy tam jeszcze uwazacie za wytworna, kulturalna zabawe dla ludzi inteligentnych PS. A poza tym olewam jak bardzo sie kwietysci obrazili, szczerze powiedziawszy. Juz sie przyzwyczailam do donosow marouder.eu napisał: > ..byc moze nie zamierzone pobudzenie w sprawie inwazji Okraglactwa na Aquanet w > postaci podszywek oraz przeciw stosownym probom powstrzymania go skutkuje jak n > a > razie tym, ze znowu urazilas wieksza czesc forum oraz jestes w trakcie > zawierania przyjazni z niejaka vicky17/i-love-2-bike/-2-ski/Rachela, monstrem > podobno pci zenskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: O rany to kwietni maja teraz wiekszosc!? 22.02.08, 01:13 patience,ale odstawiasz grecką tragedię dla ubogich to tylko wirtual.)) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: O rany to kwietni maja teraz wiekszosc!? 22.02.08, 01:55 ariadna-enta napisała: > patience,ale odstawiasz grecką tragedię dla ubogich > to tylko wirtual.)) Ohh ale mam farta ze jeszcze ten post zobaczylam bo sie swietnie rozbawilam na dobranoc. No wlasnie, to tylko wirtual. Nic nie ma znaczenia. To skad te wojny oraz dramatyczne jeki i donosy na siebie nawzajem? I to w takim natezeniu, ze administracja grozi zamknieciem forum? Puknij sie moze w swoj pusty lep i sie zastanow nad teatrzykami greckimi dla ubogich Moze rzeczywiscie wy wszyscy jestescie walnieta banda staruszkow z domu starcow (jak to juz ktos na fom sugerowal), ktorzy nic innego nie maja do roboty, bo normalny czlowiek po prostu nie wklada az tyle energii w wojny forumowe i donosy na wirtualnych wrogow. A jesli z tego pukania ci nic nie wyniknie, to sie zastanow co z wami bedzie, jak wam to forum zamkna. Jakby to elegancko. Jestescie tak wybitnie oryginalnymi postaciami, ze zadne forum publiczne was dlugo tolerowac nie bedzie. Pozostana wam tylko fora prywatne. Nawet jak tu cenzura wroci, to przeciez po dwoch czy trzech dniach nawet kurz po was nie zostanie bo zaden tutejszy moderator z wami nie wytrzyma. Perla cos dzis wieszczyl o nieboszczykach. I ma racje. Zachowujecie sie jak samobojcy. Moze by jakis pryszniczek zimny albo urlop? Chyba ze ten teatrzyk grecki dla ubogich o wzajemnym donoszeniu na siebie jest tak wazny, ze wolicie stracic forum niz z niego zrezygnowac? Tak czy inaczej,skoro ci sie to tak podoba, to milej zabawy zycze, weny tworczej w donoszeniu na siebie nawzajem, dreczeniu adminow i zasypywaniu ich skrzynek propozycjami ktore posty waszym zdaniem nalezy wyciac. Heheh naprawde balwaneria Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Najpierw oprzytomniej a potem idz spac.. 22.02.08, 02:00 ...zdecydowanie nie idzie ci dzis myslenie, m.in konfrontacja wlasnych postaw z postawami innych uzytkownikow Aquanetu. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Najpierw oprzytomniej a potem idz spac.. 22.02.08, 02:05 marouder.eu napisał: > ...zdecydowanie nie idzie ci dzis myslenie, m.in konfrontacja wlasnych postaw z > postawami innych uzytkownikow Aquanetu. Te Maruder, nie uzurpuj sobie prawa do reprezentowania większości akwanetu, bo nikt Cię na takiego reprezentanta nie wybierał. Klikanie w kosze też Ci takiej legitymacji nie daje. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Najpierw oprzytomniej a potem idz spac.. 22.02.08, 02:11 Czy Pejszns powolala cie na reprezentanta? Nie? Nie starales sie nawet? "Intuicyjnie" czyjesz, zechcialaby, bys ja reprezentowal? To mocne przekonanie? Jak mocne? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Najpierw oprzytomniej a potem idz spac.. 22.02.08, 02:21 marouder.eu napisał: > Czy Pejszns powolala cie na reprezentanta? > Nie? > Nie starales sie nawet? > "Intuicyjnie" czyjesz, zechcialaby, bys ja reprezentowal? > To mocne przekonanie? > Jak mocne? Umiesz czytać? Wygląda na to, że nie za bardzo. W takim razie może wielkimi literami napiszę: JA ZAWSZE PISZĘ W SWOIM I TYLKO SWOIM IMIENIU I NIGDY NIE GRAM DRUŻYNOWO. Poniał? Nigdzie nie pisałem, że piszę w imieniu Patience, a Ty owszem, powoływałeś się na rzekome zdanie większości akwanetu, choć nikt Cię nie wybierał. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Widzisz Jura, powinienes zostac radnym.. 22.02.08, 02:30 ...takie jest moje zdanie. Pierwszy zaglosuje na twojego przeciwnika. Slowo daje Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku Re: Najpierw oprzytomniej a potem idz spac.. 22.02.08, 16:10 Hej Juraczka!!!!!!!!!!! naskrobales: > JA ZAWSZE PISZĘ W SWOIM I TYLKO SWOIM IMIENIU I NIGDY NIE GRAM DRUŻYNOWO. Sadzisz innch.............? Jestes sedzia???????????? Czy ktos Cie na to stanowisko wybieral? Dano Ci prawo sadzenia innych????????? Moze gliniarzy z ulic powypierd....... powyrzucamy, Ciebie jedynie zostawimy...........)) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: 22.02.08, 16:22 obserwator-z-boku napisał: > Hej Juraczka!!!!!!!!!!! > > naskrobales: > > JA ZAWSZE PISZĘ W SWOIM I TYLKO SWOIM IMIENIU I NIGDY NIE GRAM > DRUŻYNOWO. > > Sadzisz innch.............? Gdzie w zacytowanym zdaniu jest chociażby słowo o innych. Całe to zdanie jest tylko i wyłącznie o mnie, więc jeśli tym zdaniem chcesz zilustrować jakąś moją niby chęć sądzenia, to na pewno nie będzie to sądzenie innych, a co najwyżej siebie. Jura P.S. Nie mogleś(aś) podpisać tego postu własnym nikiem? To są pytania, a nie sądzenie. A swoją drogą, to nawet fajnie, że pacynka się pojawiła. Wypuszczanie do boju pacynek też należy do tradycji wojen forumowych. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku :)))))))))) 22.02.08, 16:35 Masz racje w cytowanym zdaniu jest TYLKO o Tobie i, ze nie grasz druzynowo............. Osadzasz innych tylko we wlasnym imieniu!!!!!!!!! A jakim prawem to robisz??????????? Nie Juraczka,pacynka, w odroznieniu od innych ,nie jestem............ Jestem jedynie "obserwatorem z boku" i zajmuje sie takimi jak Ty...... co to tylko innych sadzic potrafia!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: :)))))))))) 22.02.08, 17:14 Widzę, że musiałem Ci kiedyś mocno na odcisk nadepnąć. Gdzie pisałem o tym, że sądzę we własnym imieniu? Na jaki wyrok kogoś na forum skazałem? I co w tym złego, że drużynowo nie gram? Jeżeli przez sądzenie rozumiesz ocenianie czyjegoś zachowania, to sam do tej pory tylko do tego się ograniczyłeś. Masz prawo do tego, oceniaj sobie ile wlezie, tylko trochę to dziwnie wygląda, gdy komuś zarzucasz ocenianie, a sam nic innego nie robisz. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku Re: :)))))))))) 22.02.08, 17:19 Jestes za maly,by mi na odcisk nadepnac..........)))))))))) Jest DUZA roznica miedzy ocenianiem a obserwoaniem......... Ja obserwuje i dalej bede Cie obserwowal...........))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: :)))))))))) 22.02.08, 17:32 No to sobie obserwuj na zdrowie. Bo dyskutować za bardzo się z Tobą nie da. Na pytania nie odpowiadasz. Trudno. Jeśli wolisz obserwować, to sobie obserwuj. Pa Jura Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: :)))))))))) 22.02.08, 17:21 jureek napisał: > Widzę, że musiałem Ci kiedyś mocno na odcisk nadepnąć. > Gdzie pisałem o tym, że sądzę we własnym imieniu? Na jaki wyrok kogoś na forum > skazałem? I co w tym złego, że drużynowo nie gram? > Jeżeli przez sądzenie rozumiesz ocenianie czyjegoś zachowania, to sam do tej > pory tylko do tego się ograniczyłeś. Masz prawo do tego, oceniaj sobie ile > wlezie, tylko trochę to dziwnie wygląda, gdy komuś zarzucasz ocenianie, a sam > nic innego nie robisz. > Jura o zaczynasz zmieniac zdanie na temat desantu,kultury osobistej czy powodow dla ktorych jakas banda propagandystow ciagle zajmuje sie nami bardzo mnie bawia te ciagle watki o nas,oczywiscie juz dzialanie w odwrotna strone byloby 1.desantem grupy na aquanet 2.szalejacym antysemityzmem,ktory powinno sie rozstrzelac lub co najmnie zglosic do wyklikania grupowego,do kablowania do admilicji,do dzwonienia do szefow agory...bla bla bla patrz regulamin 3 ustep17 w podreczniku propagandysty na etacie 3.szalejacym chamstwem na ktore mily desancik starszyzny zza murka odpowiedzial by zwartym fronetem----chamstwo i personalne docinki nalezy zwalczac na forach agory 4.wysylaniem donosow w celu zamkniecia kolejnego forum,bo widac,ze niczego sie nie nauczylismy :czytaj calowac nozek szefowej gangu,nu nie co fakt to fakt 5.brakiem przyzwoitosci i odpowiedzialnosci za czystosc kibli na aquanecie 6.checia rozwalenia ostatniego wolnego forum moze wymysle ciag dalszy jak 100 troli zza murka dalej sie tu wyslini na nasz temat. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: :)))))))))) 22.02.08, 17:26 trole.joemonster.org/?troll=wsciekla-maszynistka Klasyka Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku Jura, moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!! 22.02.08, 17:32 Najwieksza chamka forum GW zaliczyla Cie do swojego grona!!!!!!!!!! Nareszcie w druzynie sie znalazles...........))))))))))) Juz nie jestes samotnym wilkiem forumowym........))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czy mozna? 22.02.08, 17:35 Czy mozna juz Jurze pogratulowac awansu, czy jeszcze poczekac? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku Re: Czy mozna? 22.02.08, 17:46 Czlowiek nie moze byc dlugo samotnym,w jakims momencie MUSI znalezc sobie odpowiednie dla SIEBIE towarzystwo.............))))) Ja zlozylem gratulacje,jak Ty postapisz od Ciebie to zalezy!!!!!! W ubieglym roku obserwoalem obecna(to a propos pacynek) Vicke i widze,ze nic sie kobita nie zmienila,ale widocznie chamstwo ,to wrodzony gen!!!!!!!????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Ty to masz zdolność czytania rezeczy nienapisanych 22.02.08, 17:40 obserwator-z-boku napisał: > Najwieksza chamka forum GW zaliczyla Cie do swojego grona!!!!!!!!!! Niczego takiego się nie doczytałem. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ba, nie wazne, ze literalnie nie ma w tekscie... 22.02.08, 17:42 ...passusu, ktory by cie nobilitowal na kanadydata na Okraglaka. Intencje przeczytaj) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Marouder, Perla i ja ;) 22.02.08, 17:46 Marouder: trole.joemonster.org/?troll=przywodca Absztyf: trole.joemonster.org/?troll=szarlatan Perla: trole.joemonster.org/?troll=samaduma Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ja trollem??!! W zyciu!! 22.02.08, 17:59 Poza tym zalinkowana strona majaca mnie zilustrowac pozbawiona jest obrazka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku Juras..........!!!!!!!! 22.02.08, 17:53 Widze ,ze nie "doczytales"..........)))))))))) "o zaczynasz zmieniac zdanie na temat desantu,kultury osobistej czy powodow dla ktorych jakas banda propagandystow ciagle zajmuje sie nami bardzo mnie bawia te ciagle watki o nas,oczywiscie juz dzialanie w odwrotnastrone byloby(...) To cytat Twojej obronczyni.........))))))))) Dopbrego WAM weekendu zycze!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu W jakims milym ustroniu... 22.02.08, 17:56 ...gdzie Jura mialby mozliwosc przyblizyc Vicki swoja odeowosc) obserwator-z-boku napisał: > Dopbrego WAM weekendu zycze!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Juura, a gdybys mogl, to gdzie spedzilbys weekend 22.02.08, 18:13 ...z Vikcia? Jaki region naszego pieknego kraju albo i tez swiata wchodzilby w takim przypadku w rachube? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: teraz ja jako obserwator... 22.02.08, 18:41 ... obserwuję sobie z rozbawieniem, jak nie możecie pogodzić się z tym, że ktoś może nie chcieć grać drużynowo i jak już do swojej drużyny go nie wciągnęliście to chociaż do przeciwnej wpychacie, żeby nie psuł Wam czystości obrazu jakiś tam niezrzeszony. Bywajcie Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Eee, gdzie tam. Tak tylko pytalem... 22.02.08, 18:43 ..zeby poznac krajoznawcze preferencje! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: O rany to kwietni maja teraz wiekszosc!? 22.02.08, 02:11 aleś się patience rozpisała do kogo te elaboraty? do mnie? nie ten adres nie klikam nigdy w kosz i nie piszę do adminów więc niepotrzebnie się tyle pocisz przy pisaniu pani ogłaszająca stany wojenne na aqa i sama przyznająca sie,że klikała nie raz w kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: O rany to kwietni maja teraz wiekszosc!? 22.02.08, 02:14 jak na razie nie mam problemów na żadnym forum i nikt mnie jeszcze z żadnego nie wyrzucał nie licząc okrąglaka,ale to akurat mam gdzieś więc skończ mi wróżyć z przestarzałych fusów.) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Boisz sie nie tego co trzeba;) 22.02.08, 01:01 czy mi się zdaje,czy ktoś wyrażnie sugeruje obicie komuś gęby daleko posunięta paranoja czy grożba? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I jedno i drugie:) 22.02.08, 01:06 Jestem przyzwyczajony przez syczacych mi to do ucha trolli na roznych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: I jedno i drugie:) 22.02.08, 01:10 to może wytresuj na wszelki wypadek jakiegoś bulterirera zaczynam się bać.) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Mam owczarka, takiego jak Picard.. 22.02.08, 01:20 ...kiedy Chris wkleil po raz pierwszy zdjecie, myslalem, ze to moj Duncan McLeod. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mam owczarka, takiego jak Picard.. 22.02.08, 01:22 ulżyło mi mogę spać spokojnie.) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Paranoje to ty wlasnie wykazujesz ;) 22.02.08, 01:12 Dobranoc, swiry ariadna-enta napisała: > czy mi się zdaje,czy ktoś wyrażnie sugeruje > obicie komuś gęby > > daleko posunięta paranoja czy grożba? Odpowiedz Link Zgłoś
perla to miejsce mroczne jest 22.02.08, 09:11 radzę omijać szerokim łukiem, stąd zresztą nazwa okrąglak jest )) A tak serio jest. Forum jak forum jest. Bo w ogóle, co to "forum" jest? Ja pojawiłem się na portalu tym na samym początku, z 8 lat będzie już. To co miałem do napisania napisałem w pierwszych miesiącach już, a potem zauważyłem, że: - nikogo do niczego nie przekonałem, - nikt do niczego mnie nie przekonał, - w ogóle, nikt nikogo do niczego nie przekonał. I jak z tego zdamy sobie sprawę to zrozumiemy, że forum nie jest ani opiniotwórcze, ani nie jest polem dyskusyjnym (śmiać mi się czasami chce jak sam piszę o "dyskusji" tu). Czym zatem każde forum jest? Forum to nieustający happening, grafitti, pomarańczowa alternatywa, show, hyde park, no i wojny. Nic nie jest stałe, dzisiejszy wróg jutro przyjacielem będzie i vice versa. Fakt, zdażają się czasami ewidentni psychole, pacynki, podszywki, misjonarze, ale w sumie to margines jest. Zobacz, jak z tego punktu widzenia żałosny marudny jest, ze swą akcją "kliknij w kosz". Tego nie opanuje się. Wczoraj była Marianna i kropekuk, dzisiaj marudny jest, a jutro następny będzie. Zawsze znajdzie się jakiś nawiedzony co misjonarsko wrzeszczeć będzie - "nie pozwolę obrażać moich forumowych przyjaciół!". Co samo w sobie śmieszne jest, gdyż tym napędza te podszywki właśnie. Patience napisała była, że okrąglak to ja. Ale gdyby było tak, to nie byłoby mowy o TWA. Bo TWA zabójstwem happeningu jest. Okrąglak podobno powstał po wojnach na FŚ, czego dokładnie nie wiem, bo nigdy nie bywałem na FŚ. W tym czasie na FAq swoje wojny odprawiałem )) Forum jak każde inne jest. Czasami odśpiewa się hymn narodowy, albo Żyda jakiegoś przybluzga, na muzułmanów popsioczy się, granice jakiemuś państwu przesunie się czy o pogodzie pogada się. Normalnie, jak i wszedzie. A te wszystkie klikania w kosz, skarżenie się na moderacji, bany, wycinanie postów, etc. to dziecinada jest, którą zaakceptować trzeba, bo portal własnością prywatną jest, i może robić ze swoją własnością co chce, czyli dawać też narzędzia dla marudnych kapusiów właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k D O K Ł A D N I E 22.02.08, 17:32 perla napisał: > A tak serio jest. Forum jak forum jest. Bo w ogóle, co to "forum" > jest? > Ja pojawiłem się na portalu tym na samym początku, z 8 lat będzie > już. To co miałem do napisania napisałem w pierwszych miesiącach > już, a potem zauważyłem, że: > - nikogo do niczego nie przekonałem, > - nikt do niczego mnie nie przekonał, > - w ogóle, nikt nikogo do niczego nie przekonał. > I jak z tego zdamy sobie sprawę to zrozumiemy, że forum nie jest ani > opiniotwórcze, ani nie jest polem dyskusyjnym (śmiać mi się czasami > chce jak sam piszę o "dyskusji" tu). Czym zatem każde forum jest? > Forum to nieustający happening, grafitti, pomarańczowa alternatywa, > show, hyde park, no i wojny. Nic nie jest stałe, dzisiejszy wróg > jutro przyjacielem będzie i vice versa. > Fakt, zdażają się czasami ewidentni psychole, pacynki, podszywki, > misjonarze, ale w sumie to margines jest. Jestem tutaj znacznie krócej od perly, ale drogę przeszedłem dokładnie tą samą, także mogę się spokojnie pod tym podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
patience A ja pochwalam za postep technologiczny 22.02.08, 00:31 Wtedy donosy lecialy faksem. Teraz kwietni opanowali obsluge skrzynek majlowych. Jak sie ta pochwale doda do komentarza Jurka pod twoim adresem, to juz sie nic wiecej dodac nie da: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=75894082&a=75947086 Balwaneria. Bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No mowie, wylaczy gaz, siec, prad, telegraf... 22.02.08, 00:35 ...i telefon...to pierwsze objawy! patience napisała: > Wtedy donosy lecialy faksem. (..)Balwaneria. Bez odbioru > Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Chcesz odpowiedzi w skrocie? 22.02.08, 13:01 patience napisała: > Okraglak to Perla, Erec Izrael to maruder, Nie do końca tak jest, Perła i Maruder to dowódcy strategiczni, a matki-założycielki to odpowiednio Rachelka i Dana. Poczytaj tutaj krótką historię: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=75894082&a=76063496 Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Feministo! 22.02.08, 13:19 Albo nawet antyfeministo! Jakie matki-zalozycielki. Na Okraglaku wlasnie kwitnie bunt przeciwko Vickci) Moge mowic za siebie? No! Wiec ze mna to jest tak..lubie Danke, lubie Aquanet, jego osobowosciowa malowniczosc, lubie bardzo wiele osob i najzwyczajniej w swiecie nie znosze, gdy byle lachmyta w rodzaju podszywy ku-by, zapewne inspirowanego przez Vickcie obraza, zniewaza, pomawia, oskarza falszywie moich znajomych, ordynarnie klamie, wyzywa, uzywa prostackiego jezyka jako jedynej formy wyrazu, czy w inny sposob daje wyraz swoojej chorobie, czy innym ograniczeniom. To tak w skrocie. Oczywiscie lubie tez emocje towarzyszace slownemu starciu, czemu mialbym sie wypierac? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Siusialnia tak. Nizej link 22.02.08, 01:09 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49859 Prywatne wychuchane-wydmuchane forum Vikci, wersja 3.0. Dwie poprzednie wersje administracja skasowala. Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Siusialnia tak. Nizej link 22.02.08, 01:36 marouder.eu napisał: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49859 > Prywatne wychuchane-wydmuchane forum Vikci, wersja 3.0. > Dwie poprzednie wersje administracja skasowala. Czemu skasowała?? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Siusialnia tak. Nizej link 22.02.08, 01:43 Za tresci antysemickie. Obecny stan Vickcynego forum ma sie nijak do dwu poprzednich. Strasznie uwaza kobiecina oraz jej kamanda, by nie dac pretekstu do usuniecia tego czyraka. Poniewaz ani inwentarz, ani gospodyni nie moga spontanicznie wypisywac swych upioryzmow na Okraglaku, zachodza, by posmrodzic na Aquanet. Na innych forach maja w wiekszosci ordynarne bany. Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Siusialnia tak. Nizej link 22.02.08, 01:56 marouder.eu napisał: > Za tresci antysemickie. Obecny stan Vickcynego forum ma sie nijak do dwu > poprzednich. Strasznie uwaza kobiecina oraz jej kamanda, by nie dac pretekstu d > o > usuniecia tego czyraka. > > Poniewaz ani inwentarz, ani gospodyni nie moga spontanicznie wypisywac swych > upioryzmow na Okraglaku, zachodza, by posmrodzic na Aquanet. Na innych forach > maja w wiekszosci ordynarne bany. Dla mnie to bezsensu robienie forum , na które przychodzi tylko jedno TWA. Bo jak zaczyna się kadzić to końca nie ma ... przejrzałam oba fora. Wola Aqua No dobra - zaraz muszę się budzić i wstawać, a jeszcze nie zasnęłam Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Co to do κμгώγ nędz 22.02.08, 01:47 jaceq napisał: > Mógłby mnie wytłumaczyć ktoś? > > Mnie się pejoratywnie kojarzy z siusialnią na Placu 3 Krzyży, którą mijałem > chodząc na basen. > A np. w Toruniu "okrąglakiem" nazywany była areszt śledczy, gdzie przebywali m.in zbójcy ks Popiełuszki. A na forum to jest jedno z TWA (towarzystwo wzajemnej adoracji) drugie TWA to oczywiście Erec Izrael. Na Aquanecie spotykają się "dyskutować" i wymieniać poglądami ))), bo ile można kisić się we własnym sosie . I tak sobie tutaj dyskutują, a metody dyskusji nie zawsze podobają się cenzorowi Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Co to do κμгώγ nędz 22.02.08, 01:55 Nieprawda. Poki nie przylazl podszywka Ku-Ba2 obecnosc Vicki i innych Okraglakow byla mi obojetna. Jest znana, choc do jej przekonania nie trafia prosta informacja, ze jej "popularnosc" na portalu ma odcien zdecydowanie negatywny Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Co to do κμгώγ nędz 22.02.08, 02:00 marouder.eu napisał: > Nieprawda. > Poki nie przylazl podszywka Ku-Ba2 obecnosc Vicki i innych Okraglakow byla mi > obojetna. > Jest znana, choc do jej przekonania nie trafia prosta informacja, ze jej > "popularnosc" na portalu ma odcien zdecydowanie negatywny A obecność sasowej15 nie raziła Ciebie? poczatkowo myslałam, że kuba i sas to te same osoby ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Co to do κμгώγ nędz 22.02.08, 02:09 Przyzwyczailem sie, traktuje sas15 jako czyjas dosc kretynska kreacje. Do jutra, bo bedzie ci ciezko wstawac Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Co to do κμгώγ nędz 22.02.08, 02:16 aquanet napisała: > A na forum to jest jedno z TWA (towarzystwo wzajemnej adoracji) drugie TWA to > oczywiście Erec Izrael. Na Aquanecie spotykają się "dyskutować" i wymieniać > poglądami ))), bo ile można kisić się we własnym sosie . I tak sobie tutaj > dyskutują, a metody dyskusji nie zawsze podobają się cenzorowi Jeżeli do metod dyskusji zaliczyć wzajemne kablowanie na siebie u adminów, to takie metody mi także bardzo się nie podobają. Te dwa TWA toczą już wojny od prawieków i od samego początku, zamiast honorowo naparyać się między sobą, to wciągają w te swoje wojenki adminów. Jak przedszkolaki latają do pani skargę. To były żałosne widoki - oglądanie, jak wdzięczą się do adminów zawodowych i społecznych, żeby tylko przeciągnąć ich na swoją stronę. A jak admin nie dawał się przeciągać i nie kasował tak, jak chciałoby TWA, to znowu TWA na cenzure psioczyło i bluzgało adminów. I tak na zmianę. Przymilanie się i bluzgi. Najgorsze jest to, że jak na jakimś forum się napieprzali, natychmiast powodowało to zaostrzenie cenzury na tym forum. Tak rozpieprzyli forum świat, że trzeba było wyłączyć z niego forum bliski wszchód, żeby spacyfikować tych wojowników. Ciekawe, czy akwanet przetrzyma ich najazd. Ale ja z natury optymistą jestem. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Optymista jak stad do tamtad:)) 22.02.08, 02:20 - Anarchia!!- wykrzyknal Jura i rozwichrzony, posiwialy a przerzedzony dlugi wlos zaczesal w "pozyczke": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=75891766&a=76039154 Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Optymista jak stad do tamtad:)) 22.02.08, 02:23 Człowiek, któremu Bozia zdolności samodzielnego myślenia nie dała, musi posługiwać się stereotypami. Co innego mu pozostało. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No to wspolczuje! Moze jakos pomoc?:) 22.02.08, 02:25 jureek napisał: > Człowiek, któremu Bozia zdolności samodzielnego myślenia nie dała, musi > posługiwać się stereotypami. Co innego mu pozostało. > Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: No to wspolczuje! Moze jakos pomoc?:) 22.02.08, 02:31 No i mamy kolejne potwierdzenie, że Bozia Ci rozumku poskąpiła - próba sprowadzenia dyskusji do naparzanek jednozdaniowcami w stylu czatu. Nie ze mną te numery, chłopcze. No tak, klikać w kosz, to każdy głupi potrafi, posłużyć się jakimś stereotypem (i to jeszcze podanym przez kogoś innego na tacy) też zbytniego wysiłku intelektualnego nie wymaga. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wskaz mi Juro miejsce w twoich postach.. 22.02.08, 02:34 ...dla ktorego mialbym dokonywac jakiegos radykalniejszego wysilku umyslowego Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Widzę, że w pyskówkach wyćwiczony jesteś 22.02.08, 02:52 Ale dalej to już beze mnie. Mnie takie jednozdaniowe pyskówki i rozmywanie tematu nie bawią, jak bym chciał poczatować, to poszedłbym na czat, a nie na forum. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To akurat byla jak najpowazniejsza prosba:) 22.02.08, 02:56 ...ale skoro nie chcesz wskazac, trudno Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Widzę, że w pyskówkach wyćwiczony jesteś 22.02.08, 08:39 nu widzisz jura, jak to pracuje.... nie znam historii romansu twojego i marudzinskiego i nie w tym rzecz... ale zobacz sam, ty, ktory krytykujesz tu "naparzanie sie".... : Człowiek, któremu Bozia zdolności samodzielnego myślenia nie dała No i mamy kolejne potwierdzenie, że Bozia Ci rozumku poskąpiła klikać w kosz, to każdy głupi potrafi no i po co takie slowa? w tym watku przynajmniej nie zauwazylam, zeby marudzinski uzyl w stosunku do ciebie takich slow.... krytykowac latwo, jura..... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Widzę, że w pyskówkach wyćwiczony jesteś 22.02.08, 09:24 dana33 napisała: > nu widzisz jura, jak to pracuje.... nie znam historii romansu > twojego i marudzinskiego i nie w tym rzecz... ale zobacz sam, ty, > ktory krytykujesz tu "naparzanie sie".... : Nie krytykuję naparzania się jako takiego. Krytykuję wciąganie adminów w to naparzanie się. > Człowiek, któremu Bozia zdolności samodzielnego myślenia nie dała > No i mamy kolejne potwierdzenie, że Bozia Ci rozumku poskąpiła > klikać w kosz, to każdy głupi potrafi > > no i po co takie slowa? w tym watku przynajmniej nie zauwazylam, > zeby marudzinski uzyl w stosunku do ciebie takich slow.... Przeoczyłaś tę personalną zaczepkę nie na temat? Proszę bardzo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=76038683&a=76047091 Jak sobie ustawisz widok "drzewko" to zobaczysz, że od tego się zaczęło. > krytykowac latwo, jura..... Jeszcze łatwiej niż krytykowanie przychodzi tu niektórym dzielenie podszywek na słuszne i niesłuszne. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Widzę, że w pyskówkach wyćwiczony jesteś 22.02.08, 19:03 nie, nie przeoczylam.... ))) ale przeciez nie mozna porownac "rozwichrzonego jure" do "bozia ci rozumku poskapila" nie? moze sie ludzie za szybko obrazaja? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Widzę, że w pyskówkach wyćwiczony jesteś 22.02.08, 19:47 dana33 napisała: > nie, nie przeoczylam.... ))) > ale przeciez nie mozna porownac "rozwichrzonego jure" do "bozia ci > rozumku poskapila" nie? > moze sie ludzie za szybko obrazaja? OK. Moje bylo mocniejsze. Tak to eskalowalo, ze moze zapedzilem sie. Przepraszam. Nie nadaje sie jednak do takich jednozdaniowych przepychanek. Niepotrzebnie w to wchodzilem. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: No to wspolczuje! Moze jakos pomoc?:) 22.02.08, 02:37 jureek napisał: > No i mamy kolejne potwierdzenie, że Bozia Ci rozumku poskąpiła - ojej a ile ci zabralo czasu aby to zobaczyc. chyba po dzisiejszym kabarecie ;kazdy dudek ma swoj czubek ,nawet slepy i gluchy widzi co sie tu wyprawia i KTO to szambo inicjuje w nadziei na prymitywne pyskowy i nawalanki w stylu wolnej amerykanki na aquanecie,tylko po to by leciec z kablem do siwej jutro,nu gromadnie. ten scenariusz juz przerabialismy 100 razy,tyle,ze zawsze grupka jakis nowych idiotow podesle z nadzieja,ze dam sie wciagnac w pyskowy i obled na poziomie dany. marudny jest albo uwalony oparami alkoholu,labo polprzytomny od brzdakania w klawiesze ponad 22 godziny. ten chlop za pare miesiecy skonczy w domu wariatow,bo nic juz go poza forum nie interesuje. to juz niestety przypadek kliniczny,bo ile mozna zyc forum i tego typu bzdetami. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Pan Cyniol sie buntuje:)) 22.02.08, 02:39 Mowilem kilka dni temu, ze Okraglak na Okraglaku Vickci nie zostanie na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 22.02.08, 02:25 czegoz to ja sie nie dowiaduje z pierwszej reki: ze jestem gdzies zabanowana,ze nie mam prawa tu pisac i na innych forach,ze marudny z jakas grupa idiotow mnie przepedzili...czekam na nowe wiadomosci z dreszczykiem bo cos geriatria znowu swiruje. ubek marudny chyba bedzie mial niedowlad miesni nog i zanik miesni szyjnych:22 bite godziny przy kompie razem z kolezanka swiruska gadac o d.. maryni to faktycznie REKORD, nastepny stopien:tworeczki pod waraszwka. a piekna zonka i dzieci czekaja,czekaja,czekaja...az ...zasna aaaaaa kotki dwa,poszarzale oby dwa,jakos smutno rzepolily az sie zdziebko uwalily. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Klikam w kosz ze wzgledu na potencjalne... 22.02.08, 02:28 ..niebezpieczenstwo jakie dla zdrowia psychicznego stanowi tzw. stan splatania, ktory poki co jeszcze mozna odzcytac z postu wyzej, autorstwa splatanej Vicki. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 22.02.08, 02:32 kto by cię rachelka chciał przepędzać uchowaj Boże.) zresztą jak zobaczysz marudera żadna siła cię nie odciągnie od niego i wstawiasz po raz dwudziesty tę sama łzawą historyjk.ę o jego zaniedbanej żonie i poszarzałych dzieciach. no łza się w oku kręci od twojej troski. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Kobyle zaloty prosze pani, Pani Ariadno.. 22.02.08, 02:36 ...no juz nie wiem, pani jest kobieta, byla pani swiadkiem wielu takich scen ze strony roznych pan w stosunku do mojej jak najskromniejszej osoby...prosze o przyblizenie mi, o co im sie u Boga Ojca rozchodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Kobyle zaloty prosze pani, Pani Ariadno.. 22.02.08, 02:47 nie wiem może ma pan to coś.)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Mityczne cos... 22.02.08, 02:50 Jutro odwiedze zaprzyjazniona rentgenolozke. Mam nadzieje, ze uda sie jej odnalezc w koncu to "cos" we mnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mityczne cos... 22.02.08, 02:54 nie o takie czosz chodzi,ale szukaj.))) dobranoc.) Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Mityczne cos... 22.02.08, 03:02 marouder.eu napisał: > Jutro odwiedze zaprzyjazniona rentgenolozke. Mam nadzieje, ze uda sie jej > odnalezc w koncu to "cos" we mnie)) farm3.static.flickr.com/2036/2248017675_349f59cdc2.jpg?v=0 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Bardzo dziekuje, ale zebys mnie nie przeklinala.. 22.02.08, 03:03 ...za jakies 3 godziny) Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Bardzo dziekuje, ale zebys mnie nie przeklina 22.02.08, 03:08 marouder.eu napisał: > ...za jakies 3 godziny) Już teraz wstaję ;/ jednym słowem powinnam powiedzieć Dzień dobry takie mamy PKP ze w srodku nocy pociągi odjeżdżają Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Bardzo dziekuje, ale zebys mnie nie przeklina 22.02.08, 03:12 Dzien Dobry Dobrej Drogi...slucham sobie teraz, w tzw. miedzyczasie etiopskiej muzyki relligijnej, na ktora przypadkiem trafilem na youtube: www.youtube.com/watch?v=XPfavxqIfF4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 a eci peci 22.02.08, 02:39 dobranoc wam dzieci.nici z pyskowy,wymyslcie cos nowego. dzisiaj tyle wlozyliscie wysilku zbiorowego na kazdym forum i znowu.. klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Fa-tal-nie:( 22.02.08, 02:43 Juz zalujemy, ze odlatujesz na miotle wprost w swietlo sanguine moon! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Co to do κμгώγ nędz 22.02.08, 08:31 jura... ty chyba nie sledziles dokladnie przebiegu wypadkow na fs... fs bylo rozpieprzone jak mowisz, juz od dlugiego czasu... rochellina & co otwierali tam dzien w dzien dziesiatki antysemicki watkow, kazdy post o zydach czy israelu tych, ktorzy nie nalezeli do ich grupki, zostawal natychmiast wysmiany, wybrzydzony i zgnojony ich manipulacjami i klamstwami. kazda odpowiedz do nich byla usuwana, potem zaczeto nas banowac, potem nie wolno bylo otwierac nowych watkow.... potem otworzylismy erec israel, zeby wlasnie mozna bylo przekazywac wiadomosc z israela bez przeszkadzania, bez plucia i chamstwa. sprawdzamy dokladnie kazdego, kto chce tam pisac, po prostu po to, zeby wyeliminowac wejscie tych, ktorzy umieje tylko per zydki i zioludek... w tydzien po otwarciu erec israel, rochellina otworzyla pierwszy okraglak, nazywajac go polacy, zydzi, trudna historia... nie bylo tam ani polakow, ani historii, tylko zydzi. zamknieto. otworzyla okraglak nr.1, ta sama historia. zamknieto. teraz ma 3 forum, ktore nie duzo sie rozni od pozostalych dwoch. administracja zrobila swoje: otworzyla forum bliski wschod, gdzie przenosi kazdy watek, w ktorym zauwazy slowo zyd lub israel, i zamknela jednoczesnie to forum dla zydow i israelczykow... ja sie tam nawet dopisac nie moge, nie mowiac juz o otwieraniu nowego tematu.... i co? i to forum ledwo zyje... kto tam pisze? stranger, rozlupaniec, wszelkie odmiany zerowca, niejaki siusialski, mirmilek.. wszystko antysemici. troche podobne do okraglaka, bo tez zieja nienawiscia, ale od czasu do czasu znajdzie sie ktos normalnie myslacy... u rochelliny takich nie znajdziesz... tak ze absolutnie nie przyjmuje twojego oskarzenia, ze jestesmy wspolnikami do "rozpieprzenia" forum swiat. uwazam, ze administracja ponosi ogromna wine w tym, bo nie trzyma sie do dnia dzisiejszego sama regulaminu i netykiety przez nia stworzona, ktora my musimy niby przestrzegac... nie widzialam w ciagu tych wszystkich lat na forum zadnego watka otwartego przez zyda lub israelczyka, atakujacego polske lub polakow. tolerujac ta grupke, administracja doprowadzila do odejscia wielu wartosciowych forumowiczow, czym obnizyla poziom fs, uniemozliwiajac wszelka normalna dyskusje z ludzmi na poziomie... bo dzisiaj to z kim mozna dyskutowac na fs? z kuba pod tysiacami nickow? rochellina, ktora umie tylko chamstwem i obrazaniem innych? pf, ktory wprawdzie elegancko, ale nic tylko moralizuje i naucza innych co maja myslec i uwazac? splitem, ktorego tragedia zyciowa jest utrzymywanie z jego kieszeni israela? goldbaumem, ktorego manipulacje juz wszystkim wychodza bokiem i ktory bez ciaglych porownan israela do 3 reichu zyc nie umie? zwalac ciagle wszystkie bledy administracji na nas, uwazam za nie fair, jura. no i wiesz.... pouczasz nas i ty gdzie mozesz w ciagu ostatnich dwoch dni.... skad ta pewnosc, ze wiesz wszystko i masz idealne rozwiazanie? i kablowanie tez nie jest az tak potepienia godne, jak ty to uwazasz. administracja nie jest w stanie czytac wszystkiego i widziec kazdy post... jesliby forumowicze zglaszali posty niezgodne z regulaminem i netykieta w wiekszej ilosci, to moze by to chamstwo i wulgarnosc, klamstwa i manipulacje, obrazy i ponizenia, nie rozprzestrzenily sie do dzisiejszych wymiarow. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Co to do κμгώγ nędz 22.02.08, 16:37 Dana, istnienie tego forum jest dowodem rzeczowym, ze jest mozliwe radzenie sobie ze skrajnosciami innymi sposobami. Wrecz przeciwnie, antysemitow bylo tutaj najwiecej wlasnie za czasow cenzury. Pamietam takiego goscia ktory codziennie puszczal kilka postow typu o zydowskich skorach przerabianych na abazury czy najprzyjemniejszych sposobach zabijania Zydow. Cenzor wycinal, on znowu przychodzil i to samo zawieszal bo go wojna z cenzorem bardzo cieszyla. Od czasu zlikwidowania cenzury ani jeden taki tu nie zagrzal miejsca, wlasnie ze wzgledu na te inne sposoby. Oczywiscie bywali i bywaja np tacy co nie lubia Zydow i wyrazaja nieprzychylne opinie. Ale nie ma obowiazku lubienia Zydow. Pojawiaja sie rowniez antysemici. Ale nie pisza "dowcipow" o wysylce do gazu, sposobach mordowania i raczej nie uwazaja ze zyczenie komus smierci to swietny pomysl. Ich prawo, byc antysemitami. A najlepszym sposobem na zmniejszenie ilosci antysemitow na swiecie jest moim zdaniem nie uprawianie flame wars, tylko po prostu dac sie polubic. Ja przynajmniej nie pamietam, zeby sie tutaj taki krwiozerczy post przydarzyl od czasu likwidacji moderacji. A pamietam czasy, kiedy na bardzo scisle moderowanym forum swiat codziennie sie pojawialy posty balwanow radosnie liczacych zydowskie trupy w zamachach bombowych w Izraelu, a ja osobiscie zaciskalam piesci i ruszalam do boju Tutaj forumowicze potrafia wlasne niecheci wyrazic w inny sposob, o ile im sie oczywiscie chce Moim zdaniem eksperyment z forum bez cenzury polegal na probie, zeby forum stalo sie zwierciadlem opinii istniejacych realnie istniejacych w spoleczenstwie. Dlatego antysemici maja prawo tu bywac dokladnie tak samo jak ci co antysemitow nie lubia. I to zwierciadlo przez dosyc dlugi czas pokazywalo calkiem przyjemny obraz polskiego wspolczesnego spoleczenstwa. Przy calym zroznicowaniu opinii, to jest spoleczenstwo, ktore nikogo nie chce mordowac, i w ktorym, jak sie glebiej poskrobie pod skore antysemity, nawet on ci powie ze urzadzanie pogromow to zbyt radykalny sposob zwalczania Zydow, jak na jego/jej gust. Wbrew Twoim doswiadczeniom z rozmaitych flame wars, to bardzo przyjemne, cywilizowane spoleczenstwo. Jak czytasz w GW o nawrocie gomulkizmu albo B.Torunczyk ostatnio w Rzepie, ze wychodzac w Warszawie na ulice w latach 90tych mozna sie bylo poczuc jak na lapance, to w tym samym czasie w Haaretz czy Jerusalem Post analitycy puszczaja teksty, ze Polska jest obecnie najlepsym europejskim strategicznym sojusznikiem Izraela, i to nie tylko ze wzgledu na dzialania elit, a geopolityczne preferencje ludzi wyrazane w badaniach opinii publicznej. W nawiazaniu do powyzszego postu Perly, mysle ze nie ma racji co do samego siebie, bo po tych pierwszych miesiacach on sam sie zmienial dalej, jak kazdy zywy czlowiek. Ale mu sie nie chce dyskutowac, a forum uwaza za pole do towarzyskich happeningow. Jego prawo, forum jest publiczne i kazdy sam decyduje, po co sie na nim pojawia. Gdyby Marouder sie na podobna szczerosc zdobyl, to zapewne by cos podobnego o sobie napisal, sadze ze jako byly kwietysta jest rasowym happenerem. I tez ma prawo robic co chce. Przypuszczam ze preferencje polityczne Vicky beda sie plasowac gdzies w okolicach sympatii dla Palestynczykow. I w tym sensie obie pasujecie do forum bez cenzury, bo obie reprezentujecie poglady istniejace w polskim spoleczenstwie. Musisz przyznac jednak, ze motywacje polityczne i motywacje towarzyskie moga byc komplementarne, ale jednak nie sa tozsame. Taka mieszanka prowadzi do bomby atomowej, ktora poskutkowala komunikatem, jakiego to forum jeszcze nigdy nie widzialo. Kiedys kwietysci potrafili sie naparzac miedzy soba, a nawet nawzajem na siebie donosic, bez wysadzania w powietrze calego forum. Zakladali sobie watki wojenne i tam sie naparzali, co nie przeszkadzalo innym forumowiczom zajmowac sie wlasnymi sprawami lub tym wojnom kibicowac, wedle wlasnego uznania. Marouder mi napisal, ze aktualna wiekszosc forumowiczow zyczy sobie uzupelnic narzedzia happeningowe o cenzure i donosy do administracji, nawet gdyby to mialo grozic zamknieciem forum. Jesli tak jest, to dni tego forum sa policzone. Ale moze to jednak nie jest wiekszosc, tylko bardzo halasliwa mniejszosc? To znaczy, w zasadzie nikt tych glosow poki co nie policzyl. W tym sensie uczestnicy tej wojny decyduja teraz nie tylko o to ktora grupa z ktora wygra. Przejrzalam fom. Tam juz kilka postow wisi ze strony administracji, ze to forum kwalifikuje sie do zamkiniecia, w tym sensie sytuacja jest powazna. I to o tym teraz zdecyduja te obie grupy. To zalezy od ich postepowania. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 herszt pacynek dmie w surmy 22.02.08, 17:02 patience napisała: > forum kwalifikuje sie do zamkiniecia, w tym sensie sytuacja jest powazna. Smieszna jestes. Wirtual nie jest powazny. Wiele osob z forum odchodzilo i wracalo, ze wzgledu na uzaleznienie. Debile z GieWu jedynie zrobia im przysluge likwidujac forum. Ja tu nie zarabiam, oni raczej tak. Ale kadry Agory maja tendencje samobojcze. Jak Adas z Rywinem. Na poczatku bywalem na wielu forach. Wszystkie moderowane opuscilem bo nie interesowalo mnie przytakiwanie pogladom terrorysty-cenzora. Zawsze kropla przelewajaca czare byla drazliwosc sedziow we wlasnej sprawie czyli cenzorow. To, ze oni pisza te swoje bzdury na FOM nie sklonilo mnie nawet do tego aby tam zajrzec. Od dawno znam belkot o spamowaniu i innych paragrafach 22. Zmiany na gorsze na FAQ spowodowali sami cenzorzy. Ja nie odpowiadam za to, ze nagonili tu bydlo. To oni spalili wszystkie sasiednie laki. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: herszt pacynek dmie w surmy 22.02.08, 19:16 rycho7 napisał: > Zmiany na gorsze na FAQ spowodowali sami cenzorzy. Ja nie odpowiadam > za to, ze nagonili tu bydlo. To oni spalili wszystkie sasiednie laki. Tu bym sie z toba zgodzila, skutek zaostrzania cenzury na sasiednich forach jest taki, ze sie tu wszyscy zlatuja. Co nie zmienia faktu, ze jesli istnieje jakas chec zamkniecia tego forum ze strony administracji albo wyrownania go do reszty, to niektorzy forumowicze w tym dzielnie pomagaja. PS. Mozemy sobie dyskutowac Rychu kto z nas wiecej rozrabial, ja czy ty. Niezaleznie od wynikow takiej dyskusji, nikt z nas nie spowodowal takiego komunikatu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Co to do κμгώγ nędz 22.02.08, 19:13 droga patience.... przeczytaam uwaznie twoj wpis... spodobalo mi sie szczegolnie zdanie "... urzadzanie pogromow to zbyt radykalny sposob zwalczania Zydow,..." tez tak mysle.... jest cala masa mniej radykalnych sposobow... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Co to do κμгώγ nędz 22.02.08, 19:31 dana33 napisała: > droga patience.... przeczytaam uwaznie twoj wpis... > > spodobalo mi sie szczegolnie zdanie "... urzadzanie pogromow to zbyt > radykalny sposob zwalczania Zydow,..." To moze jeszcze jedno zdanie sie spodoba. Jak sie komus wydaje ze zyje okrazony przez stada krwiozerczych antysemitow, ktorzy tylko marza zeby przegryzc gardziel, to sie chwyta desperackich srodkow bo tak mu/jej nakazuje instynkt samozachowawczy. Ale w tych samych latach 90tych w tej samej Warszawie po tej samej Marszalkowskiej chodzily tlumy ludzi, ktorym ulica sie nie kojarzyla z lapanka tylko np. przyjemnym spacerem do Lazienek. Albo takie zdanie, ze Zydzi nie sa skazani zeby myslec o sobie w kategoriach permanentnych ofiar. Jedni zwalczaja Zydow, inni Francuzow. Zyd potrafi oddac w paszcze rownie dobrze, jak Francuz. A moim zdaniem Polacy lepiej sobie dzis radza ze zjawiskiem antysemityzmu niz pare ustabilizowanych demokracji zachodnich. We Francji nie radza sobie z LePenem przez dziesieciolecia. Tu Giertych padl po jednej kadencji. Dzieki wojnie z terroryzmem pojawil sie w E.Zach. antysemityzm z lewa, bardzo ladnie opisywany zreszta w izraelskiej prasie. W ilu krajach nie bylo masowych demonstracji antyizraelskich w trakcie wojny w Libanie czy pseudo-pro-Palestynskich ulotek sluzacych jako pretekst do poplucia sobie na Zydow? Chcesz wojen to je prowadz. Ale daj innym prawo do myslenia, ze nie ma potrzeby do wszczynania 3 wojny swiatowej czy dawania pretekstow do zamykania forum, ktore jednak niektorzy lubia. Mimo wszystko. > > tez tak mysle.... jest cala masa mniej radykalnych sposobow... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Co to do κμгώγ nędz 22.02.08, 20:31 masz oczywiscie racje, patience... polacy radza sobie dzisiaj duzo lepiej niz inne, ustabilizowane demokracje.... rozumiem, ze po pierwsze polska demokracja jeszcze nie jest ustabilizowana, a po drugie to oczywiscie polacy maja mniej radykalne sposoby.... czy ja komukolwiek zabieram prawo do myslenia, patience? gdzie to napisalam? ja nie zabieram nikomu prawa do myslenia. jakos tak niektorzy po prostu nie maja tej zdolnosci.... ci sami niektorzy lubia wlasnie to forum. wlasnie z powodu braku tej zdolnosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Co to do κμгώγ nędz 22.02.08, 21:09 A widzialas na swiecie jakas nacje, ktorej wszyscy przedstawiciele uzywaja zwojow mozgowych? To tez nie jest obowiazkowe, niestetyz Co do polskich mniej radykalnych sposobow, to Polacy lubia wyglaszac opinie. Czasem dosyc radykalne. Ale to sie nijak ma do ich checi wstepowania do organizacji o zabarwieniu radykalnym czy ich popierania. Jesli kiedys bedziesz w Warszawie, zajrzyj do tamtejszej gminy. Giertych sobie, a gminy sobie. Za jego czasow sie pojawili pierwsi polscy rabini. Juz nie spadochroniarze z USA, a nasi. Dzieci emigrantow 68 albo zupelnie tutejsi. Wszyscy mowia oczywiscie po polsku, bo i trudno, zeby nie mowili. Wszedzie w calej Polsce jest i bylo pelno rozmaitych eventow. Massa mlodych ludzi, grup studyjnych po uniwerkach i rozmaitych stowarzyszen. Zycie kwitnie. A co do pyskowania, ubarwia spotkania kawiarniane i rozmaite fora, ale ma niewiele wspolnego z realnym zyciem. Osobiscie mysle ze antysemityzm typu gett lawkowych jest na kompletnym wymarciu i ma taki elektorat, jak partia Giertycha, czyli 0,002 proc. Jest troche antysemitow gawedziarzy. Ale w realu nie zauwazylam, zeby komukolwiek sie chcialo na takie wojny marnowac energie, obojetnie Polakom czy Zydom. Przy okazji, na waszym forum znalazlam watek cytujacy biuletyn Nigdy Wiecej o jakiejs organizacji uprzednio sponsorujacej kapele neonazi, ktora ostatnio dostala dotacje od Min. Kultury n a jakis projekt. I sie tam ludzie zastanawiali co z tym zrobic. Otoz tak sie sklada, ze sie takimi sprawami przez klata zajmowalam, stad wiem, ze najprawdopodobniej zachodza 2 mozliwosci, z ktorej jedna jest bardzo malo prawdopodobna, ale dla porzadku od niej zaczne. Kapele wymienione w biuletynie sa rzeczywiscie neonazi (zreszta, chowu niemieckiego) i szerza tresci zakazane w kodeksie karnym. Istnieje jakas mozliwosc ze jakis urzednik ma podobne poglady i im swiadomie dotacje przyznal. Ale ja oceniam na slaba, bo nawet za czasow Giertycha taki urzednik by popadl w bezposredni konflikt z kodeksem karnym. Za czasow Giertycha ministrem kultury byl Ujazdowski, sadze ze to niemozliwe, zeby ta dotacja byla swiadomym dotowaniem neonazistowskich flancow w Polsce. Druga mozliwosc, ktora oceniam za najbardziej prawdopodobna, jest taka, ze ta organizacja skladajac wniosek sie nie do konca pochwalila wlasna dzialalnoscia. Jesli napisali dobry wniosek spelniajacy kryteria to po prostu w nawale tysiecy wnioskow nikt ich nie byl w stanie sprawdzic. Sadze ze skoro w tym biuletynie pojawila sie informacja, to juz interwencje wykonali. Tyle ze nie do ambasady a do Min.Kultury. Skutek bedzie zalezny od wysokosci przyznanej dotacji. Jesli jest niewielka i koszty sadowe przewyzszaja jej wysokosc to sie nie beda bawaic w odzyskiwsnie tylko ich umieszcza na czarnej liscie i tyle. Poza tym do interwencji w takich sprawach nie jest potrzebne zadne wsparcie zewnetrzne. Kazdy obywatel moze zapytac o szczzegoly kazdej dotacji, jesli ma podstawy myslec ze zostala przyznana a sie nie nalezala. takie sa przepisy dot. pieniedzy publicznych, a te z UE maja jeszcze dodatkowe rygory. Urzednicy (z ministrem wlacznie) maja obowiazek odpowiedziec na taki monit w ciagu 2 tyg. Jesli z odpowiedzi wynika ze to jakies celowe finansowanie (co osobiscie nie przypuszczam) to sie idzie do prokuratury a prokuratura sciga z urzedu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla jeszcze raz bo źle wkleiło się :-) 22.02.08, 09:13 to miejsce mroczne jest radzę omijać szerokim łukiem, stąd zresztą nazwa okrąglak jest )) A tak serio jest. Forum jak forum jest. Bo w ogóle, co to "forum" jest? Ja pojawiłem się na portalu tym na samym początku, z 8 lat będzie już. To co miałem do napisania napisałem w pierwszych miesiącach już, a potem zauważyłem, że: - nikogo do niczego nie przekonałem, - nikt do niczego mnie nie przekonał, - w ogóle, nikt nikogo do niczego nie przekonał. I jak z tego zdamy sobie sprawę to zrozumiemy, że forum nie jest ani opiniotwórcze, ani nie jest polem dyskusyjnym (śmiać mi się czasami chce jak sam piszę o "dyskusji" tu). Czym zatem każde forum jest? Forum to nieustający happening, grafitti, pomarańczowa alternatywa, show, hyde park, no i wojny. Nic nie jest stałe, dzisiejszy wróg jutro przyjacielem będzie i vice versa. Fakt, zdażają się czasami ewidentni psychole, pacynki, podszywki, misjonarze, ale w sumie to margines jest. Zobacz, jak z tego punktu widzenia żałosny marudny jest, ze swą akcją "kliknij w kosz". Tego nie opanuje się. Wczoraj była Marianna i kropekuk, dzisiaj marudny jest, a jutro następny będzie. Zawsze znajdzie się jakiś nawiedzony co misjonarsko wrzeszczeć będzie - "nie pozwolę obrażać moich forumowych przyjaciół!". Co samo w sobie śmieszne jest, gdyż tym napędza te podszywki właśnie. Patience napisała była, że okrąglak to ja. Ale gdyby było tak, to nie byłoby mowy o TWA. Bo TWA zabójstwem happeningu jest. Okrąglak podobno powstał po wojnach na FŚ, czego dokładnie nie wiem, bo nigdy nie bywałem na FŚ. W tym czasie na FAq swoje wojny odprawiałem )) Forum jak każde inne jest. Czasami odśpiewa się hymn narodowy, albo Żyda jakiegoś przybluzga, na muzułmanów popsioczy się, granice jakiemuś państwu przesunie się czy o pogodzie pogada się. Normalnie, jak i wszedzie. A te wszystkie klikania w kosz, skarżenie się na moderacji, bany, wycinanie postów, etc. to dziecinada jest, którą zaakceptować trzeba, bo portal własnością prywatną jest, i może robić ze swoją własnością co chce, czyli dawać też narzędzia dla marudnych kapusiów właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Świetny post perła 22.02.08, 09:27 Też tak to widzę. perla napisał: > to miejsce mroczne jest Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Świetny post perła 22.02.08, 09:41 zgadzam sie tez..... okraglak to nawet bardzo mroczne miejsce, jesli sie pisze o narodzie w ten sposob: "Bubel mial racje pokazujac palca, ale gdzie gawno chca ?" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49859&w=76044910&a=76047650 Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Świetny post perła 22.02.08, 10:30 dana33 napisała: > "Bubel mial racje pokazujac palca, ale gdzie gawno chca ?" Wiesz Dana, z mojego punktu widzenia to (pomijając formę) cytowane zdanie jest równie uprawnione jak twierdzenie, że carstwo bułgarskie dobrze zrobiło idąc z Hitlerem bo ratowało swoich żydów. To że "cudzych" żydów oddało do gazu nie ma przy tym znaczenia. To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Świetny post perła 22.02.08, 10:43 jak poslalam ten post, oleg, to sobie pomyslalam, ze mniej wiecej taka odpowiedz dostane... musze przyznac, ze te wasze "dowody" porownujace diametralnie rozne sytuacje, sa dosc gawniane.... jesli moge skopiowac forme, ktorej nikt jakos nie krytykuje... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Świetny post perła 22.02.08, 10:53 dana33 napisała: > jak poslalam ten post, oleg, to sobie pomyslalam, ze mniej wiecej > taka odpowiedz dostane... Perła już to kiedyś tłumaczył. Zwisa mi czy jesteś Żydówką czy Eskimoską. Podobno o to Żydom cały czas chodziło. Powinnaś wskazywać mnie jako wzorcowego allosemitę. Ale przecież chodzi o to, bym nie był obojętny. > musze przyznac, ze te wasze "dowody" porownujace diametralnie rozne > sytuacje, sa dosc gawniane.... jesli moge skopiowac forme, ktorej > nikt jakos nie krytykuje... Przeczytaj jeszcze raz mój post. Wyraziłem niesmak. Nie jestem jednak misjonarzem by nawracać forumowiczów na kulturę. Sam też czasem rzucam łaciną. Odpowiedz Link Zgłoś
perla przykład Bułgarii bardzo dobry jest 22.02.08, 14:10 na to, że na forum nikt nikogo do niczego nie przekona. Dla Ciebie Oleg, czy dla mnie, Bułgaria będzie jak ten esesman, który służbowo robił selekcję w KL, a prywatnie uratował rodzinę żydowską, która na służbie u niego była. Za to inni będą widzieć u esesmana fantastyczne zachowanie, bo uratował przecież całą rodzine żydowską, i nie będą globalnie patrzyli na zachownie się esesmana w KL. I choćbyśmy wymienili 1749 postów, i oczywistości pisali, to i tak na koniec jak na początku będzie - dla nas Bułgaria esesmanem będzie, a dla innych bohaterem będzie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla przykład Bułgarii bardzo dobry jest 22.02.08, 14:10 na to, że na forum nikt nikogo do niczego nie przekona. Dla Ciebie Oleg, czy dla mnie, Bułgaria będzie jak ten esesman, który służbowo robił selekcję w KL, a prywatnie uratował rodzinę żydowską, która na służbie u niego była. Za to inni będą widzieć u esesmana fantastyczne zachowanie, bo uratował przecież całą rodzine żydowską, i nie będą globalnie patrzyli na zachownie się esesmana w KL. I choćbyśmy wymienili 1749 postów, i oczywistości pisali, to i tak na koniec jak na początku będzie - dla nas Bułgaria esesmanem będzie, a dla innych bohaterem będzie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
slamsikowa Re: Świetny post perła 22.02.08, 10:42 "Ja pojawiłem się na portalu tym na samym początku, z 8 lat będzie już. To co miałem do napisania napisałem w pierwszych miesiącach już, a potem zauważyłem, że: - nikogo do niczego nie przekonałem, - nikt do niczego mnie nie przekonał, - w ogóle, nikt nikogo do niczego nie przekonał." bylby swietniejszy,tekst oczywiscie,gdyby jednak przez 8 lat nie powtarzac "na okraglo" tych samych tresci.moze wtedy efekt koncowy po 8 latach bylby inny niz ten z cytatu wyzej. brak rozwoju wewnetrznego ducha? wypalenie? zadnych nowych refleksji? poza oczywiscie stwierdzeniem 'macie mnie tu na forum jakim sie stworzylem jako perla juz w pierwszych miesiacach forumowego zycia' amen Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Świetny post perła 22.02.08, 12:03 slamsikowa napisała: > brak rozwoju wewnetrznego ducha? > wypalenie? > zadnych nowych refleksji? A może po prostu szczerość i samokrytycyzm (z odrobiną kokieterii, jak to Perła), już samo to, jest czymś świeżym na forum, bo na samokrytycyzm stać niewielu tutaj. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jeszcze raz bo źle wkleiło się :-) 22.02.08, 09:28 perla.... ja sie moge z toba klocic od rana do wieczora.... moge myslec o tobie co mi sie chce.... ale daje ci slowo, ze jeszcze nigdy nie pomyslalam, ze brak ci mozliwosci myslenia.... czasami przybluzga sie jakiemus zydowi??????????????????????? CZASAMI ???? i tylko zydowi? nie zydom i nie calemu panstwu??????? give me a break, perlo.... idz no na okraglak i przejrzyj wpisy i tematy, ale wiesz... tak uczciwie, tylko miedzy toba i toba... czasami.... nu, zebys mi byl zdrow, perla... Odpowiedz Link Zgłoś
perla do Dany jest 22.02.08, 14:07 no dobrze, ale co ja mogę na to poradzić? Tyle samo co Ty. Ludzie piszą sobie różne rzeczy. I lepiej niech piszą a nie robią. Poza tym, aby kogoś nauczać samemu nieskazitelnym trzeba być. A co pisane na Erec czasami jest? Popatrz na to: marudny na Erec - kościół katolicki to organizacja ludobójcza. ja na innym forum - post marudnego to przegięcie jest. marudny znów na Erec z płaczem - Perła wykorzystał mój post o ludobójstwie KK do dowalania Żydom. Czy mogłabyś pokazać mi Dano, gdzie to ja w powyższym dialogu "dowalam Żydom"? Doskonale wiesz to co i ja w przypadku tym, ale Ciebie krępuje solidarność forumowa, od której ja na szczęście wolny jestem i każdemu mogę napisać co myślę w zależności od okoliczności. A w ogóle, stworzyliście manierę sobie - krytyka jakiegoś postu na Erec, napisanego nawet przez goja, to to antysemityzm jest i dowalanie Żydom jest. Zalecam lekki umiar właśnie. ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do Dany jest 22.02.08, 15:59 Ja Cie Perla lubie i czesto przed roznymi ludzmi bronie, ale ty mi o umiarze nie pisz, bo smiac mi sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: do Dany jest 22.02.08, 19:42 absztyfikant napisał: > Ja Cie Perla lubie i czesto przed roznymi ludzmi bronie, ale ty mi o umiarze ni > e > pisz, bo smiac mi sie chce a ja zalecam znów - pośmiej się lepiej bez umiaru z tego co Twa grupa na Erec wypisywała gdy Cię nie było ostatnio. Znaczy się, chodzi o ten rubaszny rechot jak to by sobie pewne części ciała wycierali innymi ludźmi właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do Dany jest 22.02.08, 19:55 Ja mam u niektorych przechlapane juz i widza mnie takim: trole.joemonster.org/?troll=gestapowiec Najgorsze jest to, ze od niedzieli znowu mnie nie bedzie Forum Erec Israel to koktajl osobowosci i czasami trudno o umiar w slowach. Mimo wszystko udalo nam sie stwoprzyc nowa jakosc. I nie maja racji Ci, ktorzy mysla, ze to nasze okopy po wielkiej wojnie na Forum Swiat. Tak bylo na poczatku, ale dzisiaj jest inaczej. Czytelnictwo nam nieustannie wzrasta, przybywa ciekawych uczestnikow, jestesmy opiniotworzy i wyszlismy poza getto trollingu na portalu gazeta.pl. A to dopiero poczatek Erec zyje swoim zyciem niezaleznie od szczekania za murkiem. Nalezaloby w ogole zapomniec o holocie antysemickiej i robic swoje. Ich trzeba nekac admilicja i tyle. Ja pracuje w dziale erecowych wojsk powietrznodesantowych i sila rzeczy mam czesty kontakt z wrogiem Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: do Dany jest 22.02.08, 20:02 napisałeś tak, jakby forum Erec Israel miało przeżyć sam Israel właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: do Dany jest 22.02.08, 20:08 perla napisał: > napisałeś tak, jakby forum Erec Israel miało przeżyć sam Israel > właśnie. > chyba mu spodnie z dumy poszly w szwach. nie moge trol ucieka od trollingu za murek i kazdemu pokazuje jak dlugawy ma pazurek. a to czytelnictwo jak im wzrasta,no ale kuda im do nas.,gdzie kazdy z nich czytajac od dechy do dechy, slini sie stakajac dzien w dzien i podkreslajac ..wezykiem..wezykiem..wezykiem jasiu do admilicji donosiki za obraze majestatu. faktycznie chyba pol geriatrii z eretza ma co robic w dzien i w nocy,no bo jednak w salonie ten chlam nie chwycil. po wygwizdaniu i 3000 czytaczach na minute zwineli te kiepki z pejsami i poszli...za mur,gdzie ich miejsce a bylabum zapomniala,po drodze jeszcze wojne wygrali a ja ja cholera przespalam. nu widac dziala malo grzmialy a do pisku i kwiku starych bab i dziadow to juz jestem przyzwyczajona od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do Dany jest 22.02.08, 20:11 Ja teraz z Perla rozmawiam... Won do swojego grajdolka islamu bronic. To twoje zadanie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: do Dany jest 22.02.08, 20:17 absztyfikant napisał: > Ja teraz z Perla rozmawiam... Won do swojego grajdolka islamu bronic. To twoje > zadanie jest. > o dziadzi nie tylko spodnie,ale i newry puscily. jesli nie widziszcw..u to do perly mowie a nie do ciebie naziolu. Odpowiedz Link Zgłoś
sol4000 Re: do Dany jest 22.02.08, 20:41 vicky-swiatjestokragly.blogspot.com/ ona ma teraz o jeden pisuar... sorry okraglak mniej wiec musi sie gdzies wys... wypowiedziec...)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do Dany jest 22.02.08, 20:58 a ile sie rochellinka nakrzyczala o blogu absztyfikanta tam... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do Dany jest 22.02.08, 21:01 I tyle jej zostalo. Gryzc nogawki silniejszego i zawsze dostac w dupskoDD Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: no i co Erecowcy? 22.02.08, 21:09 od maglarci się zaczęło Mamy nie reagoewać na chamstwo? czyja ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: no i co Erecowcy? 22.02.08, 21:25 była ,była maglarcia splunęła,smród zostawiła i poszła. Odpowiedz Link Zgłoś